Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Ελεύθεροι Έλληνες ή σκλάβοι του μνημονίου;

Λένε πως πρέπει να ψηφίσετε με την λογική και όχι με θυμό. Εμείς απαντούμε: Ο θυμός στους καιρούς που ζούμε είναι υγιές συναίσθημα. Η απάθεια τόσων δεκαετιών είναι που μας οδήγησε στο χείλος του γκρεμού. Όσο για την λογική, εάν αυτή σας υπαγορεύει να ψηφίσετε εκείνους που παρέδωσαν την χώρα μας στους ξένους, τότε εμείς δηλώνουμε τρελοί. Αν η λογική σας λέει να εργάζεστε για 200 ευρώ μικτά, τότε δηλώνουμε παράλογοι.
Για περισσότερο από έναν χρόνο, χιλιάδες άνδρες και γυναίκες σε ολόκληρη την χώρα βρέθηκαν στους δρόμους, στις πλατείες, σε πόλεις και χωριά, για έναν και μόνο λόγο: Να σπάσουν τη συνομωσία σιωπής ενός ολόκληρου κατεστημένου, το οποίο τις τελευταίες εβδομάδες έχει λυσσάξει εναντίον των Εθνικιστών. Είναι το ίδιο ένοχο εκδοτικό καθεστώς που ποτέ δεν ακούμπησε τους υπεύθυνους της δυστυχίας μας και που φροντίζει πάντα να παπαγαλίζει με φανατισμό τις εντολές του μνημονίου ώστε να τρομοκρατεί τους Έλληνες.
Μέσα στους τελευταίους 12 μόνο μήνες λοιπόν, οι Εθνικιστές πραγματοποίησαν περισσότερες από 150 εξορμήσεις, χωρίς να υπολογίζουμε καν τις πορείες, τις ομιλίες στα γραφεία μας και άλλες δραστηριότητες. Γνωρίζουμε καλά ότι οι επικριτές μας περιμένουν στη γωνία… Όμως σε όλες αυτές τις εξορμήσεις (με εξαίρεση την περίπτωση Ευθυμίου και την επίθεση αριστεριστών στη Λειβαδιά) δεν συνέβη το παραμικρό να μας καταλογίσουν. Ούτε σπασμένα τζάμια, ούτε καμένη γη και φυσικά ούτε… νεκροί και ας μας λένε δολοφόνους και κουκουλοφόρους. Με τα πρόσωπά μας μιλήσαμε στον κόσμο και με τα ονόματά μας είμαστε υποψήφιοι.
Τους τελευταίους δύο μήνες και αφού δεν ήταν πλέον δυνατόν να αποκρύπτουν άλλο την εκρηκτική μας άνοδο, άρχισαν να εμφανίζονται στις δημοσκοπήσεις τα πρώτα σημάδια της. Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι οι περισσότερες δημοσκοπήσεις εμφάνισαν μειωμένα τα ποσοστά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αλλά έτσι κι αλλιώς αυτό είναι κάτι που θα αποδειχθεί στις 6 Μαΐου. Το ζήτημα είναι άλλο: Η δημοσκοπική αυτή άνοδος, αύξησε και τα δημοσιεύματα λάσπης. Όσο περνούσαν οι ημέρες και περισσότερος κόσμος βρέθηκε στο πλευρό μας, η απελπισία των καθεστωτικών γραφίδων αυξήθηκε κατακόρυφα και έτσι οδηγούμαστε στο σήμερα. Μην έχοντας νεκρούς να μας χρεώσουν (πόσο θα το ήθελαν…) και εφόσον η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ φρόντισε να κλείσει την πόρτα εξαρχής σε πολιτικούς απατεώνες, ξεσκόνισαν το… «αμαρτωλό» παρελθόν μας για να οδηγηθούν σε τρομακτικές «αποκαλύψεις»…
Ο κόσμος έχει πλέον αντιληφθεί ότι κάτι συμβαίνει. Ποιος είναι ο λόγος που όλα τα κόμματα και όλα τα ΜΜΕ στρέφονται τόσο εναντίον ενός Κινήματος; Κάτι φοβούνται. Είναι οι πρώτες ρωγμές που σχηματίζονται σε ένα σύστημα που έχει σαπίσει εδώ και χρόνια, αλλά δεν βρέθηκε κανένας μέχρι σήμερα να του δώσει ένα ισχυρό πλήγμα. Αυτό αντιπροσωπεύει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Τους πονάει που κάποιοι δεν ελέγχονται. Τους πληγώνει τον εγωισμό, όταν κάποιοι τα καταφέρνουν με τις δικές τους δυνάμεις, χωρίς το νταβατζηλίκι τους. Είμαστε οι μόνοι που τους φτύσαμε στα μούτρα και δεν συμβιβαστήκαμε.
Λένε στον λαό πως «δεν θα επιτρέψουν» να μπούμε στη βουλή, ώστε να μην… μολυνθεί από εμάς η πανάγαθη «δημοκρατία» τους. Λένε πως πρέπει να ψηφίσετε με την λογική και όχι με θυμό. Εμείς απαντούμε: Ο θυμός στους καιρούς που ζούμε είναι υγιές συναίσθημα. Η απάθεια τόσων δεκαετιών είναι που μας οδήγησε στο χείλος του γκρεμού. Όσο για την λογική, εάν αυτή σας υπαγορεύει να ψηφίσετε εκείνους που παρέδωσαν την χώρα μας στους ξένους, τότε εμείς δηλώνουμε τρελοί. Αν η λογική σας λέει να εργάζεστε για 200 ευρώ μικτά, τότε δηλώνουμε παράλογοι. Στις 6 Μαΐου υπάρχει ένα και μόνο δίλλημα: Αν θέλεις να είσαι ελεύθερος και να γκρεμίσεις την σάπια δικτατορία τους ή αν θες να είσαι σκλάβος και να σκύψεις πιο χαμηλά το κεφάλι. Είσαι όμως Έλληνας και αυτό να μην το ξεχνάς ποτέ.
http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου