Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΣΔΟΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;

Την ίδια ώρα που τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ και με ομολογία του ίδιου του προέδρου του Ε.Βενιζέλου, είναι ολόκληρα μια "μαύρη τρύπα" το ΣΔΟΕ βρίσκει "τυχαιότατα" πιο λογικό να ψάξει τα οικονομικά του Λαϊκού Συνδέσμου.
Οπως αναφέρει το «Εθνος της Κυριακής», έχει ήδη υπάρξει μια άτυπη έρευνα από το ΣΔΟΕ, ενώ η Αρχή Καταπολέμησης μαύρου χρήματος ζητά με επείγουσα επιστολή προς τις τράπεζες το άνοιγμα λογαριασμών και ο έλεγχος κίνησής τους, αλλά και των καταθέσεων.
Ο εντοπισμός της πηγής του χρήματος που είχε στη διάθεσή της η Χρυσή Αυγή αναμένεται να αποτελέσει κεντρικό στοιχείο στην περαιτέρω πολιτική δίωξη που δέχεται το κόμμα, καθώς θα επιδιωχθεί να δημιουργηθει κατηγορητήριο για αδικήματα ξεπλύματος μαύρου χρήματος, αποδοχής προϊόντων εγκλήματος και χρηματοδότησης παράνομων δραστηριοτήτων.
Προφανώς στο ΠΑΣΟΚ όπου υπάρχουν και ομολογίες, περί κατοχής και διακίνησης "μαύρου" χρήματος απο υψηλόβαθμα στελέχη, δεν είναι αρκετές για να κινήσουν το ΣΔΟΕ, να διεξάγει παρόμοιου τύπου έρευνα και εκέι.
Φυσικά και η ΝΔ λόγω μαύρης τρύπας στα ταμεία της χρήζει διερέυνησης, αλλά όπως φαίνεται οι θεσμοί ψάχνουν μόνο όσου δεν κυβερνάνε, και δεν κυβέρνησαν, και δεν διαχειρήστηκαν δημόσιο χρήμα.
Είναι και αυτό ένα από τα παράλογα της εποχής, όπως έλεγε και ο Πατροκοσμάς "θα ακούτε πράγματα που δεν θα τα πιστεύετε".
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου