Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Σύνθημα νίκης κι από τον Πειραιά
Σε ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα ολοκληρώθηκε η προεκλογική περίοδος για την Χρυσή Αυγή με μια μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση στον Πειραιά κάτω από τα γραφεία (έναντι δημοτικού θεάτρου) . Εκατοντάδες Εθνικιστές από όλες τις γειτονιές του μεγάλου λιμανιού έστειλαν το μήνυμα της νίκης για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.
Πλήθος κόσμου καταχειροκρότησε τους συναγωνιστές και υποψήφιους βουλευτές Νικόλαο Κούζηλο, Ηλία Κασιδιάρη και Ιωάννη Λαγό, οι οποίοι τόνισαν πως οι Έλληνες Εθνικιστές θα έχουν πιο ηχηρή φωνή στην επόμενη Βουλή και ατσαλένια βούληση να ακολουθήσουν την λαϊκή επιταγή για την απελευθέρωση της Πατρίδας από τους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους.
Τα μηνύματα από όλη την Ελλάδα είναι εξόχως ενθαρρυντικά και οι προβλέψεις κάνουν λόγο για διψήφια ποσοστά και άνοδο για το Εθνικιστικό Λαϊκό Κίνημα. Όπως τονίστηκε κι από τους ομιλητές είναι στο χέρι όλων μας να διασφαλίσουμε την ημέρα των εκλογών ως εκλογικοί αντιπρόσωποι το αποτέλεσμα και το βράδυ της Κυριακής όλοι οι Έλληνες να πανηγυρίσουμε ακόμα έναν θρίαμβο.

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sunthhma-nikhs-ki-apo-ton-peiraia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου