Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Άνθρακες ο θησαυρός για την στρατιωτική θητεία

Άνθρακες ο θησαυρός για την στρατιωτική θητεία
Προ ημερών είχε εξαγγείλει η συγκυβέρνηση ότι εξετάζει το ενδεχόμενο αύξησης της στρατιωτικής θητείας στους 12 μήνες. Ένα μέτρο που κινούταν στην σωστή κατεύθυνση δεδομένου ότι η ραχοκοκαλιά κάθε Στρατού σε κατάσταση ανάγκης είναι οι έφεδροι. Η αύξηση της στρατιωτικής θητείας είναι αναγκαία δεδομένης της ελλιπούς επάνδρωσης όλων των νευραλγικών μονάδων της παραμεθορίου και της επίσης ελλιπούς εκπαιδεύσεως των εφέδρων στις ειδικότητες τους.
Τελικώς, όμως, το εν λόγω μέτρο αποσύρθηκε κακήν κακώς υπό το φόβο του πολιτικού κόστους, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι τα κόμματα της συγκυβερνήσεως δεν διαθέτουν την πολιτική βούληση για να κάνουν πραγματικότητα αναγκαία μέτρα, αλλά είναι έρμαια των, άσχετων με τον Ελληνικό Λαό, συμφερόντων και της πολιτικής τους επιβίωσης.
Έτσι με δήλωση του στο «Βήμα» έληξε το ζήτημα ο υπουργός Αμύνης, Γ. Παναγιωτόπουλος, λέγοντας: «Οι νέοι μας έχουν υποφέρει τα τελευταία χρόνια τα πάνδεινα, δεν θα τους φορτώσουμε τώρα και τρεις μήνες επιπλέον θητεία». Αυτά να τα βλέπουν κάποιοι πατριώτες που ψηφίσανε Νέα Δημοκρατία, ελπίζοντας σε μια εθνική διακυβέρνηση. Για άλλη μία φορά η Χρυσή Αυγή επιβεβαιώθηκε για αυτά που έλεγε σχετικώς με την «δεξιά της σφαλιάρας».
http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/anthrakes-o-thhsauros-gia-thn-stratiwtikh-thhteia

Δεν υπάρχουν σχόλια: