Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Ομπάμα κατά Χρυσής Αυγής: Είναι επικίνδυνοι, αντιαμερικάνοι και αντισημίτες!

Obama Meets Samaras in Oval Office
Γράφει ο Αντίοχος
Τους διαλόγους Ομπάμα-φον Αντωνάκη πίσω από τις κάμερες, αποκαλύπτει στο καθεστωτικό «Έθνος της Κυριακής» ο Μιχάλης Ιγνατίου. Φυσικά, ένα από τα θέματα που απησχόλησαν τους δύο άνδρες ήταν το φαινόμενο Χρυσή Αυγή, που εδώ και πολύ καιρό έπαψε να είναι πρόβλημα του ντόπιου σάπιου κατεστημένου κι έγινε διεθνές! Ιδού, λοιπόν, τι αναφέρει σχετικά η (πάντα καλά πληροφορημένη εκ των έσω…) φυλλάδα του Μπόμπολα, στο άρθρο υπό τον τίτλο «Τα σχόλια για τη Μέρκελ και οι ερωτήσεις για τη Χρυσή Αυγή»:
«Είναι εντυπωσιακό ότι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών ασχολήθηκε με τη ναζιστική οργάνωση «Χρυσή Αυγή», η οποία εισήγαγε στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό μεθόδους μαφίας… Το θέμα της ναζιστικής Χ.Α. χαρακτηρίζεται «πολύ ευαίσθητο», καθώς παρουσιάζει επικίνδυνη αντιαμερικανική και αντισημιτική συμπεριφορά. Οι γραφειοκράτες του Στέιτ Ντιπάρτμεντ παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς τη δράση της και διατηρούν συνεργασία με το Εβραϊκό Λόμπι, τους Ελληνοαμερικανούς και την Αθήνα για την αντιμετώπισή της. Πιστεύουν ότι η ενίσχυσή της στις δημοσκοπήσεις οφείλεται στα σκληρά μέτρα που επέβαλε η τρόικα και κυρίως στην ανεργία ανάμεσα στους νέους. «Εάν ο κ. Σαμαράς δείξει έργο στο θέμα της οικονομίας, η Χ.Α. θα ξεφουσκώσει» δήλωσε η διπλωματική πηγή, που έχει γνώση των συζητήσεων του Έλληνα πρωθυπουργού στον Λευκό Οίκο και στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ».
(ΥΓ) 1: Είναι προφανές – και δε χρειαζόταν το παραπάνω αποκαλυπτικό δημοσίευμα για να το διαπιστώσουμε – πως η Χρυσή Αυγή – και μόνο η Χρυσή Αυγή – είναι το μοναδικό, το τελευταίο εμπόδιο των διεθνών τοκογλύφων για την λεηλασία της Ελλάδος. Και η μοναδική, η τελευταία ελπίδα του ελληνικού λαού!
(ΥΓ) 2: Μα καλά, δεν έχει ακουστά ολόκληρος πλανητάρχης για τον «αντισυστημικό» ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μάλιστα χτυπάει την πόρτα της εξουσίας (ενώ η Χρυσή Αυγή όχι ακόμα); Πως δεν αναφέρει τίποτα περί αυτού ο Ομπάμα και πως οι «γραφειοκράτες του Στέιτ Ντιπάρτμεντ» δεν «παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς τη δράση του»; Δεν έχει ακούσει τίποτα κοτζάμ πλανητάρχης για το (επίσης «αντισυστημικό»)… τιμημένο κουκουέ, που απειλεί να κάνει… σοσιαλιστική επανάσταση; Δεν έχει ακούσει τίποτα για τον Καμμένο (αυτόν με το κότερο, που είναι… παροπλισμένο- αυτός πια κι αν είναι… αντισυστημικός); Περίεργα πράγματα! Γιατί δεν ασχολείται και μ’ αυτούς;  Μόνο για την Χρυσή Αυγή μιλάει, μόνο με την Χρυσή Αυγή ασχολείται;
(ΥΓ) 3: Χρειάζεται μεγάλο, μα πολύ μεγάλο θράσος, για να μιλάει κάποιος στη χώρα του οποίου γεννήθηκε και ανδρώθηκε η μαφία, για… «μεθόδους μαφίας»!
http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου