Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

ΤΟ 86,5% ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ!

gaza3
Παρά τις αυξημένες απώλειες στις τάξεις του ισραηλινού στρατού και τις διεθνείς πιέσεις για την εφαρμογή κατάπαυσης του πυρός, οι Ισραηλινοί έχουν σχηματίσει κοινό μέτωπο με τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις, διότι δεν θέλουν έναν πόλεμο «χωρίς αποτέλεσμα».
Συγκεκριμένα, οι Ισραηλινοί, στη συντριπτική τους πλειονότητα, το 86,5%, δηλώνουν αντίθετοι με την εφαρμογή κατάπαυσης του πυρός, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη στη Maariv, ενώ οι φωνές κατά του πολέμου σχεδόν δεν ακούγονται στο Ισραήλ.
Ως προς το κλίμα που επικρατεί στη χώρα, συγγενείς και συνάδελφοι, αλλά και χιλιάδες «ανώνυμοι» πολίτες, παρευρίσκονται στις κηδείες των ισραηλινών στρατιωτών, ορισμένες από τις οποίες μεταδίδονται σε ζωντανή σύνδεση από την ισραηλινή τηλεόραση.
http://www.elkosmos.gr

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΨΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ 70 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ...!!!!

Ένας Στρατηγός ε.α που πήρε σβάρνα τα Πομακοχώρια της Ξάνθης και ανοίγει Εκκλησιές ,’Ένας Έλληνας που δεν υπολογίζει (Τουρκοπράκτορες και στελέχη του Προξενείου ),ούτε βέβαια την τοπική αλλά και την Αθηναϊκή ελίτ ,ξεκίνησε ένα αγώνα που δικαιώνεται…Να υψώσει την Μεγαλύτερη Ελληνική Σημαία στο ύψωμα Αυγό στην θέση της παλιάς Σημαίας !
Χωρίς καμιά βοήθεια από Ελληναράδες και μεγαλόσχημους ,αλλά με την Ευλογία του Δεσπότη της Ξάνθης που πολλοί τον παρομοιάζουν σαν τον (Παπαφλέσα της Θράκης) και με την βοήθεια του απλού λαού κατόρθωσε το ακατόρθωτο !
Η Σημαία των (7Χ10Μ ) και ο Ιστός – Πυλώνας των 18Μ είναι ήδη έτοιμα και αναμένουν την μεταφορά του στο ύψωμα (αυγό ) φώτο
Κάνει έκκληση στο ΓΕΣ για την συνδρομή Ελικοπτέρου της Α.Σ για την μεταφορά του Ιστού των 18 μέτρων και της Ελληνικής Σημαίας που είναι (7χ10μ ) και θα είναι ορατή από παντού ενώ θα φωτίζεται και την νύχτα ώστε να ανεβάζει το ηθικό των Πολιτών της Ξάνθης και να τρομάζει τους λογής -λογής επισκέπτες απο την Τουρκία που θεωρούν και συμπεριφέρονται στην Θράκη μας περίπου ως Τουρκική Επαρχία ( Γιατί κάποιοι στο όνομα της Ευρώπης και της Δημοκρατίας τους έδωσαν αυτό το δικαίωμα )
Σημειώνει ο ίδιος: Θα υποβάλλουμε αίτημα στο ΓΕΣ , για την έγκριση -διάθεση του Ε/Π CHINHOOK, με συγκεκριμένες ημερομηνίες για τη μεταφορά υλικών και ανάρτηση του 18-μέτρου πυλώνα )
Ας ελπίσουμε το ΓΕΣ που στέλνει τα ελικόπτερα του παντού ακόμη και για μεταφορά VIP προσώπων να …Ανταποκριθεί !
Ευχαριστεί από τα βάθη της Καρδιάς του για την Συμπαράσταση και κάνει έκκληση στους Απανταχού Πατριώτες αλλά και στους Κρατούντες !
( Ευχαριστήριο : Τοποθέτηση Μεγάλης Σημαίας σε Ιστό 18μ )
1. Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς την Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου, Φορείς , Επιμελητήρια , Συλλόγους- Ενώσεις αλλά και τους 145 απλούς Πολίτες και επαγγελματίεςτης Ξάνθης, όπως και το νέο Δήμαρχο Ξάνθης κ. Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο, για τη γενναία προσωπική του εισφορά, που όλοι μαζί αγκάλιασαν την ιδέα για την τοποθέτηση της μεγάλης Ελληνικής Σημαίας( 7Χ10μ) σε Πυλώνα 18μ ,στο υψηλότερο σημείο της Ξάνθης( Υψ. ‘’ΑΥΓΟ’’), για να είναι ΟΡΑΤΗ από κάθε σημείο, αλλά και ταυτόχρονα να γεμίζει με Εθνική Υπερηφάνεια, ΟΛΟΥΣ τους κατοίκους, όπως και τους διερχόμενους από την ΞΑΝΘΗ.
2. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Εταιρεία SCRAP, ‘’Αφοί Κων/ου ΜΟΥΜΤΖΑΚΗ ‘’ που προσέφερε ΔΩΡΕΑΝ τον 18-μετρο Πυλώνα βάρους 900 Kg, την Τεχνική Εταιρεία » Αριστείδης ΣΙΓΛΙΔΗΣ», που εκπόνησε δωρεάν τη στατική μελέτη της θεμελίωσης, όπως και το Μηχανουργείο ‘’ Ι.ΤΥΡΠΑΝΗΣ & Υιοί’’, που υλοποίησε τις τελικές και αναγκαίες προσαρμογές στον πυλώνα για την θεμελίωση , όπως και την ανάρτηση του ιστού καθώς και του μηχανισμού έπαρσης της Σημαίας.
3. Χαρακτηριστικά έντονη ήταν η θετική προσέγγιση και επιθυμία όλων των Κατοίκων για το θέμα , που το αναγκαίο ποσό των 2.500 ΕΥΡΩ, συμπληρώθηκε σε 3 εργάσιμες ημέρες και ήδη η Σημαία και ο Ιστός της είναι στην Ξάνθη.
4. Τέθηκε επίσης πρόταση για τον νυχτερινό » φωτισμό» της Σημαίας και αποφασίστηκε η υλοποίηση της, με την τοποθέτηση Φωτοβολταϊκού συστήματος φωτισμού .
5.Οι προσφορές και η συγκέντρωση χρημάτων για την εξόφληση του φωτοβολταϊκού που παραγγέλθηκε, θα συνεχιστεί μέχρι 5 Αυγ.2014.( στα Γραφεία μας ή κατάθεση σε λογαριασμό ΕΤΕ: 786-70215694).
6. Επιθυμητός Χρόνος Ολοκλήρωσης : Η 29 Αυγ.2014( ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ), για να γίνει με κάθε επισημότητα η έπαρση της Σημαίας, τις απογευματινές ώρες ανήμερα της Εορτής του Προστάτη Αγίου και Πολιούχου της Ξάνθης, Αγ Ιωάννου του Προδρόμου, ταυτόχρονα με την Υποστολή της Σημαίας της Κεντρικής
Πλατείας ( Ωρολογίου), από το Τιμητικό Στρ. Άγημα και η Ξανθιώτικη Κοινωνία,θα έχει δυνατότητα να την παρακολουθήσει .
Για το ΤΣ/Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ξάνθης
Υπτγος ε.α. Γεώργιος Γεωργιάδης
Πρόεδρος ΤΣ ΕΑΑΣ ΞΑΝΘΗΣ
http://www.stoxos.gr

«Άδειασμα» Κομισιόν σε Σαμαρά και Βενιζέλο - Η τρόικα θα επιστρέψει τον Σεπτέμβριο δριμύτερη

«Άδειασμα» Κομισιόν σε Σαμαρά και Βενιζέλο - Η τρόικα θα επιστρέψει τον Σεπτέμβριο δριμύτερη
Το ένα ψέμα φέρνει τ’ άλλο, κατά την συνήθη τακτική της κυβέρνησης. Παρότι το επικοινωνιακό της επιτελείο επινόησε την δήθεν εκδίωξη της τρόικας από την Αθήνα, επενδύοντας μάλιστα σ’ αυτό το πλαστό γεγονός και μια ενδεχόμενη πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, η πραγματικότητα ήταν πολύ διαφορετική.
Την ίδια ώρα που η κυβερνητική εκπρόσωπος παρουσίαζε τον Σαμαρά ως εμπνευστή της «εκτός συνόρων αξιολόγησης σε ανώτερο επίπεδο» και ο Βενιζέλος επιδιδόταν σε θριαμβευτικές δηλώσεις του τύπου «τέλος η τρόικα και τα μνημόνια», ο εκπρόσωπος της Κομισιόν επανέφερε την συγκυβέρνηση στην σκληρή πραγματικότητα, σημειώνοντας με διευκρινιστική του δήλωση ότι η συνάντηση του Παρισιού θα είναι «προπαρασκευαστική» και η τρόικα θα επιστρέψει στην Αθήνα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου.
Η ανακοίνωση αυτή αποτελεί ένα ακόμη ηχηρό χαστούκι στα μούτρα των υπεύθυνων-ανεύθυνων της κυβέρνησης του Μνημονίου. Η ανακοίνωση των Βρυξελλών συμπίπτει χρονικά και με την έκθεση του γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή. Οι προβλέψεις αυτής της έκθεσης είναι καταστροφικές, καθώς αφήνει ανοιχτό το θέμα για τρίτη δανειακή σύμβαση και αντίστοιχο νέο Μνημόνιο.
Η έκθεση, η εκτίμηση της τρόικας για «προπαρασκευαστική συνάντηση» στο Παρίσι και τόσα άλλα αποτελούν μια ακόμη απόδειξη της ανεύθυνης, αδιέξοδης και απαράδεκτης για την Πατρίδα και τον Λαό στρατηγικής της μνημονιακής συγκυβέρνησης. Με τα όσα συμβαίνουν αποδεικνύεται και πάλι εντελώς κατάπτυστη η επιχειρηματολογία της κυβέρνησης και των φιλικών της ΜΜΕ, ότι αν υπακούσουμε ρητά στις εντολές των διεθνών τοκογλύφων και εφαρμόσουμε πιστά τα όσα μας προστάζουν, τότε η Χώρα θα επιστρέψει στην ομαλότητα και στους κανονικούς ρυθμούς ζωής.
Η φτηνή και (φαιδρή) λογική της κυβέρνησης, ότι θα τελειώσουμε με το Μνημόνιο μόνο με την πλήρη εφαρμογή του, αποδεικνύεται μπούμερανγκ και μας θυμίζει το σκηνικό της κινούμενης άμμου: όσο περισσότερο κινείσαι μέσα σ’ αυτήν τόσο περισσότερο βουλιάζεις… Το συμπέρασμα το οποίο βγαίνει είναι ότι οι ενέργειες του Σαμαρά, του «εταίρου πλήρους ευθύνης» Βενιζέλου και των υπολοίπων συνεταίρων-συνενόχων δεν έχουν σκοπό να ελαφρύνουν την δυσχερή θέση της Χώρας μας, αλλά να την επιδεινώσουν ακόμη περισσότερο.
Λειτουργούν όχι απλώς ως ανίκανοι διαχειριστές μιας εξουσίας που έλαβαν λέγοντας τεράστια ψέματα στον Ελληνικό Λαό, αλλά ως συνειδητοί εντολοδόχοι των ξένων δυνάμεων κατοχής, που θέλουν να ξεζουμίσουν κάθε ζωτική ικμάδα του Τόπου.
Γιώργος Μάστορας
http://www.xryshaygh.com

Ο Σύριζα έτοιμος να παραδώσει τη Δυτική Θράκη στους Τούρκους

Ο Σύριζα έτοιμος να παραδώσει τη Δυτική Θράκη στους Τούρκους
Κοινή γραμμή αποδεικνύεται πως τηρούν η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά και η διεθνιστική συμμορία του Σύριζα στη Δυτική Θράκη, διαδραματίζοντας σημαίνοντα ρόλο στην δραματική αύξηση της επιρροής του τουρκικού προξενείου.
Μετά τις ακροβασίες της αντεθνικής κυβέρνησης, η οποία επιτρέπει σε κυβερνητικά στελέχη και πράκτορες της γείτονος να αλωνίζουν ανενόχλητοι εντός της ελληνικής επικράτειας, ο Σύριζα προχωρά σε ενέργειες, οι οποίες στρέφονται αναμφισβήτητα κατά των εθνικών μας συμφερόντων και εναντίον των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.
Συγκεκριμένα, σε εκδήλωση της παράνομης «ένωσης τουρκικής νεολαίας Κομοτηνής» συμμετείχε ο βουλευτής Ροδόπης του Σύριζα, Αϊχάν Καραγιουσούφ ο οποίος δήλωσε τα εξής: «Οι νέοι μας είναι η ελπίδα μας. Οι νέοι μας είναι το μέλλον μας. Για αυτό δεν είχα την πολυτέλεια να μην μετάσχω σε αυτήν τη βραδιά που οργάνωσαν οι νέοι μας. Ξέρετε ότι στον εκλεκτό αυτό φορέα μας που απόψε ανοίξαμε το ιφτάρ μας, ήπιαμε τον καφέ μας και στον οποίο έχουμε κάνει τόσο ωραίες εκδηλώσεις, ακόμη του λείπει η πινακίδα! Τα σχετικά με την θρησκεία και το Ισλάμ, τα ανέφεραν με επιτυχία οι πολύτιμοι μουφτήδες μου. Εγώ θέλω να δώσω και μια πολιτική διάσταση στην κουβέντα.
Ξέρετε ότι 30 χρόνια τώρα δεν έχετε πινακίδα! Εγώ όμως με τον αγώνα που έδωσα μέσα στον πολιτικό σχηματισμό που βρίσκομαι, που ακόμη δεν γίναμε εξουσία, επιθυμώ να σας υποσχεθώ πως εντός της πολιτικής γραμμής του κόμματος μου, αυτή η πινακίδα όπως και εκείνη της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης θα κρεμαστούν. Εύχομαι σε όλους σας καλές γιορτές με την ευχή ο ωραίος αυτός μας φορέας, να αναγνωριστεί επίσημα από το ελληνικό κράτος ως Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής»!
Όπως ο καθένας αντιλαμβάνεται, ο βουλευτής του Σύριζα προωθεί τα τουρκικά συμφέροντα, υπηρετώντας πιστά τη γραμμή του τουρκικού προξενείου και της εξωτερικής πολιτικής της Άγκυρας. Καμία απολύτως αντίδραση δεν υπήρξε από μέρους της «ελληνικής» κυβέρνησης, ούτε από τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου. Επιπλέον, ούτε λεπτό δεν αφιέρωσαν τα μέσα μαζικής εξαπάτησης, προκειμένου να ενημερώσουν την κοινή γνώμη σχετικά με τις προθέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης εις ότι αφορά την Θράκη μας.
Καθίσταται σαφές ότι τόσο οι φιλελεύθεροι όσο και οι μαρξιστές διεθνιστές σε κυβέρνηση και Σύριζα αντίστοιχα, μεθοδεύουν την παράδοση της ελληνικής Θράκης στα νύχια της Άγκυρας με συνέπειες δραματικές για τον Ελληνισμό και το Έθνος μας. Η Εθνική Αντίσταση αποτελεί καθήκον των Πατριωτών και Εθνική Αντίσταση σημαίνει μια ακόμη ισχυρότερη Χρυσή Αυγή στην Θράκη και στην υπόλοιπη Πατρίδα μας.
ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ!
http://www.xryshaygh.com

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η κατάθεση - πρόκληση Ψαρρά κατά της Δικαιοσύνης - Δήλωση Νίκου Αντωνιάδη

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η κατάθεση - πρόκληση Ψαρρά κατά της Δικαιοσύνης - Δήλωση Νίκου Αντωνιάδη
Ο συνήγορος του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, κ. Νίκος Αντωνιάδης εξέδωσε Δελτίο Τύπου σχετικά με την πρόκληση από τον Δημήτρη Ψαρρά να μην καταθέσει στην Δικαιοσύνη το κίβδηλο καταστατικό της Χρυσής Αυγής.
Ενεργώντας κατ’ εντολήν του Γενικού Γραμματέα του κόμματος «ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» κ. Νικολάου Μιχαλολιάκου, δημοσιοποιώ την από 24.7.2014 ένορκη βεβαίωση του δημοσιογράφου κ. Δημητρίου Ψαρρά ενώπιον της Ειδικής – Ανακρίτριας κας Ιωάννας Κλάπα - Δημητροπούλου.
Ο εντολέας μου είχε καταθέσει την 22.7.2014 έγγραφο αίτημα στην κα Κλάπα να κληθεί ο εν λόγω δημοσιογράφος να καταθέσει το πρωτότυπο του ψευδεπίγραφου «καταστατικού» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που προσκόμισε σε αντίγραφο στον Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Χαράλαμπο Βουρλιώτη (το οποίο έως και σήμερα αντιμετωπίζεται από την Ανάκριση ως δήθεν το επίσημο καταστατικό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, παρά το γεγονός ότι το σύνολο των βουλευτών της το καταγγέλλουν ως ανυπόστατο και παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο Άρειος Πάγος, ακόμη και με την πρόσφατη υπ’ αριθμ. 65/2014 απόφασή του, ρητά το απορρίπτει και δέχεται ως μόνο νόμιμο, γνήσιο και επίσημο αυτό που έχει κατατεθεί από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ).
Επί τη βάση της φωτοτυπίας του ανυπόστατου καταστατικού Ψαρρά ο κ. Βουρλιώτης άσκησε την απαράδεκτη, για πολλαπλούς δικονομικούς και ουσιαστικούς λόγους, ποινική δίωξη σε βάρος του κ. Μιχαλολιάκου, και επί τη βάση αυτής της φωτοτυπίας κάποιοι βουλευτές βρίσκονται σήμερα στις Φυλακές.
Ο κ. Μιχαλολιάκος ζήτησε το αυτονόητο: Να καλέσει η κα Κλάπα τον κ. Ψαρρά να καταθέσει το πρωτότυπο που διατείνεται πως έχει στην κατοχή του (και που για άγνωστους και ερευνητέους από τη Δικαιοσύνη λόγους ΔΕΝ του ζήτησε ο κ. Βουρλιώτης), προκειμένου να διενεργηθεί γραφολογική πραγματογνωμοσύνη επί της υπογραφής που αυτό φέρει, ώστε να αποδειχθεί ότι ουδείς από τους κατηγορούμενους βουλευτές έχει θέσει την υπογραφή του σε αυτό, ώστε, κατά τον εντολέα μου, να καταρρεύσει μετά ταύτα, και άνευ άλλου η σκευωρία σε βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Η κα Κλάπα κάλεσε πράγματι τον κ. Ψαρρά την 25.7.2014, οπότε, όμως, το κύρος της Ελληνικής Δικαιοσύνης υπέστη βαρύτατο πλήγμα και ανεπανόρθωτο ευτελισμό: Στην ερώτηση της κας Κλάπα προς τον κ. Ψαρρά εάν αυτός έχει το πρωτότυπο του «καταστατικού» που κατέθεσε στον κ. Βουρλιώτη, ώστε να το προσκομίσει για να ικανοποιηθεί το αίτημα του εντολέα μου κ. Μιχαλολιάκου για τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης, ο κ. Ψαρράς ΑΡΝΗΘΗΚΕ (Ναι: ΑΡΝΗΘΗΚΕ!) να το προσκομίσει (διαπράττοντας απείθεια), χαρακτηρίζοντας (υποκαθιστώντας την κα Κλάπα!!) προσχηματικό το αίτημα του εντολέα μου (!!), προκειμένου, λέει, να κωλυσιεργήσει την ανάκριση, και εν συνεχεία δήλωσε ότι έχει πράγματι το «πρωτότυπο καταστατικό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», αλλά ανακοίνωσε (!!) στην κα Κλάπα ότι θα το καταθέσει στο ακροατήριο (προδικάζοντας την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών, τη ανοχή της κας Κλάπα, θέτοντας ως δεδομένη την παραπομπή του εντολέα μου!!) και υπέδειξε, ακυρώνοντας την κα Κλάπα και υποκαθιστώντας τον διευθύνοντα την ανάκριση Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, ως αρμόδιο για να αποφανθεί για τη γνησιότητα του «καταστατικού» το Δικαστήριο και όχι την Ανακρίτρια!!
Και μετά, όπως καταγγέλλει ο εντολέας μου, ο κ. Ψαρράς έφυγε σαν κύριος από το Ανακριτικό Γραφείο και όχι με χειροπέδες κατηγορούμενος για απείθεια, με την κα Κλάπα να διαπράττει αυταπόδεικτη κακουργηματική κατάχρηση εξουσίας!!
Δεν απομένει παρά να συμπεριληφθεί ο κ. Ψαρράς στην κλήρωση για τη σύνθεση του Δικαστηρίου (το οποίο έχει προεξοφλήσει ότι θα γίνει, με προφανή την πηγή άντλησης της βεβαιότητάς του) και να κληρωθεί ως Πρόεδρος του Τριμελούς Εφετείου που θα δικάσει τους κατηγορούμενους βουλευτές. Άλλωστε, όπως καταγγέλλει ο εντολέας μου, σε μία δίωξη που στην πραγματικότητα είναι πολιτική, τίποτα πλέον δεν φαντάζει απίθανο, ακόμη και να δούμε τον δημοσιογράφο κ. Ψαρρά να προεδρεύσει του Συμβουλίου που θα παραπέμψει τους κατηγορούμενους και εν συνεχεία του Δικαστηρίου που θα τους καταδικάσει.
Ο εντολέας μου θεωρεί ότι με το περιστατικό αυτό η ανακριτική διαδικασία σε βάρος του ιδίου και των λοιπών κατηγορουμένων βουλευτών κυριολεκτικώς «έπιασε πάτο» και καλεί την υγιή πλευρά της Δικαιοσύνης, που αποτελεί και τη συντριπτική πλειοψηφία των Δικαστών και των Εισαγγελέων, να αντιδράσει.


http://www.xryshaygh.com

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Βορειοηπειρωτών: Όχι στην νέα διοικητική διαίρεση που προωθούν οι ανθέλληνες αλβανοί

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Βορειοηπειρωτών: Όχι στην νέα διοικητική διαίρεση που προωθούν οι ανθέλληνες αλβανοί
Αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής μαζί με τον βουλευτή Β΄ Αθήνας Ηλία Παναγιώταρο βρέθηκε στο πλευρό του Εθνικού Συλλόγου «Βόρειος Ήπειρος» στην παράσταση διαμαρτυρίας που διοργανώθηκε έξω από τα γραφεία της αντιπροσωπείας της Ε.Ε. στην Αθήνα, για την σχεδιαζόμενη διοικητική διαίρεση στη Βόρειο Ήπειρο από την αλβανική κυβέρνηση, που έχει σκοπό την πλήρη εθνολογική και ιδιοκτησιακή αλλοίωση του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.

Κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας παραδόθηκε ψήφισμα κατά της διοικητικής διαίρεσης, όπως σχεδιάζεται από τα Τίρανα και αποτελεί κατάφορη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για τις εθνικές μειονότητες που έχουν θεσπίσει οι διεθνείς οργανισμοί.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς απέστειλε αγωνιστικό μέσα από τα κελιά της Τιμής, το οποίο διάβασε ο Συναγωνιστής Λευτέρης Πρίφτης. Ο παράνομα προφυλακισμένος συναγωνιστής Χρήστος Παππάς αποδεικνύει το έμπρακτο ενδιαφέρον του με ερωτήσεις στην βουλή ενάντια στις μεθοδεύσεις της αλβανικής κυβέρνησης, η οποία με τη νέα διοικητική διαίρεση που προωθεί, επιδιώκει τον αφελληνισμό της Βορείου Ηπείρου.

Το μήνυμα του Συναγωνιστή Χρήστου Παππά: "Αδέλφια Βορειοηπειρώτες, Όπως πολλοί από σας ξέρετε, το γραφείο μου στη Βουλή κοσμεί η αιματοβαμμένη σημαία της Αυτονόμου Βορείου Ηπείρου.
Αυτό σημαίνει ότι με την ιδιότητα του Βουλευτή και του Πολιτικού Κρατούμενου στέκομαι σταθερά πλάι στους δίκαιους αγώνες των Αλύτρωτων αδελφών μας της Βορείου Ηπείρου.
Δεν ξεχνούμε την Βόρειο Ήπειρο. Και όχι μόνον δεν ξεχνούμε, αλλά μαχόμαστε και θα μαχόμαστε για τα δίκαια του βορειοηπειρωτικού ελληνισμού ως εθνικιστικό κίνημα που παραμένει σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς η μοναδική φωνή αντίστασης και στήριξης των δίκαιων εθνικών θεμάτων μας.
Όπως και στο Βουλιαράτι μετά την κατάθεση στεφάνου στο μνημείο πεσόντων του ελληνοϊταλικού πολέμου, έτσι κι εδώ σήμερα στη συγκέντρωση απέναντι από τη φωλιά των προδοτών και εθνομηδενιστών φωνάζω μαζί σας:
ΖΗΤΩ Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ - ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!
http://www.xryshaygh.com

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ Ο ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ!

Ίων Δραγούμης: Ο ρομαντικός εθνικιστής που σκότωσαν οι βενιζελικοί
Πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της νεώτερης Ελλάδας. Υπήρξε πολιτικός, στοχαστής αλλά και συγγραφέας. Έζησε σε μία ταραγμένη εποχή και δυστυχώς έγινε ένα από τα πιο γνωστά θύματα του Εθνικού Διχασμού.
Ο Ίων Δραγούμης ήταν μεταξύ άλλων και «ακτιβιστής». Συνέβαλε όσο μπορούσε στην οργάνωση των ελληνικών πληθυσμών στην Μακεδονία κατά της τρομοκρατίας των Βουλγάρων κομιτατζήδων, ενώ υπεράσπισε σε κάθε ευκαιρία τα εθνικά συμφέροντα. Από το 1908 έγινε σκληρός πολέμιος της Μεγάλης Ιδέας, ενώ συντάχθηκε και με τις απόψεις των βασιλοφρόνων, κάτι που τον χαρακτήρισε ως «αντιβενιζελικό».
Η ζωή του και η συμβολή του στον Μακεδονικό Αγώνα
Ο Ίων (Ιωάννης) Δραγούμης γεννήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου του 1878 και ήταν υιός του πολιτικού και μετέπειτα πρωθυπουργού, Στέφανου Δραγούμη. Είχε καταγωγή από την Καστοριά, ωστόσο γεννήθηκε στην Αθήνα.
Σπούδασε Νομικά στο Παρίσι, ενώ από το 1902 τοποθετήθηκε υποπρόξενος της Ελλάδας στο Γενικό Προξενείο Μοναστηρίου. Η παρουσία του στην γη της Μακεδονίας συνδυάστηκε με τις προσπάθειές του προκειμένου οι Έλληνες να αντιταχθούν στους σχησματικούς Βουλγάρους οι οποίοι προσπαθούσαν να εκβουλγαρίσουν την περιοχή.
Συνεργάστηκε για αυτόν τον σκοπό και με τον γαμπρό του και αγωνιστή, Παύλο Μελά, παρά το γεγονός πως δεν έμεινε μόνο στο Μοναστήρι. Υπηρέτησε τόσο στο Προξενείο Σερρών, όσο και στην Ανατολική Ρωμυλία στο Προξενείο του Πύργου (της Βουλγαρίας), στην Θράκη και στο Προξενείο Φιλιππούπολης, ως το 1907.
Την διετία 1907-1909 βρίσκεται στην ελληνική πρεσβεία στην Κωνσταντινούπολη. Κατά την παρουσία του ξεσπά και η επανάσταση των Νεότουρκων. Οι αρχικές διακηρύξεις του κινήματος περί «ισονομίας και ισοπολιτείας των εθνοτήτων της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας» τον βρίσκουν σύμφωνο με τις απόψεις του σχετικά με τον ρόλο που θα έπρεπε να διαδραματίσει ο Ελληνισμός στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.
Μάλιστα όπως ο ίδιος είχε πει, το ελληνικό ζήτημα θα λυνόταν μόνο μέσω της «δημιουργίας των συνθηκών που θα επέτρεπαν την ελεύθερη οικονομική, πολιτική και πολιτισμική ανάπτυξη των Ελλήνων στην ανατολική τους κοιτίδα». Ο ίδιος θεωρούσε πως υπήρχε η δυνατότητα συνεννόησης με την Οθωμανική Αυτοκρατορία, ωστόσο θεωρούσε μέγιστο κίνδυνο για τα συμφέροντα των Ελλήνων, το δόγμα του πανσλαβισμού.
Μπορεί να ήταν πολέμιος της ενσωμάτωσης στην εθνικό κορμό των αλύτρωτων πατρίδων, ωστόσο υπηρέτησε στο επιτελείο του τότε Αρχιστράτηγου διαδόχου Κωνσταντίνου, ενώ τον Οκτώβριο του 1912 συμμετείχε και στις διαπραγματεύσεις με τους Τούρκους για την παράδοση της Θεσσαλονίκης.
Ο Ίων Δραγούμης πήρε πολλές μεταθέσεις σε πρεσβείες όπως στην Αγία Πετρούπολη, στην Βιέννη αλλά και στο Βερολίνο, που οφείλονταν κυρίως στην αντίθεσή του στο τότε κραταιό για την ελληνική πολιτική, δόγμα της Μεγάλης Ιδέας.
Η ιδεολογία του βρίσκεται ανάμεσα στις αρχές του εθνικισμού, του σοσιαλισμού αλλά και του ανθρωπισμού. Πέραν των πολλών αναφορών που έχουν γίνει και επικεντρώνονται στο τί πίστευε ο Ίων Δραγούμης, ο ίδιος γράφει στο ημερολόγιό του στις 18 Μαρτίου του 1919: «Αγαπώ πάρα πολύ τον άνθρωπο για να γίνω στενός σοσιαλιστής. Αγαπώ πάρα πολύ τον άνθρωπο για να γίνω στενός πατριώτης. Αγαπώ πάρα πολύ τον άνθρωπο για να νοιώσω τον εαυτό μου άτομο. Από άνθρωπος μιας τάξης με ορισμένα συμφέροντα τάξης, γίνομαι σοσιαλιστής με την πλατιά έννοια, και θέλω μια καινούρια οικονομία της κοινωνίας μου και των άλλων κοινωνιών. Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος».
Από υποστηρικτής του Ελευθερίου Βενιζέλου, στο στρατόπεδο των Αντιβενιζελικών
Κάποια στιγμή, τον Μάιο του 1915 αποφασίζει να αφήσει την διπλωματία προς χάριν της πολιτικής καθώς αποφασίζει να πολιτευθεί. Εκλέγεται ανεξάρτητος βουλευτής Φλωρίνης στις 31 Μαΐου. Αρχικά ήταν ένθερμος υποστηρικτής του Ελευθερίου Βενιζέλου, ωστόσο στην πορεία αποφάσισε να «αλλάξει στρατόπεδο».
Ο λόγος για τον οποίον ήρθε σε ρήξη με τον Βενιζέλο ήταν διότι όπως έχει ειπωθεί είδε στο πρόσωπό του σημάδια αυταρχισμού, καθώς και εθνικής υποτέλειας στην πολιτική του. Ως αντιβενιζελικός πλέον ασπάζεται της απόψεις της παράταξης όχι όμως λόγω της τυφλής του πίστης στην Μοναρχία. Μάλιστα το 1916 εκδίδει και το περιοδικό «Πολιτική Επιθεώρησις» μέσω του οποίου φαίνεται ξεκάθαρα η στροφή του προς τον αντιβενιζελισμό.
Το 1917 εξορίσθηκε στην Κορσική μαζί με άλλους αντιβενιζελικούς, ενώ με την επιστροφή του στην Ελλάδα, βιώνει και πάλι την εξορία στην Σκόπελο αυτήν την φορά, μέχρι την απελευθέρωσή του το 1919.
Ελεύθερος πλέον δρα υπέρ της «Ηνωμένης Αντιπολιτεύσεως» μίας παράταξης στην οποία συγκεντρώνονταν κατά κύριο λόγο όλοι οι αντιβενιζελικοί.
Η δολοφονική ενέδρα κοντά στο σημερινό Χίλτον
Η αρχή του τέλους για τον Ίωνα Δραγούμη, ήρθε με την απόπειρα δολοφονίας κατά του Ελευθερίου Βενιζέλου στο Παρίσι στις 30 Ιουλίου του 1920. Η διάδοση της πληροφορίας αυτής, ήρθε στην Ελλάδα διαστρεβλωμένη, πράγμα που είχε ως αποτέλεσμα, πλήθος βενιζελικών να βγει στους δρόμους εξαγριωμένο.
Ο παρακρατικός αυτός όχλος κατέστρεψε πλήθος γραφείων του αντιπολιτευόμενου Τύπου. Λεηλατήθηκαν τα γραφεία των εφημερίδων, Καθημερινή, Ριζοσπάστης, θέατρα όπως το «Κοτοπούλη», αλλά και σπίτια πολιτικών της αντιπολίτευσης.
Τα επεισόδια αυτά ονομάστηκαν Ιουλιανά και σημαδεύτηκαν από την δολοφονία του Ίωνος Δραγούμη στις 31 Ιουλίου. Ο Δραγούμης βρισκόταν εκείνη την ημέρα στο σπίτι της ερωμένης του, Μαρίκας Κοτοπούλη στην Κηφισιά. Ωστόσο ο ίδιος θέλησε να φύγει και να κατευθυνθεί γρήγορα προς την Αθήνα προκειμένου να κλείσει την ύλη για την Πολιτική Επιθεώρησι η οποία θα κυκλοφορούσε την επόμενη ημέρα. Προφανώς από προαίσθημα, η Μαρίκα Κοτοπούλη τον προέτρεψε να μην φύγει από το σπίτι λόγω των επεισοδίων.
Ο Ίων Δραγούμης μπαίνει στο αυτοκίνητό του και κατευθύνεται προς την Αθήνα. Στο ύψος των Αμπελοκήπων, τον σταματούν άνδρες της στρατιωτικής φρουράς του Ελευθερίου Βενιζέλου. Επρόκειτο για ενέδρα ανδρών του τότε αρχηγού της Χωροφυλακής, Εμμανουήλ Ζυμβαράκη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν, υπήρξαν έντονες διαβουλεύσεις του επικεφαλής του Τάγματος Ασφαλείας, Παύλου Γρυπάρη με τον στενό συνεργάτη του Βενιζέλου, Εμμανουήλ Μπενάκη.
Αυτόπτης μάρτυρας υποστήριξε πως ο Ίων Δραγούμης οδηγήθηκε πεζή, συνοδεία στρατιωτών, προς την συμβολή των οδών Βασιλίσσης Σοφίας (τότε λεγόταν Κηφισίας) και Παπαδιαμαντοπούλου, κοντά στην περιοχή που βρίσκεται σήμερα το ξενοδοχείο Χίλτον. Τελικά μετά από λίγο, ακούστηκαν πυροβολισμοί με αποτέλεσμα ο Ίων Δραγούμης να πέσει νεκρός στο έδαφος. Στο συγκεκριμένο σημείο έχει αναγερθεί σήμερα και αναμνηστική στήλη.
Ένα από τα τραγικά παιχνίδια της μοίρας είναι ότι ο Δραγούμης κατευθυνόμενος προς τα γραφεία του περιοδικού του, σκόπευε να συγγράψει άρθρο στο οποίο θα καταδίκαζε την απόπειρα δολοφονίας κατά του Βενιζέλου. Ο τότε πρωθυπουργός φαίνεται να αναφώνησε μόλις του ανήγγειλαν την είδηση της δολοφονίας του Δραγούμη: «Φρικτό! Φρικτό! Φρικτό!».
http://www.iefimerida.gr

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Γιώργος Πετρόχειλος: Η Αλήθεια βρίσκεται στην Χρυσή Αυγή

Γιώργος Πετρόχειλος: Η Αλήθεια βρίσκεται στην Χρυσή Αυγή
Ο πασίγνωστος και καταξιωμένος ηθοποιός Γιώργος Πετρόχειλος απέστειλε δύο επιστολές συμπαράστασης στους Εθνικιστές πολιτικούς κρατούμενους της Χρυσής Αυγής.
Τις παραθέτουμε αυτούσιες:
Επιστολή συμπαράστασης και κατάθεση ψυχής προς τους αθώους πολιτικούς κρατούμενους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Περήφανοι φίλοι μου (παρακαλώ κάντε μου την τιμή να σας θεωρώ φίλους μου) γεια σας. Είστε οι μοναδικοί, πραγματικά, πολιτικοί άνδρες, και αληθινοί μάγκες, μέσα σ’ αυτό το σάπιο εθνοκτόνο πολιτικό σύστημα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξευτίλα για την Δημοκρατία, από το κυνήγι Ελλήνων πολιτικών για τις εθνικιστικές ιδέες τους.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτίλα και φθορά για τη Δικαιοσύνη, να συνεργάζεται πρόστυχα με το σάπιο καθεστώς, και να φυλακίζει χωρίς αιτία και με κατηγορίες και αποδείξεις που γελάνε ακόμα και οι κότες, τους Έλληνες Εθνικιστές, μόνο και μόνο επειδή ο Ελληνικός Λαός αγκαλιάζει όλο και περισσότερο, την μοναδική ελπίδα για μια αυγή στην Ελλάδα μας. Τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Μόνο και μόνο ΕΠΕΙΔΗ η φοβερά όμορφη παρέα σας, τους κατεξευτελίζει και τους χαλάει τη διεφθαρμένη, βρώμικη, προδοτική και ανθελληνική τους σούπα! Το άδικο σε όλο του το μεγαλείο. Και επειδή ο Έλληνας μπορεί να υποφέρει τα πάντα, εκτός από την ΑΔΙΚΙΑ και την προσβολή της μιας και μοναδικής του ΜΑΝΑΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και επειδή μαζί με ΕΣΑΣ, που είστε οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ που οραματίζεστε απαγκίστρωση από τις σκοτεινές δυνάμεις της Δύσης, τους ελεεινούς και ανθελληνικούς τοκογλύφους του Δ.Ν.Τ. και της καγκελαρίας και οραματίζεστε μια Μεγάλη και Ανεξάρτητη Ελλάδα, με γεωπολιτική – οικονομική – και αμυντική στροφή προς την ομόδοξη Ρωσία του Πούτιν, την πρώτη δύναμη στον κόσμο αυτή τη στιγμή, και πάντα φίλοι μας και υποστηρικτές του πολιτισμού μας, και της ιστορίας μας.
Επειδή μαζί με ΣΑΣ, που είστε οι Μόνοι που μιλάτε για πραγματική δημοκρατία προτείνοντας με το πρόγραμμά σας Δημοψήφισμα για κάθε σοβαρό θέμα που αφορά τη Χώρα μας και τον Λαό μας, πράγμα που ούτε το ακουμπούν τα άλλα κόμματα και το αποφεύγουν, όπως ο διάολος το λιβάνι, μαζί με ΣΑΣ λοιπόν, αυτοί οι σάπιοι, έχουν φυλακίσει και όλο τον Ελληνικό Λαό, έχουν φυλακίσει την Ελλάδα μας, έχουν φυλακίσει το Σύνταγμα! Και γνωρίζουμε όλοι, ότι όλο το πολιτικό σύστημα είναι σάπιο και όλοι ανεξαιρέτως μια αγκαλιά και απέναντί σας, γιατί όλοι Συμφώνησαν να σας κοπεί η οικονομική ανάσα της χρηματοδότησης και να σας φυλακίσουν με άθλιες και αστήρικτες κατηγορίες! Γιατί;
Γιατί το ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ γιγαντώνεται και δεν το σταματούν ούτε οι φυλακίσεις ούτε οι σφαίρες του παρακράτους! Και επειδή λοιπόν, μαζί με ΣΑΣ, έχουν φυλακίσει και εμάς, κάθε έννοια Δίκαιου, αληθινού ή Ελληνικού, γι’ αυτό εμείς ΕΠΕΙΔΗ είμαστε το ΈΘΝΟΣ που δημιούργησε τη Μέγιστη, λέξη-έννοια, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, θα σας αγκαλιάσουμε με την ψήφο μας και την στήριξή μας, για να αποδράσουμε όλοι μαζί από τις φυλακές των ιδεών, του Ελληνικού λόγου, τις φυλακές των διεφθαρμένων, των μιζαδόρων, των δολοφόνων του Έθνους μας και να πετάξουμε προς την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και προς την ΣΩΤΗΡΙΑ της πατρίδος μας και του λαού μας.
Να είστε σίγουροι, πως η σιωπή που τόσο άδικα και αισχρά σας έχουν επιβάλει, έχει γίνει η πιο Δυνατή φωνή της ψυχής και του νου μας. Κάθε μέρα τους σιχαινόμαστε όλο και πιο πολύ. Η αηδία για τις πράξεις και τα λεγόμενά τους, τα λεγόμενα αυτών των Δούλων μας έχει πνίξει. Κρατιόμαστε όμως από τα σχοινιά! Για να τους δώσουμε το τελικό χτύπημα! Την ημέρα των Εθνικών Εκλογών και να γκρεμίσουμε αυτή τη διεφθαρμένη και κατεστραμμένη πολιτική παράγκα με πραγματικούς Έλληνες και Ελληνίδες, αληθινούς Άνδρες και Πολιτικούς Μάγκες, με όραμα Εθνικό, να βάλουμε στη γωνία τους άρρωστους, τους άφυ(ι)λους, τους προδότες, τους ανίκανους. Μπας και η παράγκα ξαναγίνει ΚΑΣΤΡΟ του Ελληνισμού. Μπα κι εκείνο το ΠΡΩΪΝΟ θα είναι μια αληθινά ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για την ΕΛΛΑΔΑΡΑ μας.
Σας ευχαριστώ που διαβάσατε τις σκέψεις μου και την αγάπη μου για ΕΣΑΣ και το όραμά σας. Και πολύ γρήγορα έρχεται η ολοκλήρωση της ΞΕΥΤΙΛΑΣ ΤΟΥΣ, και η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΑΣ-ΜΑΣ!
Με αγάπη-τιμή-ελπίδα και συναγωνιστικούς χαιρετισμούς
Γιώργος Πετρόχειλος
Ερωτήσεις προς το σάπιο προδοτικό καθεστώς
Α) ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΈΛΛΗΝΕΣ;
Αυτοί που θέλουν μια Ελλάδα παγκοσμιοποιημένη; Δούλα των εχθρών της; Εξαρτημένη; Και ισλαμοποιημένη από 4 εκατ. λαθραίους με τζαμιά και Τουρκικούς Μιναρέδες κάτω από την Ακρόπολη; Ή αυτοί που τη θέλουν ΈΘΝΟΣ όπως ήταν, ανεξάρτητη, ελεύθερη, πλούσια, με απείραχτη τη γλώσσα, τη θρησκεία της και την ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ κυριαρχία;
Β) ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ;
Αυτοί που έρποντας μπρούμυτα, γλύφουν τους βρώμικους κώλους της Μέρκελ του Σόιμπλε και της Τρόϊκα, σκοτώνοντας ξανά το πιο Ηρωικό ΈΘΝΟΣ, φορώντας ξεδιάντροπα τη γερμανική Μπόζα. Ή αυτοί που ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ και η πανάξια ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥΣ, πήγαν έξω από τη Γερμανική πρεσβεία και βροντοφώναζαν ΡΑΟΥΣ; Και που μόνο αυτοί, μιλούν για ΆΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με τη μορφή Δημοψηφισμάτων, και επίσης έχουν ως μοναδικό στόχο την ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΣΗ από την βρώμικη Γερμανοαμερικανική Δύση και ΣΤΡΟΦΗ Γεωπολιτική, οικονομική, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, στρατηγική, προς την ΠΡΩΤΗ παγκόσμια και ΟΜΟΔΟΞΗ δύναμη στον κόσμο, που είναι η ΡΩΣΙΑ; Ούτε καν το ψευτοαριστερό μπλοκ δεν μιλάει γι’ αυτό, σαν γνήσιο δεκανίκι του άρρωστου Δυτικού συστήματος!
Γ) Ποιοι είναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ;
Αυτοί που έχουν καταργήσει κάθε έννοια ελεύθερου λόγου, Δημοκρατίας, Συντάγματος (κυρίως), υγιούς εργασίας, παιδείας, υγείας, κοινωνικής πρόνοιας, κεκτημένων με αίμα και ιδρώτα ασφαλιστικών δικαιωμάτων, οικονομίας, αξιοπρέπειας, τιμής, ελληνικότητας, ασφάλειας και προστασίας του Έλληνα πολίτη, ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, Ελληνικής Παραγωγής και επιχειρηματικότητας. Και κυρίως του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟΥ μιας υγιούς κοινωνίας, της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. Ή Αυτοί που θέλουν να επιβάλουν (το επαναλαμβάνω) την ΆΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ, την ΕΡΓΑΣΙΑ πρώτα για τους Έλληνες, την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, την αποκατάσταση της ΥΓΕΙΑΣ, της Κοινωνικής Πρόνοιας, του ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΈΛΛΗΝΑ, ΤΗΝ ΑΠΟΪΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ, ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΤΣΗΜΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ και πρωτίστως, την επαναφορά της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ Κ’ ΑΔΕΚΑΣΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, κλείνοντας τις φυλακές που είναι γεμάτες από φουκαράδες μικροεμπόρους και μικροεπιχειρηματίες, που είδαν τα μαγαζάκια τους να κλείνουν από την φοροληστρική πολιτική των λούστρων της Μέρκελ και του Σόιμπλε, σαπίζουν για λίγες πενταροδεκάρες χρέος.
Θα ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ για όλους αυτούς τους ΟΛΕΘΡΙΟΥΣ για την Ελλάδα ληστές, μεγαλοκλέφτες δισεκατομμυρίων από το ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ και την τσεπούλα μας, πολιτικούς, μεγαλοεργολάβους, μεγαλοεκδότες, μεγαλοδημοσιογράφους, μεγαλοτραπεζίτες, μεγαλομασώνους της αρπαγής και καταστροφής του ΈΘΝΟΥΣ; ΛΟΙΠΟΝ;
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ;
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ;
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ;
Διάλεξε Έλληνα: από τη μια, το ερμαφρόδιτο ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ, ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ, ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. Από την άλλη, η ΚΑΘΑΡΗ, ΈΝΤΙΜΗ, ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
Ναι φίλοι και φίλες Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες. ΦΤΑΝΕΙ η στιγμή που θα πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω! Γιατί μας ανήκει! Αν είσαι ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΈΛΛΗΝΑΣ, στη ψυχή και το νου,
Αν είσαι ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ, άξιος συνεχιστής των ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΩΝ ΤΟΥ ΈΘΝΟΥΣ
Τότε δεν μπορεί, παρά να έχεις μέσα σου το όραμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ
Γιώργος Πετρόχειλος
http://www.xryshaygh.com

Αποκαλύφθηκε το παρακρατικό Indymedia: Ίσες αποστάσεις ανάμεσα σε θύτη (Ισραήλ) και θύμα (Παλαιστίνιοι)


Ξευτιλίστηκαν οι παρακρατικοί του Indymedia, το οποίο συνεχίζει κανονικά και ανενόχλητο την λειτουργία του, παρότι προπαγανδίζει ανοιχτά και άμεσα βίαιες και παράνομες ενέργειες. Φαίνεται πως τα μεγάλα αφεντικά από το εξωτερικό δεν θέλουν καμία απολύτως εκτροπή από τα δικά τους θέλω, αναγκάζοντας τους εγχώριους υπαλλήλους τους να ταυτίζονται με τις δικές τους θέσεις (και) στο ζήτημα των ισραηλινών θηριωδιών κατά των Παλαιστινίων. Η διαχειριστική ομάδα της εν λόγω παρακρατικής-ανθελληνικής ιστοσελίδας ανήρτησε την εξής ανακοίνωση, την οποία σας παραθέτουμε διατηρώντας ακέραια τόσο την άθλια σύνταξη όσο και την εξίσου άθλια ορθογραφία της.
«Η διαχειριστική ομάδα του Athens Indymedia παρακαλεί τις συλλογικότητες που προσφέρουν στην ενημέρωση για την θηριωδία που πραγματοποιείτε αυτή την στιγμή ενάντια στον Παλαιστινιακό λαό, να δημοσιοποιούν ειδήσεις, γεγονότα, αναλύσεις και πράξεις αλληλεγγύης, που έχουν να κάνουν με την απελευθερωτική αντίσταση των Παλαιστινίων και όχι εκείνη που αναπαράγει μία στρατιωτικού τύπου σύγκρουση μεταξύ δύο κρατών. Παρόλο που αυτό αποτελεί μία σκληρή πραγματικότητα, οι χωρίς στόχο ρουκέτες των Τζιχαντιστών που κατευθίνωνται ενάντια στον άμαχο Ισραηλινό πληθυσμό, ή ακόμα και ο θάνατος απλών κληρωτών ισραηλινών στρατιωτών, έχουν για εμάς ανάλογο βάρος με το έγκλημα που συντελείτε από τι Ισραηλινό κράτος, εις βάρος του Παλαιστινιακού λαού.
Η υπεράσπιση του δικαιώματος στην ζωή και την ευημερία αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα όλων των ανθρώπων ανεξάρτητα με την εθνικότητα που έτυχε αυτοί να έχουν. Έτσι λοιπόν δημοσιεύσεις που αναπαράγουν δημοσιογραφικού τύπου πολεμικές ανταποκρίσεις μεταξύ στρατών από εδώ και στο εξής θα πηγαίνουν στα κρυμμένα. Ευχαριστούμε για την κατανόηση του προβληματισμού και της απόφασής που έχουμε λάβει, και παρακαλούμε για την καλύτερη δυνατή συνέχιση της συνεργασίας πάνω σε αυτή τη βάση».
Ομολογουμένως καταπληκτική η αθλιότητα του Indymedia. Απόλυτη ταύτιση θύτη και θύματος, Ισραηλινών και Παλαιστινίων. Οι σιωνιστές σ’ αυτά τα πράγματα «δεν παίζουν» και ζητούν πλήρη υποταγή από τα απανταχού όργανά τους. Κάποιοι, όπως το Indymedia, εκδηλώνονται και φανερώνουν το αληθινό φιλοσιωνιστικό πρόσωπό τους. Κάποιοι άλλοι, «λαλίστατοι» για το κάθε τι, το έχουν βουλώσει επιδεικτικά αυτές τις ημέρες για τις συνεχιζόμενες δολοφονίες του ισραηλινού στρατού, για να μην εξευτελιστούν πλήρως. Αν μη τι άλλο αν υπάρχει κάτι το θετικό στο αποτρόπαιο αυτό θέαμα, είναι η ηθική και πολιτική απογύμνωση κάποιων εγχώριων ανθελλήνων, που δείχνουν την απόλυτη εξάρτησή τους από την σιωνιστική εξουσία.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

http://www.xryshaygh.com

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ! ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΙ 8 ΠΑΙΔΙΑ!

Αιματοκύλισμα ξανά στην Γάζα, καθώς η εκεχειρία έλαβε άδοξο τέλος και το Ισραήλ άρχισε να σφυροκοπάει ανελέητα την περιοχή, ενώ, το μεσημέρι της Δευτέρας, ισραηλινοί πύραυλοι έπληξαν το κεντρικό νοσοκομείο της πόλης και ένα δημόσιο πάρκο στο οποίο έπαιζαν παιδιά.
Οι πληροφορίες είναι αρκετά συγκεχυμένες, καθώς, δεν επιτράπηκε στα τηλεοπτικά συνεργεία να τραβήξουν πλάνα από το σημείο, ωστόσο οι φωτογραφίες που ανεβάζουν αρκετοί χρήστες του Twitter είναι συγκλονιστικές.
Ισραηλινός πύραυλος έπεσε στον περίβολο του νοσοκομείου Σίφα στην πόλη της Γάζας, του μεγαλύτερου νοσοκομείου στην Παλαιστίνη που μέχρι σήμερα είχε γλιτώσει από τους βομβαρδισμούς, χωρίς πάντως να υπάρξουν θύματα, σύμφωνα με ένα δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου και νοσοκομειακές πηγές.
Η αεροπορική ισραηλινή επιδρομή στόχευε ένα κτίριο που βρίσκεται κοντά στην είσοδο του νοσοκομείου, στο εσωτερικό του περιβόλου, διευκρίνισαν νοσοκομειακές πηγές, ενώ ο δημοσιογράφος που βρέθηκε στο σημείο είδε τον τοίχο του νοσοκομείου να έχει υποστεί ζημιές από τα πυρά ενός μη επανδρωμένου αεροσκάφους.
Την ίδια ώρα μία τεράστια έκρηξη σημειώθηκε σε ένα δημόσιο πάρκο στη βόρεια Γάζα με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους τουλάχιστον 8 παιδιά και δύο ενήλικες και να τραυματιστούν 40 άνθρωποι.
Οι ισραηλινές βόμβες έπεσαν πάνω σε μια ομάδα παιδιών που έπαιζαν σε παιδική χαρά στον καταυλισμό Σάτι, που βρίσκεται στην παραλία, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας γιατρός του νοσοκομείου Σίφα όπου μεταφέρθηκαν οι σοροί.
Παλαιστίνιοι απέδωσαν την έκρηξη σε αεροπορική επιδρομή που εξαπέλυσε το Ισραήλ, ωστόσο το Ισραήλ αρνείται την ευθύνη και υποστηρίζει ότι πρόκειται για αστοχία ρουκέτας που εκτόξευσαν μαχητές της Χαμάς. Επιπλέον το Ισραήλ, που είχε προηγουμένως κατηγορήσει τους μαχητές της Χαμάς ότι κρύβονταν στονοσοκομείο Σίφα, έκανε λόγο και για έναν «αδέσποτο» πύραυλο που έπληξε το νοσοκομείο.
Τη Χαμάς κατηγορεί το Ισραήλ
Από την πλευρά του, πάντως, εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού ισχυρίστηκε, σύμφωνα με την εφημερίδα Haaretz, ότι οι δυνάμεις του Ισραήλ δεν εμπλέκονται στην επίθεση, η οποία προήλθε από μαχητές της Χαμάς
«Πριν από λίγη ώρα το νοσοκομείο Σίφα και ο καταυλισμός προσφύγων του Σάτι επλήγησαν από επιθέσεις με ρουκέτες που εκτόξευσαν οι τρομοκράτες από τη Γάζα» επιβεβαιώνεται σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε ο στρατός.
Σοκάρουν οι μαρτυρίες και οι εικόνες από το σημείο
Αίμα είχε πλημμυρίσει το έδαφος στους κήπους του καταυλισμού των προσφύγων μετά την έκρηξη.
«Βγήκαμε από το τέμενος όταν είδα τα παιδιά να παίζουν με τα ψεύτικα όπλα τους. Δευτερόλεπτα μετά ένας πύραυλος έπεσε» είπε ο Μούντερ αλ Ντέρμπι, ένας ένοικος του καταυλισμού.
«Μακάρι ο Θεός να τιμωρήσει... τον Νετανιάχου» ευχήθηκε ο ίδιος αναφερόμενος στον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου.













http://www.iefimerida.gr

Φρικτό βίντεο Ισραηλινών: Τραγουδούν για το θάνατο παιδιών -«Δεν έχει σχολείο αύριο στη Γάζα γιατί όλα τα παιδιά είναι νεκρά»

Φρικτό βίντεο Ισραηλινών: Τραγουδούν για το θάνατο παιδιών -«Δεν έχει σχολείο αύ
Ένα σοκαριστικό βίντεο που απεικονίζει ακροδεξιούς Ισραηλινούς να πανηγυρίζουν στους δρόμους, για τους αμέτρητους θανάτους παιδιών της Παλαιστίνης, κάνει το γύρο του κόσμου.
Στο βίντεο που δημοσιεύεται από τον ειδησεογραφικό ιστότοπο timesofisrael.com βλέπουμε Ισραηλινούς να πανυγηρίζουν και να τραγουδούν συνθήματα.Σύμφωνα με το site που δημοσίευσε το βίντεο πρόκειται για ακροδιεξιούς Ισραηλινούς που πανηγυρίζουν τον θάνατο παιδιών της Παλαιστίνης. Κάποια από τα συνθήματα που ακούγονται είναι τα παρακάτω «Δεν έχει σχολείο αύριο, γιατί δεν υπάρχουν άλλα παιδιά στην Γάζα!», «Μισώ όλους τους Άραβες» και «Η Γάζα είναι ένα νεκροταφείο».
Στο επίμαχο βίντεο μπορούμε να διακρίνουμε κάποια άτομα που προσπαθούν να τους πείσουν να σταματήσουν τους πανηγυρισμούς αλλά εκείνοι δεν δίνουν καμία σημασία και συνεχίζουν, ακάθεκτοι να ταργουδούν τα άθλια συνθήματα τους.
Ενώ λαμβάνουν χώρα όλα τα παραπάνω, τα πτώματα που μεταφέρθηκαν σήμερα σε διάφορα νεκροτομεία της Γάζας είναι παραπάνω από 100.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τις τοπικές υπηρεσίες άμεσης βοήθειας , ο αριθμός των Παλαιστίνιων που έχουν σκοτωθεί από την έναρξη των συγκρούσεων έχει φτάσει τους 1.190 ενώ οι τραυματίες ξεπερνούν τις 7.000.
Από το βράδυ της Δευτέρας και ιδίως τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί εντάθηκαν στον προσφυγικό καταυλισμό του Μπουρέιτζ ενώ το απόγευμα ήταν η σειρά της Τζαμπαλίγια, στα βόρεια και της Ράφα, στα νότια της Λωρίδας της Γάζας.
Ο Ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι σκότωσε πέντε Παλαιστίνιους μαχητές σε μια σήραγγα, εντός της Λωρίδας της Γάζας.
Η ισραηλινή πολεμική αεροπορία βομβάρδισε το πρωί το άδειο σπίτι του Ισμαήλ Χανίγιε, του ηγέτη της Χαμάς στη Γάζα, στον προσφυγικό καταυλισμό Σάτι, εκεί όπου την Δευτέρα είχαν σκοτωθεί οκτώ παιδιά και δύο ενήλικες.
Από την έναρξη των συγκρούσεων το Ισραήλ έχει χάσει συνολικά 53 στρατιώτες εκ των οποίων οι τρεις είναι πολίτες.

http://greeknation.blogspot.gr

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Στη φυλακή ο αρχαιολόγος, που εφηύρε την “μακεδονική ταυτότητα”

Στη φυλακή ο αρχαιολόγος, που εφηύρε την “μακεδονική ταυτότητα”Σε ποινές φυλάκισης, που αθροιστικά φτάνουν τα 45 έτη, καταδίκασε σήμερα δικαστήριο των Σκοπίων 17 κατηγορούμενους για υποθέσεις αρχαιοκαπηλίας, μεταξύ των οποίων και τον πρώην επικεφαλής της δημόσιας υπηρεσίας προστασίας πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας, Πάσκο Κούζμαν,  τον αποκαλούμενο και “Ιντιάνα Τζόουνς των Σκοπίων“!

Ο Πάσκο Κούζμαν, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών ετών για έκδοση παράνομων αδειών σχετικά με αρχαιολογικές ανασκαφές, ενώ φήμες τον φέρουν να έχει πραγματοποιήσει αρκετές ανασκαφικές εργασίες χωρίς να έχουν δηλωθεί στις αρμόδιες αρχές και ιδιαιτέρως πλησίον των Ελληνό-βουλγαρικών συνόρων.
Η αστυνομία της ΠΓΔΜ πριν ένα ακριβώς χρόνο είχε συλλάβει πάνω από 20 άτομα με τις κατηγορίες της αρχαιοκαπηλίας.
Ο Πάσκο Κούζμαν είναι ένας από τους γνωστότερους αρχαιολόγους στην ΠΓΔΜ και θεωρείται ως ένας από τους βασικούς εμπνευστές του σχεδίου «Σκόπια 2014» (ανάπλαση και μνημιοθέτηση της κεντρικής πλατείας των Σκοπίων), το οποίο αρκετοί αποκαλούν σχέδιο «εξαρχαϊσμού» της κυβέρνησης του Νίκολα Γκρούεφσκι. Το σχέδιο αυτό συμπεριλαμβάνει την κατασκευή τεράστιων αγαλμάτων στο κέντρο των Σκοπίων (Μ.Αλέξανδρος, Φίλιππος Β΄κ.α).
Η υπεράσπιση των κατηγορουμένων ανέφερε ότι θα ασκήσει εφεση την απόφαση του δικαστηρίου.
Οι καταδικασθέντες τέθηκαν σε κατ΄οίκον περιορισμό μέχρι την τελεσιδικήσει η διαδικασία εξέτασης της έφεσης.


e-dragoumanos

Το 30% των αεροσκαφών που έπεσαν…δεν βρέθηκαν ποτέ, ενώ 792 έπεσαν λόγω τρομοκρατικών ενεργειών, αεροπειρατιών, σαμποτάζ κλπ!!!

Όπως προκύπτει από τον πιο πάνω πίνακα…



Βασιζόμενοι σε στατιστικά του «Bureau of Aircraft Accidents Archives», σας παρουσιάζουμε στην συνέχεια μια ανάλυση-παρουσίαση των κυριότερων στατιστικών των αεροσκαφών που κατέπεσαν….
airplanecrashes1

Ο αριθμός των θυμάτων αεροσκαφών που έπεσαν το 2014, είναι με τα μέχρι σήμερα στοιχεία ο 2ος μεγαλύτερος της πενταετίας μετά το 2010.
2014
airplanecrashes2
ΕΥΡΩΠΗ
Total of crashes: 13 Total of fatalities: 381 Worst crash: Jul 17, 2014 with 298 fatalities
ΩΚΕΑΝΙΑ
Total of crashes: 1 Total of fatalities: 0 Worst crash: Feb 4, 2014 with 0 fatalities
Τα περισσότερα αεροσκάφη κατέπεσαν στην Αμερική..
ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΙΤΙΩΝ
1
2
 7 αεροσκάφη έπεσαν για είσπραξη ασφαλίστρων ζωής !!!
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΙΕΣ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΚΛΠ
Total of crashes: 792 Total of fatalities: 10,033 Worst crash: Jun 23, 1985 with 329 fatalities
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ
Total of crashes: 7,303 Total of fatalities: 61,198 Worst crash: Aug 12, 1985 with 520 fatalities
ΒΛΑΒΗ
Total of crashes: 4,577 Total of fatalities: 27,353 Worst crash: Aug 19, 1980 with 301 fatalities
ΚΑΙΡΟΣ
Total of crashes: 1,251 Total of fatalities: 11,487 Worst crash: Feb 19, 2003 with 275 fatalities
ΑΓΝΩΣΤΗ ΑΙΤΙΑ
Total of crashes: 6,855 Total of fatalities: 20,804 Worst crash: Oct 13, 1972 with 176 fatalities
ΑΛΛΕΣ ΑΙΤΙΕΣ
Total of crashes: 515 Total of fatalities: 4,495 Worst crash: Mar 3, 1974 with 346 fatalities
Η πρώτη αιτία πτώσης είναι ο ανθρώπινος παράγοντας και ακολουθούν άγνωστες αιτίες, βλάβες, ενώ 792 αεροσκάφη έπεσαν λόγω τρομοκρατικών ενεργειών, αεροπειρατιών, σαμποτάζ κλπ…

hellasforce.com 

Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας - Όλες οι ομιλίες από την συγκέντρωση στη Φλώρινα ΒΙΝΤΕΟ

Παρακολουθήστε όλες τις ομιλίες από την μεγαλειώδη συγκέντρωση για την Μακεδονία μας στην Φλώρινα:
Ομιλία υπεύθυνου Π.Ο. Δυτικής Μακεδονίας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, συναγωνιστή Στέλιου Τούφα:
Ομιλία υπεύθυνου Τ.Ο. Κοζάνης, συναγωνιστή Λορίδα Φαίδωνα:
 Ομιλία μέλους Τ.Ο. Φλώρινας, συναγωνιστή Νομικού Κωνσταντίνου:
Ομιλία μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστή Τσακίρη Μιχάλη:
Ομιλία βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης, συναγωνιστή Πολύβιου Ζησιμόπουλου
Ανάγvωση μηνύματος Αρχηγού και άλλων παράνομα προφυλακισμένων Συναγωνιστών και σύντομος χαιρετισμός του αναπληρωτή γραμματέα Τ.Ο. Θεσσαλονίκης, συναγωνιστή Γραικού Φώτη

Ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Φλώρινας:

http://www.xryshaygh.com

Η Ρωσία εξοπλίζει το Ιράκ στον πόλεμο εναντίον των ισλαμοσυμμοριτών

Η Ρωσία εξοπλίζει το Ιράκ στον πόλεμο εναντίον των ισλαμοσυμμοριτών
Η Ρωσία μετά από αίτημα της ιρακινής κυβέρνησης αρχίζει να εξοπλίζει τις ιρακινές ένοπλες δυνάμεις με επιθετικά ελικόπτερα και μαχητικά αεροσκάφη. Η ιρακινή κυβέρνηση μετά την πρόσφατη επέλαση των τζιχαντιστών και την κατάληψη της Μοσούλης είχε ζητήσει από τις ΗΠΑ την άμεση προμήθεια μαχητικών ελικοπτέρων και αεροσκαφών.
Οι ΗΠΑ όμως αρνήθηκαν, προφανώς διότι δεν ήθελαν η νόμιμη ιρακινή κυβέρνηση να ενισχυθεί έναντι των ισλαμοσυμμοριτών, και έτσι η Ρωσία ανέλαβε να εξοπλίσει τις ιρακινές ένοπλες δυνάμεις με επιθετικά ελικόπτερα Mi-35 και μαχητικά αεροσκάφη Sukhoi-25.
Την ανωτέρω πληροφορία έδωσε προς τα ειδησεογραφικά πρακτορεία ο ιρακινός υπουργός Άμυνας κατά την διάρκεια της επίσκεψης του τις προηγούμενες ημέρες στην Μόσχα, συμπληρώνοντας ότι ήδη έχουν υπογραφεί τα σχετικά συμβόλαια για 6 ελικόπτερα Mi-35 και 6 μαχητικά Su-25.
Ο ιρακινός υπουργός Άμυνας Σααντούν αλ Ντουλαϊμί κατά την συνάντηση του με τον ρώσο ομόλογο του Σεργκέι Σοϊγκού δήλωσε ότι ξεκινά μια νέα περίοδος αμυντικής συνεργασίας με την Ρωσία και ότι αυτή η συνεργασία έχει ιστορικό παρελθόν και θα πρέπει να αναπτυχθεί και να ενδυναμωθεί ώστε να μπορέσει το Ιράκ να αντιμετωπίσει την απειλή των ένοπλων ανταρτών. Ο ρώσος υπουργός Άμυνας στις δηλώσεις του τόνισε ότι η στρατιωτική και τεχνική συνεργασία μεταξύ των δυο χωρών εξελίσσεται επιτυχώς και ότι η Ρωσία θα βοηθήσει το Ιράκ στην μάχη εναντίον των τρομοκρατών. Εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας χαρακτήρισε την συμφωνία πολύ επιτυχή, εξέφρασε όμως την ανησυχία του να υπάρξει εκ μέρους των ΗΠΑ πίεση προς τους Ιρακινούς να την ακυρώσουν.
Παρ’ ότι το Ιράκ κατά την διάρκεια της οκτάχρονης κατοχής της χώρας από τους Αμερικανούς έχει δαπανήσει τεράστια ποσά στην εκπαίδευση και στον εξοπλισμό με αμερικανικά όπλα των ενόπλων του δυνάμεων, δεν μπόρεσε να αναχαιτίσει την πρόσφατη επίθεση των ισλαμοσυμμοριτών με τα γνωστά έως τώρα αποτελέσματα. Η βασική αιτία ήταν η έλλειψη μαχητικών ελικοπτέρων και αεροσκαφών, που επιμόνως αρνούνταν να τους τα προμηθεύσουν οι ΗΠΑ. Τις πρώτες ημέρες της επίθεσης των ισλαμοσυμμοριτών και μετά την κρίσιμη κατάληψη της Μοσούλης και υπό τον κίνδυνο της επέλασης των τζιχαντιστών προς την Βαγδάτη οι Ιρακινοί προμηθεύτηκαν «επί δανεισμό» μαχητικά Sukhoi από το Ιράν και την Ρωσία καταφέρνοντας να ανακόψουν την επίθεση των τρομοκρατών.
Αναμένεται ότι μετά την παραλαβή των σύγχρονων ρωσικών ελικοπτέρων και αεροσκαφών θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την «λεγεώνα των ξένων», ήτοι τους ισλαμοσυμμορίτες, των Αμερικανοσιωνιστών.
Γ. Λιναρδής
http://www.xryshaygh.com

Ομολογία Βορίδη: Τα ελλείμματα παραμένουν, το χρέος αυξάνεται! ΒΙΝΤΕΟ

Ομολογία Βορίδη: Τα ελλείμματα παραμένουν, το χρέος αυξάνεται! ΒΙΝΤΕΟ
Παρόλο που η καταρρέουσα μνημονιακή συγκυβέρνηση διατείνεται πως όλα πάνε καλά και ήρθε η ανάπτυξη (!), η σκληρή πραγματικότητα και η ασφυκτική οικονομική πολιτική την διαψεύδει καθημερινά.
Δεν είναι μόνο οι διεθνείς οικονομικοί οίκοι που επιβεβαιώνουν πως είμαστε στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και άρα έρμαια των τοκογλύφων. Μέχρι και ο ίδιος ο υπουργός Υγείας, Βορίδης παραδέχθηκε πως το χρέος ολοένα και αυξάνεται και τα ελλείμματα είναι εδώ για να μείνουν!
Σε πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή ο δημοσιογράφος Άκης Παυλόπουλος ρώτησε τον μνημονιακό υπουργό του Σαμαρά: "Η έκθεση της Eurostat λέει ότι το χρέος μετά από 6 χρόνια θυσίες παραμένει στο... Θεό, η έκθεση της ΕΛΣΤΑΤ λέει πως μετά από 6 χρόνια θυσίες οι πολίτες παραμένουν στην κόλαση, καθώς 3.5 εκατομμύρια Έλληνες είναι στα όρια της φτώχειας και κάτω από το όριο και το ΔΝΤ λέει ότι κάναμε λάθος. Δεν χρειαζόταν η μείωση των μισθών!"
Ο Μάκης Βορίδης σε μια κρίση ειλικρινείας απάντησε ορθά κοφτά στον δημοσιογράφο: "Η αποκλιμάκωση του χρέους έχει προβλεφθεί με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Είναι προφανές πως όσο θα βρισκόμαστε σε μια διαδικασία υφεσιακή με τις συρρικνώσεις του ΑΕΠ, προφανές είναι ότι δεν αποπληρώνεται χρέος γιατί τα ελλείμματα παραμένουν και επομένως αυξάνουν το χρέος. Ακόμα και τώρα που μιλάμε.
Μιλάμε για πρωτογενή πλεονάσματα, αλλά σε επίπεδο καθαρού προϋπολογισμού, ο καθαρός προϋπολογισμός παραμένει ελλειμματικός. Επομένως στην πραγματικότητα συσσωρεύεται χρέος!".
Την ίδια ώρα ο ψεύτης Σαμαράς μιλά για ανάπτυξη...
http://www.xryshaygh.com

Χιλιάδες Έλληνες τίμησαν τον Βασιλιά Λεωνίδα και τους Αθανάτους υπερασπιστές των Θερμοπυλών - Φωτορεπορτάζ

Χιλιάδες Έλληνες τίμησαν τον Βασιλιά Λεωνίδα και τους Αθανάτους υπερασπιστές των Θερμοπυλών - Φωτορεπορτάζ
Χιλιάδες Χρυσαυγίτες και Χρυσαγίτισσες τίμησαν για ακόμη μια χρονιά την Μνήμη των Αθάνατων Σπαρτιατών που έπεσαν ηρωικά στις Θερμοπύλες υπέρ βωμών και εστιών.

Την έναρξη της εκδήλωσης, όπως κάθε φορά έκανε πριν τον προφυλακίσει παράνομα η Χούντα Σαμαρά, πραγματοποίησε τηλεφωνικά από τα κελιά της Τιμής ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος τόνισε ότι τίποτα δεν μπορεί να μας εμποδίσει.

Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης εξιστόρησε το χρονικό της ιστορικής μάχης, τονίζοντας ότι αυτοί που σήμερα φυλάττουν Θερμοπύλες, ανοίγουν δρόμο για τις νέες Πλαταιές.

Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Συναγωνιστής Σωτήρης Δεβελέκος, εκ μέρους της Τοπικής Οργάνωσης Πειραιώς με μια γλαφυρή περιγραφή ζωντάνεψε την Θυσία των ηρωικών Σπαρτιατών που πότισαν με το αίμα τους το Ιερό Πεδίο των Θερμοπυλών.

Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Συναγωνιστής Ηλίας Κυρίτσης εκ μέρους του Μετώπου Νεολαίας τόνισε πως η νεολαία της Χρυσής Αυγής συνεχίζει τον Αγώνα και ποτέ δεν σκύβει το κεφάλι ούτε προσκυνά τον φαινομενικά παντοδύναμο εχθρό.

Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, κ. Λάμπρος Φουντούλης, αναφερόμενος στο ποίημα του Καβάφη "Θερμοπύλες" όπου λέει χαρακτηριστικά "Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες", επισήμανε πως το παράδειγμα των Αθάνατων Σπαρτιάτων εμπνέει τους σημερινούς Χρυσαυγίτες για συνέχιση του Εθνικού Αγώνα.

Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών, Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος τόνισε ότι όσες παράνομες διώξεις κι αν ενορχηστρώνει η Χούντα Σαμαρά, η Χρυσή Αυγή θα δυναμώνει και θα συνεχίζει να μεγαλώνει μέχρι την Νίκη.

Η συναγωνίστρια Ουρανία Μιχαλολιάκου εκφώνησε το αγωνιστικό μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, ενώ στην συνέχεια η φωνή του Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου αντήχησε στο Ιερό Πεδίο των Θερμοπυλών, καθώς μεταδόθηκε ηχογραφημένο μήνυμα του Αρχηγού μέσα από τα κελιά της Τιμής.

Στην πιο συγκινητική στιγμή της τελετής πραγματοποιήθηκε προσκλητήριο νεκρών υπό την ιαχή "ΑΘΑΝΑΤΟΙ" και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγής για τους 300 Λακεδαιμόνιους, 700 Θεσπιείς και τους Συναγωνιστές Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.

Σε μια συμβολική στιγμή πραγματοποιήθηκε προσκλητήριο των "δικαιολογημένως απόντων" διωκόμενων Συναγωνιστών, καθώς η Χούντα Σαμαρά και η παραδικαστική παράγκα Αθανασίου αποφάσισε με παράνομες προφυλακίσεις και περιοριστικούς όρους να τους κρατήσει μακριά από την αποψινή τελετή.

Στην συνέχεια κατατέθηκε στεφάνι στο Μνημείο των Θερμοπυλών εκ μέρους του Κινήματος από τον Συναγωνιστή Παύλο Κτιστάκη και εκ μέρους του Αρχηγού από τον Συναγωνιστή Ιωάννη Βουλδή.

Ο Συναγωνιστής Ευάγγελος Καρακώστας κήρυξε την λήξη της Τελετής Τιμής και Μνήμης με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.