Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Υπέρ των ναρκωτικών, εναντίων των Εθνικιστών

Πρόταση κατέθεσε στην βουλή εκ μέρους του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών,  ο βουλευτής τους Γιώργος Περδίκης υπέρ της νομιμοποίησης της χρήσης και της καλλιέργειας κάνναβης στην Κύπρο.
Γνωστή είναι η στάση του προαναφερόμενου βουλευτή που πρωτοστάτησε στο πόλεμο κατά του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) καθώς ήταν, είναι και παραμένει ακόμα ένθερμος υποστηρικτής όλων όσων στηρίζουν να τεθεί εκτός νόμου το Κίνημα μας. Από εδώ μπορεί εύκολα να κατανοήσει και ο πλέον δυσκολόπιστος γιατί όλοι έπεσαν με λύσσα κατά του κινήματος μας.
Είναι επίσης γνωστή και η πολιτική του στάση υπέρ των λαθραίων μεταναστών, αφού το 2009 σε εκδήλωση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) κατά της παράνομης μετανάστευσης  πρωτοστάτησε σε παράνομη αντιπορεία εναντίον μας , στο πλευρό διαφόρων θολοκουλτουριάρηδων, λαθρομεταναστών και τούρκων. Όπως επίσης η στάση του όσον αφορά την επαναπροσέγγιση και την Ελληνοτουρκική «φιλία», με πλειάδα επισκέψεων στα κατεχόμενα και συναντήσεις με διάφορα κόμματα «αδελφών» και «φίλων».
Την πρόταση που κατάθεσε ο Γιώργος Περδίκης, να υπενθυμίσουμε ότι όντας ακόμη υποψήφιος, ο Ν. Ανανστασιάδης τάχθηκε υπέρ της αποποινικοποίησης της κάνναβης.
Έτσι βλέποντας το ιστορικό τους παρελθόν δεν μας προκαλεί καμιά έκπληξη η πρόταση που κατατέθηκε και ποια θα είναι η κατάληξη της.
Ξεκάθαροι είναι οι στόχοι τους αλλά και το που αποβλέπουν όλες οι νεοταξικές νεοφιλελεύθερες δυνάμεις. Θέλουν να αποχαυνώσουν την νεολαία μας, επιβάλλοντας της να βρίσκεται στην ανικανότητα και στην παθητική ανοχή των πάντων, διευκολύνοντας έτσι τα υποχθόνια σχέδια τους. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι η νεολαία, μέσα από την μαχητική της ορμή αποτελεί ένα τεράστιο όπλο. Ακόμα πιο «επικίνδυνη» γι αυτούς είναι όταν στρέφεται στον Εθνικισμό και στην αγάπη προς την ίδια της την πατρίδα και τον λαό της, με πρότυπα και οράματα πολύ υψηλότερα από αυτά που έχουν εμπεδώσει στις τηλεμάζες τα διάφορα ΜΜΕ. Για παράδειγμα να αναφέρουμε ότι κάποτε η νεολαία μας πέθαινε από τις σφαίρες των κατακτητών, σήμερα πεθαίνει από τα ναρκωτικά.
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), βάση και της ιδεολογίας του τάσσεται ξεκάθαρα εναντίων της νομιμοποίησης οποιονδήποτε ναρκωτικών, αφού αυτά θα αποτελέσουν την ταφόπλακα κυρίως στην νεολαία μας. Επί της ευκαιρίας καλούμε την νεολαία να μείνει μακριά από τις εξαρτησιογόνες ουσίες και να έχει καλά στο μυαλό της, ότι το άδειο μυαλό δεν σκέφτεται, το αδύναμο σώμα δεν μάχεται.
Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου