Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Τώρα ψάχνουν τους μετανάστες γύρω από την Αμυγδαλέζα!

amygdaleza 528413550
Πικρή δικαίωση για ακόμη μία φορά, για όλους εμάς που προειδοποιούσαμε για την ηλιθιότητα του να φτιάχνεις κέντρα "φιλοξενίας" λαθρομεταναστών μέσα στις πόλεις!
Σε εξέλιξη είναι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό τυχόν μεταναστών, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι τα επεισόδια αργά τη νύχτα στο Κέντρο Κλειστής Φιλοξενίας Αλλοδαπών στην Αμυγδαλέζα, κατάφεραν να διαφύγουν.
Υπενθυμίζεται ότι τα επεισόδια ξεκίνησαν γύρω τις 9 το βράδυ, την ώρα της διανομής φαγητού, όταν αλλοδαποί, διαμαρτυρόμενοι για την παράταση του χρόνου κράτησής τους, επιτέθηκαν εναντίον αστυνομικών φρουρών, βάζοντας παράλληλα φωτιά σε στρώματα και κοντέινερ της εγκατάστασης.
Επί τόπου μετέβησαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες δέχθηκαν επίθεση με πέτρες και άλλα αντικείμενα με αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις αρχές, να τραυματιστούν 10 αστυνομικοί.
Και να πείς ότι δεν είχαν προειδοποιηθεί; Αντίστοιχα επεισόδια έχουν γίνει κατά καιρούς σε πολλές χώρες της Ευρώπης.
Αναρωτιόμαστε θα ερωτήσει κανείς τον κ. Χρυσοχοϊδη και τον κ. Δένδια εάν φέρουν ευθύνες για τον τραυματισμό των αστυνομικών; Εάν φέρουν ευθύνες για τους δραπέτες και τις πράξεις τους;
http://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου