Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Λυσσαλέα και παράνομη έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι του Γιάννη Λαγού - ΒΙΝΤΕΟ

Λυσσαλέα και παράνομη έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι του Γιάννη Λαγού - ΒΙΝΤΕΟ
Την μανία του κατά των Ελλήνων Εθνικιστών έδειξε για ακόμη μια φορά το υπουργείο Προ - Πο, το οποίο έχει επιδοθεί σε ένα ανελέητο κυνήγι μαγισσών. Η χθεσινή εκπομπή του Στέφανου Χίου "Μακελειό" ανέδειξε των παράνομη και λυσσαλέα έρευνα στο σπίτι του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγού, στο οποίο τελικά δεν βρέθηκε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

Η εκπομπή έδειξε αποκλειστικά πλάνα από την μανιώδη έρευνα των αστυνομικών, η οποίοι αφού γκρέμισαν κυριολεκτικά το σπίτι, έφτασαν στο σημείο να σκάψουν με εκσκαφέα τον κήπο! Βέβαια, η πολιτική ηγεσία του Προ - Πο γελοιοποιήθηκε για ακόμη μια φορά, καθώς δεν βρέθηκαν ούτε μπαζούκας, ούτε Μ - 16, ούτε όπλα, ούτε τίποτα από όσα μυθεύματα ξεστόμισαν οι ψευδομάρτυρες.
Όπως σημείωσε και ο δικηγόρος Παύλος Σαράκης δεν πρόκειται για μια έρευνα σε αναζήτηση στοιχείων, αλλά μια επίδειξη μανίας και δύναμης από ένα παράνομο καθεστώς. Ο κ. Σαράκης αναρωτήθηκε ακόμη ποιος Εισαγγελέας επέτρεψε να πραγματοποιηθεί αυτή η ολοκληρωτική καταστροφή.


Στην ίδια εκπομπή, αξίζει να σημειωθεί η παρέμβαση του καθηγητή Χρήστου Γούδη για την προσωπικότητα και το ήθος του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής. Όπως σημείωσε ο κ. Γούδης, σε αντιδιαστολή με το σύνολο των φερεφώνων του καθεστώτος που καθυβρίζουν και λασπολογούν, ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος είναι έντιμος, ηθικός, πατριώτης, μορφωμένος, εθνικιστής και έχει πάθος και συναισθηματισμό. Όπως χαρακτηριστικά είπε όλα τα υπόλοιπα θα καταρρεύσουν σε μια έντιμη Δικαιοσύνη.

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου