Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Έσκασε η πρώτη "βόμβα": Επιστολή δικαστικού αποκαλύπτει ολόκληρο το παρασκήνιο των διώξεων κατά ΧΑ (vid) !!!!



Eπιστολή-βόμβα κορυφαίου δικαστικού (από τα όσα παραθέτει είναι σαφές ότι γνωρίζει από πρώτο χέρι πρόσωπα και πράγματα στα υψηλά κλιμάκια της Δικαιοσύνης και του δικαστικού συστήματος) κατέθεσε στην Ολομέλεια ο εκπρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης, στην οποία ο δικαστικός παραδέχεται ότι "οι διώξεις για το αδίκημα της σύστασης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης είναι «κατασκευασμένες» από την κυβέρνηση" και μάλιστα παραθέτει συγκεκριμένα στοιχεία γι αυτό.


Είναι το πρώτοαπό τα ντοκουμέντα που πρόκειται να εμφανιστούν το επόμενο χρονικό διάστημα, όπως χθες το βράδυ αποκάλυψε το defencenet.gr.
Κατά τη συζήτηση των αιτήσεων άρσης ασυλίας των Αρ. Ματθαιόπουλου, Κ. Μπαρμπαρούση, Αν. Γρέγου και Π. Ζησιμόπουλου, ο κ. Κασιδιάρης αποκάλυψε ότι ο συντάκτης της επιστολής αναφέρει: «Η Κλάπα (σ.σ. η μία από τις δύο ανακρίτριες που χειρίζεται την υπόθεση της ΧΑ της οποίας ο σύζυγος είναι πολιτικός που δραστηριοποιείται στην ΔΗΜΑΡ), δέκα ημέρες πριν οριστεί ανακρίτρια της ΧΑ, χοροπηδούσε από χαρά, λέγοντας "ο Αθανασίου θα μου δώσει την υπόθεση και θα τους χώσω όλους μέσα".
Ο δικαστής, τα στοιχεία του οποίου έχει σβήσει από την επιστολή αλλά είναι στην διάθεση των αρχών γράφει χαρακτηριστικά ότι "όλοι οι δικαστές είναι εξοργισμένοι για διαδικασία που εξευτελίζει τη Δικαιοσύνη και σύντομα θα αντιδράσουν"».
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής που απέστειλε δικαστικός, με το αίτημα να λάβει γνώση η Ολομέλεια της Βουλής για τα γεγονότα που καταγγέλλει:
(το τμήμα της επιστολής που έχει καλυφθεί αφορά καταγγελία για στενές και ιδιαίτερες διαπροσωπικές σχέσεις κυβερνητικού παράγοντα με δικαστίνες, σχέσεις που αφορούν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και επιλέξαμε να μην δημοσιοποιήσουμε, παρ’ ότι επηρεάζουν άμεσα την εξέλιξη της υπόθεσης).
Παραθέτουμε επίσης αποσπάσματα από τα πρακτικά του Συμβουλίου Εφετών, που επιβεβαιώνουν απόλυτα την καταγγελία του δικαστικού.

http://elnewsgr.blogspot.gr

Ο κορυφαίος Έλληνας Καρδιοχειρουργός, Δρ. Βασίλειος Χαλβατζούλης στο ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής

Ο κορυφαίος Έλληνας Καρδιοχειρουργός, Δρ. Βασίλειος Χαλβατζούλης στο ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής
Ο Δρ. Βασίλειος Χαλβατζούλης, μια προσωπικότητα διεθνούς κύρους, που έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην διακοπή της ροής δεκάδων  χιλιάδων Ελλήνων ασθενών προς το εξωτερικό για να χειρουργηθούν, κοσμεί το ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής.
Ακολουθεί το πλούσιο βιογραφικό του:
Δρ. ΒΑΣΙΛΗΣ Ε. ΧΑΛΒΑΤΖΟΥΛΗΣ  MD MSC PHD,  ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ: ΘΩΡΑΚΟΣ-ΚΑΡΔΙΑΣ-ΑΓΓΕΙΩΝ, ΔΙΔΑΚΤΩΡ Α.Π.Θ. ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: INSTITUTE KAROLINSKA STOCKHOLM SWEDEN
1971: Πτυχίο Ιατρικής Α.Π.Θ.
1972-1974: Στρατιωτική θητεία
1974-1984: Πανεπιστημιακός βοηθός σε θέση βοηθού έδρας της Π.Ρ.Χ. κλινικής του Α.Π.Θ.
Κατά τη διάρκεια της πανεπιστημιακής του καριέρας έλαβε υποτροφία από το Α.Π.Θ. και μετεκπαιδεύτηκε στην Καρδιο-Θωρακο-Αγγειο-Χειρουργική στo Institute Karοlinska στη Στοκχόλμη της Σουηδίας.
1985-1995: Παραιτήθηκε από το Πανεπιστήμιο και υπηρέτησε ως γιατρός του Ε.Σ.Υ. σε θέση Επιμελητή Β΄ και Α΄ στην Καρδιο-Θωρακο-Αγγειο Χειρουργική κλινική του νοσοκομείου "Γεώργιος Παπανικολάου" υπό τη διεύθυνση του Αείμνηστου Καθηγητή Παναγιώτη Σπύρου. Η ανωτέρω κλινική έγινε η αιτία αφενός μεν να σταματήσει η μεταφορά των αρρώστων στο εξωτερικό, αφετέρου δε να πάψει η οικονομική αιμορραγία της πατρίδας μας.
1995-2000: Εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας Καρδιοχειρουργός στη Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης.
2000-2010: Επιστημονικός Διευθυντής του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου και  υπεύθυνος της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής, ενώ εξασκούσε παράλληλα το ιατρικό επάγγελμα.
2010 μέχρι σήμερα: Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας και εκτελεί τα ιατρικά του καθήκοντα ως υπεύθυνος Καρδιοχειρουργικής ομάδας στον όμιλο Euromedica
Ομιλεί την αγγλική και σουηδική γλώσσα. Κατά τη χρονική διάρκεια ασκήσεως ελευθέρου επαγγέλματος, διατέλεσε Α΄ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ  Π.Α.Ο.Κ. από το 1996 ως το 2004. Κατά τη χρονική διάρκεια της Αντιπροεδρίας του ο Π.Α.Ο.Κ. κατέκτησε δύο Κύπελλα Ελλάδος, το 2001 και το 2003. Κατά τη διάρκεια της καρδιοχειρουργικής μου καριέρας συμμετείχε σε περισσότερα από 150 συνέδρια, παγκόσμια, ευρωπαϊκά και ελληνικά, με αντίστοιχες παρουσιάσεις και ανακοινώσεις.
Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, της Καρδιολογικής Εταιρίας Βορείου Ελλάδος, της Καρδιοχειρουργικής Ιατρικής Εταιρίας, της Πανελλήνιας Καρδιοχειρουργικής Ιατρικής Εταιρίας, της Πνευμονολογικής Εταιρίας Β. Ελλάδος, της Πνευμονολογικής Εταιρίας Ελλάδος, της Ευρωπαϊκής Καρδιο-θωρακικής Εταιρίας, της Ευρωπαϊκής  Καρδιο-Θωρακο-Αγγειο Χειρουργικής Εταιρίας και της Παγκόσμιας Καρδιο-Θωρακο Χειρουργικής Εταιρίας.
Γεννήθηκε στον Αμπελώνα Λάρισας το 1945. Είναι παντρεμένος, πατέρας δύο αγοριών  (Καρδιοχειρουργοί) και παππούς τεσσάρων εγγονιών. Ένα από τα επιτεύγματα για τα οποία νιώθει υπερήφανος είναι ότι υπήρξε ο μοναδικός καρδιοχειρουργός στην Ελλάδα που έκανε 7 μπάι πας το 1996 και ο ασθενής βρίσκεται εν ζωή.
http://www.xryshaygh.com

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Ο πρόεδρος του ΕΛΚ στο οποίο ανήκει η ΝΔ βάφτισε τους Σκοπιανούς ... "Μακεδόνες"!!!

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Ζοζέφ Ντολ, με μήνυμά του εξέφρασε την υποστήριξη του ΕΛΚ προς το κόμμα VMRO-DPMNE του Νίκολα Γκρούεφσκι και τον υποψήφιο του κόμματος αυτού στις προεδρικές εκλογές Γκιόργκι Ιβάνοφ, ενόψει των διπλών εκλογών στην ΠΓΔΜ, στις 27 Απριλίου ονοματίζοντας τα Σκόπια ως "Μακεδονία" και τα μέλη του κόμματος ως "Μακεδόνες"!!!
Υπενθυμίζεται ότι στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΕΛΚ ανήκουν οι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει αντιδράσει, προφανώς για να μην "κακοκαρδίσει" τα "προϊστάμενα κλιμάκια" των Βρυξελλών και του Στρασβούργου!
Ιδού το ανθελληνικό μήνυμα του Ζ.Ντολ:
“Αγαπητοί φίλοι του VMRO-DPMNE, εξ ονόματός μου και εξ ονόματος ολόκληρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος χαίρομαι πολύ που σας αποστέλλω αυτό το μήνυμα στήριξης ενόψει των επικείμενων εκλογών.
Το VMRO-DPMNE είναι σεβαστό μέλος και εταίρος-κλειδί της ευρωπαϊκής οικογένειας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Μπορείτε να υπολογίζετε στη στήριξή μας προς το κόμμα σας, τον πρόεδρο Ιβάνοφ και τον πρωθυπουργό Γκρούεφσκι για τις επικείμενες προεδρικές και βουλευτικές εκλογές” αναφέρει -μεταξύ άλλων- ο Ζοζέφ Ντολ.
“Υπό την ηγεσία του πρωθυπουργού Γκρούεφσκι και της κυβέρνησής του, η οποία είναι κυβέρνηση όλων των Μακεδόνων πολιτών, απελευθερώσατε την οικονομία σας, διατηρήσατε την πειθαρχία στα δημόσια οικονομικά και ξεπεράσατε την καταιγίδα που προκλήθηκε από την παγκόσμια οικονομική κρίση.Μελλοντικά, θα καταλάβετε τη θέση σας στην καρδιά της Ευρώπης ως πλήρες μέλος της Ε.Ε. διαμοιραζόμενοι δίπλα στα άλλα κράτη-μέλη τη σταθερότητα και την ευημερία της Ε.Ε. Δεσμεύομαι στο πλευρό του Νίκολα Γκρούεφσκι να κάνω αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα που θα προσφέρει ένα καλύτερο μέλλον για τους νέους Μακεδόνες” προσθέτει ο Ντολ στο μήνυμά του.
Κάποια απάντηση από τη ΝΔ εν όψει ευρωεκλογών για τον ... ευρω-πρόεδρό τους υπάρχει;
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Γιατί δεν σκάβουμε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζί για να δούμε αν πράγματι θανατώθηκαν τόσα εκατομμύρια Εβραίοι;




http://elnewsgr.blogspot.grl

Στις 11 Μαΐου αποφασίζει ο Αρειος Πάγος για τη συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στις εκλογές

XRYSIAYGY

Από τον Αρειο Πάγο περνά η συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Πρόκειται για μία από τις θεωρητικά τυπικές δεσμεύσεις που προβλέπει ο σχετικός νόμος, αν και αυτή τη φορά η σχετική απόφαση μπορεί να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό.

Ο έλεγχος των καταστατικών των κομμάτων είναι τυπικός, αν και έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν να απαγορευθεί σε κάποιο η συμμετοχή στις εκλογές, μόνο που οι λόγοι ήταν εντελώς διαφορετικοί από την προκειμένη περίπτωση. Τώρα, το Α’ τμήμα του Αρείου Πάγου καλείται να αποφασίσει για το αν μπορούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής που κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση να μετάσχουν στις περιφερειακές εκλογές, ενώ μία εβδομάδα αργότερα θα πρέπει να κριθεί το αν η ΧΑ και το παρακλάδι της, η Εθνική Αυγή, μπορούν να μετάσχουν στις ευρωεκλογές.
Πολιτικοί παράγοντες και ανώτατοι δικαστικοί εκτιμούν ότι τουλάχιστον οι μία από δύο σχετικές αποφάσεις θα είναι θετική, όπως αναφέρει το «Βήμα». Σύμφωνα με όσα προβλέπονται από την εκλογική νομοθεσία και κυρίως από το νόμο 4255/14, η προθεσμία για να κατατεθούν οι εκλογικοί συνδυασμοί των υποψηφίων Δημάρχων και Περιφερειαρχών λήγει σήμερα, Κυριακή, τα μεσάνυχτα.
Στη συνέχεια, ως τις 3 Μαΐου, το Α’ τμήμα του Αρείου Πάγου θα πρέπει να έχει αποφασίσει αν οι συνδυασμοί είναι έγκυροι. Δηλαδή αν ο Ηλίας Κασιδιάρης μπορεί να διεκδικήσει το Δήμο Αθηναίων, ο Ηλίας Παναγιώταρος την Περιφέρεια Αττικής ή ο Αρτέμης Ματαθιόπουλος τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Απόφαση στην οποία μπορεί να παίξει ρόλο και το αν έως τότε η Βουλή θα έχει εγκρίνει την άρση ασυλίας όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, όπως έχουν ζητήσει οι ανακριτές.
Η ίδια διαδικασία θα γίνει και για τις ευρωεκλογές, με μία εβδομάδα διαφορά. Στις 4 Μαΐου λήγει η προθεσμία των κομμάτων για την κατάθεση των ευρωψηφοδελτίων τους. Ως τις 11 Μαΐου το Α’ τμήμα του Αρείου Πάγου θα πρέπει να αποφασίσει αν μπορούν να συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές η Χρυσή Αυγή και η Εθνική Αυγή. Πηγές του «Βήματος» εκτιμούν πως ο Αρειος Πάγος θα εκδώσει την ίδια απόφαση και για τα δύο κόμματα, θεωρώντας τα ένα και το αυτό.
Οι σχετικές αποφάσεις θα αλλάξουν το πολιτικό σκηνικό, αν και είναι δύσκολο να προβλεφθούν οι συνέπειες. Κορυφαία κυβερνητικά στελέχη ανέφεραν στην εφημερίδα πως εκτιμούν ότι δεν θα ωφεληθεί η ΝΔ. Συγκεκριμένα, υπολογίζουν ότι αν δεν επιτραπεί η συμμετοχή της ΧΑ στις περιφερειακές εκλογές και επιτραπεί στις ευρωεκλογές, τότε το ποσοστό της θα εκτιναχθεί. Αν πάλι απαγορευθεί σε όλες, τότε οι οργισμένοι ψηφοφόροι και οπαδοί τους «θα ψηφίσουν ότι θα μας πονέσει περισσότερο», όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά.
http://www.makeleio.gr

Αποσύρεται ο Βαλλιανάτος... γιατί δεν τον παίζουν τα κανάλια!

ant1vallianatos
Ο Γ. Βαλλιανάτος έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό μέσω της υπερπροβολής του από τα ΜΜΕ ως "εκπρόσωπου" των ομοφυλοφίλων. Και ως εκ τούτου περίμενε ότι θα είχε την ίδια προβολή κατερχόμενος στην "μάχη" των δημοτικών εκλογών. Όταν είδε όμως τα δύσκολα... την έκανε με συνοπτικές διαδικασίες. Ίσως επειδή όντως "απογοητεύθηκε", ίσως βέβαια και για άλλους λόγους... Αλλά ας δούμε τι έγραψε στην ανακοίνωση απόσυρσης της υποψηφιοτητάς του:
"Η πρόταση της Αθήνα Διαμαντόπετρα διατυπώθηκε απλά, λιτά, σύγχρονα και σύντομα σε 16 σελίδες αλλά και σε 15 λεπτά οπτικού υλικού σε 5 ξεχωριστά βιντεάκια που κυκλοφορούν ευρέως στο διαδίκτυο. Και από τότε επικράτησε η σιωπή. Η λογοκρισία. Ο αποκλεισμός. Οι βδομάδες περνούν και ο λόγος μας δεν ακούγεται, δεν προσκαλείται, δεν προβλέπεται, δεν είναι ανεκτός...
Ανιαρή και επιλεκτική επανάληψη των θέσεων των συνυποψήφιων δημοτικών συνδυασμών, αυτάρεσκες μοναδικότητες αλλά εμείς απόντες και αποκλεισμένοι από τα κυρίαρχα μέσα. Τρεις εβδομάδες για τις εκλογές και τα μηνύματα από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης απαγορευτικά."
Κάποιος "πονηρός" ίσως έλεγε ότι η απόσυρση ίσως έγινε για να "βοηθηθεί" κάποιος άλλος συνυποψηφιός του. Αλλά ακόμη και η χρήση της συγκεκριμένης δικαιολογίας από τον συνδυασμό του Βαλλιανάτου, έχει την δική της σημειολογία. Η τηλεοπτική δημοκρατία είναι το πολίτευμα της χώρας. Αλλά το να έχει ο Βαλλιανάτος "παράπονα" από αυτήν φτάνει τα όρια του αστείου.
http://www.elkosmos.gr

Άνοδος του Ισπανικού εθνικισμού

SpanishStateFlag
Περίπου 3 από τα 34 εκατομμύρια ψηφοφόρων της Ισπανίας, είναι διατεθειμένοι να ψηφίσουν μια σειρά από κόμματα με εθνικιστικό, αντι-λαθρομεταναστευτικό και εθνοκεντρικό χαρακτήρα.
Η άνοδος των εθνικιστικών θέσεων θεωρείται αναμενόμενη στην Ισπανία η οποία μαστίζεται από τις εισβολές αλλοφύλων ,από σκάνδαλα διαφθοράς και βαθύτατη κρίση αξιών και ηθικής. Το πρόβλημα για την Ισπανική άκρα δεξιά όμως, είναι διπλό. Από την μία το δεξιό κόμμα PP (Partido Popular), το αντίστοιχο της Νέας Δημοκρατίας στην χώρα, ασκεί έλεγχο και επιρροή στην άκρα δεξιά, ελέγχοντας αρκετά από τα στελέχη της και υιοθετώντας σε έναν βαθμό ορισμένες θέσεις της, κυρίως ενάντια στην αριστερά. Από την άλλη το πρόβλημα των διαφόρων αυτονομιστικών τάσεων δεν επιτρέπει την συγκρότηση ενός συμπαγούς ή ισχυρού εθνικιστικού κινήματος όπως πχ στην Γαλλία κλπ.
Σε μια χώρα στην οποία οι εθνικιστές άφησαν ανεξίτηλα το σημάδι τους, με ηγέτες όπως ο Φράνκο , ο Χοσέ Αντόνιο , ο Σάντος και κινήματα όπως των Καρλιστών, των Εθνικιστών και άλλων, υπάρχουν οι απαραίτητες βάσεις για την δημιουργία νέων πολιτικών θέσεων ικανών να απαντήσουν στις προκλήσεις της παγκοσμιοποίησης.
http://www.elkosmos.gr

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΘΩΜΑ

Ο Απόστολος Θωμάς απουσίαζε όταν ο Χριστός, μετά την Ανάστασή Του, επισκέφθηκε τους Μαθητές Του στο υπερώον όπου ήταν συνηγμένοι. Όταν πληροφορήθηκε τα σχετικά με την επίσκεψη του Χριστού, ζήτησε να Τον δη και να ψηλαφίση τις πληγές του Σταυρού στα χέρια και την πλευρά Του. Ο Χριστός όταν επισκέφθηκε και πάλι τους Μαθητές Του μετά από οκτώ ημέρες, κάλεσε τον Απόστολο Θωμά να ψηλαφήση τα σημάδια των πληγών στο Σώμα Του. Τότε ο Απόστολος Θωμάς Τον ανεγνώρισε και Τον ομολόγησε Κύριο και Θεό του. Τον ανεγνώρισε από τις πληγές του Σταυρού, οι οποίες αποτελούν σημάδι της αγάπης Του, αλλά και της δυνάμεώς Του. Την ομολογία του Θωμά οι άγιοι Πατέρες την ονομάζουν σωτήριο. Και πραγματικά οδηγεί στην σωτηρία όλους εκείνους που την απευθύνουν στον Χριστό εκζητώντας ταπεινά το έλεός Του.

Το γεγονός ότι ο Απόστολος Θωμάς αρχικά απουσίαζε κατά την εμφάνιση του Χριστού στους Μαθητές Του, φαίνεται ότι ήταν οικονομία Θεού, για να γίνη πιστευτό το θαύμα της Αναστάσεως και να διαλυθή κάθε είδους αμφιβολία.

Ο Απόστολος Θωμάς, μετά την Πεντηκοστή, κήρυξε το Ευαγγέλιο στους Πάρθους, τους Πέρσες, τους Μήδους και τους Ινδούς και είχε μαρτυρικό τέλος.
http://www.stoxos.gr

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΚΙΔΗΣ...Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΡΩΙΚΟΣ ΕΥΖΩΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΑΧΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ

Όταν μπήκαν οι Γερμανοί στην Αθήνα, 27 Απριλίου 1941, η πρώτη τους δουλειά ήταν να στείλουν ένα απόσπασμα υπό τον λοχαγό Γιάκομπι και τον υπολοχαγό Έλσνιτς για να κατεβάσει τη Γαλανόλευκη από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και να υψώσει τη σβάστικα. Δεξιά ο Παρθενώνας, αριστερά οι Καρυάτιδες. Από την ελιά τής Αθηνάς οι Γερμανοί αντικρίζουν στο ακραίο σημείο τού βράχου τής Ακρόπολης πού δεσπόζει τής πόλης, την γαλανόλευκη σημαία πού θ’ αντικατασταθεί από τον αγκυλωτό σταυρό. Η εθνική Σημαία με το μεγάλο σταυρό στην μέση λάμπει και τα χρώματά της τονίζουν και τονίζονται από τον Παρθενώνα που στέκει αγέρωχος και όμορφος όπως πάντα.
Εκεί στην θέση Καλλιθέα, στο ανατολικό σημείο του Ιερού Βράχου ο επικεφαλής του αποσπάσματος ζήτησε από τον εύζωνο
που φρουρούσε τη σημαία μας να την κατεβάσει και να την παραδώσει.
Ο απλός αυτός φαντάρος, όταν στις 8:45 το πρωί έφθασαν μπροστά του οι κατακτητές της χώρας μας και με το δάκτυλο στην σκανδάλη των πολυβόλων τους, τον διέταξαν να κατεβάσει το Εθνικό μας σύμβολο, δεν έδειξε κανένα συναίσθημα. Δεν πρόδωσε την τρικυμία της ψυχής του. Ψυχρός, άτεγκτος και αποφασισμένος.. απλά αρνήθηκε! Οι ώρες της περισυλλογής, που μόνος του είχε περάσει δίπλα στην σημαία, τον είχαν οδηγήσει στη μεγάλη απόφαση. “ΟΧΙ”!
Αυτό μονάχα πρόφερε και τίποτε άλλο. Μια απλή λέξη, με πόση όμως τεράστια σημασία και αξία. Η Ελληνική μεγαλοσύνη σε
όλη την απλή μεγαλοπρέπειά της κλεισμένη μέσα σε δύο συλλαβές! Ξέρουν απ’ αυτά οι Έλληνες..
Ο λοχαγός Γιάκομπι διέταξε έναν Γερμανό στρατιώτη να το πράξει. Ο στρατιώτης την κατέβασε κι αφού με τη βοήθεια ενός συναδέλφου του την δίπλωσε πολύ προσεκτικά, την παρέδωσε στα χέρια του Έλληνα φρουρού. Ο εύζωνας κοίταξε για λίγα δευτερόλεπτα με κατεβασμένο κεφάλι το διπλωμένο γαλανόλευκο πανί πάνω στα χέρια του. Κι ύστερα τυλίχτηκε με τη σημαία, έτρεξε ως την άκρη του Ιερού Βράχου και μπρος στα μάτια των εμβρόντητων Γερμανών ρίχτηκε μ’ ένα σάλτο στον γκρεμό, βάφοντας το εθνικό μας σύμβολο με το τίμιο αίμα του.
Οι Γερμανοί σκύβουν πάνω από το κενό: 60 μέτρα πιο κάτω, κείτεται ο Εύζωνας, νεκρός πάνω στον βράχο, σκεπασμένος με
το σάβανο πού διάλεξε. Οι δύο Γερμανοί αξιωματικοί, πού είναι επί κεφαλής των εμπροσθοφυλακών, ο αρχηγός ιππικού Γιάκομπι και ο λοχαγός Έλσνιτς τής 6ης ορεινής μεραρχίας, χρησιμοποιούν τον ραδιοφωνικό σταθμό Αθηνών για να στείλουν
μήνυμα στον Χίτλερ:

«Μάϊν Φύρερ, στις 27 Απριλίου, στις 8 και 10, εισήλθαμε εις τας Αθήνας, επί κεφαλής των πρώτων γερμανικών τμημάτων
στρατού, και στις 8 και 45, υψώσαμε την σημαία τού Ράϊχ πάνω στην Ακρόπολη και στο Δημαρχείο. Χάϊλ, μάϊν Φύρερ».

Η γερμανική στρατιωτική διοίκηση Αθηνών υποχρέωσε την προδοτική κυβέρνηση Τσολάκογλου να δημοσιεύσει στον Τύπο ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία ο φρουρός της σημαίας μας, υπέστη έμφραγμα από την συγκίνηση όταν του ζητήθηκε να την παραδώσει. Όμως οι στρατιώτες κι οι επικεφαλής του γερμανικού αποσπάσματος είχαν συγκλονιστεί απ’ αυτό που είδαν και δεν κράτησαν το στόμα τους κλειστό. Στις 9 Ιουνίου η είδηση δημοσιεύθηκε στην DAILY MAIL με τίτλο: “A Greek carries his flag to the death” (Ένας Έλληνας φέρει την σημαία του έως τον θάνατο).
Η θυσία του Έλληνα στρατιώτη έγινε αιτία να εκδοθεί διαταγή από τον Γερμανό φρούραρχο να υψώνεται και η ελληνική σημαία δίπλα στη γερμανική. Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, εκεί στα Αναφιώτικα κάτω από τον Ιερό Βράχο, ζούσαν ακόμα αυτόπτες μάρτυρες, που είδαν το παλικάρι να γκρεμοτσακίζεται μπροστά στα μάτια τους τυλιγμένο με την Γαλανόλευκη. Και κάθε χρόνο, στο μνημόσυνό του στις 27 Απριλίου, άφηναν τα δάκρυά τους να κυλήσουν στη μνήμη του. Ουδείς ενδιαφέρθηκε ποτέ να καταγράψει την μαρτυρία τους.

Κωνσταντίνος Κουκίδης είναι τ’ όνομα του ευζώνου. Κωνσταντίνος Κουκίδης είναι τ’ όνομα αυτού του ΕΛΛΗΝΑ και στολή του η Σημαία μας.
Μας τον έχουν κρύψει, μας τον έχουν κλέψει. Κλείστε κι αυτόν τον εθνομάρτυρα στην ψυχή σας κοντά στους άλλους.
Απαιτείστε να γραφτεί τ’ όνομά του στα σχολικά βιβλία της Ιστορίας. Ψιθυρίστε το, έστω και βουβά, μέσα σας,
κάθε φορά που αντικρίζετε τη σημαία μας. Πείτε στα παιδιά σας ότι αυτή η σημαία, έχει βυζάξει ποταμούς ελληνικού αίματος, για να μπορεί αγέρωχη να κυματίζει την τιμή και την αξιοπρέπειά μας.

Το αφιερώνουμε στους Ευρωπαίους.
Και κάτι άλλο:
Το να προσπαθεί κάποιος να εξαλείψει μιαν Ιδέα είναι σαν να προσπαθεί να… συνθλίψει τον αέρα με μια μυγοσκοτώστρα…

Κι ΕΜΕΙΣ οι ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε… πλήρεις ΙΔΕΩΝ…

Ειδικά σήμερα, που οι σύγχρονοι εφιάλτες προσπάθησαν ακόμα και να αμφισβητήσουν την θυσία του, όπως οι ναζί πρόγονοι τους, για να στερήσουν από τον αμυνόμενο Έλληνα την ιστορική του ευθύνη. Για να τον κάνουν άβουλο αμνό, πειθήνιο όργανο.

Όλα άλλωστε έχουν τον σκοπό τους και η λήθη είναι το μεγαλύτερο όπλο των εξουσιαστών.
http://www.stoxos.gr

Δήμος Αθηναίων: Μακράν πρώτος σε δημοφιλία στα κοινωνικά δίκτυα ο Ηλίας Κασιδιάρης

Δήμος Αθηναίων: Μακράν πρώτος σε δημοφιλία στα κοινωνικά δίκτυα ο Ηλίας Κασιδιάρης
Απομένει λιγότερο από ένας μήνας για τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών και η Sidebar Monitor παρουσίασε κάποιες πολύ σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την πορεία των υποψήφιων δημάρχων του δήμου Αθηναίων στα Social Media. Οι πολιτικοί οι οποίοι έχουν λάβει υποψηφιότητα είναι οι Καμίνης, Σπηλιωτόπουλος, Κακλαμάνης, Σακελλαρίδης, Κασιδιάρης, Σοφιανός, Βαλλιανάτος και Καπερνάρος. Πάμε να δούμε τι ντόρο κατάφεραν να δημιουργήσουν ο καθένας, αλλά και όλοι μαζί, στα Social Media, από την 1η έως την 25η Απριλίου.
Ξεκινώντας με τις αναφορές, πρώτος με τεράστια διαφορά είναι ο Κασιδιάρης με 50.972 αναφορές και στη συνέχεια ακολουθεί ο Καμίνης, ο νυν δήμαρχος του δήμου Αθηναίων, με 13.881 αναφορές. Την τρίτη  θέση κατακτά ο Σπηλιωτόπουλος με 9.888 αναφορές.


Αν ρίξουμε μία πιο αναλυτική ματιά στο τεράστιο προβάδισμα του Κασιδιάρη, κοιτώντας τις ημερομηνίες, συμπεραίνουμε πως το σύνολο των αναφορών του προέρχεται από το συμβάν με την υπόθεση Μπαλτάκου.

Από πού προέρχονται όλες αυτές οι αναφορές για τον κάθε υποψήφιο δήμαρχο του δήμου Αθηναίων; Εκτός από τα παραπάνω νούμερα για κάθε υποψήφιο, συνολικά το 39% των αναφορών προέρχονται από το Twitter, το 36% από τα blogs, το 13% από το Facebook και το 12% από ειδησεογραφικά sites.

makeleio.gr

Μεγαλειώδης ενημερωτική δράση από εκατοντάδες Χρυσαυγίτες στις λαϊκές γειτονιές του Πειραιά - Φωτορεπορτάζ

Μεγαλειώδης ενημερωτική δράση από εκατοντάδες Χρυσαυγίτες στις λαϊκές γειτονιές του Πειραιά - Φωτορεπορτάζ
Το Σάββατο 26/4 οι τοπικές Πειραιώς και Περάματος πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία ενημερωτική πολιτική δράση με την συνδρομή συναγωνιστών από τις τοπικές Λιοσίων και Δυτικών προαστίων παρουσία του βουλευτή Β' Αθηνών και υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής με την “Ελληνική Αυγή'' Συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρο.

Εκατοντάδες συναγωνιστές για περισσότερες από δύο ώρες διένειμαν χιλιάδες εφημερίδες και έντυπα του κινήματος μας καθώς και ενημερωτικό υλικό της ''Ελληνικής Αυγής'' καλύπτοντας ουσιαστικά την ευρύτερη περιοχή Νίκαιας και Κορυδαλλού μέχρι το Κερατσίνι.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν κυριολεκτικά αποθεωτική γεγονός που αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι ο λαός μας βλέπει το κίνημα μας ως την τελευταία ελπίδα ανάκαμψης και παράλληλα κάθαρσης από το σάπιο πολιτικό κατεστημένο.

Ταυτόχρονα αυτή η πολιτική μας δράση και οι εκδηλώσεις συμπαράστασης των συμπατριωτών μας απέδειξαν ξανά ότι το κίνημα των Ελλήνων Eθνικιστών, η Χρυσή Αυγή έχει ριζώσει για τα καλά στις καρδιές του απλού κόσμου ακόμα και σε περιοχές ''πάλαι ποτέ" κάστρα των αποκομμάτων του δήθεν συνταγματικού τόξου.

Το κίνημα μας ενάντια στο ανθελληνικό σύστημα εξουσίας και τους επίορκους υποτακτικούς του συνεχίζει την πορεία του προς τον λαό μέχρι την τελική Νίκη!
http://www.xryshaygh.com

Επίθεση αναρχικών κουκουλοφόρων στα γραφεία της “Ελληνικής Αυγής για την Γλυφάδα” - Τραυματισμοί πολιτών

Επίθεση αναρχικών κουκουλοφόρων στα γραφεία της “Ελληνικής Αυγής για την Γλυφάδα” - Τραυματισμοί πολιτών
Με σαφή σκοπό να τρομοκρατήσουν και να τραυματίσουν βαριά Έλληνες πολίτες ομάδα αναρχικών κουκουλοφόρων επιτέθηκε χθες στα γραφεία της "Ελληνικής Αυγής" στην Γλυφάδα, τραυματίζοντας ευτυχώς ελαφρά τον υποψήφιο δήμαρχο Σωτήρη Βοργιά.

Η επίθεση συνέβη χθες στις 19:15, όταν οι γνωστοί - άγνωστοι που ανήκουν στο χώρο των αριστερών παρατάξεων, έκαναν επίδειξη του "ανδρισμού" τους εισβάλλοντας με ρόπαλα και λοστούς χτυπώντας γυναίκες.

Φορώντας κουκούλες και κράνη μέσα σε δύο λεπτά χτύπησαν τον υποψήφιο Δήμαρχο με την "Ελληνική Αυγή" κ. Σωτήρη Βοργιά, ενώ φέρθηκαν με την ίδια μανία και σε τρεις κυρίες κατοίκους που έντρομες παρακολουθούσαν το περιστατικό.

Άμεσα μετέβη στο χώρο κλιμάκιο από Συναγωνιστές και τον βουλευτή Αττικής Ηλία Κασιδιάρη. Ο υποψήφιος Δήμαρχος για την Αθήνα μαζί με άλλα στελέχη της παράταξης και με τον υποψήφιο Δήμαρχο Γλυφάδας κ. Βοργιά έκαναν δηλώσεις για το συμβάν καταγγέλλοντας άνιση μεταχείριση. Σε λίγο τα βίντεο με τις δηλώσεις.

Οι τρομοκράτες έφυγαν σαν κύριοι, δεν έγινε καμία προσαγωγή, ούτε και η παραμικρή έρευνα για τον εντοπισμό τους. Το κράτος του Σαμαρά και του Δένδια χειροκροτά το αριστερό παρακράτος για πολλοστή φορά. Ο κος. Βοργιάς και οι πολίτες που έπεσαν θύματα της επίθεσης κατέθεσαν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.

Αναρχικοί και μνημονιακό κράτος ενωμένοι - Τίποτα δεν σταματά το Εθνικιστικό Κίνημα!
http://www.xryshaygh.com

Ο Αντιστράτηγος Ελευθέριος Συναδινός, τ. Διευθυντής Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού, Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την Χρυσή Αυγή

Ο Αντιστράτηγος Ελευθέριος Συναδινός, τ. Διευθυντής Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού, Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την Χρυσή Αυγή
Μία ακόμη εξέχουσα προσωπικότητα του δημοσίου βίου της Πατρίδας μας στελεχώνει το ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής. Ο λόγος για τον Αντιστράτηγο ε.α. Συναδινό Ελευθέριο, τ. Διευθυντή Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού.
Σε αντίθεση με τους φυγόστρατους πολιτικάντηδες και τα νούμερα της τηλεόρασης και του ποδοσφαίρου που συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια των κομμάτων της κλεπτοκρατίας, στον εθνικό αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου δίνουν το παρόν οι εκλεκτότεροι Έλληνες των ημερών μας.
Παραθέτουμε το πλούσιο βιογραφικό του Αντιστρατήγου Συναδινού που υπηρέτησε ευδοκίμως επί 4 σχεδόν δεκαετίες τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις φορώντας την τιμημένη στολή του Έλληνα Αξιωματικού.
Ο Ελευθέριος Συναδινός γεννήθηκε το 1955 στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς. Εισήλθε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1975 και αποφοίτησε το 1979, ως Ανθυπολοχαγός Πεζικού. Είναι απόφοιτος όλων των σχολείων του Όπλου του, όλων των Σχολείων Ειδικών Δυνάμεων, της ΑΣΠ, και της ΣΕΘΑ. Έχει υπηρετήσει σε όλους τους τύπους Μονάδων και έχει διοικήσει όλα τα κλιμάκια Διοικήσεων Ειδικών Δυνάμεων μέχρι και το Επίπεδο Ταξιαρχίας.
Συγκεκριμένα, έχει διοικήσει το ΛΣ/32 ΤΑΞΠΝ, την Ε΄ΜΚ, την Λ΄ΜΚ στην Κύπρο, την Ελληνική Δύναμη Κοσσόβου (ΕΛΔΥΚΟ) και από το Μάιο του 2007 και για 2 έτη, την 1η ΤΑΞ ΚΔ-ΑΛ. Έχει υπηρετήσει επίσης ως Επιτελής στην 32 ΤΑΞΠΝ στο Β΄ΣΣ και Τμηματάρχης Σχεδίων στον Κλάδο Ολυμπιακών Αγώνων. Από το Μάρτιο του 2009 ως το Μάρτιο του 2010 στο βαθμό του Ταξιάρχου διετέλεσε Υποδιευθυντής του ΓΕΣ/ΔΕΔ όπου και προήχθη στο βαθμό του Υποστρατήγου.
Είναι πτυχιούχος Αλεξιπτωτιστής από το 1980. Έχει τιμηθεί με όλα τα προβλεπόμενα, για το βαθμό του, παράσημα, μετάλλια και διαμνημονεύσεις. Είναι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών.
http://www.xryshaygh.com

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Νέα αισχρή επίθεση Πιπιλή σε Αμβρόσιο: Ματάκιας ο παππούλης! Θα έλεγε τα ίδια για ραβίνο;



Έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια η μασονοδεξιά, η οποία επιδίδεται τελευταία σε μια χυδαία προσβολή του θρησκευτικού αισθήματος της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων. Τελευταίο κρούσμα, η αντι-εθνικίστρια Πιπιλή, η οποία από το καθεστωτικό Βήμα FM χαρακτήρισε τον μητροπολίτη Αμβρόσιο «ματάκια».


Αφορμή στάθηκε η ανακοίνωση του μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου με την οποία κατακεραύνωνε την θρασύτατη βουλευτή της ψοφοδεούς δεξιάς Φωτεινή Πιπιλή, η οποία συναγωνίζεται τον πρόεδρο της κομματικής της συμμορίας σε αλαζονεία και αμετροέπεια. Μεταξύ άλλων, ο μητροπολίτης Αμβρόσιος είχε στηλιτεύσει την ενδυματολογική παρουσία της συγκεκριμένης βουλευτού στη Βουλή, συστήνοντάς της να ντύνεται σεμνά και αξιοπρεπώς.
Οι βουλευτές της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά όμως, δύνανται ατιμώρητα να προσβάλλουν και να συκοφαντούν τον καθένα, αρνούμενοι να δεχτούν απάντηση και κριτική, ενώ περιορίζονται σε χυδαίες ύβρεις και αισχρά σχόλια χαρακτηριστικά της ψευτοδημοκρατικής τους αγωγής. Συνεπώς, μόνο ως φυσιολογική για το ήθος της συγκεκριμένης βουλευτού, ήρθε η απάντηση της Πιπιλή για τον μητροπολίτη από την συχνότητα του καθεστωτικού Βήματος, όπου η βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε τον Αμβρόσιο «ματάκια παππούλη»!
Κι επειδή η Πιπιλή είναι στα σενάρια επιστημονικής φαντασίας και στις μυθοπλασίες πρώτη, ενέπλεξε και τη Χρυσή Αυγή στην ανήθικη και αισχρή της επίθεση εναντίον της Ορθόδοξης Πίστης, εξάγοντας το συμπέρασμα πως το όλο θέμα που δημιουργήθηκε, προέκυψε από κάποιον χρυσαυγίτη οπαδό του Αμβρόσιου!
Πλην βεβαίως των πραιτόρων της Χούντας, πολιτικών και δημοσιογραφικών λακέδων, ουδείς σώφρων Έλληνας μπορεί να πάρει στα σοβαρά τα λεγόμενα της κυρίας. Το θράσος της όμως δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο, κερδίζοντας επάξια την χλεύη και περιφρόνηση του Ελληνικού Λαού, ο οποίος τιμά μαχόμενους και Εθνικά συνεπείς ιεράρχες όπως ο μητροπολίτης Καλαβρύτων.
Η απορία ημών των Χρυσαυγιτών είναι τούτη και τη θέτουμε ως ερώτημα ρητορικό προς το Λαό μας: Θα τολμούσε ποτέ η Πιπιλή και κάθε Πιπιλή να εκφρασθεί κατ' αυτό τον τρόπο για κάποιο ραβίνο;
Η απάντηση την οποία ο καθένας θα δώσει στο ανωτέρω ερώτημα, υποδεικνύει και την πηγή εκ της οποίας εκπορεύεται το θράσος της βουλευτού της πατριδοκάπηλης και ψοφοδεούς μασονοδεξιάς.
xryshaygh.com

Μας κοροϊδεύει στα μούτρα μας ο Ταλάτ! Δεν θα δείτε "Αμμόχωστο", ό,τι και εάν λένε οι Αμερικάνοι

Ammochostos01
«Ονειρεύονται οι ΗΠΑ», σχολίασε ο τέως Τουρκοκύπριος ηγέτης, Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, αναφερόμενος στις δηλώσεις του Αμερικανού πρέσβη, Τζον Κένιγκ ότι η περιφραγμένη πόλη της Αμμοχώστου θα ανοίξει «βήμα προς βήμα».
Σύμφωνα με τον τουρκοκυπριακό Τύπο ο κ. Ταλάτ είπε: «Μα τον Θεό, νομίζω ότι τα μυαλά των Αμερικανών πήραν αέρα. Δημιουργούν έναν ενθουσιασμό ότι με το άνοιγμα των Βαρωσίων θα δημιουργηθεί ένα θετικό κλίμα. Θα δώσουν κίνητρο στους Ελληνοκύπριους για την εξεύρεση λύσης».
Σύμφωνα με τον Ταλάτ η πραγματικότητα είναι ότι κάθε μέτρο θα πρέπει να στοχεύει στη δημιουργία εμπιστοσύνης. Και αυτό, είπε, σημαίνει οι δύο πλευρές να καταλάβουν η μια την άλλη, να δημιουργήσουν έναν διάλογο μεταξύ τους, να δημιουργήσουν μια κουλτούρα ειρήνης.
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Αμερικανού πρέσβη ότι η Λευκωσία θα πρέπει να έχει συναντήσεις με την Τουρκία από τώρα και στο εξής στο θέμα της μεταφοράς του φυσικού αερίου προς την Ε.Ε., ο κ. Ταλάτ υποστήριξε ότι «δεν είναι δυνατόν η Τουρκία να συναντηθεί με τους Ελληνοκυπρίους, απόντων των Τουρκοκυπρίων».
http://www.elkosmos.gr

Η ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ...


Στο πλευρό του Νίκου Δήμου για τις θέσεις που εξέφρασε αναφορικά με το Άγιο Φώς τάσσεται ο Πέτρος Τατσόπουλος με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM».

Ο ανεξάρτητος βουλευτής τονίζει πως παρόμοια ζητήματα εγείρονται όσο δεν πραγματοποιείται ο διαχωρισμός κράτους-εκκλησίας ενώ κατηγορεί τον κ. Δήμου για τον χρόνο που επέλεξε να τοποθετηθεί επί του θέματος.

«Το προαπαιτούμενο για να μην πατάμε διαρκώς την μπανανόφλουδα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο χωρισμός της Εκκλησίας από το Κράτος. Όσο δεν επιτελείται αυτό το προαπαιτούμενο, όποτε σηκώνεται θέμα, σήμερα για το Άγιο φως, μεθαύριο για τα 12 Ευαγγέλια, οτιδήποτε, όσο δεν χωρίζεται το Κράτος από την Εκκλησία, οποιαδήποτε συζήτηση μπαίνει αυτομάτως στο χώρο της βλασφημίας.

Μαθητή γυμνασίου να ρωτήσεις, θα σου πει ότι έχουν ειδωλολατρική καταγωγή τα περισσότερα, συμπεριλαμβανομένων των Χριστουγέννων των ίδιων. Ένα δογματικό σύμβολο το δεχόμαστε με τιμές αρχηγού κράτους, το οποίο αν το σκεφτεί κανείς, είναι αστείο. Το αν πρέπει το Άγιο Φως να υπάρχει αυτή η οικονομική αιμορραγία κάθε χρόνο; Ο άλλος σου λέει «αυτό σε μάρανε;».

Βγήκε ο της Θεσσαλονίκης και είπε «αυτό σας μάρανε». Από εκεί θα αρχίσουμε την οικονομία; Δεν την αρχίζουμε από εκεί την οικονομία, την αρχίζουμε από κάτι άλλο. Αν κατηγορώ για κάτι τον Δήμου, μόνο για έναν τον κατηγορώ: για bad timing, ότι το είπε με την προβοκατόρικη εκείνη διάσταση. Ήρθε ξανά στην επιφάνεια μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα».

Παράλληλα, ο κ. Τατσόπουλος αποκάλυψε πως έχει επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα καθώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας ευγενικός άνθρωπος που μιλάει ακόμα και με τον Μπαλτάκο.

«(Αν τον δω), θα του πω γεια, αλίμονο. Εδώ του λέει ο Μπαλτάκος, δεν θα πω εγώ; Είναι ευγενικός άνθρωπος και λέει γεια σε όλους και τον έχετε παρεξηγήσει». enikos.gr

''ΓΚΡΙΖΟΣ ΛΥΚΟΣ'' ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ!

Στο συνδυασμό υποψήφιας Δημάρχου Κομοτηνής της ΝΔ, ο εκδότης εφημερίδας των “Γκρίζων Λύκων” στη Δυτική Θράκη
Η υποψήφια Δήμαρχος Κομοτηνής της Ν.Δ. Φελίνα Καζάκου έχει εντάξει στο συνδυασμό της ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο τον εκδότη και γενικό διευθυντή της εβδομαδιαίας εφημερίδας των «Γκρίζων Λύκων» «Τζουμχουριέτ» Σεζέρ Ριζά. Πρόκειται για μία εφημερίδα, η οποία υποστηρίζει μανιωδώς, όπως και ο ίδιος ο εκδότης της, την ύπαρξη "τουρκικής μειονότητας" στη Δυτική Θράκη λαμβάνοντας κατευθύνσεις από το τουρκικό προξενείο.
Προφανώς το κομματικό στέλεχος της ΝΔ (ήταν δημοτικός σύμβουλος και υπεύθυνη γυναικείων θεμάτων της ΝΟΔΕ Ροδόπης) και υποστηριζόμενη από τον «πατριώτη» Α. Σαμαρά για το Δήμο Κομοτηνής αποδέχεται τις απόψεις του Σεζέρ Ριζά για «τουρκική μειονότητα» στη Θράκη και τον ενέταξε στο ψηφοδέλτιο της για να προωθήσει τις απόψεις του.
Ή μάλλον τις θέσεις του τουρκικού προξενείου και της Άγκυρας, που δεν θα μπορούσαν να βρουν καλύτερο τρόπο να διεισδύσουν στα κοινά, στην Κομοτηνή, από την εκπροσώπηση τους μέσω του Σεζέρ Ριζά στο συνδυασμό της Φελίνας Καζάκου.
Τα πιστεύω του Σεζέρ Ριζά για όποιον δεν κατάλαβε ακόμη περί τίνος πρόκειται αποτυπώνονται και στην φωτογραφία, όπου ποζάρει με την οικογένεια του ντυμένος ως σφαγέας Σουλειμάν.
Η δε υποψήφια της ΝΔ κάνει ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια για να… αποδείξει πώς ο συνδυασμός της είναι φιλοτουρκικός. Επισκέφθηκε τον Τομέα Γυναικών του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης.
Ο συγκεκριμένος Σύλλογος μετέχει σε πολλά συνέδρια στο εξωτερικό καταγγέλλοντας την Ελλάδα για «καταπίεση» της «τουρκικής μειονότητας» της «ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης».
Πέρασε επίσης η κ. Καζάκου και από την Κεμαλική Οργάνωση «Πολιτιστική-Εκπαιδευτική Εταιρεία Μειονότητας Δυτικής Θράκης» (BAKEŞ) των Γκρίζων Λύκων. Πρόκειται για ένα μόρφωμα που αποτελεί ιμάντα της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής στη Θράκη. Κι όμως η υποψήφια της ΝΔ ζήτησε τα διαπιστευτήρια του για τις προσεχείς εκλογές.
Η πολιτική της ΝΔ είναι απλά επικίνδυνη για τα εθνικά συμφέροντα στη Δυτική Θράκη. Ας μην κόπτεται λοιπόν και επιχειρεί να εκμεταλλευτεί πολιτικά την απαράδεκτη εθνικά απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να «κόψει» από τα ψηφοδέλτια του τη Σουλεϊμάν Σαμπιχά, την μουσουλμάνα Ρομά, που καταγγέλλει χρόνια τώρα τον τουρκικό επεκτατισμό και ας ασχοληθεί με τα του οίκου της.
Τα δύο κόμματα, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που συγκυβερνούν σήμερα και έχουν κυβερνήσει τη χώρα τις τελευταίες δεκαετίας φέρουν ακέραια την ευθύνη για τη διείσδυση της Άγκυρας στη δυτική Θράκη με αποτέλεσμα να αξιώνεται «τουρκική μειονότητα» και να γίνεται λόγος για «ανεξάρτητο κράτος».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Όλη η αλήθεια για τη ρήση του Ισοκράτη σχετικά με το ποιοι είναι Έλληνες - Βίντεο



http://elnewsgr.blogspot.gr

Στοιχεία φωτιά καίνε την ΝΔ: Υπάρχουν και άλλοι χρηματιζόμενοι πολιτικάντηδες από τον εφοπλιστή Πάλλη;


Κι ενώ η συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας και οι δημοσιογραφικοί της παπαγάλοι επιχειρούν (και εν μέρει έχουν καταφέρει…) να κρύψουν το εύρημα του… δώρου προς τον υπουργό Μιχελάκη, στα αρχεία του επιχειρηματία Πάλλη, κυκλοφορούν πληροφορίες ότι ο Μιχελάκης δεν ήταν ο μόνος. Και πως υπάρχουν κι άλλοι πολιτικοί που τα πήραν!


Βλέπετε, ο Πάλλης είχε την… κακή συνήθεια να καταγράφει στο αρχείο του τα ποσά που έδινε στους πολιτικάντηδες. Επίσης, κυκλοφορούν φήμες ότι πέραν της απλής καταγραφής, υπάρχουν και… ντοκουμέντα. Δηλαδή βίντεο που καταγράφουν τους πολιτικούς την ώρα που τα’ πιαναν!

Να θυμίσουμε, εις ότι αφορά την υπόθεση Μιχελάκη, πως από τον Άρειο Πάγο διαβιβάστηκε στη βουλή αίτημα άρσης της ασυλίας του, αλλά ο υπουργός «δικαιοσύνης» («σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής»…) Αθανασίου, την επέστρεψε «προς διόρθωση» στον Άρειο Πάγο, επικαλούμενος «νομικό σφάλμα». Εν τούτοις, στα ζητήματα που αφορούν άρσεις ασυλίας βουλευτών, το υπουργείο Δικαιοσύνης έχει υποχρέωση να διαβιβάσει αμέσως το αίτημα χωρίς να το εξετάσει για τυχόν «λάθη». Αλλά, χουντάρα έχουμε, δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από δαύτους…
Τι θα γίνει, όμως, αν αύριο-μεθαύριο αρχίσουν να κυκλοφορούν βίντεο με τις δοσοληψίες; Πού θα σταθεί άραγε η συγκυβέρνηση των διεφθαρμένων;


ΙΔΟΥ ΟΙ «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ» ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΣΦΑΞΕ ΡΟΥΜΑΝΟ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

cebacb5c59af747e6865725c312fcad8_XL 
Ακόμα μία «ρατσιστική» δολοφονία έγινε μέσα στις Άγιες μέρες που διανύουμε. Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Λαμπρής, ένας 33χρονος «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης» από την Αλβανία, διαπληκτίστηκε με τον 54χρονο Ρουμάνο συγκάτοικό του, στο Λουτράκι Κορινθίας, εξαιτίας προσωπικών διαφορών.
Και ο Αλβανός δεν άργησε να τραβήξει μαχαίρι και να σφάξει τον Ρουμάνο, ο θάνατος του οποίου επήλθε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, από ακατάσχετη αιμορραγία…
Να τον χαίρονται το φονιά οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!
(ΥΓ): Ως γνωστόν, ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ –κόντρα σε κάθε έννοια δεοντολογίας και δημοκρατίας, αρνείται να απαντήσει σε ερωτήσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Αυτό συμβαίνει για δύο λόγους:
1ον) Για να «απομονωθεί το ναζιστικό μόρφωμα», όπως απαιτούν οι σιωνιστές εντολοδότες του
2ον) Για να αποφύγει να δώσει απάντηση σε ενοχλητικές ερωτήσεις (που μόνο βουλευτές της Χρυσής Αυγής μπορούν να του απευθύνουν…), του τύπου: «Πόσοι φόνοι αλλοδαπών έχουν γίνει από αλλοδαπούς και πόσοι από Έλληνες, σύμφωνα με τα στοιχεία από το αστυνομικό δελτίο;». Μήπως γιατί 19 στους 20 φόνους αλλοδαπών γίνονται από άλλους αλλοδαπούς;
Αλήθεια, οι… ευαίσθητοι σε θέματα ρατσισμού, «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» των ΜΚΟ και των διεθνών οργανισμών, γιατί αποφεύγουν να ρωτήσουν και να μάθουν για τέτοια στοιχεία; Μήπως γιατί τους χαλάνε την αισχρή προπαγάνδα περί «ρατσιστικών» δολοφονιών που δήθεν γίνονται στην Ελλάδα;
http://ethnikismos.net

ΑΛΒΑΝΟΙ ΡΗΜΑΖΑΝ (ΚΑΙ) ΤΗ ΛΕΣΒΟ

images 
Μια ακόμα ληστοσυμμορία «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών» από την Αλβανία, που ρήμαζε τον τόπο, εξαρθρώθηκε στη Μυτιλήνη.
Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθησαν, τρείς (3) Αλβανοί ηλικίας 24, 27 και 31 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και αντίσταση κατά της Αρχής, ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία και σε βάρος τριών (3) ακόμη ομοεθνών-συνεργών τους-ένας εκ των οποίων είναι ήδη έγκλειστος σε φυλακές της Χώρας.
Οι τρεις κλεφταράδες συνελήφθησαν στην περιοχή «Πυργί» της Λέσβου, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αυτοκίνητο, που επέβαιναν. Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν δύο κουκούλες, γάντια και διαρρηκτικά εργαλεία. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, οι «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.» αρνήθηκαν να συμμορφωθούν στις υποδείξεις των αστυνομικών, αντιστάθηκαν και προσπάθησαν να διαφύγουν της σύλληψης.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας, οι τρεις συλληφθέντες και τρεις ακόμη ομοεθνείς τους, ενεργώντας από κοινού και με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, είχαν διαπράξει τον τελευταίο καιρό (19) τουλάχιστον κλοπές – διαρρήξεις σε οικίες. Οι κλοπές έγιναν στην πόλη της Μυτιλήνης και στις περιοχές, Αλυφαντά, Πάμφιλα, Πληγώνι, Αφάλωνας, Κεραμειά, Ίππειος και Παναγιούδα της Λέσβου, με τη συνολική αξία των κλοπιμαίων να εκτιμάται ότι ξεπερνά τις 150.000 ευρώ.
Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!
http://ethnikismos.net

Άλλη μια νίκη για τους Ρωσόφωνους εθνικιστές!

9RIAN 02409283.LR 1
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Russia Today, καθώς και άλλα διεθνή μέσα ενημέρωσης, Ρώσοι αυτονομιστές- εθνικιστές της περιοχής Λούγκανσκ της Ανατολικής Ουκρανίας, έχουν καταλάβει κυβερνητικά κτίρια και έχουν στήσει σημεία ελέγχου.
Οι Ρώσοι εθνικιστές της περιοχής στοχεύουν στρατηγικά στην ένωση με την Ρωσική ομοσπονδία και ως ελάχιστο ζητούν την αυτονομία της περιοχής τους. Προς αυτό έχουν ανακοινώσει την διεξαγωγή δημοψηφισμάτων σχετικά με την αυτονόμηση τους καθώς και την ένωση τους με την Ρωσική Ομοσπονδία.
Της τελευταίες ημέρες κατέλαβαν το τοπικό αστυνομικό τμήμα και το γραφείο της Υπηρεσίες Εθνικής Ασφάλειας, ενώ παράλληλα έκαναν την εμφάνιση τους ένοπλοι με Ρωσικά και Ορθόδοξα λάβαρα οι οποίοι συγκρότησαν την ένοπλη πολιτοφυλακή της περιοχής, ψέλνοντας τον Ρωσικό εθνικό Ύμνο, ενώ απελευθέρωσαν Ουκρανούς δημοσίους υπάλληλους, κυβερνητικούς αξιωματούχους και αστυνομικούς, τους οποίους κρατούσαν ομήρους. Έχοντας υπό τον πλήρη έλεγχο τους την περιοχή, έστησαν φυλάκια και σημεία ελέγχου ζητώντας από την Ρωσική κυβέρνηση να τους υποστηρίξει.
http://www.elkosmos.gr

H απάντηση του Αμβρόσιου στην Πιπιλή!

pipil
Αγαπητή Κυρία Πιπιλή,
Σας παρακαλώ, Να κοιτάξτε τα οίκου σας πρώτα και να μη σπεύδετε σε υποδείξεις σε ζητήματα μη αρμοδιότητός σας, όπως συνηθίζετε μερικοί πολιτικοί να υποδεικνύετε σε άλλους, πολλώ μάλλον δε σε εκκλησιαστικά ζητήματα, γιατί εκτίθεσθε καταδεικνύοντας σοβαρότατη έλλειψη βασικών γνώσεων. Η καθαίρεση Αρχιερέως ομοτίμου και "ίσου προς ίσους" (primus inter pares) με τον Αρχιεπίσκοπο και τους συνεπισκόπους του Αρχιερείς, δεν επιτάσσει τόσο "δημοκρατικές" διαδικασίες όπως αυτές που επικαλείσθε, όπως ειναι φερ ειπείν οι καθαιρέσεις ή διαγραφές από τον πολιτικό αρχηγό της παράταξης που ανήκουν, των εκλεγμένων από τους πολίτες βουλευτών , επειδή είτε διαφωνούν με την πολιτική των μνημονίων ή της παρατάξεως, ή τις πολιτικές αποφάσεις του κάθε αρχηγού. Η Εκκλησία δεν είναι "παράταξη πολιτική"αλλά Θεοίδρυτος Οργανισμός από τον ίδιον τον Χριστό και μόνος αρχηγός κεφαλή είναι ο Αναστάς Θεάνθρωπος, Χριστός.
Να σέβεσθε το ΣΥΝΤΑΓΜΑ!
Προσπαθείστε παρακαλώ να διορθώσετε τον τρόπο συμπεριφοράς των κ.κ.Βουλευτών μέσα στο Κοινοβούλιο. Λίγες ημέρες πρίν από πολύ υψηλόβαθμα πρόσωπα της Βουλής ακούσθηκαν χυδαίες ύβρεις! Ντρέπομαι να μεταφέρω εδώ τις λέξεις, που ακούσθηκαν εκεί! Σας παραπέμπω στην εφημερίδα "kontra news" της 1ης Απριλίου.
Τέλος, εκτός από την λεκτική συμπεριφορά, παρακαλούμε να προσέξετε ολίγον και για την αξιοπρεπή εφάμιλλη του αξιώματος που ψηφοφόροι σας εμπιστεύτηκαν, σύνολη παρουσία σας. Διοτι εκτός από τις κακές λέξεις υπάρχουν και κακές εμφανίσεις! Το ντύσιμό σας, όπως παρουσιάζεσθε στην παραπάνω φωτογραφία σας, δεν σας τιμά! Ντυθήτε, λοιπόν, πρώτα σεμνά και με αξιοπρέπεια! Έπειτα ελάτε να διορθώσετε τον τρόπο της εκφράσεώς μου. Τελεία και παύλα οι κουβέντες μου μαζί σας!
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
Με αγάπη χριστιανική
+ Ο Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος
Αίγιον, 21 Απριλίου 2014-Δευτέρα του Πάσχα!
http://www.elkosmos.gr

Οι έντεκα εμφανίσεις του Αναστάντος Χριστού


Στα κείμενα της Αγίας Γραφής παρουσιάζονται ένδεκα εμφανίσεις του Αναστάντος Χριστού, από τις οποίες οι δέκα έγιναν στο διάστημα μεταξύ της Αναστάσεως και της Αναλήψεως και μία μετά την Πεντηκοστή. 

Μερικές από αυτές περιγράφονται αναλυτικά και άλλες απλώς απαριθμούνται. Καί, βέβαια, πρέπει να πούμε ότι δεν περιγράφονται όλες από τους ίδιους Ευαγγελιστάς, δηλαδή δεν αναφέρονται και οι ένδεκα σε κάθε ένα ξεχωριστό Ευαγγέλιο, αλλά μερικές μνημονεύονται από τον έναν Ευαγγελιστή και μερικές από τον άλλο.
Προφανώς υπήρξαν και άλλες εμφανίσεις του Αναστάντος Χριστού....
Είναι χαρακτηριστικός ο λόγος του Ευαγγελιστού Λουκά στις Πράξεις των Αποστόλων:"οίς και παρέστησεν εαυτόν ζώντα μετά το παθείν αυτόν εν πολλοίς τεκμηρίοις, δι' ημερών τεσσαράκοντα οπτανόμενος αυτοίς και λέγων τα περί της βασιλείας του Θεού" (Πράξ. α', 3). 
Είναι φυσικό αυτό να γινόταν γιατί, αφ' ενός μεν ήθελε να τους παρηγορήση, αφ' ετέρου δε να τους προετοιμάση για την Ανάληψή Του, αλλά και την έλευση του Παναγίου Πνεύματος.
Οι ένδεκα εμφανίσεις του Αναστάντος Χριστού είναι οι ακόλουθες:
1. Στον Σίμωνα Πέτρο (Α' Κορ. ιε', 5, Λουκ. κδ', 35).
2. Στην Μαρία την Μαγδαληνή (Μάρκ. ιστ', 9-11, Ιω. κ', 11-18
3. Στις Μυροφόρες γυναίκες (Ματθ. κη', 9-10).
4. Στους δύο Μαθητάς που πορεύονταν προς Εμμαούς (Μάρκ. ιστ', 12-13, Λουκ. κδ', 13-15).
5. Στους δέκα Αποστόλους, όταν απουσίαζε ο Θωμάς (Μάρκ. ιστ', 14, Λουκ. κδ', 36-43, Ιω. κ', 19-25).
6. Στους ένδεκα Μαθητάς, παρόντος και του Θωμά (Ιω. κ', 26-29).
7. Στους επτά Αποστόλους στην λίμνη της Τιβεριάδος (Ιω. κα', 1-23).
8. Στους ένδεκα στην Γαλιλαία (Ματθ. κη', 16).
9. Στους Αποστόλους στην Βηθανία, όταν αναλήφθηκε (Μάρκ. ιστ', 19-20, Λουκ. κδ', 50, Πράξ. α', 6-11, Α' Κορ. ιε', 7).
10. Στον αδελφόθεο Ιάκωβο (Α' Κορ. ιε', 7).
11. Στον Απόστολο Παύλο (Α' Κορ. ιε', 8-9).

Οι εμφανίσεις αυτές του Αναστάντος Χριστού αναφέρονται μέσα στην Καινή Διαθήκη.
 Ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι πολλοί άγιοι που αξιώθηκαν της θεωρίας του Αναστάντος Χριστού. 

Άλλωστε, η Ορθόδοξη Εκκλησία, που είναι το αναστημένο Σώμα του Χριστού, προσφέρει την εμπειρία της Αναστάσεως. Ο άγιος Συμεών ο νέος Θεολόγος, αναφερόμενος στην προσευχή "ανάστασιν Χριστού θεασάμενοι προσκυνήσωμεν άγιον, Κύριον, Ιησούν, τον μόνον αναμάρτητον", διδάσκει ότι δεν αναφερόμαστε στην Ανάσταση που είδαν οι Μαθητές, δηλαδή δεν πρόκειται μόνο για μια ιστορική αναφορά, αλλά για την Ανάσταση ή μάλλον τον Αναστάντα Χριστό που τον βλέπουμε μέσα στην Εκκλησία. 
Δεν λέμε "ανάστασιν Χριστού πιστευσάμενοι", αλλά "θεασάμενοι".
Βέβαια, υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν στην Ανάσταση, αλλά υπάρχουν και άλλοι, έστω και ολίγοι, που βλέπουν και κάθε ώρα τον Αναστάντα Χριστό λαμπροφορούντα, και απαστράπτοντα "τάς της αφθαρσίας και Θεότητος αστραπάς". 
Γιατί, πραγματικά, η Ανάσταση του Χριστού "η ημετέρα υπάρχει ανάστασις, των κάτω κειμένων". 
Έτσι, άλλοι είναι μάρτυρες της Αναστάσεως του Χριστού "εξ ακοής" και άλλοι μάρτυρες "από θέας". Οι τελευταίοι είναι οι κατ' εξοχήν μάρτυρες της Αναστάσεως του Χριστού. 
Από το βιβλίο "Οι Δεσποτικές εορτές" του Μητρ.Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου, Ιερόθεου. - agioritis.pblogs.gr

Συνεργασία: Η περιορισμένη σκέψη των πολέμιων του Αγίου Φωτός

Συνεργασία: Η περιορισμένη σκέψη των πολέμιων του Αγίου Φωτός
Ο Νίκος Δήμου, ο Πέτρος Τατσόπουλος, Φωτεινή Πιπιλή κ.α. με τις δηλώσεις τους περί του Αγίου Φωτός, αποδεικνύουν την περιορισμένη σκέψη τους. Θα επικεντρωθώ στον κύριο Δήμου του οποίου τα έργα τα διάβασα στα γυμνασιακά μου χρόνια. Ο κ. Δήμου σπούδασε φιλοσοφία στην εσπερία, στην Δ. Γερμανία και αυτό ακριβώς είναι. Είναι ο σύγχρονος δυτικός άνθρωπος, ο άνθρωπος του διαφωτισμού και της αιτιοκρατίας. Ο άνθρωπος της λογικής. Τα πρόσωπα αυτά τα καθορίζει η πειθαρχία, η μέθοδος, η λογική, Το λάθος όμως όλων αυτών είναι ότι ταυτίζουν την λογική με την αλήθεια. Ακολουθώντας αυστηρά τον ευρωπαϊκό διαφωτισμό, αληθινό είναι μόνον ό,τι μπορεί να συλληφθεί και κατανοηθεί από την λογική τους. Αυτό όμως περιορίζει την σκέψη τους. Περιορίζει και την αλήθεια που αντιλαμβάνονται. Στην σκέψη τους και την ζωή τους έχουν όρια, την λογική. Η αποθέωση της λογικής φαίνεται ακόμη και στην δυτική – καθολική θεολογία. Εκεί όπου το δόγμα προσπάθησε να γίνει εξίσωση όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο αείμνηστος καθηγητής δογματικής Νικόλαος Ματσούκας.
Αντίθετα ο άνθρωπος της ελληνικής φιλοσοφίας και της ορθοδοξίας δέχεται την λογική, την πειθαρχία και την μέθοδο. Δεν την ταυτίζει όμως με την αλήθεια. Η λογική είναι ένα εργαλείο του ανθρώπινου νου για την κατανόηση του κόσμου. Εργαλείο όμως είναι και το συναίσθημα. Στα μάτια των νεοδιαφωτιστών η ανάσταση του Χριστού ακούγεται το ίδιο βλακώδες όπως ακούστηκε στους Αθηναίους που δίδαξε ο απόστολος Παύλος, διότι περιορίζονται από την λογική τους.
Αντίθετα οι ορθόδοξοι χριστιανοί αν και δεχόμαστε την λογική, ξεφεύγουμε από τα όριά της. Όριά της τα οποία αποτελούν κάγκελα στην ανθρώπινη σκέψη. Το κλειδί για να ελευθερωθεί κάποιος από την φυλακή της λογικής είναι η πίστη. Η πίστη δεν είναι ενάντια στην λογική, είναι η υπέρβαση της λογικής η ελευθέρωση του νου από την αιτιοκρατία και τον ντετερμινισμό. Με την πίστη ο άνθρωπος γίνεται ελεύθερος να απολαύσει την πλήρη αλήθεια.
Στην περίπτωση του Θεού πώς είναι δυνατό να συλλάβει το νόημά του περιοριζόμενος από τις πεπερασμένες και ανθρώπινες διαστάσεις της ανθρώπινης λογικής; Αν και υπάρχουν λογικά επιχειρήματα για την ύπαρξη του Θεού (το ακίνητο κινούν του Αριστοτέλη, η παγκόσμια δικαιοσύνη του Κάντ), ωστόσο μόνον με την πίστη μπορούμε να πλησιάσουμε το θείο. Τούτο δεν σημαίνει ότι το θείο είναι παράλογο. Είναι λογικό αλλά μερικές φορές υπέρλογο. Ο κύριος Δήμου, δεν εξέφρασε (κατά την γνώμη μου) τις γνωστές απόψεις για το άγιο φως από εχθρότητα προς την ορθοδοξία αλλά από ανικανότητα σκέψης καθώς η σκέψη του περιορίζεται στην λογική. Το Άγιο Φως είναι αληθινό, αλλά είναι αλήθεια που ξεπερνάει τα όρια της λογικής και για τον λόγο αυτό δεν μπορεί να γίνει κατανοητή από ανθρώπους της λογικής όπως ο κύριος Δήμου.
Εδώ δεν θα αντισταθώ στο πειρασμό να σχολιάσω και την επιτυχία του Κινήματός μας και την αδυναμία του συστήματος να το κατανοήσει. Το κατεστημένο δρα με βάσει την λογική, η οποία μπορεί να είναι χρήσιμη αλλά δεν ταυτίζεται με την αλήθεια. Αντίθετα το Κίνημά μας αν και δεν είναι παράλογο, στηρίζεται σε δύο πόδια και στην λογική και στην πίστη. Για τον λόγο αυτό έχει πλήρη κατανόηση της αλήθειας και των πολιτικόκοινωνικών δεδομένων και για αυτό θα νικήσει.
Απόστολος Τζαρός (Δικηγόρος – Θεολόγος)
http://www.xryshaygh.com

Η Ρωσία αναγνώρισε την Ιστορία, τις διώξεις και την ελληνική μειονότητα στην Κριμαία

Η Ρωσία αναγνώρισε την Ιστορία, τις διώξεις και την ελληνική μειονότητα στην Κριμαία
Ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα πως έχει υπογράψει ένα διάταγμα με το οποίο αποκαθίστανται οι Έλληνες κάτοικοι της Κριμαίας και άλλες εθνικές μειονότητες που είχαν υποφέρει επί των ημερών του σοβιετικού δικτάτορα Ιωσήφ Στάλιν.
Kατ'αυτό τον τρόπο αναγνωρίζεται η ύπαρξη και η ιστορία της ελληνικής μειονότητας στην περιοχή, ένα πραγματικά κοσμοϊστορικό γεγονός για μια περιοχή που κατοικήθηκε για πρώτη φορά από ελληνικά φύλα κατά τον Α' Αποικισμό.
«Έχω υπογράψει ένα διάταγμα για να αποκατασταθεί ο ελληνικός πληθυσμός της Κριμαίας, ο αρμενικός πληθυσμός, οι Γερμανοί, οι Τάταροι, όλοι εκείνοι που υπέφεραν στη διάρκεια των διώξεων του Στάλιν», δήλωσε ο Πούτιν σε μια συνεδρία του Κρατικού Συμβουλίου.
Περίπου 150.000 - κατ'άλλες πηγές 250.000 - Έλληνες διώχθηκαν από το σταλινικό καθεστώς στα βάθη της Ασίας και της Σιβηρίας κατά την διάρκεια των πρώτων ετών του "ψυχρού πολέμου" καθώς θεωρήθηκαν "ύποπτοι αντισοβιετικών ενεργειών" λόγω της συμμετοχής της ελλάδας στο ΝΑΤΟ, αλλά και την επικράτηση των εθνικών δυνάμεων στον εμφύλιο. Οι Ελληνες αυτοί ήταν κατά κύριο λόγο απόγονοι των αραχίων Ελλήνων που είχαν αποικήσει την περιοχή της Κριμαίας.
Η κίνηση του Β.Πούτιν έχει να κάνει και με την ανάγκη ταχείας ενσωμάτωσης της ισχυρής μουσουλμανικής ταταρικής μειονότητας, που αριθμεί 300.000 ανθρώπους (κάπου το 12% των κατοίκων της περιοχής) και αρχικά διαφωνούσαν στην ένταξη της περιοχής στην Ρωσική Ομοπσονδία και απείχαν από το σχετικό δημοψήφισμα. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, χιλιάδες απόγονοι Ελλήνων που εξοντώθηκαν από το σταλινικό αθεστώς θα μπορέσουν να διεκδικήσουν τις περιουσίες τους, ενώ αναγνωρίζεται επίσημα η ελληνική μειονότητα στην περιοχή!
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ο Νικ Γκρίφιν καταγγέλλει τις μεθοδεύσεις της χούντας Βενιζέλου - Σαμαρά στην ευρωβουλή


Ο Βρετανός εθνικιστής ευρωβουλευτής και  μεγάλος φιλέλληνας Νικ Γκρίφιν κατά την ομιλία του στην ευρωβουλή αναφέρθηκε στις πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής. Παραλλήλισε το καθεστώς της Βόρειας Κορέας με την χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά  η οποία κλείνει στη φυλακή τους βουλευτές τους Χρυσής Αυγή με χαλκευμένες κατηγορίες και τους κρατά προφυλακισμένους ακόμα κι όταν έρχεται στη δημοσιότητα υλικό που αποδεικνύει ότι τα κίνητρα των διώξεων είναι πολιτικά. Κατήγγειλε την υποκρισία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που παραπονιέται δικαίως για την κατάσταση στην Βόρεια Κορέα, στην οποία δεν έχει καμιά αρμοδιότητα και κωφεύει για τις πολιτικές διώξεις κατά εκλεγμένων βουλευτών στην Ελλάδα, θέτοντας τον ευρωκοινοβούλιο προ των ευθυνών του.
Όλη η ομιλία του:
Κύριε Πρόεδρε, όλοι μας συμφωνούμε ότι το κομμουνιστικό καθεστώς της Β. Κορέας αποτελεί ντροπή για την δημοκρατία.
Τι αξία έχει ένα καθεστώς το οποίο κλείνει στη φυλακή τους αντιπάλους του με χαλκευμένες κατηγορίες και που τους κρατά προφυλακισμένους ακόμα κι όταν έρχεται στη δημοσιότητα υλικό που αποδεικνύει ότι τα κίνητρα των διώξεων είναι πολιτικά;
Τι αξία έχει ένα καθεστώς το οποίο διατείνεται πως εξασφαλίζει τη διενέργεια ελεύθερων εκλογών αλλά συλλαμβάνει τους αντιπάλους του για να τους αποτρέψει από το να συλλέξουν και να παραδώσουν τις απαιτούμενες 300.000 υπογραφές για την επιβίωση τους;
Εάν όλα αυτά συνέβαιναν στην Β. Κορέα τότε δικαίως θα τα καταδικάζατε, αλλά τα θύματα των παραδειγμάτων αυτών είναι στην πρώτη περίπτωση Έλληνες και στη δεύτερη Ιταλοί, γιατί η συστηματική καταστολή εναντίον των ακτιβιστών της Forza Nuova έχει λάβει χώρα εκεί το τελευταίο εικοσιτετράωρο.
Σταματήστε λοιπόν να παραπονιέστε για την κατάσταση στη Β. Κορέα, είναι τουλάχιστον υποκριτικό, και υπερασπιστείτε το δικαίωμα των Ευρωπαίων ψηφοφόρων να επιλέξουν τη Χρυσή Αυγή ή τη Forza Nuova, αν αυτό επιθυμούν.
Δεν έχετε καμία εξουσία να αλλάξετε την κατάσταση στη Β. Κορέα, αν και πράγματι το καθεστώς της είναι χυδαίο και κομμουνιστικό. Θα μπορούσατε όμως να δώσετε την εντολή στις κατοχικές κυβερνήσεις που ελέγχετε να αποκαταστήσουν τη δημοκρατία στην Ελλάδα και την Ιταλία. Μη κρίνετε άλλους για εγκλήματα που εσείς οι ίδιοι έχετε διαπράξει.
http://www.xryshaygh.com

Τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής


Τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής
Το ευρωψηφοδέλτιο του Λαϊκού Συνδέσμου - σε αντίθεση με το τσίρκο των μνημονιακών και συστημικών κομμάτων - απαρτίζεται από έντιμους Έλληνες, που έχουν διαπρέψει στους τομείς ενασχολήσεώς τους. Ιατροί, καθηγητές, επιστήμονες κύρους, αλλά και Έλληνες αγρότες, επαγγελματίες, φοιτητές ενωμένοι συμμετέχουν στην μεγάλη πολιτική μάχη της 25ης Μαΐου. Μία μάχη από την έκβαση της οποίας θα κριθεί εν πολλοίς και το πολιτικό μέλλον της χώρας.
Ακολουθούν τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων Ευρωβουλευτών μας:
Λάμπρος Φουντούλης
«Να νικήσουν οι Ιδέες για μία Ελλάδα Ελεύθερη και Ανεξάρτητη, με διάλογο και επιχειρήματα, όπως θα επιθυμούσε και ο Γιώργος μας»
Ο κ. Λάμπρος Φουντούλης είναι πατέρας του Ήρωα Γεωργίου Φουντούλη, που έδωσε την ζωή στον Αγώνα για μία Ελεύθερη Ελλάδα. Ο κ. Λάμπρος θεώρησε ιερή του υποχρέωση να συνεχίσει τον Αγώνα αυτόν εις μνήμη του Γιώργου μέχρι την τελική δικαίωση. Από την πρώτη στιγμή της θυσίας είχε δηλώσει: «Είμαι περήφανος για τις Ιδέες του και τον Πατριωτισμό του Γιώργου. Είδα πως έβαλε τα στήθια του μπροστά ανοίγοντας τα χέρια για να προστατεύσει τα αδέρφια του. Δεν είμαι εγώ που θα ακυρώσω τις ιδέες και τα πιστεύω του. Εγώ ξέρω τι λεβέντη μεγάλωσα με τις αξίες και τις αρχές που με μεγάλωσε και εμένα ο πατέρας μου. Τις ίδιες αξίες μεταλαμπάδευσα και εγώ στο παιδί μου. Έγινε ένας περήφανος ΕΛΛΗΝΑΣ που ήθελε να ζήσει σε μια καλύτερη ΕΛΛΑΔΑ. Χωρίς κλέφτες απατεώνες λωποδύτες που βλέπουν τους Έλληνες σαν αριθμούς και τους ρημάζουν τις ζωές όπως τους προστάζουν οι διεθνείς τοκογλύφοι που θεωρούν την Ελλάδα αποικία τους».

Μιχαήλ Ν. Τσακίρης
Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.
Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου Χρυσής Αυγής,
Υπεύθυνος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Γεννήθηκε το 1972. Απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Α.Π.Θ. Ελεύθερος επαγγελματίας, διευθυντής τεχνικού γραφείου. Παντρεμένος με δύο παιδιά. Ομιλεί απταίστως Αγγλικά, Γερμανικά, καθώς και Γαλλικά και Σερβοκροατικά. Ενεργό στέλεχος από τα φοιτητικά του χρόνια (1993) στον Λαϊκό Σύνδεσμο.

Δρ. Επαμεινώνδας Ν. Στάθης
Ορθοπαιδικός Χειρουργός, τ. Διευθυντής Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής Γ.Ν.Α. «Ευαγγελισμός» - Πρόεδρος Ε.Κ.Ο.Φ.
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών. Ειδικευθείς στην Ορθοπαιδική Χειρουργική στην Μεγάλη Βρετανία, όπου και υπηρέτησε εις τα κάτωθι Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία: Saint George’s Hospital (London), Notley Orthopaedic Hospital, Ipswich Hospital, Edgware Hospital, Royal National Orthopaedic Hospital. Μέλος Δ.Σ ΕΙΝΑΠ (Ενώσεως Νοσοκομειακών Ιατρών Αθηνών Πειραιώς) και Μέλος Δ.Σ ΟΕΝΓΕ. Ιδρυτής και πρώτος Πρόεδρος του Εθνικού Κινήματος Νέων Επιστημόνων. Διετέλεσε Πρόεδρος της Εθνικής Κοινωνικής Οργάνωσης Φοιτητών (Ε.Κ.Ο.Φ.).


Δρ. Γεώργιος Γαλέος
Οικονομολόγος – Διδάκτωρ Οικονομίας Πανεπιστημίου Ζυρίχης
Γεννήθηκε το 1958 στον Πειραιά. Είναι Πτυχιούχος Οικονομίας και Πληροφορικής και Διδάκτωρ Οικονομίας του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης. Διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου σε ελβετικές εταιρίες επί εικοσαετία.


Δρ. Ηλίας Ηλιακόπουλος
Δικηγόρος – Διδάκτωρ Νομικής Πανεπιστημίου Φράιμπουργκ
Κατάγεται από τον Μελιγαλά Μεσσηνίας. Ζει και εργάζεται στην Αλεξανδρούπολη, όπου δικηγορεί επί τριακονταετία. Γνώστης γερμανικής, γαλλικής, αγγλικής και τουρκικής γλώσσης. Έχει αγωνιστεί για την εθνική αφύπνιση μέσω πληθώρας άρθρων στον τοπικό Τύπο επί μία εικοσαετία γύρω από τα μείζονα ζητήματα της Θράκης μας. Πρωτοστάτησε στον αγώνα του δικηγορικού κόσμου της χώρας ενάντια στην σκευωρία κατά του Λαϊκού Συνδέσμου.

Γεώργιος Χασιώτης
Δικηγόρος, Υπεύθυνος Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων
Δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και  απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατάγεται από τα Γρεβενά, γεννήθηκε  στην Θεσσαλονίκη το 1973 και είναι έγγαμος, πατέρας δύο παιδιών. Πρωτοστάτησε στην ίδρυση και την εκλογική κάθοδο της Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων, προκαλώντας τριγμούς στο κατεστημένο που ποδηγετεί τον νομικό κόσμο της χώρας.

Κωνσταντίνος Αλεξανδράκης
Μαθηματικός – Συγγραφέας

Γεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα. Απόφοιτος του Μαθηματικού Τμήματος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών . Ομιλεί την αγγλική και γερμανική γλώσσα. Είναι συγγραφέας του έργου "Ο οικονομικός Πόλεμος και οι αντανακλάσεις του" που κυκλοφόρησε το μορφωτικό ίδρυμα ΑΙΓΙΣ. Παντρεμένος και πατέρας μίας νεαρής Ελληνίδας.


Μαρία Τσιορλίνη
Γραφίστρια – Μέλος Δ.Σ. Τεχνικών Τύπου Θεσσαλονίκης
Γεννημένη το 1981 στη Θεσσαλονίκη. Γραφίστρια και Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Τεχνικών Τύπου Θεσσαλονίκης. Συμμετέχει από νεαρή ηλικία στις εκδηλώσεις του Εθνικιστικού Κινήματος της Χρυσής Αυγής και γίνεται ενεργό μέλος το 2000.




Φωτεινή Πατσαλή
Μηχανολόγος Μηχανικός – Μητέρα δύο παιδιών
Γεννήθηκε το 1975. Έγγαμη μητέρα δύο παιδιών. Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός και από το 2001 δραστηριοποιείται  επαγγελματικά στον τομέα των κατασκευών σε τμήμα  μελετών  και επίβλεψης έργων υποδομής με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας. Εκπαιδεύτρια Δημοσίων ΙΕΚ και τεχνικός ασφαλείας σε ιδιωτικές εταιρείες. Μιλά αγγλικά και ιταλικά.




Νικόλαος Κωνσταντίνου
Αρχισυντάκτης Εφημερίδας «Χρυσή Αυγή»
Γεννημένος το 1979 στην Αθήνα. Συμμετέχει στην Κεντρική Επιτροπή του Λαϊκού Συνδέσμου και αρθρογραφεί τακτικά στα έντυπα του Κινήματος. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως Αρχισυντάκτης της εβδομαδιαίας εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

http://www.xryshaygh.com