Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Οι Ρώσοι καίνε ζωντανούς τζιχαντιστές στη Ράκα – Ρίχνουν εμπρηστικές βόμβες!(ΦΩΤΟ)

raqqa_main-630x400

Νέες αεροπορικές επιδρομές εξαπέλυσε η ρωσική Πολεμική Αεροπορία στην πόλη Ράκα της κεντρικής Συρίας, η οποία θεωρείται η ντε φάκτο πρωτεύουσα της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.
Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα από την πόλη και φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί σε λογαριασμούς ακτιβιστών στο Twitter, ρωσικά ελικόπτερα έριξαν εμπρηστικές βόμβες σε διάφορους στόχους στην πόλη.
Οι εμπρηστικές βόμβες, όπως το λέει και το όνομά τους, προκαλούν πυρκαγιές. Όποιος βρεθεί μέσα στο βεληνεκές τους απλά αποτεφρώνεται.
Οι ακόλουθες φωτογραφίες αναρτήθηκαν στο Twitter και λένε ότι τραβήχτηκαν μέσα στη Ράκα την ώρα του ρωσικού βομβαρδισμού:
raqqa41 raqqa31 raqqa21 raqqa11
http://www.makeleio.gr

“BOMBA” από Ζιρινόφσκυ : «Η Τουρκία είναι ο Νο 1 εχθρός της Ρωσίας, να διαλυθεί με ένα πυρηνικό χτύπημα» (ΒΙΝΤΕΟ)

vladimir_jirinovski-660

«ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ – ΝΟ 1 ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ»
Ο ιδρυτής και ηγέτης του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος της Ρωσίας, Vladimir Zhirinovsky, πρότεινε να διαλυθεί η Τουρκία με ένα πυρηνικό χτύπημα σύμφωνα με τον σταθμό»Moscow speaking».
«Η Κωνσταντινούπολη είναι πολύ εύκολο να καταστραφεί: Μόνο μια πυρηνική βόμβα στα Στενά του Βοσπόρου και θα διαλυθεί. Θα δημιουργηθεί ένα τσουνάμι 10-15 μέτρων και η πόλη δεν θα υπάρχει πια…»
«Οι σύμμαχοι της Τουρκίας δηλαδή το ΝΑΤΟ δεν θα επέμβει καν «δεν θέλουν να πεθάνουν σε μια πυρηνική φωτιά» είπε ο Zhirinovsky και τόνισε πως η Τουρκία είναι ο Νο1 εχθρός της Ρωσίας!
«Αν ήμουν στη θέση των Νταβούτογλου-Ερντογάν και του τουρκικού Γενικού Επιτελείου θα φοβόμουν ένα καταστροφικό χτύπημα στην Τουρκία, μια ηλίθια πράξη και η χώρα τους θα σταματήσει να υπάρχει!
http://www.makeleio.gr

Η ελληνική τραγωδία: Πως οι Έλληνες πολίτες έχασαν τα 44 δισ.ευρώ της πρώτης ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών

Η ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ "ΕΤΑΙΡΩΝ" - ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ
Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε τα τελευταία χρόνια των Μνημονίων καθώς οι Έλληνες πολίτες "πέταξαν" χωρίς να ερωτηθούν 44 δισ.ευρώ για την πρώτη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, χωρίς να μπορέσουν να κρατήσουν τον έλεγχο των συστημικών τραπεζικών ιδρυμάτων, ο οποίος πέρασε τελικά στα χέρια των ξένων μόλις την προηγούμενη εβδομάδα χωρίς να "ανοίξει ρουθούνι".


Ξένα χαρτοφυλάκια "επενδύσεων" κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο τεσσάρων από τις μεγαλύτερες τράπεζες της χώρας. Πρόκειται για τις Alpha Bank, Eurobank, Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς μέσω μιας αύξησης κεφαλαίων της τάξεως των 6,42 δισ. δολαρίων και ενός πολύπλοκου, περίπλοκου και προπαντώς δυσνόητου πακέτου νομικών ρυθμίσεων.

To ωραίο είναι ότι με το θέμα αυτό ασχολήθηκε ένα αμερικανικό ΜΜΕ, όπως το CNBC.

To αμερικανικό δίκτυο εξηγεί πως με αυτόν τον τρόπο οι μετοχές των τραπεζών πωλούνται για...ψίχουλα και μειώνεται έτσι η αξία της κρατικής ιδιοκτησίας σε σημαντικά ιδρύματα που αριθμούν πάγια αξίας 358 δισ. δολαρίων.

Το κρατικό μερίδιο στην Εθνική απο το 57% έπεσε στο 24%, στην Eurobank από το 35% στο 2,4%, στην Alpha Bank από το 64% στο 11% και στην Τρ. Πειραιώς από το 67% στο 22%., δηλαδή το ελληνικό κράτος και οι Έλληνες πολίτες έχασαν πλέον την ιδιοκτησία των ελληνικών τραπεζών.

Το κράτος δεν διαθέτει πλειοψηφικό πακέτο σε καμία από τις τέσσερις μεγάλες τράπεζες, και φυσικά αυτό είναι ευθύνη 100% των τραπεζιτών.

"Πρόκειται για μια απώλεια 44 δισ. δολαρίων, τα οποία έδωσαν οι Έλληνες φορολογούμενοι στα προγράμματα bailout των τραπεζών μέσα στα τελευταία τρία χρόνια!" για να κάνουν μια "τρύπα" στο "νερό", αφού τελικώς οι τράπεζες δεν έμειναν σε ελληνικά χέρια, και όταν μια χώρα δεν κατέχει τις τράπεζές της, δεν μπορεί να φτιάξει ούτε την οικονομία της, καθώς οι ξένοι έχουν προτεραιότητα τα δικά τους συμφέροντα.

Έλληνες αναλυτές της αγοράς και νομικοί, αναφέρουν ότι:

"Αυτό κατέστη εφικτό μέσω νομοθετικών διατάξεων της Βουλής που επέτρεψαν σε ιδιώτες να χρησιμοποιήσουν τη μέθοδο “book-building” για την αποτίμηση των τραπεζικών μετοχών.

Η μέθοδος αυτή, ουσιαστικά επιτρέπει τη γρήγορη πώληση μετοχών κυρίως σε θεσμικούς επενδυτές. Έτσι, η τιμή της μετοχής στην αύξηση κεφαλαίων δεν προκαθορίζεται και μ’ αυτόν τον τρόπο οι επενδυτές έχουν τη δυνατότητα να ορίσουν την τιμή στην οποία θέλουν να αγοράσουν τις μετοχές.

Επιπλέον, κατέστη υποχρεωτικό το ρυθμιστικό όργανο της χώρας -το ΤΧΣ- να δέχεται τιμές που έχουν καθοριστεί με τη μέθοδο “book-building” ακόμη κι αν δεν αντανακλά δεόντως την αξία των μετοχών.

Σύμφωνα με ελληνικές τραπεζικές πηγές, οι Capital Group, Pimco, WLR Recovery Fund, Wellington, Fairfax, Brookfield Capital Partners και η Highfields Capital Management έχουν δείξει ενδιαφέρον για επενδύσεις σε ελληνικές τράπεζες. Οι ξένοι επενδυτές έχουν εκτιμήσει την αξία των τεσσάρων τραπεζών στα 800 εκατ. δολάρια, δηλαδή τρεις φορές πιο χαμηλά από την τωρινή αξία που έχουν στην αγορά (3 δισ. δολάρια).

Το ΤΧΣ υποστηρίζει, πως οι αποφάσεις του κινούνται στα πλαίσια της νομιμότητας και εντός της ελληνικής νομοθεσίας. Παράλληλα, οι πιστωτές και οι αξιωματούχοι της Ευρωζώνης αποποιούνται κάθε ευθύνης."

Φυσικά στα εγχώρια ΜΜΕ ούτε κουβέντα δεν είπαν για κάτι το τόσο σημαντικό, και πως να γίνει άλλωστε αφού τόσα χρόνια ζούσαν από τραπεζικό δανεισμό, και τα δάνειά τους θα τα πληρώνει το μόνιμο "κορόιδο"... ο ελληνικός λαός
pronews

ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ;

φοτο29
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σε έκτακτη ανακοίνωση του τουρκικού Γενικού Επιτελείου που βγήκε στην δημοσιότητα από την φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα, Yeni Şafak, στις 13:45 μ.μ., αναφέρεται ότι προκλήθηκε σοβαρό επεισόδιο μεταξύ ελληνικών και τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών πάνω από τον «διεθνή» εναέριο χώρο στο Αιγαίο.
Σύμφωνα με τους τουρκικούς ισχυρισμούς, (όπως πάντα), τα ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη παρεμπόδισαν τα τουρκικά που εκτελούσαν «εκπαιδευτική» (!!!), πτήση στον «διεθνή» (βλέπε ελληνικό), εναέριο χώρο του Αιγαίου.
Όπως φαίνεται κάποιοι στην Άγκυρα το έχουν χάσει τελείως και ενώ από την μια προκάλεσαν την ρωσική υπερδύναμη την ίδια ώρα δεν διστάζουν να συνεχίσουν τα επικίνδυνα παιχνίδι τους των παραβιάσεων στο Αιγαίο.
Προφανώς οι Τούρκοι εκνευρίστηκαν και από την δήλωση του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών, Σερκέι Λαβρώφ, ότι παραβιάζουν συνεχώς τον ελληνικό εναέριο χώρο του Αιγαίου.
Πάντως εμείς θα πρέπει να είμαστε εν εγρήγορση και κάποτε θα πρέπει επιτέλους να «χωνέψουμε» ποιοι είναι οι αληθινοί σύμμαχοι μας και ποιοι μας κοροϊδεύουν και μας ξεπουλάνε χρόνια τώρα.
Επιτέλους!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Ο ΜΠΙΛΑΛ, (ΥΙΟΣ), ΕΡΝΤΟΓΑΝ, Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ

bilal
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ο μεγαλύτερος οικονομικός συνεταίρος των Τζιχαντιστών στο παράνομο λαθρεμπόριο πετρελαίου από τα κατεχόμενα εδάφη τους στην Συρία και στο Ιράκ, δεν είναι άλλος από τον γιο του Τούρκου προέδρου, Ταγίπ Ερντογάν, ο Μπιλάλ Ερντογάν, το όνομα του οποίου έχει αναφερθεί και σε άλλα οικονομικά σκάνδαλα από τον τουρκικό τύπο.
Σύμφωνα με αποκαλύψεις του ίδιου του τουρκικού τύπου, ο Μπιλάλ Ερντογάν άρχισε την καριέρα του σαν εφοπλιστής εδώ και λίγα χρόνια ενώ ήδη το 2014 είχε υπό την κατοχή του δυο μεγάλα τάνκερ, αξίας 36 εκατομμυρίων δολαρίων. Με τα τάνκερ αυτά, όπως αναφέρεται, κάνει το λαθρεμπόριο πετρέλαιο από το βόρειο Ιράκ και από τις περιοχές των Τζιχαντιστών με τεράστια κέρδη που μοιράζετε με τους συνεταίρους του. 
Το τελευταίο του τάνκερ παραδόθηκε στον Μπιλάλ Ερντογάν στις 15 Σεπτεμβρίου του 2015, από τα ναυπηγεία της Τούζλας στην ασιατική ακτή της Κωνσταντινούπολης και ανήκει στην εταιρεία, «Oil Transportation Shipping», με έδρα την Μάλτα, η οποία είναι εταιρεία μαϊμού του Μπιλάλ Ερντογάν.
Ένα άλλο τάνκερ με την ονομασία «TÜRKTER 81», εισήρθε στα νερά στις 5 Αυγούστου και έκτοτε εκτελεί δρομολόγια λαθρεμπορίου καυσίμων.
Αλλά το πιο γνωστό τάνκερ ιδιοκτησίας Μπιλάλ Ερντογάν είναι το «ARMADA», το οποίο έχει προκαλέσει σκανδαλωδώς την τουρκική επικαιρότητα με την μεγάλη του προβολή σαν ιδιοκτησίας του «μεγάλου εφοπλιστή» γιου του Τούρκου πρόεδρου.
Όλα αυτά δείχνουν ποιος πραγματικά στηρίζει και συνεργάζεται με τους δολοφόνους Τζιχαντιστές, αλλά και την διεθνή υποκρισία που θέλει να τα αγνοεί.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

ΦΟΒΕΡΟ: ΦΕΡΕΤΡΟ ΜΕ ΟΜΟΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ!!!

Στελέχη ενός εθνικιστικού κόμματος άφησαν σήμερα ένα φέρετρο, στο εσωτερικό του οποίου είχαν τοποθετήσει μια κούκλα- ομοίωμα του πρόεδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε σημείο κοντά στην πρεσβεία της Τουρκίας στη Μόσχα, καθώς οξύνεται η οργή στη Ρωσία εναντίον της Άγκυρας, οι ένοπλες δυνάμεις της οποίας κατέρριψαν ένα ρωσικό αεροσκάφος στα σύνορα με τη Συρία.
«Οι επικεφαλής της νεολαίας του κόμματος Ρόντινα (Εθνική Πατριωτική Ένωση της Ρωσίας) άφησαν σήμερα κοντά στην πρεσβεία ένα φέρετρο με μια φουσκωτή κούκλα, ομοίωμα του (Τούρκου) προέδρου Ερντογάν που συμβολίζει την τουρκική πολιτική» γνωστοποίησε σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε το κόμμα.
Περίπου 20 στελέχη συμμετείχαν σε αυτήν τη διαμαρτυρία, οι οποίοι εναπόθεσαν στεφάνια με τα μηνύματα «στη μνήμη των εχθρών της Ρωσίας» και «στη μνήμη των μαριονετών των ΗΠΑ» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.
Η δημοτική αρχή της Μόσχας δεν είχε δώσει άδεια για αυτήν τη διαμαρτυρία που στόχευε «να διατυπώσει σθεναρά το αίσθημα δυσφορίας εναντίον της στρατιωτικής πρόκλησης της Τουρκίας και να υπενθυμίσει σε όλες τις δυνάμεις (που δρουν) εναντίον της Ρωσίας ότι οι ενέργειες των ρωσικών αρχών έχουν την πολιτική στήριξη στο εσωτερικό της χώρας» σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Η αστυνομία προσήγαγε τους δύο διοργανωτές, ωστόσο τους άφησε ελεύθερους λόγω της ασυλίας που απολαμβάνουν ως δημοτικοί σύμβουλοι, προστίθεται.
Στην Κριμαία, μια ομάδα νεαρών έκαψε σήμερα ένα ομοίωμα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην κεντρική πλατεία της Συμφερόπολης, μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Στο Σάλεκχαρντ, στο ρωσικό Μεγάλο Βορρά, μεγάλα πανό κοσμούσαν τις προσόψεις πολλών κτιρίων με τα οποία οι Ρώσοι καλούσαν τους συμπολίτες τους να μην ταξιδέψουν στην Τουρκία και να μην αγοράζουν τουρκικά προϊόντα.
«Εκείνος που θα πάει για διακοπές στην Τουρκία θα θεωρηθεί συνεργός των τρομοκρατών» ήταν το σύνθημα που αναγραφόταν σε ένα από τα πανό, σύμφωνα με τον ενημερωτικό ιστότοπο Znak.com.

Γ. Επιτήδειος: Η Ρωσία είναι στρατηγικός εταίρος της Ευρώπης


Παρέμβαση στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έκανε ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, σχετικά με την κατάσταση στην Γεωργία αλλά και για τις σχέσεις ΕΕ - Ρωσίας.
Ακολουθεί η ομιλία:
"Κύριε Πρόεδρε, η Ευρωπαϊκή Ένωση θεωρεί τη Γεωργία πρωτοπόρο στα πλαίσια της πολιτικής της Ανατολικής Γειτονίας και στηρίζει την εδαφική της ακεραιότητα και τον τερματισμό των συγκρούσεων στις αποσχισθείσες επαρχίες της Αμπχαζίας και της Νοτίου Οσετίας.
Η πολιτική αυτή είναι σωστή, πρέπει όμως να εφαρμοστεί και με το σωστό τρόπο, δηλαδή να μη στρέφεται κατά των συμφερόντων της Ρωσίας. Η Ρωσία ήταν, και εξακολουθεί να παραμένει, ένας σημαντικός στρατηγικός εταίρος για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η πραγματικότητα αυτή έχει φανεί εμφατικά κατά την παρούσα χρονική περίοδο κατά την οποία η συνεργασία με τη Ρωσία είναι απαραίτητη για την καταπολέμηση του ΙSIS.
Συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να εξακολουθήσουμε την μεταξύ μας αντιπαλότητα χρησιμοποιώντας ως όχημα προς αυτήν κατεύθυνση τη Γεωργία. Αντιθέτως, πρέπει να υπάρξει ένας ειλικρινής διάλογος και συνεργασία με τη Ρωσία, τώρα μάλιστα που οι διεθνείς εξελίξεις και οι συγκυρίες διευκολύνουν μια τέτοια προσέγγιση. Εάν μάλιστα ενισχύσουμε την προσπάθεια της Γεωργίας για εκδημοκρατισμό και οικονομική ανάπτυξη σίγουρα θα συμβάλουμε στη δημιουργία μιας καλύτερης Ευρώπης.
Τέλος, πιστεύω ότι τα διαχρονικά λάθη τα οποία οδήγησαν την Ευρώπη στις τραγικές εξελίξεις των Παρισίων μας δίνουν ένα μέτρο πραγματιστικής πολιτικής συμπεριφοράς και θα αποφευχθούν στο μέλλον".
http://www.xryshaygh.com

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στα “Παραπολιτικά”: Στρατιώτες στις πόλεις!

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στα “Παραπολιτικά”: Στρατιώτες στις πόλεις!
Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Παραπολιτικά" ζήτησε κυρώσεις προς την Τουρκία για να αναχαιτιστεί η μεταναστευτική ροή.
Πρόταση συμμετοχής των Ενόπλων Δυνάμεων στη φύλαξη των συνοριακών σταθμών διέλευσης των μεταναστών από την χώρα, καθώς και συνδρομής τους στο έργο της Αστυνομίας για την καλύτερη ασφάλεια των αστικών κέντρων καταθέτει ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος στο πλαίσιο ανάλογης πολιτικής του Γάλλου προέδρου, Φρανσουά Ολάντ μετά τα τυφλά χτυπήματα στο Παρίσι.
"Οφείλουμε να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες. Έχει κηρυχθεί πόλεμος κατά της Ευρώπης και η Ελλάδα βρίσκεται ανοχύρωτη στο πιο κομβικό γεωστρατηγικό σημείο", επισημαίνει, εισηγούμενος να ληφθούν μέτρα προστασίας των πολιτών από τις ορδές των μεταναστών οι οποίοι καταφθάνουν στη χώρα και απ' ό,τι φαίνεται θα παραμείνουν επί μακρόν λόγω α) της απόφασης των ευρωπαϊκών κρατών να κλείσουν τα σύνορά τούς και β) των επιδεινούμενων καιρικών συνθηκών.
«Κινδυνεύουμε να μετατραπούμε σε κοινωνική ζούγκλα. Είναι ανθρώπινο να λυπάσαι για τα παιδιά που πνίγονται στο Αιγαίο, αλλά δεν μπορείς να έχεις ενοχές όταν αποκλειστικώς υπαίτιοι είναι οι Τούρκοι και οι επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τις πολιτικές που εφαρμόζουν», υποστηρίζει.
Κατά τον κ. Μιχαλολιάκο, η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να επιβάλει αυστηρές κυρώσεις σε βάρος της Τουρκίας, ώστε να αναχαιτιστεί σε πρώτη φάση το μεταναστευτικό κύμα, αφού «αποδεδειγμένα οι γείτονες χρηματοδοτούν το ISIS έχοντας ενθαρρύνει και τις πρωτοβουλίες της συριακής αντιπολίτευσης κατά του Άσαντ»
Εκφράζει δε την απορία γιατί η Ευρωπαϊκή Ένωση επέβαλε κυρώσεις στη Ρωσία με αφορμή τα δραματικά γεγονότα στην Κριμαία, ενώ δεν συνέβη κάτι αντίστοιχο με την Τουρκία. «Μόνο σε διάστημα Ι 0 μηνών πέρασαν στην Ευρώπη 700.000 μετανάστες. Ελάχιστοι είναι οι πρόσφυγες. Κατά το Διεθνές Δίκαιο, πολιτικός πρόσφυγας είναι εκείνος που διαφεύγει από την εμπόλεμη χώρα του σε μια άλλη. Η πρώτη χώρα υποδοχής λοιπόν, είναι η Τουρκία και όχι εμείς", λέει σημαίνοντας καμπανάκι κινδύνου και για επεκτατικές βλέψεις της Άγκυρας: «Γιατί οι Σύριοι δεν πάνε στο Κατάρ, τη Σαουδική Αραβία ή τα αραβικά εμιράτα και επιλέγουν την Ευρώπη; Πρόκειται για πλούσιες χώρες, με συγγενείς πολιτισμικές αναφορές, οι οποίες φυσικά δεν τους δέχονται -κι έχουν πολλές ευθύνες για τα τεκταινόμενα στη Συρία-, αλλά δεν είναι μόνον αυτό. Ας προσέξουν οι... εταίροι μας, αφού την τελευταία φορά, τον 16ο αιώνα, που η οθωμανική αυτοκρατορία πέρασε μέσω Ελλάδας στην Ευρώπη, ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής έφτασε στην Βιέννη".
ΠΥΡΗΝΕΣ. Ο ίδιος χαρακτηρίζει καταστροφική την πολιτική των «ανοιχτών συνόρων», θεωρώντας δεδομένο ότι στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις υπάρχουν πυρήνες τζιχαντιστών. «Ακόμη και αν δεν συμβαίνει αυτό» αναφέρει «είναι βέβαιο ότι θα προκύψει από τη στιγμή που θα "ξεμείνουν" στην Ελλάδα τόσες δεκάδες χιλιάδες μετανάστες. Πώς πιστεύετε ότι θα αντιδράσουν οι απελπισμένες μάζες όταν βρεθούν σε τέτοιο αδιέξοδο; Όταν δεν θα μπορούν να φτάσουν στον τελικό τούς προορισμό για μια καλύτερη μοίρα και θα εγκλωβιστούν εδώ;», αναρωτιέται.
Προς τούτο, προτείνει τη μεταφορά τους σε καταυλισμούς εκτός κατοικημένων περιοχών: «Μόνον έτσι η Αστυνομία θα καταφέρει να τούς ελέγξει. Αν τους αφήσουν μέσα στον αστικό ιστό, θα δημιουργήσουν προβλήματα. Αν τους απομονώσουν, τότε και ορθή καταγραφή αυτών θα γίνει και σωστότερος έλεγχός τους».
Όσο δε για τη στάση της Χρυσής Αυγής απέναντί τούς, ο κ. Μιχαλολιάκος εξηγεί: «Ας μην τρέφει κανείς αυταπάτες και ας μη σεναριολογούν εις βάρος μας. Οι πολίτες θα αντιδράσουν με τόσα νοσηρά που συμβαίνουν. Από τη μια μεριά, φτώχεια, ανεργία, διαρκής μείωση εισοδημάτων και, από την άλλη, οι μετανάστες. Ο λαός δοκιμάζεται έντονα και ομοίως έντονα θα απαντήσει, απαιτώντας λύσεις».
Σημειώνεται ότι τον Φεβρουάριο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός με ερώτησή τον προς τον τότε υπουργό Εσωτερικών, Νίκο Βούτση, είχε ζητήσει ενημέρωση για τον εντοπισμό πυρήνων τζιχαντιστών σε διαμέρισμα του Παγκρατίου. Στο απαντητικό του έγγραφο έναν μήνα μετά, ο κ. Βούτσης είχε παραδεχθεί πως τα Αστυνομία προέβη στη σύλληψη ενός εκ των υπόπτων και σήμερα αποκαλύπτεται ότι εκείνος που διέφυγε ήταν ο «εγκέφαλος» της επίθεσης στο Παρίσι.
Η απόφαση που έμεινε «στα χαρτιά»
Τον Δεκέμβριο του 2013, Ε.Ε. και Τουρκία υπέγραψαν συμφωνία επανεισδοχής των παράνομων μεταναστών που εισέρχονται στην Ευρώπη μέσω του τουρκικού εδάφους, η οποία θα επιτρέψει την άρση, το 2017, της υποχρέωσης για βίζα που έχουν επιβάλει οι Βρυξέλλες στους Τούρκους υπηκόους. Η Άγκυρα είχε μονογράψει τη συμφωνία αυτή το 2012, αλλά είχε αναστείλει την επίσημη υπογραφή της, θέλοντας να εξασφαλίσει τη δέσμευση της Ε.Ε. για την ελεύθερη διακίνηση των Τούρκων πολιτών στην Ένωση.
«Η πόρτα της Ευρώπης χωρίς βίζα θα είναι πλέον ανοιχτή», είχε δηλώσει τότε ο Ερντογάν, διαβεβαιώνοντας ότι «η Τουρκία θα εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από τη συμφωνία επανεισδοχής». Βάσει αυτής, θα δέχεται πίσω τους παράνομους μετανάστες που θα απελαύνονται από τις Χώρες της Ε.Ε.
Ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, στέκεται ιδιαίτερα στο σημείο αυτό τονίζοντας: «Αν εφάρμοζαν τη συμφωνία, θα υποχρεώνονταν να δεχτούν πίσω τους μετανάστες. Σήμερα, όχι μόνον κάνουν τα πάντα για να τους περάσουν στην Ευρώπη, αλλά και παζαρεύουν να καταργηθεί η βίζα, δηλαδή οι Τούρκοι να εισέρχονται ελεύθερα σε ευρωπαϊκό έδαφος -όπως είναι η Δυτική Θράκη, την οποία θα κατακλύσουν».

http://www.xryshaygh.com

Το «τερμάτισε» το... κοντέρ της ανοησίας ο Τσίπρας: Πρωτεύουσα της Παλαιστίνης και του Ισραήλ είναι η Ιερουσαλήμ!

Μετά το «τι Λέσβος, τι Μυτιλήνη» ένα νέο κατόρθωμα Τσίπρα!
Ο Τσίπρας καθημερινά αποδεικνύει πως πέρα από περίγελος των διαπραγματεύσεων είναι ένα άτομο παντελώς ρηχό και αμόρφωτο, το οποίο έχει διοριστεί πρωθυπουργός για να ξεπουλήσει τη χώρα.
Προ ολίγων ημερών είχε εκπλήξει τα πλήθη με τη δήλωσή του ότι πήγανε (με τον Σουλτς) «στη Λέσβο, τη Μυτιλήνη και τα άλλα νησιά», τώρα έβαλε την ίδια πόλη πρωτεύουσα σε δύο διαφορετικά κράτη.

Συγκεκριμένα, πηγαίνοντας στην Ιερουσαλήμ προκειμένου να συναντήσει τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο του Ισραήλ, έγραψε στο βιβλίο επισκεπτών: "Είναι μεγάλη μου τιμή να βρίσκομαι στην ιστορική σας πρωτεύουσα και να συναντάω τις εξοχότητές σας".

Ξεπερνάμε την προσφώνηση στον Νεντανιάχου, η οποία μας θύμισε λίγο γονυκλισία ενώπιον ανωτέρου και πάμε στην επόμενη μέρα, που ο Τσίπρας φόρεσε το παλαιστινιακό μαντήλι και πήγε να παραστήσει τον «αλληλέγγυο».

Εκεί είπε το εξής: «η Ελλάδα τίθεται υπέρ της αναγνώρισης ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους, στα όρια του 1967 και με την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσά του».
Έτσι συμβαίνει όταν προσπαθούν να συμβιβαστούν δύο αντιφατικές θέσεις. Εν τέλει καταλήγει ο υποκριτής να γίνεται ρεζίλι!
http://www.xryshaygh.com

Είναι εδώ! Ανοιχτές απειλές τζιχαντιστών στους τοίχους της Ανατολικής Αττικής

Επαναδημοσιεύουμε μία παλαιότερη «προφητική» ανάρτηση που είχε γραφτεί μετά την σφαγή του Charlie Hebdo από ισλαμιστές τρομοκράτες και πολλούς μήνες πριν τη σφαγή στο Παρίσι.
Στη δημοσίευση φαίνεται καθαρά η απειλή που αποτείνεται από τους τζιχαντιστές προς τους Έλληνες. Αυτή η ίδια απειλή διατυπώθηκε και επισήμως με προπαγανδιστικό βίντεο του ISIS, το οποίο θέτει την Ελλάδα στο στόχαστρο
«Aνοιχτά απειλούν οι ισλαμιστές στην Ανατολική Αττική. Συνθήματα όπως "θάνατος στους άπιστους" και παρεμφερούς περιεχομένου με κωδικούς και σύμβολα,γραμμένα σε τοίχους, μάντρες, γήπεδα, κτίρια δήμων της Ανατολικής Αττικής.

Η Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής της Χρυσής Αυγής, ως οργανικό μέλος του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή,  δεν έχει παύσει στιγμή να προειδοποιεί, να αποκαλύπτει και να ενημερώνει για τον κίνδυνο που αντιπροσωπεύουν οι χιλιάδες των παράνομων τριτοκοσμικών ισλαμιστών, οι οποίοι έχουν κατακλύσει τον κάμπο των Μεσογείων και την Ανατολική Αττική.
Ένα πάλαι ποτέ μεγάλο ευρωπαϊκό έθνος, η απερίσκεπτη, φιλελευθεριάζουσα Γαλλία, ψυχορραγεί μπλεγμένη στα δίχτυα της μαύρης ισλαμιστικής αράχνης, μετρώντας καθημερινά θύματα της μανίας χρηματοδοτούμενων και εξοπλιζόμενων από τους αμερικανοσιωνιστές τζιχαντιστών.
Η προδοτική Νέα Δημοκρατία παραδίδει στην, προσκυνημένη στον ισλαμισμό, αριστερά σύνορα και Πατρίδα σε κατάσταση τρισχειρότερη όσον αφορά τον αποθρασυμένο εποικιστικό συρφετό που καθημερινά εισβάλλει από ξηράς και θαλάσσης!

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή είναι ο μοναδικός πολιτικός οργανισμός, ο οποίος από 30ετίας, από την χρονική στιγμή της ίδρυσής του, είχε μία, σαφή, αταλάντευτη και κάθετη θέση στο θέμα των λαθρομεταναστών.
Θέση η οποία αποτυπώνεται στο σημείο 11. των Θέσεων του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών:
11. ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ. ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥΣ
Οφείλουν λοιπόν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 να αναδείξουν ενισχυμένο το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών για να μην αφεθεί ανυπεράσπιστη η Ελλάδα βορά και θήραμα στις θηριώδεις ορέξεις των ανθρωποειδών. Το οφείλουν στους αγέννητους και τους νεκρούς μας! Το οφείλουν στα παιδιά τους!
Για οριστική απαλλαγή από το άγος της λαθρομετανάστευσης η επιλογή Χρυσή Αυγή είναι  ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.
Είναι η μοναδική Εθνικά υπεύθυνη επιλογή για να διασφαλιστεί η συνέχιση της ύπαρξης του Ελληνικού Γένους!»
http://www.xryshaygh.com

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Στην Πάτρα τον Αύγουστο ο νούμερο ένα καταζητούμενος Σαλάχ Αμπντελσλαμ

Ο  Σαλάχ Αμπντεσλάμ είχε περάσει τον Αύγουστο από την Ιταλία στην Πάτρα και από εκεί πίσω στην Ιταλία, συνοδευόμενος από ένα ακόμη άτομο, ωστόσο, η παρουσία του δεν σήμανε συναγερμό στις αρχές καθώς εκείνη την περίοδο δεν ήταν καταζητούμενος.
Ο καταζητούμενος για τις επιθέσεις στο Παρίσι Σαλάχ Αμπντεσλάμ είχε περάσει τον Αύγουστο από την Ιταλία στην Πάτρα και από εκεί πίσω στην Ιταλία, συνοδευόμενος από ένα ακόμη άτομο, ωστόσο, η παρουσία του δεν σήμανε συναγερμό στις αρχές καθώς εκείνη την περίοδο δεν ήταν καταζητούμενος, σύμφωνα με πηγές που πρόσκεινται στις έρευνες. Εισαγγελείς από το Μπάρι  διεξάγουν έρευνα σχετικά με ύποπτους ισλαμιστές αντάρτες που πέρασαν από το συγκεκριμένο λιμάνι σε πέντε διαφορετικές περιπτώσεις το χρονικό διάστημα μεταξύ Φεβρουαρίου και Αυγούστου στο δρόμο τους για την Ελλάδα.
Μάλιστα όπως δήλωσε σχετική πηγή η συγκεκριμένη έρευνα δεν σχετίζεται άμεσα με τις επιθέσεις στο Παρίσι. Οι εισαγγελείς υποπτεύονται ότι οι αντάρτες κάνοντας χρήση πλαστών εγγράφων ταξιδεύουν μέσω της Ιταλίας με προορισμό τη Συρία.
Οι περιπτώσεις αυτές αποδεικνύουν τις δυσκολίες αστυνόμευσης και συλλογής πληροφοριών στην Ε.Ε. των 28 αφού οι μυστικές υπηρεσίες κάθε χώρας λειτουργούν ανεξάρτητα και έχουν διαφορετικές προτεραιότητες.
Ο Αμπντεσλάμ έχει βελγική υπηκοότητα και συνεπώς θα μπορούσε να ταξιδέψει ελεύθερα μεταξύ των χωρών της Ε.Ε. που βρίσκονται εντός Σένγκεν, καθώς δεν υπάρχουν έλεγχοι στα σύνορα.
Ο Αμπντεσλάμ, που καταζητείται από τις 13 Νοεμβρίου, οπότε και έγιναν οι επιθέσεις στο Παρίσι, επιβιβάστηκε σύμφωνα με πληροφορίες σε πλοίο στο λιμάνι του Μπάρι την 1η Αυγούστου με προορισμό την Πάτρα. Μάλιστα επέστρεψε από την Πάτρα στο Μπάρι με πλοίο στις 5 Αυγούστου. Περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση δεν έχουν γίνει γνωστές ωστόσο τη Δευτέρα, ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας, Αντζελίνο Αλφάνο επιβεβαίωσε ότι ο Αμπντεσλάμ είχε περάσει από την Ιταλία.
«Το θέμα είναι ότι πρόκειται για πολίτες με ευρωπαϊκά διαβατήρια και δεν καταζητούνταν από την αστυνομία», είπε ο Αλφάνο.
Ο 26χρονος Γάλλος που κατοικεί στο Βέλγιο, είχε τουλάχιστον επιμελητειακό ρόλο στις επιθέσεις στο Παρίσι. Ο αδελφός του Μπραχίμ ανατινάχτηκε μέσα σε εστιατόριο στο Παρίσι στις 13 Νοεμβρίου.
«Υπ΄αριθμόν ένα δημόσιος εχθρός» για τον βελγικό Τύπο, ο Αμπντεσλάμ φέρεται να εισήλθε στο Βέλγιο λίγες ώρες μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι, σύμφωνα με δύο άνδρες που λένε ότι τον βοήθησαν.
Ο μεγαλύτερος αδελφός του, ο Μοχάμεντ, σε συνέντευξη χθες στην τηλεόραση, τον κάλεσε να παραδοθεί.
Οπως είχε αποκαλύψει η «Κ», πληροφορίες για το συγκεκριμένο πρόσωπο είχαν ζητήσει από την Αθήνα αξιωματούχοι των γαλλικών υπηρεσιών ασφαλείας, καθώς από την έρευνά τους προέκυψαν ενδείξεις ότι βρέθηκε στην Ελλάδα λίγες εβδομάδες πριν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο τρομοκρατικών επιθέσεων στη γαλλική πρωτεύουσα. Κατά πληροφορίες, από την έρευνα των αστυνομικών αρχών προκύπτει ότι ο ύποπτος πέρασε το περασμένο καλοκαίρι οδικώς από την Ελλάδα, συνοδευόμενος από ένα ακόμα άτομο και κατευθύνθηκε προς την Κεντρική Ευρώπη από διεθνές λιμάνι της χώρας».
«Υποπτη» ζώνη βρέθηκε στο Παρίσι
Μια «ζώνη που θα μπορούσε να είναι μια ζώνη με εκρηκτικές ύλες» βρέθηκε σήμερα στο Μοντρούζ, στα νότια περίχωρα του Παρισιού, δέκα ημέρες μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις που στοίχισαν την ζωή σε 130 ανθρώπους στη γαλλική πρωτεύουσα, μετέδωσαν το Γαλλικό Πρακτορείο και το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς επικαλούμενα συγκλίνουσες πηγές. «Μοιάζει με μια ζώνη με εκρηκτικές ύλες» επισήμανε μια πηγή στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς που προσέθεσε ότι οι έρευνες συνεχίζονται. Το αντικείμενο εντοπίστηκε «αργά το απόγευμα σε ένα κάδο απορριμμάτων» ανέφερε μια πηγή της αστυνομίας στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Καθημερινή

Η «ΑΡΚΟΥΔΑ» ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...!!!


Άμεση ήταν η αντίδραση της Μόσχας στην κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού στα σύνορα Τουρκίας - Συρίας, καθώς ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου χαρακτηρίζει το γεγονός «πολύ σοβαρό», ενώ αναμένεται και παρέμβαση του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

Εν τω μεταξύ, πληροφορίες από ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, ακύρωσε την προγραμματισμένη για αύριο επίσκεψή του στην Τουρκία μετά την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού SU-24 από τον τουρκικό στρατό, κάτι που πάντως προς το παρόν δεν επιβεβαιώνει η τουρκική πλευρά. Ο Ρώσος υπουργός, ο οποίος επρόκειτο να έχει συνομιλίες με την τουρκική ηγεσία για το θέμα της τρομοκρατίας αλλά και για το Κυπριακό, θα συμμετείχε στη συνεδρία της Ομάδας Κοινού Σχεδιασμού του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ρωσίας – Τουρκίας.

Εξάλλου, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου χαρακτήρισε την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους Sukhoi Su-24 στη Συρία "πολύ σοβαρό γεγονός", αλλά πρόσθεσε ότι είναι πολύ νωρίς για να εξαχθούν συμπεράσματα.

------------------
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  ΒΙΝΤΕΟ: ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΚΙ ΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΕΛΕΞΙΠΤΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ...
-------------------

Ο Ντμίτρι Πεσκόφ επανέλαβε ότι το ρωσικό μαχητικό βρισκόταν στον συριακό εναέριο χώρο πριν από τη συντριβή του, όπως είχε ανακοινώσει προηγουμένως το ρωσικό υπουργείο Αμυνας, και ζήτησε υπομονή μέχρι την εξακρίβωση του αίτιου της συντριβής.

"Μέχρι στιγμής δεν έχουμε ακούσει κάτι για το αίτιο της συντριβής του μαχητικού μας αεροσκάφους από το υπουργείο Αμυνας. Γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι το αεροσκάφος βρισκόταν στον συριακό εναέριο χώρο, επάνω από συριακό έδαφος", δήλωσε ο Πεσκόφ τονίζοντας ότι η πρώτη ανακοίνωση του υπουργείου Αμυνας βασίζεται σε προκαταρκτικές πληροφορίες.

"Θα ήταν σφάλμα να κάνουμε αυτή τη στιγμή εκτιμήσεις, να κάνουμε δηλώσεις, χωρίς να έχουμε την ολοκληρωμένη εικόνα", είπε.

"Είναι πιθανόν ότι ο πρόεδρος (της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν) θα θίξει το θέμα κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον βασιλιά (της Ιορδανίας Αμπντάλα) και ότι θα υπάρξει κάποια αντίδραση", πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.
http://www.stoxos.gr

Συνέντευξη Η. Κασιδιάρη στα Παραπολιτικά Fm - Ηχητικό

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής μίλησε ζωντανά στην εκπομπή του Ανδρέα Μαζαράκη.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης ανέλυσε τις πολιτικές θέσεις του κινήματος, τονίζοντας επιστροφή στην πρωτογενή παραγωγή και την αντιμετώπιση του δημογραφικού.
Επεσήμανε την καταστροφή της εθνικής οικονομίας, την ασυλία διεφθαρμένων πολιτικών και τραπεζιτών και την ουσιαστική κατάλυση του πολιτεύματος στην Χώρα μας, όπως απεδείχθη με τις παράνομες πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής.
http://www.xryshaygh.com

Η Τουρκία στο πλευρό των τζιχαντιστών: Κατέρριψαν ρωσικό μαχητικό που σφυροκοπούσε τις θέσεις των «τρελλών του Αλλάχ» - ΒΙΝΤΕΟ


Με στρατιωτικά μέσα τίθεται, πλέον, στο πλευρό των τζιχαντιστών και απέναντι σε όλο τον κόσμο η Τουρκία. Συγκεκριμένα, πολεμικό αεροσκάφος τύπου SU-24 κατερρίφθη στα σύνορα Τουρκίας - Συρίας, καθώς όπως υποστηρίζουν οι Τούρκοι παραβίασε τον εναέριο χώρο της χώρας και δεν υπάκουσε στις προειδοποιήσεις.
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας επιβεβαιώνει πως το μαχητικό ήταν ρωσικό και δηλώνει πως καταρρίφθηκε από αντιαεροπορικά πυρά και όχι από τουρκικά F-16, όπως υποστηρίζουν οι Τούρκοι.
Επίσης οι Ρώσοι υποστηρίζουν πως το μαχητικό δεν είχε παραβιάσει τον εναέριο χώρο της Τουρκίας.

Η Τουρκία πολλές φορές στο παρελθόν είχαν εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι οι ρώσοι επενέβησαν εναντίον των τζιχαντιστών. Είτε με διαβήματα, είτε με ένοπλες παρακρατικές ομάδες, οι οποίες προσέτρεχαν να υποστηρίξουν τους τζιχαντιστές, η Τουρκία έδειχνε με κάθε τρόπο ότι επιθυμεί την ύπαρξη και την λειτουργία του Ισλαμικού Χαλιφάτου. Τώρα μπαίνει στο «παιχνίδι» υπέρ των τρομοκρατών και με ένοπλα μέσα.
Ερχόμενοι στα ελληνοτουρκικά, η Τουρκία δεν θα πρέπει πλέον να έχει αντιρρήσεις για την κατάρριψη των αεροσκαφών της, όταν αυτά παραβιάζουν τον ελληνικό εναέριο χώρο. Έδειξε εμπράκτως ότι ενστερνίζεται αυτή την πρακτική ακόμα και όταν (αν ισχύουν βεβαίως οι τουρκικοί ισχυρισμοί) ο εναέριος χώρος της «παραβιάζεται» από αεροπλάνα που πρόσκεινται στη Συμμαχία.

Το γεγονός ότι αυτή η κατάρριψη πραγματοποιήθηκε μετά την υιοθέτηση του γαλλικού ψηφίσματος στον ΟΗΕ για ανάληψη στρατιωτική δράσης εναντίον των τζιχαντιστών συνιστά μία ευθεία πολεμική ενέργεια της Τουρκίας ενάντια σε ολόκληρο τον «δυτικό κόσμο», ο οποίος θα πρέπει να απαντήσει ή να αποδεχτεί ότι υποστηρίζει εμπράκτως την τρομοκρατική δράση των τζιχαντιστών.

http://www.xryshaygh.com

Πουλάει τρέλα ο ψεκασμένος Πάνος:Έχουν παρεισφρήσει τζιχαντιστές, αλλά τα μέτρα καταγραφής προσφύγων έχουν πετύχει!


«Μέσα στα θύματα του ισλαμοφασισμού είναι και οι Σύριοι πρόσφυγες. Μέσα στα προσφυγικά θύματα είναι λογικό να έχουν παρεισφρήσει και ακραία στοιχεία όπως απειλούν οι ίδιοι(σ.σ. οι τζιχαντιστές) με βίντεο που έχουν διαρρεύσει» είπε ο κ. Πάνος Καμμένος στην Βουλή για να προσθέσει ωστόσο πως τα μέτρα που έχουν ληφθεί στα ελληνικά νησιά για την καταγραφή των προσφύγων «έχουν πετύχει».
Πάντως, αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του υπουργού Εθνικής Αμυνας στις προϋποθέσεις ενεργοποίησης του άρθρου 48 του Συντάγματος περί καταστάσεως πολιορκίας επισημαίνοντας ωστόσο ότι «ελπίζω και είμαι βέβαιος ότι δεν θα φθάσουμε σε αυτό το σημείο». «Το Σύνταγμα απαγορεύει την εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων για την εσωτερική σταθερότητα της χώρας εκτός και αν βρισκόμαστε σε κατάσταση πολιορκίας» επανέλαβε ο υπουργός για να υποστηρίξει ότι δεν συντρέχουν οι λόγοι για να υπάρξουν και στην χώρα μας εικόνες με τανκς όπως στους δρόμους του Παρισιού και των Βρυξελλών.
Επίσης, ο κ. Καμμένος επισήμανε προς όσους ζητούν εμπλοκή των Ε.Δ στο προσφυγικό: «Θέλετε να βάλουμε το Πολεμικό Ναυτικό να βουλιάζει βάρκες και να δολοφονεί μικρά παιδιά και γυναίκες; Δεν θα το κάνουμε».
Πάντως, ο ίδιος επέμεινε στις δηλώσεις του περι «αποβίβασης» μεταναστών λέγοντας «τα δύο καλοκαίρια είχαμε είσοδο μεταναστών στην Μυτιλήνη σχεδόν 3 φορές τον πληθυσμό της».
Επιχείρησε τέλος να δικαιολογήσει παλαιότερες δηλώσεις του περι «απελευθέρωσης» μεταναστών από την Ελλάδα στο Βερολίνο λέγοντας: «Η δήλωση έγινε σε περίοδο που η Ελλάδα οδηγείτο εκτός ΕΕ. Η λύση Σόιμπλε ήταν να θέσει εκτός την Ελλάδα και να την μετατρέψει σε αποθήκη 3 εκατ. προσφύγων. Εμείς μιλούσαμε για Ελλάδα σταθεροποιημένη ώστε να προστατεύει τις πύλες της, που είναι η πύλη της ΕΕ».
«Το μεταναστευτικό μετατρέπεται σε ασύμμετρη απειλή. Γι αυτό και στα συμβούλια ασφαλείας της Ευρώπης όταν εξέταζαν πιθανή πυραυλική επίθεση της Ρωσίας στην Πολωνία εμείς τους λέγαμε ότι το πρόβλημα είναι εδώ με το μεταναστευτικό», κατέληξε ο κύριος Καμμένος.
πηγή: protothema.gr

«ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΡΩΕΙ, ΔΕ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ... ΙΣΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ» ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΥΡΤΩΣ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ... - ΒΙΝΤΕΟ-


Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε η μητέρα της Μυρτούς, η οποία το 2012 είχε βρεθεί κακοποιημένη στην Πάρο. Η κα. Μαίρη, με εμφανή την συγκίνηση στο πρόσωπό της, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πως είναι σήμερα η κατάσταση της κόρης της.

«Καταλαβαίνει σίγουρα περισσότερα, αλλά δεν τρώει, δεν κινείται, δεν μιλάει. Δυστυχώς θ’ αργήσει να μιλήσουμε. Την επόμενη δεκαετία και ίσως. Ας άκουγα οποιαδήποτε λέξη. Μου κοστίζει πάρα πολύ. Είναι πολύ δύσκολο γιατί ήταν ένα παιδί πολύ ζωντανό, πολύ ζωηρό, μιλούσε ακατάπαυστα και ξέρω πολύ καλά ότι στεναχωριέται που δεν μπορεί να εκφραστεί. Νιώθω ότι δεν προσπαθεί στις θεραπείες, όσο θέλουμε. Ίσως έχει απογοητευτεί επειδή δεν κινείται. Και γι’ αυτό έχει παραδοθεί.
Προσπαθώ να μην θυμάμαι. Ήταν το χειρότερο που μπορούσε να συμβεί στη ζωή μου. Την βρήκα σε φρικτή κατάσταση, δεν περιγράφεται. Η αδελφή της δεν την γνώρισε. Δεν ήταν απλά χτυπημένη ή αναίσθητη, ήταν σε πολύ χειρότερη κατάσταση, ούτε σε έργο θρίλερ. Η ποινή που επιβλήθηκε στο δράστη είναι η ανώτερη, αλλά το ειρωνικό είναι ότι ζητάει ελάφρυνση ποινής. Απορώ αν έχει καταλάβει τι έκανε. Μέσα του μπορεί να λέει ‘και τι έγινε;».
http://www.stoxos.gr

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: ΤΑ ΑΛΒΑΝΑΡΙΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ... ΚΑΣΤΟΡΙΑ!!!

Μετά από τη “τσαμουριά” κάποιοι στην Αλβανία ανακαλύπτουν κι άλλα εδάφη που πρέπει, λένε, να διεκδικήσουν!
Θα πείτε ότι όλα αυτά είναι γραφικότητες από Αλβανούς εθνικιστές, αλλά η επιμονή τους προκαλεί εντύπωση, όπως εντύπωση προκαλεί και η αναπαραγωγή των εθνικιστικών δημοσιευμάτων τους από ευρωπαϊκά Μέσα Ενημέρωσης.
Η εφημερίδα Telegraph, δημοσιεύει μακροσκελές άρθρο του ''συνεργάτη της'' «καθηγητή Agim Koçillari», τα βασικά σημεία του οποίου έχουν ως εξής:
Το «τσάμικο» γνώρισε μεγάλη προβολή μετά τη μεταπολίτευση του 1990, όταν ιδρύθηκε ο Σύλλογος «Τσαμουριά». Σήμερα οι Αλβανοί στο εσωτερικό της χώρας γνωρίζουν πολλά για το «τσάμικο», ενώ για τη διεθνή προβολή του, βοήθησαν τα έργα για το θέμα αυτό, των Βρετανών μελετητών Miranda Vickers και James Petiffer.
Σήμερα δεν πρέπει να μιλάμε μόνο για το «τσάμικο», αλλά και για ένα άλλο θέμα, δυστυχώς ξεχασμένο, εκείνο του αλβανικού πληθυσμού, που εκδιώχτηκε από τα δικά του εδάφη όπου ζούσε στη Νότιο - Δυτική Μακεδονία.
Άρα εκτός της «Τσαμουριάς», εντός της ελληνικής επικράτειας βρίσκονται «και άλλα αλβανικά εδάφη, από τα οποία ο αλβανικός τους πληθυσμός εκδιώχθηκε».
Από το βιβλίο «Νότιος Ήπειρος, Τσαμουριά» που κυκλοφόρησε το 2014 από τον εκδοτικό οίκο του ιδιωτικού Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Τιράνων, στο κεφάλαιο που έχει γράψει ο καθηγητής Σαμί Ρεπίστι, αναφέρει ότι τα αλβανικά εδάφη, τα οποία οι Μεγάλες Δυνάμεις παραχώρησαν στην Ελλάδα, είναι : Θεσπρωτία (Τσαμουριά ,1515 τ. χλμ), Ιωάννινα (4890 τ. χλμ), Πρέβεζα (1077 τ. χλμ), Καστοριά (685 τ. χλμ), Άρτα (1612 τ. χλμ.) Συνολικά 10779 τ. χλμ.
Άρα στην Ελλάδα βρίσκονται αλβανικά εδάφη σε έκταση πολύ μεγαλύτερη απ΄ εκείνη της «Τσαμουριάς», οπότε μπορούμε να μιλάμε πλέον για «αλβανικό ζήτημα με την Ελλάδα» και όχι για «τσάμικο ζήτημα με την Ελλάδα».
Οι Έλληνες, σε αντίθεση με τα όσα δεσμεύτηκαν στη Συνθήκη της Λωζάνης, εκδίωξαν δια της βίας από τα δικά τους εδάφη, περίπου 100 χιλιάδες Αλβανούς μουσουλμάνους. Από τη Φλώρινα και την Καστοριά εκδιώχθηκαν 35 χιλιάδες Αλβανοί.
Γιατί αυτή η ιστορική αλήθεια δεν αντικατοπτρίζεται στα αλβανικά σχολικά εγχειρίδια της ιστορίας; Γιατί δεν θέτουν το θέμα οι Αλβανοί πολιτικοί;
Σύμφωνα με τον ιερέα Anton Belushi, το 1995 στη Φλώρινα υπήρχαν εννέα χωριά που μιλούσαν αλβανικά. Σύμφωνα με τον Αλβανό ιστορικό Αρμπέν Λάλα, ο οποίος έχει περιηγηθεί όλη τη Βόρεια Ελλάδα, σύμφωνα με τον Αρβανίτη Αριστείδη Κόλια κ.α., στον Έβρο, στην Ανατολική Θράκη, ζουν σήμερα 40 χιλιάδες Αλβανοί, οι οποίοι μερικές φορές έχουν δηλώσει σε αλβανικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ότι ζητούν από το αλβανικό κράτος να ανοίξουν αλβανικά σχολεία στην περιοχή για τα παιδιά τους και συγκεκριμένα στην Κοινότητα Τυχερού.
Οι Έλληνες ζητούν σχολεία στην Κορυτσά και τη Χειμάρρα όπου δεν υπάρχουν Έλληνες, εμείς γιατί να μην ζητήσουμε σε μέρη της Ελλάδος όπου ζουν Αλβανοί; Τι φοβόμαστε, την αντίδραση της Ελλάδας;
Μήπως έκανε κάτι η Ελλάδα μετά τις δηλώσεις Ράμα κατά την επερώτηση Ντούλε για την εκκλησία στη Χειμάρρα;
Άρα με την Ελλάδα θα πρέπει να συζητήσουμε «το αλβανικό ζήτημα στην Ελλάδα και όχι το τσάμικο ζήτημα στην Ελλάδα».
Η αντίδραση της Ελλάδας σε αυτά τα δημοσιεύματα; ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ!


http://www.newsbomb.gr/ellada/ethnika/story/644788/nea-proklisi-apo-alvanoys-zitoyn-tin-kastoria#ixzz3s9kTNx81

Να βγει ο Σύριζα και το ΚΙΣ να καταδικάσουν ΑΜΕΣΑ: Οι Εβραίοι της Γερμανίας ζητούν περιορισμό στον αριθμό προσφύγων!

Να βγει ο Σύριζα και το ΚΙΣ να καταδικάσουν ΑΜΕΣΑ: Οι Εβραίοι της Γερμανίας ζητούν περιορισμό στον αριθμό προσφύγων!
Ως γνωστόν η Χρυσή Αυγή έχει βρεθεί στο επίκεντρο απηνών διώξεων με επίκεντρο την στάση της ενάντια στην αθρόα λαθρομετανάστευση, η οποία πλήττει την πατρίδα μας. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ούτε κουβέντα δεν επιτρέπεται να αρθρώσουν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής πριν βγουν οι «καταδίκες» όλων των κομμάτων και – κάποιες φορές – παραγγείλει κάποια «έρευνα» ο «Παναθηναϊκάκιας».
Τι συμβαίνει, όμως, όταν τα προφανή βγαίνουν από τα χείλη εβραίων; Ας δούμε την είδηση. Ο Πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου των Εβραίων στη Γερμανία μιλώντας στην εφημερίδα Die Welt είπε τα εξής:
«Αργά η γρήγορα θα αναγκαστούμε να θέσουμε ανώτατα όρια. Πολλοί πρόσφυγες φεύγουν από την τρομοκρατία του Ισλαμικού Κράτους και επιθυμούν να ζήσουν με ειρήνη και ελευθερία, παράλληλα όμως προέρχονται από κουλτούρες στις οποίες το μίσος και η μισαλλοδοξία είναι βασικά στοιχεία. Μην σκέφτεστε μόνο τους εβραίους, σκεφτείτε την ισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών ή τη στάση τους απέναντι στους ομοφυλόφιλους. Αν παρατηρήσει κανείς τις περιοχές και τις χώρες στην Ευρώπη όπου υπάρχουν μεγάλα προβλήματα, μπορεί να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν πρόκειται για θρησκευτικό πρόβλημα, αλλά για εθνοτικό»
Θα βγει, άραγε, ο Σύριζα, το ΚΙΣ, ο Δένδιας, ο Σαμαράς και ο Δαυίδ Χάρις να καταδικάσουν τις δηλώσεις του προέδρου του Κεντρικού Συμβουλίου των Εβραίων στη Γερμανία; Θα αρχίσουν οι διώξεις εναντίον αυτού και αυτών τους οποίους εκπροσωπεί για τις ρατσιστικές, αυτές, δηλώσεις; Αν αυτές τις δηλώσεις τις είχε κάνει βουλευτής της Χρυσής Αυγής ήδη θα βοούσαν τα κανάλια και θα τυπώνονταν τα πρωτοσέλιδα για τη «ΝΕΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ».
http://www.xryshaygh.com

Ποιο τζαμί στον Βοτανικό; Σαμαροβενιζέλοι και Τσιπροκαμμένοι έδωσαν άδεια λειτουργίας σε τρία τζαμιά!

Ποιο τζαμί στον Βοτανικό; Σαμαροβενιζέλοι και Τσιπροκαμμένοι έδωσαν άδεια λειτουργίας σε τρία τζαμιά!
Ενώ από καιρού εις καιρόν έρχεται στην επικαιρότητα το θέμα του τζαμιού στον Βοτανικό (κουβέντα να γίνεται…), αποκαλύπτεται ότι οι μνημονιακές συγκυβερνήσεις των Σαμαροβενιζέλων και των Τσιπροκαμμένων (εν έτει 2014 και 2015) έχουν δώσει –στη ζούλα- άδεια λειτουργίας σε τρία τζαμιά!
Την είδηση δημοσίευσε στην «Καθημερινή της Κυριακής» ο (πρώην κνίτης…) Τάσος Τέλλογλου, εμφανώς… ενθουσιασμένος. Ιδού:
«… Την ίδια ώρα οι γονείς τους κατηφορίζουν σε έναν από τους τρεις πρώτους ευκτήριους οίκους (τζαμιά) που νομιμοποίησε η ελληνική πολιτεία στην Αθήνα τα τελευταία δύο χρόνια. Το τζαμί Χάμζα που άρχισε να λειτουργεί από το καλοκαίρι «απευθύνεται» κυρίως στους μετανάστες από το Μπανγκλαντές, αλλά και σε άλλους που βρίσκουν εδώ, σε ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας, χώρο για να προσευχηθούν.
Στην πράσινη πόρτα υπάρχει η πινακίδα και ο αριθμός αδείας. O Χελάλ Χελάλ από το Μπανγκλαντές, που είναι υπεύθυνος του τζαμιού, ζει είκοσι χρόνια στην Ελλάδα και γνωρίζει ότι «νομιμότητα σημαίνει εκτός από δικαιώματα και υποχρεώσεις…».
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», υπάρχουν ακόμα δύο νόμιμα τζαμιά. Ένα των Ελλήνων Μουσουλμάνων στον Πειραιά και ένα Πακιστανών σε προάστιο της Δ. Αθήνας. Και στις τρεις περιπτώσεις το ελληνικό κράτος έχει δώσει τις σχετικές άδειες το 2014 και το 2015 σε μουσουλμάνους με γνωστή τη νομιμοφροσύνη τους απέναντι στο συνταγματικό πλαίσιο της χώρας…».
(ΥΓ): Αλήθεια, γιατί δεν το ανακοίνωσαν αλλά το έκαναν στα κρυφά οι πρώην και νυν… μεγάλοι δημοκράτες που μας κυβερνούν και το μαθαίνουμε από τις εφημερίδες; Τόσο πολύ φοβούνται την αντίδραση του λαού και τον κρατούν στο σκοτάδι;
Εθνικισμός.net

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Συνέντευξη Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στο Crash: “Πολεμάμε ενάντια σε όλο το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας”

Συνέντευξη Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στο Crash: “Πολεμάμε ενάντια σε όλο το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας”
Έτοιμος να συμμετάσχει σε κυβέρνηση ειδικού σκοπού εμφανίσθηκε ο Γενι­κός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νί­κος Μιχαλολιάκος, μιλώντας στο CRASH, υπογραμμίζοντας ότι είναι ανοικτός σε συνεργασία με άλλα κόμματα -ακόμα και τη Νέα Δημοκρατία-, αρκεί οι ηγεσίες τους να καταγγείλουν τα μνημόνια. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι εντός του κόμματός του υπάρχει ειδικό γραφείο, που ασχολείται αποκλειστικά με την καταγραφή και επεξεργασία σκανδάλων και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δούμε στο μέλ­λον και άλλα βίντεο, ανάλογα με εκείνα του κ. Μπαλτάκου.
Αναφορικά με τη δίκη, σημείωσε ότι θα αποδειχθεί στο δικαστήριο η αθωότητα η δική του και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, επιμένοντας ότι οι δηλώσεις του στον Νίκο Χατζηνικολάου δια­στρεβλώθηκαν και σε καμία περίπτωση δεν εννο­ούσε ότι αναλαμβάνει το πολιτικό κόστος της δο­λοφονίας του Παύλου Φύσσα. Σκληρή στάση κρά­τησε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής στο θέμα της μετανάστευσης, λέγοντας ότι πρέπει να κλείσουν τα σύνορα και να μεταφερθούν οι πρόσφυγες σε περιοχές εκτός πόλεων. Επίσης, απαντώντας σχε­τικά με το αν θα ήθελε η κόρη του να τον διαδεχθεί στην πολιτική, όπως έκανε η Μαρίν Λε Πεν στη Γαλλία, φάνηκε αρνητικός στην ιδέα, χαρακτηρίζοντας ην πολιτική «μια πολύ βρόμικη υπόθεση, που αλέθει ψυχές...»
«Η Χρυσή Αυγή θα μπορούσε να συμμετάσχει σε μια κατάσταση ανάγκης και με μοναδικό στόχο την καταγγελία των μνημονίων», τόνισε ο κ. Μιχαλολιά­κος, προσθέτοντας ότι «εάν υπήρχε μια περίπτωση κυβέρνησης ειδικού σκοπού, θα της δίναμε την ψή­φο μας, για να καταγγείλει τα μνημόνια». Μιλώντας για τις πολλές ψήφους που πήρε η Χρυσή Αυγή από τους ένστολους στις τελευταίες εκλογές, υπογράμμι­σε ότι είναι λογικό οι άνθρωποι που φορούν στολή να βλέπουν θετικά το κόμμα του, καθώς θέτει πολύ υψη­λά στην ιεραρχία του κράτους τόσο τις Ένοπλες Δυνάμεις όσο και τα Σώματα Ασφαλείας.
«Πιστεύω ότι θα ήταν ακόμη μεγαλύ­τερα τα ποσοστά μας εάν δεν υπήρχε αυτή η πολεμική ενός ολόκληρου συστήματος εναντίον μας. Η Χρυσή Αυγή εκφράζει τις θέσεις ενός μεγάλου μέρους του ελληνικού λαού, που βλέπει ότι βρί­σκεται σε οικονομικό αδιέξοδο με τα μνημόνια και, επιπλέον, είδε να λαμβάνει εφιαλτικές δια­στάσεις και το φαινόμενο της παράνομης μετανά­στευσης τους τελευταίους μήνες», δήλωσε ο Νί­κος Μιχαλολιάκος, σχολιάζοντας τις επιδόσεις της Χρυσής Αυγής στις τελευταίες εκλογές.
-  Πού αποδίδετε τη μεγάλη αποχή που καταγράφηκε στις εκλογές;
«Το αποδίδω σε έναν συνδυασμό πραγμάτων. Πρώτο και κυριότερο, είχε κουραστεί ο κόσμος από τις αλλεπάλληλες εκλογές. Επίσης, πολλοί κάτοικοι των Αθηνών, που ψηφίζουν στην επαρχία, δεν πή­γαν να ψηφίσουν, λόγω του υψηλού οικονομικού κόστους».
-  Πρόσφατα, επισημάνατε πως προτίθεστε να πάτε στις Βρυξέλλες και να διαπραγματευ­τείτε με τους δανειστές μας, στην περίπτωση που αναλάβετε τα ηνία της χώρας ή βρεθείτε σε μια συγκυβέρνηση. Αυτό δεν έρχεται σε αντίθεση με τα όσα λέγατε στο παρελθόν, αναφορικά με τους δανειστές μας, τους οποί­ους χαρακτηρίζατε τοκογλύφους, σημει­ώνοντας, μάλιστα, πως δεν αναγνωρίζετε το χρέος της χώρας, καθώς είναι πλασματικό;
«Καταρχήν, δεν μπορώ να πάω στις Βρυξέλλες, καθώς έχω απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Πάν­τως, εάν μιλούσα με τους δανειστές μας. θα το έκα­να για να καταγγείλω. Υπό αυτήν την έννοια, θα πή­γαινα. Το σημαντικό είναι να καταγγείλουμε το χρέ­ος, πράγμα που δεν έκανε ο κ. Τσίπρας, παρά τα όσα έλεγε πριν γίνει πρωθυπουργός. Τα χρήματα που υποτίθεται χρωστά η χώρα είναι ο ορισμός του επαχθούς χρέους».
- Θα πηγαίνατε σε διαπραγμάτευση με τη Μέρκελ και πώς θα αντιδρούσατε εάν δεν αποκο­μίζατε αυτό που προσδοκούσατε;
«Θα πήγαινα και το πρώτο θέμα που θα έθιγα θα ήταν το κατοχικό δάνειο. Εάν δεν ικανοποιείτο το συγκεκριμένο θέμα, δεν θα υπήρχε συνέχεια της συζητήσεως».
- Υπάρχει περίπτωση να συμμετάσχετε σε κά­ποιου είδους συγκυβέρνηση;
«Με τα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα, το θεω­ρώ εξαιρετικά δύσκολο και μάλλον αδύνατον. Θα μπορούσε να συμμετάσχει η Χρυσή Αυγή, σε μια κατάσταση ανάγκης και με μοναδικό στόχο την κα­ταγγελία των μνημονίων. Τα μνημόνια δεν πρόκειται να σώσουν την πατρίδα, αντίθετα τη βυθίζουν ολοέ­να και περισσότερο στην ύφεση, την ανεργία, την ανέχεια».
-  Ακόμη και σε μια κυβέρνηση της Αριστεράς θα δίνατε την ψήφο σας;
«Ναι. δεν μας ενδιαφέρει αυτό το πράγμα, μπορεί αυτή η κυβέρνηση ειδικού σκοπού να είναι και δεξιά. Εάν, για παράδειγμα, η ΝΔ με τη νέα της ηγε­σία αλλάξει γραμμή πλεύσης, καταδικάσει τα μνη­μόνια και πει ότι ήταν λάθος που τα ακολούθησε, τό­τε δεν θα είχαμε αντίρρηση να συμβάλουμε με την ψήφο μας».
Η δίκη και η δολοφονία Φύσσα
Στο προσκήνιο παραμένει η δίκη για τη δολοφο­νία του Παύλου Φύσσα και όσο εξελίσσεται, αναμέ­νεται να προσελκύει, ολοένα και περισσότερο, τα φώτα της δημοσιότητας. «Είμαστε αθώοι και θα αποδειχθεί στο δικαστήριο. Κανένας βουλευτής της Χρυσής Αυγής δεν κατηγορείται ότι εμπλέκε­ται στην οποιαδήποτε παράνομη πράξη. Αυτό που έχει γίνει είναι από νομικής απόψεως ένα τερατούργημα, μια πολιτική σκευωρία», τόνισε μεταξύ άλλων ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής.
- Μιλώντας στον RealFMκαι τον Νίκο Χατζηνικολάου, αναλάβατε την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις και μεγάλη συ­ζήτηση...
«Έγινε μια τερατώδης διαστρέβλωση του πε­ριεχομένου των δηλώσεών μου. Δεν υιοθετώ κα­νένα έγκλημα. Πήραν κάποιοι μια φράση και την απομόνωσαν από την υπόλοιπη πρόταση. Εγώ εί­πα ότι δεν είναι δυνατόν να κατηγορείται ένα ολό­κληρο κόμμα για την πράξη ενός οπαδού του, η οποία, όπως τόνισα, είναι σε όλες τις περιπτώσεις καταδικαστέα. Ακόμη και στο γραπτό κείμενο της απομαγνητοφώνησης της συνέντευξης η επόμενη πρότασή μου αρχίζει με τη λέξη "αλλά”. Γνωρίζετε εσείς ελληνική πρόταση που να αρχίζει με το "αλ­λά"; Δεν υπάρχει. Εγώ όταν μίλησα σε αυτήν τη συνέντευξη, για πολιτική ευθύνη, εννοούσα το πολιτικό κόστος που υποστήκαμε από αυτήν την υπόθεση. Από το γεγονός πως ένας οπαδός της Χρυσής Αυγής έκανε αυτό το έγκλημα. Μάλιστα, πριν πάρει τον λόγο ο κ. Χατζηνικολάου, συμπλή­ρωσα ότι ποινική ευθύνη δεν έχουμε. Επομένως, εάν έλεγα ότι αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη, όπως για παράδειγμα έκανε η 17Ν, δεν θα είχα και την ποινική ευθύνη; Άρα, για να λέω πως δεν έχω ποινική ευθύνη, κάτι άλλο εννοούσα με αυτό που είπα και όχι ότι αναλαμβάνω την πολιτική ευθύ­νη... Και συμπληρώνω, μάλιστα, στη συνέντευξη: "όπως ακριβώς έγινε στις υποθέσεις Τεμπονέρα και Λαμπράκη”, που δεν κατηγορήθηκαν τα πολι­τικά κόμματα. Μάλιστα, ο κ. Χατζηνικολάου κατά­λαβε τι εννοούσα και δεν μου έκανε διευκρινιστι­κή ερώτηση».
- Πρόσφατα, είδε το φως της δημοσιότητας ένα βίντεο με τον πυρηνάρχη της Νίκαιας, Γιώργο Πατέλη, να λέει σε ομάδα μελών της Χρυσής Αυγής «ό,τι κινείται σφάζεται...». Όπως αναμενόταν, προκλήθηκε μεγάλος θόρυβος... Ποιο είναι το δικό σας σχόλιο;
«Κακώς ειπώθηκε αυτό. Όμως, στο ίδιο βίν­τεο επισημαίνεται -και δεν αναφέρεται- ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δοθεί εντολή από το κόμμα για πράξεις βίας. Τότε, μάλιστα, είχα βγάλει και μια εγκύκλιο, η οποία υπάρχει στη δικογραφία, στην οποία έλεγα ότι όποιες πρά­ξεις γίνονται από τις τοπικές οργανώσεις επι­βάλλεται να είναι νόμιμες. Οι φυλλάδες δεν αναφέρουν όλο το γεγονός, αλλά περιορίζονται σε μια φράση, που κακώς λέγεται. Μάλιστα, το δικαστήριο δεν θεώρησε ότι είναι κάτι σοβαρό και το έβαλε στα αναγνωσθέντα έγγραφα. Πρό­κειται για μια συζήτηση, που αναφέρεται σε γε­νικά και αόριστα θέματα. Να σημειωθεί ότι αυτή η ομιλία που καταγράφεται στο βίντεο έγινε το 2012. δηλαδή έναν χρόνο πριν από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα».
- Πάντως, πολλοί είναι εκείνοι που λένε ότι σε αυτό το βίντεο φαίνεται η προδιάθεση που υπήρχε για τέλεση βίαιων πράξεων. Εσείς τι λέτε;
«Αυτό θα το κρίνει η Δικαιοσύνη. Αρκετά κα­κούργησε εναντίον μας ο Τύπος και οι τηλεοράσεις. Οι χρυσαυγιάδες κράτησαν έναν ολόκληρο χρόνο, όπου όλα τα δελτία των μεγάλων καναλιών έπαιζαν 30 λεπτά με τρία τέταρτα μόνο λάσπη κατά της Χρυ­σής Αυγής. Ο λαός, όμως, τους απάντησε, βγάζον­τας τρίτο κόμμα τη Χρυσή Αυγή».
Οι σχέσεις του με την Εκκλησία
Ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής τόνισε με έμ­φαση ότι βρίσκεται κοντά στην Ορθοδοξία και την Εκκλησία, αποκαλύπτοντας μάλιστα για πρώτη φο­ρά στο CRASH ότι αμέσως μετά την αποφυλάκισή του επισκέφθηκε τον ιερέα που λειτουργεί στην Εκκλησία της γειτονιάς του για να πει τις πρώτες του σκέψεις.
- Ποια είναι η σχέση σας με την Εκκλησία; Εκ­κλησιάζεστε συχνά;
«Πολύ πρόσφατα πήγα στην Εκκλησία... Μάλι­στα, ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανα μόλις βγήκα από τη φυλακή ήταν να επισκεφθώ τον ιερέα της γειτονιάς μου. ο οποίος χάρηκε πάρα πολύ μό­λις με είδε».
- Βλέπετε πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ να εξαλειφθούν τα Θρησκευτικά από τα σχολεία;
«Δεν το κρύβουν. Μετά την αντίδραση του Αρχιεπισκόπου στα όσα είπε η κα Σία Αναγνωστοπούλου, ο ΣΥΡΙΖΑ αναδιπλώθηκε προσωρινά. Υπολογίζουν τις ψήφους και δεν το τολμούν ακό­μη».
- Πώς σχολιάζετε την παρέμβαση του Αρχιε­πισκόπου Ιερώνυμου στο θέμα που δημιουργήθηκε;
«Ήταν πολύ θετική η αντίδρασή του».
Το ειδικό γραφείο για τη διαφθορά
Ιδιαίτερη αίσθηση και έντονες συζητήσεις ανα­μένεται να προκαλέσουν τα όσα είπε ο κ. Μιχαλολιάκος, αναφορικά με τη διαφθορά και τις κινή­σεις που πραγματοποιεί το κόμμα του σε αυτόν τον τομέα. Τόνισε με έμφαση ότι υπάρχει ειδικό γραφείο εντός της Χρυσής Αυγής που ασχολείται αποκλειστικά με σκάνδαλα και διαφθορά πολιτι­κών και άλλων προσώπων.
- Οι καταγγελίες σας για οικονομικές κατα­χρήσεις κομμάτων είναι συνεχείς... Έχετε κάποιο φάκελο με συγκεκριμένα στοιχεία;
«Υπάρχουν και έχουν δημοσιοποιηθεί όλα αυ­τά. Για παράδειγμα, ο Τσουκάτος πήρε ένα εκα­τομμύριο μάρκα και τα πήγε στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ. Επίσης, του Μαντέλη του βρήκανε λογαρια­σμό στην Ελβετία κ.λπ.».
- Η Χρυσή Αυγή, εκτός των γνωστών υποθέ­σεων, έχει κάποιο ειδικό τμήμα, κάποιο γραφείο, που να ασχολείται αποκλειστικά με σκάνδαλα;
«Βεβαίως και έχει».
- Δηλαδή, πραγματοποιείτε και δικές σας έρευνες...
«Ναι, πάντα, φυσικά, σε νόμιμη βάση».
- Υπάρχει ενδεχομένως και κάποια υπόθεση που έχετε ανακαλύψει και την οποία θα δώ­σετε στη δημοσιότητα;
«Ενδεχομένως. Αυτά θα τα δούμε εν καιρώ... Πάντως, ήδη έχουμε προβεί σε αποκαλύψεις. Όπως το βίντεο Μπαλτάκου, που αποκάλυψε ο Ηλίας Κασιδιάρης. Μάλιστα, ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν παραπέμφθηκε τελικά στη Δικαιοσύνη για τη δημοσιοποίηση του βίντεο. Το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών έκανε δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα Εφετών. Αντώνη Λιόγα, ο οποίος ανέφερε ότι δεν πρέπει να παραπεμφθεί σε δίκη ο Ηλίας Κασιδιάρης για το βίντεο, καθώς η επίμαχη συνομιλία αφο­ρούσε ζητήματα δημοσίου ενδιαφέροντος, τα οποία θα μπορούσαν να είναι αντικείμενο ενημέρωσης της κοινής γνώμης».
- Υπάρχουν και άλλα βίντεο, όπως αυτό με τον κ. Μπαλτάκο;
«Όλα εν καιρώ... Μπορεί κάποιο βίντεο να μας εμφανιστεί από το πουθενά. Έτσι εμφανίσθηκε και αυτό με τον κ. Μπαλτάκο... Κάποιοι που μας θεω­ρούν αξιόπιστους μάς παρέχουν υλικό, το οποίο ξέ­ρουν ότι θα το δημοσιοποιήσουμε».
Για την κυβέρνηση και τη νέα Βουλή
Ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, αναφερόμε­νος στα νέα δεδομένα που διαμορφώθηκαν στην πολιτική σκηνή της χώρας, μετά την άνετη επικρά­τηση του Αλέξη Τσίπρα στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση, σημείωσε με έμφαση ότι, αυτήν τη στιγμή, ο ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αντίπαλο. Σχολιάζοντας τη σύνθεση της νέας Βουλής επισήμανε, αναφερόμενος στο Ποτάμι, ότι πρόκειται για ένα περιστασιακό μιντιακό φαινόμενο και αυτό φαίνεται από την αντίδραση του κόσμου.
- Πώς είδατε την τοποθέτηση του κ. Νίκου Βούτση στη θέση του προέδρου της Βουλής;
«Περιμένουμε και θα δούμε. Αναμένουμε να τη­ρήσει τις διαδικασίες».
- Στη νέα Βουλή είχαμε και την είσοδο ενός νέου κόμματος, της Ένωσης Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη. Θα θέλατε να κάνετε κά­ποιο σχόλιο;
«Ο κ. Λεβέντης εμφανίζεται ως κατακριτής, εν γένει, του πολιτικού συστήματος, ενώ είναι γνωστό ότι έχει πολιτευτεί και με τη ΝΔ, αλλά και με το ΠΑΣΟΚ παλαιότερα. Από εκεί και πέρα, είχε ένα κανά­λι το οποίο στη συνέχεια πούλησε, όπως έκανε και το ΚΚΕ. Επομένως, δεν βλέπω να είναι ο “Δον Κιχώτης της ιστορίας».
- Πιστεύετε ότι μπορεί να συμπράξει ο κ. Λε­βέντης με τον κ. Τσίπρα;
«Φυσικά. Ο ίδιος ο κ. Λεβέντης έχει δηλώσει ότι, εάν ο κ. Τσίπρας του ικανοποιήσει κάποια αιτήματα που έχει, θα συμπράξει και θα δώσει και ψήφο εμ­πιστοσύνης».
- Εδώ και μήνες, λίγο μετά την πρώτη συγκυ­βέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο Πάνος Καμμένος δέχθηκε σφοδρή κριτική για διάφορα θέμα­τα. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως η Χρυσή Αυγή δεν ασχολήθηκε με τον κ. Καμ­μένο. Γιατί;
«Ναι, δεν κάναμε κάποια επίθεση στο πρόσωπο του Πάνου Καμμένου, αλλά δεν έχουμε και κάποια σχέση μαζί του».
Η διαδοχή στη Νέα Δημοκρατία
Αδιάφορο, όπως τόνισε, τον αφήνουν οι εσω­κομματικές εξελίξεις στη ΝΔ, επισημαίνοντας με έμφαση ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος από τη δεξιά στροφή που επιχειρεί κυρίως ο Άδωνις Γεωργιάδης.
- Με ποιον από τους υποψηφίους της ΝΔ θα μπορούσατε να συνεργαστείτε;
«Με κανέναν».
- Πώς βλέπετε την υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη;
«Δεν ασχολούμαστε με τα εσωκομματικά της ΝΔ».
- Ο Άδωνις Γεωργιάδης, εάν αναλάβει τα ηνία της ΝΔ, θα επιχειρήσει μια δεξιά στροφή της παράταξης, στοχεύοντας και στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής. Σας ανησυχεί αυτό το ενδεχόμενο;
«Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Πάντως, η όλη διαδικασία στη ΝΔ "μπάζει νερά". Κι αυτό διότι, το να πηγαίνει ο οποιοσδήποτε με 3 ευρώ και να ψηφίζει για αρχηγό κόμματος, δεν είναι και τόσο αξιόπιστο. Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ, για δικούς του λόγους, να δώσει εντολή να πάνε κάποιες χιλιάδες και να ψηφίσουν έναν συγκεκριμένο υποψήφιο...».
- Θα μπορούσατε να συνεργαστείτε με τον Άδωνι Γεωργιάδη στην περίπτωση που αναδειχθεί πρόεδρος της ΝΔ;
«Αναλόγως με την πολιτική που θα εφαρμόσει.  Πάντως, μέχρι στιγμής, έχω ακούσει τον κ. Γεωργιάδη να λέει ότι, εάν δεν υπήρχε το μνημόνιο, θα έπρεπε να το εφεύρουμε και πως εκείνος έκανε τις απολύσεις και όχι ο Τόμσεν. Αυτά δεν δημιουργούν ένα κλίμα συνεργασίας».
Πολιτική και οικογένεια
Κατηγορηματικά αρνητικός ήταν ο κ. Μιχαλολιάκος αναφορικά με το εάν θα ήθελε η κόρη του ασχοληθεί πιο ενεργά με την πολιτική. Σε ερώτηση εάν θα ήθελε το μοναχοπαίδι του να ακολουθήσει την πολιτική του καριέρα, όπως για παράδειγμα έκανε η Λε Πεν στη Γαλλία, σημείωσε με έμφαση: «Όχι, γιατί η πολιτική είναι μια πολύ βρόμικη υπόθεση που αλέθει ψυχές...».
- Λαμβάνετε ιδιαίτερα μέτρα ασφαλείας για την οικογένειά σας;
«Τα προβλεπόμενα από τον νόμο».
- Αυτήν τη στιγμή, σας έχει διαθέσει το κράτος αστυνομικούς για τη φύλαξή σας;
«Ακόμη όχι, αλλά οι αρμόδιοι της Αστυνομίας μάς είπαν ότι θα έχουμε κάλυψη τόσο εγώ όσο και οι βουλευτές του κόμματος».
- Στην προστασία τη δική σας έχετε μόνο αστυ­νομικούς ή και δικούς σας ανθρώπους;
«Έχω κάποιους φίλους που με συνοδεύουν, δεν έχουν όμως τη δυνατότητα ούτε να οπλοφορούν ού­τε να με προστατεύουν».
Τα οικονομικά της Χρυσής Αυγής
«Δεν απέκτησα κανένα περιουσιακό στοιχείο στη ζωή μου, ακίνητο ή κινητό, ούτε αυτοκίνητο δεν έχω, διότι δεν οδηγώ, δεν έχω αγοράσει τίπο­τε. Έχω ένα εξ αδιαιρέτου ακίνητο στη οδό Φιλο­λάου,  το οποίο είναι κληρονομιά από τον παππού μου. Και η γυναίκα μου έχει μια κληρονομιά από τον παππού της», είπε ο Νίκος Μιχαλολιάκος σχο­λιάζοντας τα όσα ακούγονται για την προσωπική του περιουσία.
-  Σας έχει κοπεί η κρατική επιχορήγηση, έτσι δεν είναι;
«Ακριβώς, συντηρούμαστε από τους μισθούς μας».
- Χωρίς χρήματα από το κράτος, πώς συντη­ρείτε το κόμμα σας; Λαμβάνετε, ίσως, κά­ποια χρήματα από δωρεές επιχειρηματιών;
«Έχουμε ακριβώς 19 υπαλλήλους, τους οποί­ους πληρώνουμε από τους μισθούς των βουλευ­τών. Τα ενοίκια των γραφείων μας ανά την Ελλάδα, τα καλύπτουν τα μέλη μας και έτσι προχωρά το κόμμα».
- Κάποιος επιχειρηματίας σάς έχει προσεγγί­σει για να σας δώσει κάποια χρήματα;
«Ουδείς...».
- Πιστεύετε πως πρέπει να κλείσουν τηλεο­πτικοί σταθμοί, να πάνε φυλακή εκδότες και να τους κατασχεθούν οι περιουσίες τους, όπως ζητούν σε κάθε ευκαιρία βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και βουλευτές από άλλους πολιτικούς χώρους;
«Εγώ δεν γνωρίζω τι γίνεται, αλλά αν το κρίνει η Δικαιοσύνη... Απ’ ό,τι λέγεται, χρωστούν πολλά χρήματα, αλλά πιστεύω ότι θα ικανοποιήσουν τα δάνειά τους, εάν πιεστούν».
- Η Χρυσή Αυγή είναι υπέρ της ελεύθερης οι­κονομίας ή έχετε διαφορετικό πλάνο για την ελληνική οικονομία;
«Δεν είμαστε μαρξιστές για να αρνούμαστε την ελεύθερη οικονομία. Είμαστε, όμως. υπέρ της ελεύθερης οικονομίας και όχι υπέρ της νεοφιλε­λεύθερης οικονομίας, υπάρχει διαφορά».
- Για μια πραγματική ανάπτυξη θα απαιτηθούνκαι επενδύσεις από το εξωτερικό, θα πρέπει ξένοι επιχειρηματίες να επενδύσουν στη χώρα...
«Δεν χρειάζεται αυτό. Εάν είχαμε ένα τίμιο κρά­τος και υπήρχαν πραγματικά κίνητρα, υπάρχουν πολλοί Έλληνες πλούσιοι που θα επένδυαν στη χώρα μας».
Για τη Ρωσία
Ο γεωπολιτικός προσανατολισμός της Ελλάδας επιβάλλεται να περιλαμβάνει και τη Ρωσία, ση­μείωσε στο CRASH ο κ. Νίκος Μιχαλολιάκος. Τό­νισε, μάλιστα, ότι είδε πολύ θετικά τη στρατιωτική επέμβαση της Ρωσίας στη Συρία, καθώς, όπως είπε. οι δυτικοί απέτυχαν να αναχαιτίσουν τους τζιχαντιστές.
- Η Χρυσή Αυγή διατηρεί καλές σχέσεις με την κυβέρνηση του Βλαντιμίρ Πούτιν;
«Δεν υπάρχουν κάποιες ιδιαίτερες σχέσεις. Εμείς βλέπουμε γεωπολιτικά το όλο θέμα και θε­ωρούμε ότι η Ελλάδα χρειάζεται συμμάχους».
Για το μεταναστευτικό
Αναφορικά με το μείζον θέμα της μετανάστευ­σης, ο κ. Μιχαλολιάκος τόνισε ότι είναι υπέρ των «κλειστών συνόρων», ασκώντας κριτική στους χειρισμούς της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
- Τι θα κάνατε εσείς εάν ήσασταν κυβέρνηση;
«Θα προσπαθούσαμε να κλείσουμε τα σύνορα, θα δίναμε όμως, όπως προβλέπεται, σε όλους τους πρόσφυγες φαγητό, νερό και περίθαλψη, αλ­λά εκτός κατοικημένων περιοχών. Εδώ, με μια ανευθυνότητα, την οποία ονομάζουν αντιρατσιστική πολιτική, αφήνουν δεκάδες χιλιάδες πεινασμένους ανθρώπους μέσα στον αστικό ιστό και δημιουργείται μια κοινωνική ζούγκλα».
Οι γυναίκες στον στρατό
- Πώς είδατε την πρόταση Καμμένου για εθε­λοντική στράτευση των Ελληνίδων;
«Πολύ θετικά. Εμείς αυτό το έχουμε προτείνει από το 1992. Όλες οι Ελληνίδες πρέπει να πηγαί­νουν στα 18 τους στον στρατό, πλην λόγω μητρό­τητας».      
http://www.xryshaygh.com

Χοσέ Αντόνιο Πρίμο ντε Ριβέρα: Παρών!


Ο Χοσέ Αντόνιο Πρίμο ντε Ριβέρα γεννήθηκε στις 14 Απριλίου 1903, σε μία ταραχώδη περίοδο κατά την οποία η Ισπανία έχανε την παλαιά της αίγλη με την απώλεια της Κούβας, του Πόρτο Ρίκο και των Φιλιππίνων. Ήταν ο μεγαλύτερος γιος του Ισπανού στρατηγού και δικτάτορα Μιγκέλ Πρίμο ντε Ριβέρα, ο οποίος το 1923 ηγήθηκε στρατιωτικού κινήματος και διοίκησε την Ισπανία υπό την αιγίδα του βασιλέως μέχρι το 1930. Μετά την πτώση του πατέρα του, ακολουθεί πολιτικός αναβρασμός και συνεχείς εκλογικές διαδικασίες μέχρι και τις εκλογές της 19 Νοεμβρίου 1933 στις οποίες η ισπανική δεξιά με 205 κερδισμένες έδρες γίνεται, θεωρητικά μόνο, ρυθμιστής της πολιτικής καταστάσεως στη χώρα.
Όσο κι αν θέλης, δεν θα μπορέσης να παραμείνης τυφλός και κουφός μπροστά στην αγωνία που εξαπλώνεται, ολοένα και περισσότερο, πάνω από την Ισπανία”. Ο Χοσέ Αντόνιο μετουσιώνει την αγωνία και την αγάπη του για την Πατρίδα σε κίνημα και ιδρύει τον Οκτώβρη του 1933 τη ριζοσπαστική πολιτική κίνηση “Ισπανική Φάλαγγα”. Ο ίδιος  θα αποτελέσει τον καθοδηγητή των ισπανών εθνικιστών στον αγώνα για μια ενιαία και αδιαίρετη μεγάλη Ισπανία, ενάντια στην ξενοκίνητη μαρξιστική δημοκρατία και στο Λαϊκό Μέτωπο, το οποίο ιδρύεται από τους κομμουνιστές, κατ’εντολή της μητέρας Μόσχας με σκοπό την επιβολή του μπολσεβικισμού στην Ισπανία. Εκλέγεται βουλευτής στη γενέτειρά του, το Κάδιξ το 1933, ενώ στις εκλογές του 1936 οι μπολσεβίκοι επικρατούν διά της τρομοκρατίας, εκδηλωθείσης μέσω εμπρησμών εκκλησιών, πολιτικών δολοφονιών και λεηλασιών.
Στις 14 Μαρτίου 1936, η Φάλαγγα κηρύχθηκε εκτός νόμου, και ο αρχηγός της Χοσέ Αντόνιο ο οποίος δεν παύει στιγμή να κρατά ψηλά τη σημαία της αντίστασης, συνελήφθη με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής και φυλακίσθηκε στο φρούριο του Αλικάντε. «Η αποστολή μας είναι δύσκολη μέχρι του αδυνάτου, όμως εμείς πιστεύουμε στα θαύματα», είχε ομολογήσει στις 19 Μαϊου 1935. Με το ξέσπασμα του στρατιωτικού κινήματος υπό τον στρατηγό Φράνκο, μπολσεβίκοι δεσμώτες φέρουν τον Αρχηγό της Ισπανικής Φάλαγγας σε λαϊκό δικαστήριο με την κατηγορία του ιδεολογικού αρχηγού της στρατιωτικής εξεγέρσεως.
Ο Χοσέ Αντόνιο αγέρωχος, κοιτά το εκτελεστικό απόσπασμα και αναφωνεί με όλη τη δύναμη της ελεύθερης, εθνικιστικής ψυχής του: «Θα μας επιβραβεύσει ο Θεός. Ζήτω η Ισπανία!». Στις 20 Νοεμβρίου του 1936 και σε ηλικία μόλις 33 ετών ο Χοσέ Αντόνιο περνά στο Πάνθεον των ηρώων, όχι μόνο του ισπανικού, αλλά και του ευρωπαϊκού εθνικισμού κατ’επέκταση! Σε όλη την Ισπανία συναγωνιστές τιμούν τον Αρχηγό τους αναγράφοντας σε πλατείες και δρόμους ΄΄ΧΟΣΕ ΑΝΤΟΝΙΟ ΠΑΡΩΝ!΄
«Η θέση μας είναι έξω, στον ελεύθερο αέρα μέσα στην καθαρή νύχτα με το όπλο στον ώμο, ψηλά στ’ αστέρια. Οι άλλοι μπορούν να συνεχίσουν ανενόχλητοι τα συμπόσιά τους. Εμείς έξω, σε μια τεταμένη επιφυλακή, παρουσιάζουμε μια διάπυρη και σίγουρη νέα χαραυγή για τις εύθυμες ιδιοσυγκρασίες μας».
O Χοσέ Αντόνιο θεωρούσε το θάνατο μία πράξη χρέους. Έζησε τη ζωή του παραμένοντας στην πρώτη γραμμή του αγώνα και δεν λιγοψύχησε ακόμη και όταν βρέθηκε εμπρός στο εκτελεστικό απόσπασμα. Οι μπολσεβίκοι μπορεί να του αφαίρεσαν τη ζωή, το πνεύμα του όμως είναι ακόμα ελεύθερο, άφθαρτο και ζει μέσα στις ψυχές των ανά τον κόσμο Εθνικιστών για τους οποίους τα γραπτά του αποτελούν την Αγία Γραφή, ενώ ο ίδιος είναι ένας από τους σημαντικότερους αποστόλους της κοσμοθεωρίας του Εθνικισμού.
«Εμείς δεν βεβηλώνουμε τα λείψανα των νεκρών μας με κλαψιάρικα άρθρα που θυμίζουν ιερεμιάδες»
ΧΟΣΕ ΑΝΤΟΝΙΟ ΠΡΙΜΟ ΝΤΕ ΡΙΒΕΡΑ: ΠΑΡΩΝ!
Στον τιτάνιο αγώνα που δίνει το κίνημα μας ενάντια στους παγκόσμιους δυνάστες,εμπόρους των Εθνών και δάσκαλους του ψεύδους και τους εγχώριους υποτακτικούς τους με σκοπό την απελευθέρωση της Πατρίδας τα λόγια του Χόσε Αντόνιο αποτελούν απαράβατους κανόνες: μια από τις αρχές της ηθικής μας είναι η εμπιστοσύνη στους αρχηγούς! Οι Αρχηγοί έχουν πάντα δίκιο! Ο ξεσηκωμός είναι μια πράξη χρέους! Θα θυσιασθούμε, θα υποστούμε θυσίες και ο θρίαμβος θα είναι δικός μας..!
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!
http://www.xryshaygh.com