Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ! ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 32 ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ''ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ'' ΟΡΓΑΝΩΣΗ!


Μια μικρή ματιά σε κάποια από τα 32 περιστατικά που ορίζουν την Χρυσή Αυγή ''εγκληματική'' οργάνωση,σύμφωνα πάντα με την δικογραφία που έστειλε ο Δένδιας στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

ΚΑΤΩ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ

Την 17/1/2013, 2 μέλη της Χρυσής Αυγής επέφεραν με μαχαίρι θανάσιμο τραυματισμό σε υπήκοο Πακιστάν. Δράστες συνελήφθησαν και προφυλακίστηκαν. Ο ένας εκ των οποίων ήταν πυροσβέστης.

Σχόλιο ''ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ'': σύμφωνα με τους αστυνομικούς που συνέλαβαν τους εν λόγω δράστες βρέθηκαν στο σπίτι ενός εκ των δυο,εκλογικά φυλλάδια της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα δηλαδή επειδή βρέθηκαν φυλλάδια της Χρυσής Αυγής στο σπίτι τους ενός δράστη υπεύθυνη είναι η Χρυσή Αυγή και αυτό αυτομάτως τους καθιστά μέλη του κόμματος;δηλαδή αν έβρισκαν φυλλάδια του ΠΑΣΟΚ ή της ΝΔ θα έφταιγαν τα εν λόγω κόμματα και θα σχηματίζονταν εις βάρος τους δικογραφία;και που ξέρουμε αν ήταν απλοί ψηφοφόροι του κινήματος ή μέλη;φυλλάδιο εκλογικό-οποιουδήποτε κόμματος- μπορεί να πάρει ο οποιοσδήποτε ανά πάσα στιγμή. Καταρρίπτεται το ένα περιστατικό.

-Την 06-03-2013 υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, οπτικοαουστικό υλικό της τηλεοπτικής εκπομπής «ΣΚΑΪ ΤΩΡΑ» η οποία προβλήθηκε μεσημβρινές ώρες της 06-03-2013 δια του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΪ» και που προέβαλε απόσπασμα ντοκιμαντέρ του Βρετανικού τηλεοπτικού σταθμού « channel 4» στο οποίο εμφανίζεται υποψήφιος βουλευτής του πολιτικού κόμματος της Χρυσής Αυγής, να εκφράζει προφορικά ιδέες προσβλητικές κατά αλλοδαπών, λόγω της φυλετικής ή εθνικής τους καταγωγής. Όπως προέκυψε πρόκειται για τον υποψήφιο βουλευτή Αλέξανδρο Πλωμαρίτη Καράμπελα , γεν. 10/08/1959 στην Αθήνα. Σχηματίστηκε δικογραφία

Σχόλιο ''ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ'': Και ο πιο ανόητος αντιλαμβάνεται την πλάκα που έκαναν ο πολιτευτής της Χρυσής Αυγής και τα υπόλοιπα μέλη του κινήματος στους δημοσιογράφους του BBC,μόνο και μόνο από το στυλ που μιλούσαν καταλαβαίνουμε ότι επρόκειτο για πλάκα που έκαναν στους Βρετανούς δημοσιογράφους και μόνο που ασχολούμαστε με το συγκεκριμένο περιστατικό είναι αστείο.

 ΙΣΤΙΑΙΑ

Την 26/11/2012 ερωτήσεις μελών Χρυσής Αυγής σε καταστήματα και μικροπωλητές γιατί απασχολούν αλλοδαπούς. Σχηματίστηκε δικογραφία.

Σχόλιο ''ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ'': Από πότε είναι ποινικό αδίκημα βουλευτές ενός κοινοβουλευτικού κόμματος να κάνουν ερωτήσεις σε καταστηματάρχες και μικροπωλητές,σχετικά με τις συνθήκες εργασίας;αλήθεια όμως είναι νόμιμο ή παράνομο καταστηματάρχες να απασχολούν λαθρομετανάστες,χωρίς χαρτιά,χωρίς ΙΚΑ,χωρίς τίποτα και την ίδια ώρα να υπάρχει 30% ανεργία στην Ελλάδα;

ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Την 6/4/2013 μέλη του ΠΑΜΕ κατά τη διάρκεια διανομής συσσιτίου από μέλη της Χρυσής Αυγής συνεπλάκησαν με αστυνομικές δυνάμεις. Σχηματίστηκε δικογραφία.

Σχόλιο ''ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ'': Η υπόθεση είναι στο άκουσμα της και μόνο για γέλια. Δηλαδή μέλη του ΠΑΜΕ συνεπλάκησαν με την αστυνομία και η Χρυσή Αυγή βρήκε το μπελά της(!!!!).Αλήθεια ''κύριε'' Δένδια ποια η ευθύνη της Χρυσής Αυγής στο συγκεκριμένο περιστατικό,μήπως ανήκει το ΠΑΜΕ στην Χρυσή Αυγή και δεν το ξέρουμε;για πείτε μας αγαπητέ μασώνε Δένδια το ΠΑΜΕ ποιανού κόμματος είναι συνδικαλιστικός φορέας,θα αποδοθούν ευθύνες στο συγκεκριμένο κόμμα;ρητορική εννοείται η ερώτηση.   

ΛΕΣΒΟΣ

Την 26/7/2013 μέλος της Χρυσής Αυγής υπέβαλε μήνυση στις 26/7/13 κατά 4 ατόμων τα οποία τον εξύβρισαν και τον κτύπησαν. Σχηματίστηκε δικογραφία, ενεργείτε προανάκριση.

Σχόλιο ''ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ'': Με λίγα λόγια και κερατάς και δαρμένος. Δηλαδή τον χτύπησαν τέσσερις ''επαναστάτες'' της αριστεράς,υπέβαλε μήνυση και βρήκε ο ίδιος και το κόμμα στο οποίο ανήκει τον μπελά τους. Αυτά τα σενάρια ούτε οι ΑΜΑΝ δεν τα έγραφαν.

ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Την 25/2/13 κατά την κατάθεση στεφάνου στην πλατεία ηρώων ομάδα αριστεριστών επιχείρησε να εμποδίσει τον βουλευτή της Χ.Α Ευστάθιο Μπούκουρα. Επενέβη η αστυνομία συλλαμβάνοντας 2 μέλη της Χρυσής Αυγής και 2 αριστεριστές. Σχηματίστηκε δικογραφία την 26/3/13.

Σχόλιο ''ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ'': Όποιος έχει δει το βίντεο από το συγκεκριμένο περιστατικό θα έχει καταλάβει και τι ακριβώς συνέβη εκείνη την ημέρα. Ο βουλευτής Μπούκουρας σαν μέλος ενός κόμματος του ελληνικού κοινοβουλίου καταθέτει στεφάνι για την 25 Μαρτίου. Μια ομάδα αναρχοάπλυτων προσπαθεί να τον χτυπήσει πισώπλατα και επεμβαίνουν τα μέλη που πλαισίωναν τον κύριο Μπούκουρα και τους απωθεί,δηλαδή τι έπρεπε να κάνουν οι χρυσαυγίτες να κάτσουν να φάνε  ξύλο από μια ομάδα άπλυτων για να φανούν δημοκρατικοί;αλήθεια σε ένα μέλος του δημοτικού συμβουλίου του Λουτρακίου, που εκείνες τις ήμερες δημιουργούσε συνεχώς εντάσεις με σκοπό να μην καταθέσει η Χρυσή Αυγή στεφάνι και που πολλοί αναρχόαπλυτοι που συμμετείχαν στην επίθεση εναντίον του κύριου Μπούκουρα στέκονταν δίπλα του,σε αυτόν,στο κόμμα του (ανήκει στο ΚΚΕ) θα σχηματιστεί δικογραφία ως ηθικοί αυτουργοί του περιστατικού;ρητορικό το ερώτημα.  

ΑΘΗΝΑ

Την 2/5/2013 στην πλατεία Συντάγματος, ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής συνεπλάκη με άντρες τις φρουράς του Δημάρχου Γιώργου Καμίνη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα κοριτσάκι Σχηματίστηκε δικογραφία.

Σχόλιο ''ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ'': Το γνωστό περιστατικό που είχε γίνει κατά την διανομή τροφίμων από την Χρυσή Αυγή και την αντισυνταγματική απαγόρευση της από τον δήμαρχο Αθηνών Καμίνη. Όπως φάνηκε στο βίντεο ο Γερμενής ούτε όπλο βγάζει,ούτε χτυπάει κατά λάθος κανένα κοριτσάκι,άλλωστε και οι ίδιοι οι άντρες της φρουράς ομολόγησαν ότι οι ίδιοι χτύπησαν το κοριτσάκι -εννοείται κατά λάθος- στην προσπάθεια τους να πιάσουν τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γερμενή. Άρα και αυτό το περιστατικό της δικογραφίας καταρρίπτεται.

 ΞΑΝΘΗ

Την 6/8/2012, 40 μέλη της Χρυσής Αυγής εκφώνησαν συνθήματα έξωθεν οικίας βουλευτή Αλ. Κοντού. Προσήχθη ένα άτομο, αλλά ο βουλευτής δεν επιθυμούσε την ποινική δίωξη. Σχηματίστηκε δικογραφία.

Σχόλιο ''ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ'': Ύβρεις και συνθήματα εναντίον των πολιτικάντηδων έχουν ακουστεί άπειρα τα τελευταία χρόνια από όλους τους πολίτες ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων και μάλιστα τα συνθήματα αυτά έχουν ακουστεί και από πολίτες της αριστεράς,δεν είδαμε όμως να σχηματίζεται δικογραφία εναντίον του ΚΚΕ και του σύριζα,γιατί αυτός ο διαχωρισμός κύριε Δένδια;άλλωστε ούτε ο ίδιος ο βουλευτής που άκουσε τα συνθήματα δεν επιθυμούσε την ποινική δίωξη,ποια λοιπόν η πρεμούρα σας;

ΑΓΡΙΝΙΟ

Την 8/5/2013 δημοσιογράφος τοπικών μέσων ενημέρωσης, κατήγγειλε ότι απογευματινές ώρες της χθες 08-05-2013 , τον εξύβρισε και τον απείλησε τηλεφωνικά ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης. Δεν υποβλήθηκε έγκλιση.

Σχόλιο ''ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ'': Γιατί δεν γίνεται άρση του απορρήτου να δούμε αν αληθεύουν τα όσα καταγγέλλει ο δημοσιογράφος,από μια μαρτυρία και μόνο σχηματίζεται δικογραφία;

ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ

Την 15/9/2013 κατά τη διάρκεια μνημοσύνου για τα θύματα της Πηγάδας, μέλη της Χρυσής Αυγής, προκάλεσαν επεισόδιο με μέλη του ΛΑΟΣ και του Πατριωτικού Εθνικού Συνδέσμου. Διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση.

Σχόλιο ''ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ'': Θεωρούμε ανόητο και επικίνδυνο για την δημοκρατία να κατηγορείται για εγκληματική οργάνωση ένα κόμμα επειδή σε μια εκδήλωση μνήμης ακούστηκαν κάποια συνθήματα εναντίον ενός άλλου κόμματος ή επειδή πήραν το μικρόφωνο από τον ανιστόρητο και ανεκδιήγητο δήμαρχο Μελιγαλά,αλίμονο εάν διώκονται κόμματα για τέτοιους λόγους.

ΒΟΛΟΣ

Την 28/3/2013, δύο μέλη της Χρυσής Αυγής πέταξαν πέτρα και μολότοφ σε τράπεζα. Σχηματίστηκε δικογραφία.

Σχόλιο ''ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ'': Από ότι αποδείχθει επρόκειτο για προβοκάτσια, άλλωστε οι χρυσαυγίτες και σε αυτό θα συμφωνήσουν και οι εχθροί τους,πότε κατά το παρελθόν δεν έχουν προβεί σε τέτοιες ενέργειες,άλλοι χώροι κάνουν τέτοια έργα αλλά είπαμε το πρόβλημα του Δένδια είναι η Χρυσή Αυγή. 


Αυτά ήταν κάποια από τα 32 περιστατικά που καθιστούν σύμφωνα πάντα με τον αξιότιμο ''κύριο'' Δένδια την Χρυσή Αυγή εγκληματική οργάνωση. Επίσης θα πρέπει να ξεκαθαριστεί κάτι το τι κάνει ο κάθε ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής και αν προβαίνει σε εγκληματικές δραστηριότητες δεν νοείται να επηρεάσει το ίδιο το κόμμα,στις δημοκρατίες -και όχι στα Σοβιέτ- δεν υπάρχει συλλογική ευθύνη. Η Χρυσή Αυγή ,αλλά και το κάθε κόμμα δεν μπορεί να λογοδοτεί για το τι κάνει ο κάθε ψηφοφόρος της,αλλά να απολογείται για τα του οίκου της. Πλέον ο κόσμος γελάει με όλη αυτήν την προπαγάνδα που ασκείται εις βάρος των Ελλήνων εθνικιστών και πολύ σύντομα αναμένουμε μπόλικα εγκεφαλικά από πολλούς και ο νοών νοητό.


''ΕΘΝΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου