Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Άρχισαν να φαγώνονται οι συνιστώσες για τις κωλοτούμπες Τσίπρα

Το Άρμα Πολιτών του Δημαρά, προεκλογικά συνεργάστηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού έβλεπε πως δεν θα έμπαινε στην βουλή με τίποτα, παρά το ότι οι δημοσκόποι το εμφάνιζαν να έχει «δυναμική εισόδου». Φυσικά αυτά τα παρουσίαζαν με σκοπό να κρύψουν άλλα ποσοστά, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
Επίσης προεκλογικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνεχώς έλεγε πως ο Λουκάς Παπαδήμος είναι ο εντολοδόχος των τραπεζιτών. Και ορθά το έλεγε, όμως μετά τις εκλογές ήταν ο δεύτερος στην λίστα του Αλέξη Τσίπρα. Αφότου ο Τσίπρας πρότεινε για πρωθυπουργό τον Γεράσιμο Αρσένη και η πρόταση του απερρίφθη, η δεύτερη του πρόταση ήταν να παραμείνει πρωθυπουργός ο Λουκάς Παπαδήμος, ο εντολοδόχος των τραπεζιτών, ο δοτός πρωθυπουργός.
Έτσι μετά από μία ακόμα μετεκλογική κωλοτούμπα του Αλέξη Τσίπρα ήρθε η πρώτη αντίδραση από «συνιστώσα». Ο εκπρόσωπος τύπου του Άρματος Πολιτών δήλωσε: «Ερωτηματικά και προβληματισμό δημιουργεί η χθεσινή αποδοχή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, να παραμείνει πρωθυπουργός ο κ. Λουκάς Παπαδήμος».
Ήθελεστα και παθέστα! Φύγατε από το ΠΑΣΟΚ του 20ου αιώνα και πήγατε στο ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα. Περιμένατε διαφορά; Βέβαια αν ο κόσμος ήξερε τις θέσεις αυτού του «νέου» ΠΑΣΟΚ, δεν θα βρίσκατε ούτε την ψήφο σας, αλλά ας είναι καλά οι δημοσιογράφοι που ρωτάνε καθ’ υπαγόρευσιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου