Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Η αλητεία των πολιτικάντηδων και των ΜΜΕ

Η αλητεία των πολιτικάντηδων και των ΜΜΕ
Δηλώσεις ενδεικτικές της αναισχυντίας, της ανηθικότητας και της ανεντιμότητάς τους, έκαναν πολιτικοί και δημοσιογραφικοί παράγοντες του Καθεστώτος, επιχειρώντας να αποποιηθούν των τεράστιων ευθυνών τους για την τρομοκρατική επίθεση η οποία οδήγησε στη θρασύδειλη δολοφονία δύο Ελλήνων Εθνικιστών.
Πρώτος απ' όλους, ο άθλιος υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν. Δένδιας, ο οποίος προχώρησε σε μια κατάπτυστη δήλωση μίσους και ασέβειας για τους δολοφονηθέντες Χρυσαυγίτες: «εκφράζω την οδύνη μου για τον θάνατο των δύο ανθρώπων. Ο νόμος θα επιβληθεί κατά πάντων. Δεν θα επιτραπεί η χώρα να γίνει πεδίο εκκαθάρισης λογαριασμών». Η στυγνή και θρασύδειλη τρομοκρατική ενέργεια, με ξεκάθαρο πολιτικό προσανατολισμό, αποτελεί για έναν εκ των ηθικών αυτουργών αυτής, υπόθεση «ξεκαθαρίσματος λογαριασμών». Ο υπουργός της ΝΔ, είναι εκείνος ο οποίος πρωτοστάτησε στην στοχοποίηση της Χρυσής Αυγής εδώ και μήνες, ενώ ακόμα και το πόρισμα της ΕΛ.ΑΣ. για υποτιθέμενες διασυνδέσεις αστυνομικών-Χρυσής Αυγής, χαρακτηρίζει το Λαϊκό Σύνδεσμο ως «εγκληματική οργάνωση».
Πολύ περισσότερο όμως, ο υπουργός Προ.Πο είναι εκείνος ο οποίος αρνήθηκε και απαγόρευσε την αστυνομική προστασία βουλευτών και Τοπικών Οργανώσεων της Χρυσής Αυγής, τη στιγμή μάλιστα κατά την οποία γνωστοί αριστεροί τρομοκράτες είχαν δημόσια εκφράσει την πρόθεσή τους να προχωρήσουν σε χτύπημα κατά της Χρυσής Αυγής. Τούτο συνέβη και χθες στο Ν. Ηράκλειο, όπου δεν είχαν ληφθεί αστυνομικά μέτρα ασφαλείας, παρά τα επανειλημμένα αιτήματα του Κινήματος προς τις αστυνομικές αρχές.
Χαρακτηριστική του επαίσχυντου πολιτικαντισμού, η δήλωση του Πάνου Καμμένου, ο οποίος δεν ανάλωσε ούτε λέξη για τα δολοφονηθέντα νεαρά μέλη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος: «κάποιοι ετοιμάζονται να οδηγήσουν τη χώρα σε εμφύλιο πόλεμο. Εμείς καλούμε τους Έλληνες σε ενότητα, ομοψυχία και εθνική αντίσταση απέναντι σε αυτούς που επιβουλεύονται την εθνική κυριαρχία μέσω της διχόνοιας». Για τον κύριο Καμμένο, οι μικροπολιτικές σκοπιμότητες και η αισχρή ψηφοθηρία είναι σημαντικότερες από τις ζωές δυο νεαρών Εθνικιστών που δολοφονήθηκαν άνανδρα από τρομοκράτες.
Πέραν των χυδαίων πολιτικάντηδων, εξίσου εμετική η στάση των εργολάβων της ενημέρωσης, οι οποίοι επί ένα και πλέον μήνα εξύβριζαν και στοχοποιούσαν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, διαδίδοντας αισχρά ψεύδη και συκοφαντίες, καλλιεργώντας το κλίμα για τρομοκρατική επίθεση εις βάρος Χρυσαυγιτών. Σ΄ αυτό το πλαίσιο, είναι ενδεικτική η δήλωση του Ν. Χατζηνικολάου, ο οποίος επιχείρησε να αποσυνδέσει τη δολοφονία των δύο μελών της Χρυσής Αυγής από πολιτικά κίνητρα, ακολουθώντας τη γραμμή κυβέρνησης και Δένδια. Πρόκειται για το ίδιο άτομο, το οποίο μετά τη δολοφονία Φύσσα, κατηγορούσε συλλήβδην την ηγεσία και συλλογικά τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή. Θρασύτατα μάλιστα υποστήριξε, πως «θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε αν υπάρχουν πολιτικά κίνητρα πίσω από τη δολοφονία»!
Αυτοί οι απατεώνες εξουσιάζουν την Πατρίδα μας, μέσα σε ένα καθεστώς τρόμου, το οποίο διαμορφώνει το ίδιο το Κράτος και οι στρατευμένοι δημοσιογράφοι. Αυτοί οι απατεώνες είναι τέλος, που ανοίγουν το δρόμο σε θρασύδειλους τρομοκράτες, υποδεικνύοντας τους πολιτικούς τους στόχους. Όταν οι παράνομες πολιτικές διώξεις καταρρέουν, σειρά παίρνει η στυγνή τρομοκρατία και οι πολιτικές δολοφονίες.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου