Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή καλπάζοντας διαρκώς!


Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή καλπάζοντας διαρκώς!
Την στιγμή που τα αστικά αποκόμματα καταβαραθρώνονται, έχοντας διαλύσει την κοινωνία και ξεπουλήσει την πατρίδα μας, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα συγκεντρώνει ολοένα και περισσότερο την εμπιστοσύνη των αφυπνισμένων Ελλήνων, καθώς αποτελεί ουσιαστικά την τελευταία ελπίδα για το Έθνος. Είναι κοινή συνείδηση πια πως μόνο μέσω της Πίστης και του Αγώνα μας θα ξημερώσει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. Σε νέα δημοσκόπηση που δημοσιεύεται αύριο στην εφημερίδα το «Ποντίκι» η δυναμική της Χρυσής Αυγής φαίνεται να αυξάνεται κατά πολύ με αποτέλεσμα να καταλαμβάνει την τρίτη θέση στην πρόθεση ψήφου.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse, μετά την αναγωγή, η Νέα Δημοκρατία παραμένει πρώτη με 25%. Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής με 24%. Η Χρυσή Αυγή εμφανίζεται να είναι τρίτο κόμμα με ποσοστό 10,5%. Το ΠΑΣΟΚ πέφτει στο 8%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στο 6,5%, το ΚΚΕ ανεβαίνει στο 5% και η ΔΗΜΑΡ πέφτει στο 4,5%.
Το Εθνικιστικό ποτάμι που θα ξεβρωμίσει τον τόπο δεν γυρίζει πίσω!

Υ.Γ. Καμία εταιρεία δημοσκοπήσεων δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να αποτυπώσει το πραγματικό ποσοστό της Χρυσής Αυγής, καθώς σκοπίμως το ψαλιδίζουν. Οπότε κάντε τους υπολογισμούς σας...
http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/trito-komma-h-chrush-augh-kalpazontas-diarkws

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου