Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Κλέβουν και Εκκλησίες οι «κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες»!


Κλέβουν και Εκκλησίες οι «κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες»!
Όχι μόνο συνεχίζουν και επί… «Ξενίου Διός», τις… κλεπτικές τους δραστηριότητες οι «κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες», αλλά τις έχουν επεκτείνει κιόλας! Τώρα, ούτε οι Εκκλησίες γλυτώνουν από τη μανία τους!
Πιο συγκεκριμένα, τρεις «κακόμοιροι κ.τ.λ.» συνελήφθησαν στην Θεσσαλονίκη, ενώ αναζητούνται άλλοι έξι συνεργοί τους (επίσης «κακόμοιροι κ.τ.λ.), διότι το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαν διαπράξει –τουλάχιστον- πέντε κλοπές, εκ των οποίων οι δύο σε Ιερούς Ναούς. Ειδικότερα, από τον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλεως, είχαν κλέψει στις 19 Αυγούστου χρήματα και ιερά αντικείμενα, ενώ από τον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα Λαγκαδικίων, έκλεψαν στις 29 Αυγούστου ηλεκτρονικές συσκευές.
Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, οι δράστες εισήλθαν σε δύο καταστήματα και σε ένα λογιστικό γραφείο, απ’ όπου πήραν χρήματα και ηλεκτρικές συσκευές.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών και τα… σύνεργά τους για τις διαρρήξεις.
Να τους χαίρεται η αριστερά, η… πρόοδος και οι λοιπές «αλληλέγγυες» αντιρατσιστικές δυνάμεις!
http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kleboun-kai-ekklhsies-oi-kakomoiroi-oikonomikoi-metanastes

Δεν υπάρχουν σχόλια: