Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΑΜ!


Η εθνικιστική ιδεολογία και δράση δεν ενοχλεί το κυρίαρχο σύστημα και τους κομμουνιστές συνοδοιπόρους του μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Κύπρο μας. Έτσι, το (καταρρέων στις δημοσκοπήσεις…) «αδερφό» του ΚΚΕ κόμμα ΑΚΕΛ, που  καταπρόδωσε τον εθνικό-αντιαποικιακό αγώνα της ΕΟΚΑ και προσφάτως έριξε έξω την άλλοτε πανίσχυρη κυπριακή οικονομία, ανέλαβε δράση για λογαριασμό ολόκληρου του κυπριακού κατεστημένου, κατά του ΕΛΑΜ. Έτσι, με αφορμή την εκδήλωση συμπαράστασης του ΕΛΑΜ στην διωκόμενη Χρυσή Αυγή, το κόμμα των Εφιαλτών του Κυπριακού Ελληνισμού, ζήτησε ευθέως από την ψοφοδεξιά κυβέρνηση της νήσου να μιμηθεί την κατασταλτική πολιτική της εν Αθήναις κατοχικής κυβερνήσεως. Ιδού η σχετική είδηση από την επίσημη ιστοσελίδα του ΚΚΕ:

 «Ως αφόρητη πρόκληση απέναντι στον ελληνικό αλλά και τον κυπριακό λαό, χαρακτηρίζει ο Γιώργος Λουκαΐδης, εκπρόσωπος Τύπου της ΚΕ του ΑΚΕΛ, την εκδήλωση «αλληλεγγύης» του παραρτήματος της Χρυσής Αυγής στην Κύπρο, του ΕΛΑΜ, με τη μητρική οργάνωσή του στην Ελλάδα.

Όπως ανέφερε σε δήλωσή του ο Γιώργος Λουκαΐδης, «την ώρα που η εγκληματική συμμορία της Χρυσής Αυγής έχει πλήρως αποκαλυφθεί ενώπιον της κοινής γνώμης μετά και τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, το νεοναζιστικό παράρτημά τους στην Κύπρο στρέφεται ανοιχτά κατά του ελληνικού λαού, διεκδικώντας την ηρωοποίηση των ομοϊδεατών τους στην Ελλάδα». Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ τονίζει την αναγκαιότητα να απομονωθεί πολιτικά και να στιγματιστεί η ναζιστική ιδεολογία του μίσους, της βίας, του ρατσισμού και του σοβινισμού ως ό,τι χειρότερο γέννησε ο ανθρώπινος πολιτισμός. Μόνο έτσι θα χτυπηθεί το κακό στη ρίζα του. Παράλληλα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΚΕ του ΑΚΕΛ καλεί τις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας να εξετάσουν τη διασύνδεση της Χρυσής Αυγής με το ΕΛΑΜ στην Κύπρο, δεδομένης της ομολογίας του ΕΛΑΜ ότι αποτελεί παράρτημα της Χρυσής Αυγής».

(ΥΓ): Συνοδοιπόροι και μπολσεβίκοι, η κυπριακή γη δεν σας ανήκει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: