Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΕΑ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ... "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ"...!!!


Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ο γίγαντας ο Καρατζαφέρης δεν ανησυχεί που μεθαύριο ο Τσίπρας θα κυβερνήσει το Ρωμέηκο, ανησυχεί που ανεβαίνει κι άλλο η Χρυσή Αυγή!.. Το περασμένο Σάββατο, ο 66χρονος Αρχηγός του Λάος έδωσε συνέντευξη στα «Παραπολιτικά» του Γιάννη Κουρτάκη, κι όταν εκλήθη να μιλήσει για την Χρυσή Αυγή, είπε επί λέξει: «Είναι προϊόν της χαρακτήρισε απογοήτευσης. Είναι οι «τιμωροί». Και κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά… Αυτό το φαινόμενο θα το αντιμετωπίσει η Ελλάδα πολύ σκληρότερα απ’ ό,τι την τρόικα την επόμενη ημέρα. Τα δεινά που θα μας επιφυλάξει μια παντοδυναμία της Χρυσής Αυγής θα είναι μεγαλύτερα και περισσότερα απ’ ό,τι τα δεινά της τρόικας»!..

Τέτοιες αθλιότητες ξεφουρνίζουν καθημερινά οι άνθρωποι που κατέστρεψαν την Ελλάδα και μετά απορούν γιατί ο κόσμος ψηφίζει «δαγκωτό» Χρυσή Αυγή. Θα τελειώσω με ένα βρωμερό σχόλιο που ανέβασε στο Facebook το διαβόητο «Jungle Report», δηλαδή οι «Ιοί της Ελευθεροτυπίας» και νύν της «Εφημερίδας των Συντακτών». Διαβάστε και φρίξτε:

  «Διαβάζω συχνά-πυκνά σε αιλυνώψηχα ιστολόγια να χρησιμοποιείται ο όρος "στρατός κατοχής" για να περιγράψει τα κύματα των εξαθλιωμένων προσφύγων και μεταναστών που συνωστίζονται στην Ελλάδα λόγω Δουβλίνο 2. Ανακρίβειες. Αν ήταν στρατός κατοχής, οι αιλυνώψηχοι θα συνεργάζονταν μαζί του»!...

Το σχόλιο αναφέρεται στο Ελληνόψυχο Ιστολόγιο του «Στόχου» και η λέξη είναι γραμμένη ανορθόγραφα, τάχα γιατί είμαστε αγράμματοι και δεν ξέρουμε ορθογραφία!.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ; Ο Δημητράκης ο Ψαρράς και ο Τασούλης ο Κωστόπουλος, τα φερέφωνα των Σκοπιανών και των Τούρκων, οι «κολλητοί» των Εβραίων και της πάσης εν Ελλάδι μειονότητος, να κατηγορούν εμάς τους Ελληνόψυχους που δεν «τα παίρνουμε» από κανέναν, ότι «εξ από ανέκαθεν» συνεργαζόμασταν με τον Στρατό Κατοχής!..

Κοινός Νούς - Εφημερίδα "Στόχος"

Δεν υπάρχουν σχόλια: