Σάββατο 9 Μαΐου 2020

Αποκάλυψη Λοβέρδου: Ο Δημήτρης Κρεμαστινός δεν πέθανε από τον κορονοϊό- Άλλη η αιτία του θανάτου

Ο Ανδρέας Λοβέρδος
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος, αναφέρθηκε σήμερα στον θάνατο του Δημήτρη Κρεμαστινού.
Σε ηλικία 78 ετών έφυγε σήμερα από τη ζωή ο πρώην υπουργός Υγείας, καθηγητής Καρδιολογίας, Δημήτρης Κρεμαστινός.
Ο Δημήτρης Κρεμαστινός νοσηλευόταν από τις 26 Μαρτίου στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με κορονοϊό. Ο Ανδρέας Λοβέρδος, σε συνέντευξή του στο ΟΡΕΝ, μίλησε για τον θάνατο του κ. Κρεμαστινού.
Όπως αναφέρει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, από την πρώτη μέρα που ο κ. Κρεμαστινός είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού, εκείνος διατηρούσε επικοινωνία με τη σύζυγό του.
«Ήξερα τις δυσκολίες που περνούσε, γι' αυτό στη Βουλή έκανα μία εκτεταμένη αναφορά πριν από 15 ημέρες και προσπάθησα να περάσω ένα μήνυμα ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει στον Δημήτρη και να είμαστε κοντά του» τόνισε ο κ. Λοβέρδος.
Στη συνέχεια, ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, επισήμανε πως: «Η σύζυγός του μου έλεγε ότι δεν φοβάται τόσο τον κορονοϊό όσο φοβάται τις διάφορες επιπλοκές που προκαλούνται από λοιμώξεις στην εντατική. Άρα να φύγει γρήγορα από την εντατική ήταν η μεγάλη ανάγκη».
Η αιτία θανάτου του Δημήτρη Κρεμαστινού, σύμφωνα με τον κ. Λοβέρδο, ήταν κάποια ενδονοσοκομειακή λοίμωξη: «Απ' ό,τι μου είπε, νίκησε τον κορονοϊό, δηλαδή θεραπεύτηκε από την ασθένεια αυτή, όπως επίσης είχε θεραπευτεί -εάν κατάλαβα καλά- και από την πνευμονία, που ήταν μία συνέπεια του κορονοϊού. Αλλά νικήθηκε από τα γύρω γύρω που λέμε, που μπορεί να σου συμβούν στις εντατικές, γιατί ήταν πάρα πολλές μέρες μέσα ο άνθρωπος... Πολλές μέρες, πολλές εβδομάδες στην εντατική, δεν το άντεξε ο οργανισμός του» ανέφερε χαρακτηριστικά.
https://sputniknews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: