Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Διαρρήκτες στο Μαρούσι απειλούσαν με κατσαβίδι τον πατέρα μπροστά στα ανήλικα παιδιά του...!!



Δυο παιδιά 9 και 6 ετών παρακολουθούσαν κουκουλοφόρους ληστές να απειλούν τον πατέρα τους και να ζητούν χρήματα και χρυσαφικά Το περιστατικό σημειώθηκε στο Μαρούσι όταν ολόκληρη οικογένεια έμεινε όμηρος των τεσσάρων ληστών μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Οι ληστές είχαν σχεδιάσει καλά τη ληστεία. Έκοψαν την περίφραξη του διπλανού σπιτιού και μπήκαν στη μονοκατοικία από μια πόρτα του υπογείου. Παρά το γεγονός ότι ο επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης του σπιτιού, είχε εγκαταστήσει συναγερμό, όταν αυτός χτύπησε η σύζυγός του τον έκλεισε κατά λάθος.

Λίγο αργότερα ακούστηκε ένας θόρυβος. Ο επιχειρηματίας πήγε να ελέγξει και τότε βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τους τρεις απ' τους τέσσερις ληστές που είχαν εισβάλει στο σπίτι.

Οι δράστες τον απείλησαν με κατσαβίδι και άρχισαν να ζητούν χρήματα και κοσμήματα απειλώντας με τη ζωή της συζύγου και των δυο παιδιών του.

Να υπενθυμίσουμε ότι στις 27 Αυγούστου πάλι στο Μαρούσι μια 79χρονη δολοφονήθηκε άγρια καθώς βρέθηκε στο δωμάτιο της νεκρή και φιμωμένη από ένα γείτονα ενώ η πόρτα του σπιτιού της ήταν ανοιχτή.

Πρόκειται για την ίδια συμμορία, ή διαφορετική; Η Αστυνομία πρέπει να δώσει μια απάντηση, πριν θρηνήσουμε και άλλα θύματα.

Αλήθεια τι έγινε με την περίφημη συμμορία των Αλβανών που δεν είχαν αφήσει ισόγειο για ισόγειο διαμέρισμα στην περιοχή της Ηλιούπολης και της Αργυρούπολης όλο το χειμώνα και την άνοιξη του 2012;

Τους έπιασαν ποτέ; Όχι, γιατί μάλλον τώρα τρώνε τα κέρδη τους στην αγαπημένη τους πατρίδα. Θα επιστρέψουν ξανά για πλιάτσικο όταν τους τελειώσουν τα κέρδη τους το ίδιο εύκολα όπως έφυγαν. Τέτοια η κατάντια της χώρας.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: