Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ....ΜΕ ΤΟ ΒΕΛΟΥΔΟ ΤΟΝ ΕΣΦΑΞΕ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Συναγωνιστής βουλευτής Μεσσηνίας Δημήτρης Κουκούτσης ως ειδικός αγορητής σε ένα νομοσχέδιο που αφορά την ψήφο στις Ευρωεκλογές των ευρωπαίων πολιτών, στο οποίο (πάντα αντιδεοντολογικά) η κυβέρνηση έβαλε και κάποιες άσχετες τροπολογίες ανέδειξε τον χαμαιλεοντισμό του Μάκη Βορίδη...

Κατ’ αρχήν δήλωσε «παρών» σε δύο τροπολογίες για την ΕΛΒΟ και την ΕΑΒ, οι οποίες λόγω του μνημονίου βρίσκονται σε διάλυση, αφετέρου υπερψήφισε την τροπολογία για την απαγόρευση ψήφου σε λαθρομετανάστες στις τοπικές εκλογές, ενώ καταψήφισε την τροπολογία για την χορήγηση κρατικών αυτοκινήτων για την εξυπηρέτηση της Γενικής Γραμματείας συντονισμού του κυβερνητικού έργου.
Τέλος, θέλοντας να αποδείξει στον μόνιμο υβριστή και συκοφάντη του Κινήματός μας Μάκη Βορίδη το πώς γλύφει εκεί που μέχρι χθες έφτυνε, παρέθεσε αποσπάσματα από ομιλία που έκανε στο κοινοβούλιο το 2012 ως βουλευτής του αποκόμματος Καρατζαφέρη.
Ιδού κάποιες ενδεικτικές ατάκες: «υπερασπιζόμαστε την εθνική κοινωνία, δεν πιστεύουμε στην πολυπολιτισμικότητα και γι΄ αυτό  μας υβρίζετε. Η εθνικότητα δεν παίζει ρόλο; Θα τα βρούμε μπροστά μας στο μέλλον. Η ανατροπή τους θα είναι επώδυνη και επαχθής…».
Ο Συναγωνιστής Κουκούτσης κατέληξε: Να γιατί σας αξίζει φίλτατε Μαυρουδή η ψοφοδεξιά. Μαζί της θα σβήσει και το δικό σας χλωμό αστέρι όσο και να σας στηρίξουν οι μεγαλοεκδότες και η μπουρζουαζία που δεν σας χαλάνε χατίρι. Αλλά να σας αρέσουν τόσο οι τραβεστί πολιτικές δεν το φανταζόμασταν, παρ’ όλο που ξέρουμε τι κρύβεται πίσω από το ατσαλάκωτο μειδίαμα σας. Το ζήτημα είναι να το μάθει ΟΛΟΣ ο Ελληνικός λαός.
xryshaygh.com

ΤΙ ΔΙΝΕΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΑ


Ηλεκτροσόκ για τον πολιτικό κόσμο αλλά και τους «Ευρω-μασόνους» του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας αποτελεί η διαδικτυακή έρευνα της δημοσκοπικής ομάδας του καθηγητή Πανά, που δημοσιοποιήθηκε τη νύχτα της Τετάρτης από το makeleio.gr και την εκπομπή ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4…
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ερευνητή- καθηγητή η δημοσκοπική έρευνα ακολουθεί κατά γράμμα τον τρόπο διεξαγωγής δημοσκοπήσεων που ακολουθείται αυτό τον καιρό στην Αμερική(και ακολουθήθηκε και στην αναμέτρηση για την εκλογή του Ομπαμα). Ξεπερνά τον παρωχημένο, επισφαλή και αποτυχημένο πια τρόπο της «πρόθεσης ψήφου» και ακολουθεί την «πρόβλεψη ψήφου» η οποία κατά τον Επαμεινώνδα Πανά οδηγεί σε πιο συνεπή και  ακριβή αποτελέσματα.
Στην έρευνα διαπιστώνεται ότι το δείγμα των 9000 περίπου πολιτών που αναλύθηκε(τεράστιο εν συγκρίσει με μαϊμού έρευνες των 800 και 1000 ατόμων), αρνείται την Ευρώπη, τους τοκογλύφους και τα αγαθά τους (γιγάντωση του ευρωσκεπτικισμού).
-Δύναμη των κομμάτων
Κατά την έρευνα η ΝΔ θα κινηθεί σε ποσοστά από 10-15.9%
Ο ΣΥΡΙΖΑ: Μέχρι και 25.9% ενώ ένα ποσοστό των ερωτηθέντων απαντούν ότι πιθανόν να ξεπεράσει και το 30%
-Το ΠΑΣΟΚ θα κινηθεί κάτω από το 4.9%
-Οι ΑΝΕΛ προσεγγίζουν μέχρι και το 11%
-Η Χρυσή Αυγή δεύτερο κόμμα που θα προσεγγίσει ακόμα και το 21% ενώ υπάρχει ποσοστό γύρω στο 20% των ερωτηθέντων που προβλέπει ότι μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και το 25%.
-Για την ΔΗΜΑΡ προβλέπονται ποσοστά κάτω από το 4% ενώ για το ΚΚΕ ποσοστά που μπορεί να φθάσουν το 10%. Μεγάλο ποσοστό των ερωτηθέντων προβλέπει ότι το ΚΚΕ μπορεί να μην προσεγγίσει το 5%.
Δείτε εδώ ολόκληρη την ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

Ρέθυμνο:Αλβανοί απήγαγαν Πακιστανό τους όφειλε χρήματα.

Στον ανακριτή κατέληψαν δύο νέοι Αλβανοί 29 και 35 ετών αντίστοιχα με τις κατηγορίες για  ληστεία και παράνομη κατακράτηση σε βάρος ενός  37χρονου apagogiΠακιστανού που συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Ρεθύμνου.Ακόμα σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για εκβίαση σε βάρος δύο ανδρώνς ηλικίας 69 και 38 ετών.
Όπως πληροφορηθήκαμε μέσα από το CretaLive, από την έρευνα της Αστυνομίας, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες, το βράδυ της 25ης Φεβρουαρίου, μπήκαν με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπων τους, στο καφενείο ιδιοκτησίας του 69χρονου, όπου βρισκόταν μόνος του, ο 37χρονος Πακιστανός και τον ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου.
Στη συνέχεια του έδεσαν τα χέρια, κάλυψαν τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και τον μετέφεραν με φορτηγό, σε ερημική τοποθεσία.
Του πήραν 60 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Με το κλεμμένο κινητό, επικοινώνησαν με τον 38χρονο και εξέφρασαν απειλές κατά της ζωής του 69χρονου, απαιτώντας την καταβολή δεδουλευμένων οφειλών, από προηγούμενες οικοδομικές εργασίες,
Συγκεκριμένα, από τη συνεχιζόμενη προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, προέκυψε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο 29χρονος αλλοδαπός εκβίαζε τον 69χρονο, εκφράζοντας απειλές κατά τις σωματικής του ακεραιότητας αν δεν του έδινε 32.000 χιλιάδες ευρώ που του οφείλει προ πενταετίας, για οικοδομικές εργασίες σε ξενοδοχειακή μονάδα του 69χρονου.
Άμεσα έγιναν αναζητήσεις από αστυνομικούς, ενώ από την κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες οι δύο συλληφθέντες και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.
http://www.elkosmos.gr

Δημοψήφισμα για αυτονομία στην Κριμαία!

krim
To κοινοβούλιο της Αυτόνομης Δημοκρατίας της Κριμαίας, ανακοίνωσε πριν λίγο ότι θα διεξάγει δημοψήφισμα, για να αποφασιστεί το μέλλον της περιοχής.
Το κοινοβούλιο ανέφερε ότι το δημοψήφισμα θα γίνει σε όλη την Κριμαία και αφορά την βελτίωση και επέκταση του καθεστώτος αυτονομίας της περιοχής και των εξουσιών του.
"Σύμφωνα με τις αρχές της Δημοκρατίας, το Κριμαϊκό κοινοβούλιο θεωρεί ότι ο μοναδικός δυνατός δρόμος εξόδου από την τωρινή κατάσταση είναι η απευθείας επιλογή του λαού. Είμαστε σίγουροι, ότι διεξάγοντας το δημοψήφισμα, στο ζήτημα της επέκτασης των εξουσιών μας, οι κάτοικοι της Κριμαίας θα μπορέσουν να αποφασίσουν το μέλλον της Αυτονομίας τους μόνοι τους, χωρίς εξωτερικές πιέσεις" ήταν τα λόγια της Oksana Korniychuk, γραμματέως Τύπου του προέδρου του κοινοβουλίου.
http://www.elkosmos.gr

ΒΙΝΤΕΟ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ... ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΗΘΙΚΟ, ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΜΕΘΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...!!!


Ο βουλευτής Αχαΐας της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Μιχάλης Αρβανίτης αναφέρθηκε στις παράνομες και ανήθικες πολιτικές διώξεις που υφίσταται το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Επισήμανε την ξεκάθαρη δήλωση του βουλευτή του Σύριζα, Νίκου Βούτση, ο οποίος έκανε λόγο για μεθόδευση, ώστε να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου για πολιτικές σκοπιμότητες, ήτοι την "εκλογική πελατεία".

Όσον αφορά το δικαίωμα της ψήφου των λαθρομεταναστών ο κ. Αρβανίτης επεσήμανε πως ορθά το Συμβούλιο της Επικρατείας απεφάνθη πως απαγορεύεται στους αλλογενείς μετανάστες να συμμετέχουν και να επηρεάσουν το εκλογικό αποτέλεσμα στην Χώρα μας.

Τέλος, ο Συναγωνιστής επισήμανε για ακόμη μια φορά το νομικό, ηθικό και κοινοβουλευτικό έγκλημα που μεθοδεύει η χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου κατά της Χρυσής Αυγής.

Η ομιλία του κ. Αρβανίτη έκλεισε απότομα εν μέσω δικαιολογημένης του διαμαρτυρίας για την συνεχιζόμενη οχλαγωγία και ασέβεια ως προς το πρόσωπο του ως ομιλητή και αντιπρόσωπο του Ελληνικού Έθνους. xryshaygh.com



http://www.stoxos.gr

Μιχελάκης: Μαϊμού δημοσκοπήσεις μέχρι και την παραμονή των εκλογών!

Μιχελάκης: Μαϊμού δημοσκοπήσεις μέχρι και την παραμονή των εκλογών!
Μέσα στην απελπισία της για την επερχόμενη συντριβή του Μαΐου, η μνημονιακή-κατοχική συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας επιχειρεί να βρει σωσίβιο στις... εταίρες δημοσκοπήσεων.
Έτσι, ο υπουργός Μιχελάκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real, ανήγγειλε ότι (με «εντολή Σαμαρά» βεβαίως…) θα κατατεθεί άμεσα στη βουλή νόμος που θα αίρει την απαγόρευση δημοσιοποίησης των δημοσκοπήσεων που ίσχυε 15 ημέρες πριν από τις εκλογές.
«Μέχρι και την Παρασκευή το βράδυ, θα επιτρέπονται οι δημοσκοπήσεις και το ίδιο θα ισχύσει και στον δεύτερο γύρο. Όταν αποφασίστηκε η απαγόρευση, το διαδίκτυο δεν είχε τη δυναμική που έχει σήμερα. Ο καθένας, παραμονές των εκλογών, υποστήριζε ό,τι ήθελε, με αποτέλεσμα να προκαλεί σύγχυση στην κοινή γνώμη. Αυτό το πράγμα πρέπει να αλλάξει» είπε ο his master voice του φον Αντωνάκη.
Είναι προφανές, ότι το μόνο «όπλο» που απόμεινε στη χούντα των πανικόβλητων είναι οι μαϊμού-δημοσκοπήσεις, τις οποίες θα χρησιμοποιήσει μέχρι και την παραμονή των εκλογών, για να χειραγωγήσει την κοινή γνώμη.
Ατύχησε για μια ακόμα φορά η συγκυβέρνηση! Διότι, ποιος πιστεύει πλέον τις εταίρες δημοσκοπήσεων;
(ΥΓ): Αυτός ο νόμος θα είναι ο τάφος των εταίρων. Διότι, άλλα θα δείχνουν την Παρασκευή το βράδυ, κι άλλα θα βγαίνουν την Κυριακή!
Εθνικισμός.net

Αρτέμης Ματθαιόπουλος:Καμία πολιτική βούληση για πάταξη της φοροδιαφυγής - BINTEO

Στη σημερινή συζήτηση της Βουλής σχετικά με την κύρωση σύμβασης ανάμεσα στην Ελλάδα και το Σαν Μαρίνο για την ανταλλαγή πληροφοριών για φορολογικά θέματα, ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης ξεκαθάρισε πως η Χρυσή Αυγή στέκεται απέναντι σε τέτοια άνευ ουσίας επικοινωνιακού τύπου εγχειρήματα, επειδή η μνημονιακή συγκυβέρνηση δεν διαθέτει την πολιτική βούληση να εξυγιάνει την οικονομία σε εθνικό επίπεδο κι επειδή τέτοιες νομοθετικές πρωτοβουλίες τίποτε το ουσιαστικό δεν έχουν να προσφέρουν στον Έλληνα φορολογούμενο.
Συγκεκριμένα ανέφερε πως στην Ελλάδα επικρατεί ένα απάνθρωπο φορολογικό καθεστώς το οποίο οδηγεί τον ελληνικό λαό στην φτώχεια και τις αυτοκτονίες, όμως οι επώνυμοι φοροφυγάδες, που περιλαμβάνονται σε λίστες για οικονομικά εγκλήματα, παραμένουν ατιμώρητοι, καίτοι είναι πασίγνωστοι στην ελληνική δικαιοσύνη.
Τέλος, ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στις επικείμενες εκλογές και υπενθύμισε πως η Ελλάδα είναι ένα διεφθαρμένο κράτος, διότι μόλις πρόσφατα ήρθε στο φως της δημοσιότητας η γνωστή "λίστα Νικολούδη", στην οποία περιλαμβάνονται ονόματα που αποδεδειγμένα έχουν μεταφέρει μαύρο χρήμα στο εξωτερικό, άτομα τα οποία, όμως, έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές ως υποψήφιοι δήμαρχοι ή περιφερειάρχες.
Από την άλλη η Χρυσή Αυγή και οι βουλευτές της οποίας ουδεμία σύνδεση έχουν με το παραμικρό σκάνδαλο οικονομικής φύσεως, οδηγούνται στην Δικαιοσύνη ως κατηγορούμενοι βάσει ενός σαθρού κατηγορητηρίου, επειδή η χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου θέλει να απαλλαγεί από την παρουσία της στις κάλπες προς αποφυγή της εκλογικής τους συντριβής.
http://www.xryshaygh.com

Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής για τις εξελίξεις στην Ουκρανία και τους διωγμούς Ελλήνων και Ορθοδόξων

Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής για τις εξελίξεις στην Ουκρανία και τους διωγμούς Ελλήνων και Ορθοδόξων
Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει την άμεση εμπλοκή των ΗΠΑ και της ΕΕ στο εσωτερικό μίας ανεξάρτητης χώρας, που οδηγεί με βεβαιότητα σε αιματοχυσία και εμφύλιο πόλεμο. Η άθλια ελλαδική ηγεσία με επικεφαλής τον Βενιζέλο δεν λέει λέξη για τον θανάσιμο κίνδυνο που διατρέχει ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία στην Ουκρανία και εκδηλώνεται ήδη με βίαια επεισόδια εις βάρος συμπατριωτών μας.
Αμερικανοί, γερμανοί και σιωνιστές, που χτυπούν τον Εθνικισμό των λαών σε κάθε γωνιά της Ευρώπης, με πρώτο στόχο τους την Ελλάδα και την Χρυσή Αυγή, τώρα συνεργάζονται άμεσα με το ναζιστικό κόμμα της Ουκρανίας, επειδή εξυπηρετεί τις γεωστρατηγικές τους επιδιώξεις. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος υποστηρίζει την διενέργεια ελεύθερων εκλογών, ώστε να αποφασίσουν οι πολίτες για το μέλλον της χώρας τους και όχι τα κοράκια της διεθνούς τοκογλυφίας της Ουάσινγκτον και του Βερολίνου.
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
http://www.xryshaygh.com

Σαν σήμερα το 1943 περνά στην αιωνιότητα ο Εθνικός μας ποιητής Κωστής Παλαμάς

Σαν σήμερα το 1943 περνά στην αιωνιότητα ο Εθνικός μας ποιητής Κωστής Παλαμάς
Σαν σήμερα, στις 27 Φεβρουαρίου του 1943, φεύγει ο Μεγάλος Έλληνας Ποιητής Κωστής Παλαμάς. Γεννηθείς στις 13 Ιανουαρίου του 1859 στην Πάτρα με καταγωγή από το Μεσολόγγι αποτέλεσε, μέχρι την στιγμή του θανάτου του, την ζωντανή και ωδική φωνή του Έθνους και του οράματος του, της Μεγάλης Ιδέας. Πλαισίωσε με τα ποιήματα του, την αυθεντία του και την ομορφιά των έργων του τον Αγώνα ενός ολόκληρου Λαού σε μια εποχή πολύ σημαντική, που περιέλαβε δύο παγκόσμιους πολέμους, δύο βαλκανικούς πολέμους και την Μικρασιατική Καταστροφή.
Συνέγραψε, μεταξύ άλλων, τον Ολυμπιακό Ύμνο, το 1896, αγνοώντας προφανώς την κατάντια στην οποία θα ρίξουν τους αγώνες οι σύγχρονοι «αθάνατοι», μετατρέποντας τους σε ένα πανηγύρι καταναλωτισμού και διαφήμισης που καμμία σχέση δεν έχει με τα Ολυμπιακά Ιδεώδη των προγόνων μας, που ύμνησε ο Παλαμάς μέσα στον Ύμνο που συνέγραψε.
Όμως, πραγματικά, δεν υπάρχουν πολλά που μπορεί να πει κάποιος για αυτόν τον Μεγάλο Έλληνα, για αυτόν τον Φλογερό Πατριώτη, για αυτόν τον Εθνικιστή. Τα πολλά λόγια θα τον αδικήσουν σίγουρα, οπότε ας περάσουμε να δούμε μερικά σημεία από τα έργα του, τα οποία θα πουν την ιστορία με μεγαλύτερη ακρίβεια και πολύ μεγαλύτερο λυρισμό και ομορφιά.
Ολυμπιακός Ύμνος
Αρχαίο Πνεύμα αθάνατο, αγνέ πατέρα
του ωραίου, του μεγάλου και τ' αληθινού
Κατέβα, φανερώσου κι άστραψε εδώ πέρα
στη δόξα της δικής σου γης και τ' ουρανού
Στο δρόμο και στο πάλεμα και στο λιθάρι
Στων ευγενών αγώνων λάμψε την ορμή
Και με το αμάραντο στεφάνωσε κλωνάρι
και σιδερένιο πλάσε και άξιο το κορμί
και σιδερένιο πλάσε και άξιο το κορμί
Κάμποι, βουνά και θάλασσες φέγγουνε μαζί σου
σαν ένας λευκοπόρφυρος μέγας ναός
Και τρέχει στο ναό εδώ προσκυνητής σου
Και τρέχει στο ναό εδώ προσκυνητής σου
Αρχαίο Πνεύμα αθάνατο, κάθε λαός, κάθε λαός
Αρχαίο Πνεύμα αθάνατο, κάθε λαός
Οι Λύκοι
Βοσκοί, στὴ μάντρα τῆς Πολιτείας οἱ λύκοι! Οἱ λύκοι!
 Στὰ ὅπλα, Ἀκρῖτες! Μακριὰ καὶ οἱ φαῦλοι καὶ οἱ περιττοί,
 καλαμαρᾶδες καὶ δημοκόποι καὶ μπολσεβίκοι,
 γιὰ λόγους ἄδειους ἢ γιὰ τοῦ ὀλέθρου τὰ ἔργα βαλτοί.
 (Ἀπ᾿ τῆς μαυρίλας τῆς ἀραχνίλας τὴν ἀποθήκη
 σὲ σκονισμένα γυαλιὰ κλεισμένο, παλιὸ κρασί,
 τῶν ἑκατό σου χρονῶν ἀνοίγω τὸ ἀρχοντιλίκι
 στοῦ ἡλιοῦ τὸ φέγγος, τί σὲ προσμένουν οἱ δυνατοὶ
ξανὰ σὰν πάντα καὶ γιὰ τὴ μάχη καὶ γιὰ τὴ νίκη
νὰ τοὺς φτερώσεις τὸ πάτημά τους ὅπου πατεῖ.
Σ᾿ ἐμὲ -κελλάρης λυράρης εἶμαι,- σ᾿ ἐμένα ἀνήκει
νὰ τὸ κεράσω στὰ νέα ποτήρια τὸ ἀρχαῖο πιοτί).
Βοσκοὶ καὶ σκύλοι, λῶβα καὶ ψώρα. Τ᾿ ἀρνιά; Μουζίκοι.
Ὁ λαός; Ὄνομα. Σκλάβος πλέμπας δούλα κ᾿ ἡ ὀργή,
Δίκη ἀπὸ πάνω θεία τῶν ἀστόχαστων καταδίκη
καὶ λογαριάζει καὶ ξεπλερώνει ὅσο ἂν ἀργεῖ.
Τραγουδημένη κλεφτουριά, Γένος, ἀρματολίκι,
τὰ ξεγραμμένα καὶ τὰ τριμμένα ψέματα, ἀχνοί,
Ἰδέα βυζάχτρα τῶν τετρακόσιων χρόνων, ἡ φρίκη
τώρα, τὸ μάθημα τῶν Ἑλλήνων ὡς χτές, ἐσὺ
τοῦ ραγιᾶ μάνα βιβλικό, πλάσμα ὀρφικό, Εὐρυδίκη,
τοῦ πανελλήνιου μεγαλονείρου χρυσοπηγή,
μᾶς τὸν καθρέφτιζες μέσ᾿ στῆς Πόλης τὸ βασιλίκι
τὸν ξυπνημένο Μαρμαρωμένο, κυνηγητὴ
τοῦ Ἰσλάμ. Ἡ Θρᾴκη προικιό του, ὢ δόξα! Καὶ ἀπανωπροίκι
μιὰ Ἑλλάδα πάλε στὴν τουρκεμένην Ἀνατολή,
τῆς Ἰωνίας γλυκοξημέρωμα.... Οἱ λύκοι! Οἱ λύκοι!
κ᾿ οἱ βοσκοὶ ἀνάξιοι, λύκοι καὶ οἱ σκύλοι κ᾿ οἱ ἀντρεῖοι δειλοί.
Στῆς Πολιτείας τὴ μάντρα οἱ λύκοι! Παντοῦ εἶναι λύκοι!
Ξανὰ στὰ Τάρταρα ἴσκιος, τοῦ ψάλτη λατρεία κ᾿ ἐσύ.
Ψόφια ὅλη ἡ στάνη. Φέρτε νὰ πιοῦμε, κούφιο νταηλίκι,
γιὰ τὸ ἀποκάρωμα ποὺ μᾶς πρέπει, κι ὅποιο κρασί.
Ο Γκρεμιστής
Ἀκοῦστε. Ἐγὼ εἶμαι ὁ γκρεμιστής, γιατί εἶμ᾿ ἐγὼ κι ὁ κτίστης,
ὁ διαλεχτὸς τῆς ἄρνησης κι ὁ ἀκριβογιὸς τῆς πίστης.
Καὶ θέλει καὶ τὸ γκρέμισμα νοῦ καὶ καρδιὰ καὶ χέρι.
Στοῦ μίσους τὰ μεσάνυχτα τρέμει ἑνὸς πόθου ἀστέρι.
Κι ἂν εἶμαι τῆς νυχτιᾶς βλαστός, τοῦ χαλασμοῦ πατέρας,
πάντα κοιτάζω πρὸς τὸ φῶς τὸ ἀπόμακρο τῆς μέρας.
ἐγὼ ὁ σεισμὸς ὁ ἀλύπητος, ἐγὼ κι ὁ ἀνοιχτομάτης·
τοῦ μακρεμένου ἀγναντευτής, κι ὁ κλέφτης κι ὁ ἀπελάτης
καὶ μὲ τὸ καριοφίλι μου καὶ μὲ τ᾿ ἀπελατίκι
τὴν πολιτεία τὴν κάνω ἐρμιά, γῆ χέρσα τὸ χωράφι.
Κάλλιο φυτρῶστε, ἀγκριαγκαθιές, καὶ κάλλιο οὐρλιάστε, λύκοι,
κάλλιο φουσκῶστε, πόταμοι καὶ κάλλιο ἀνοῖχτε τάφοι,
καί, δυναμίτη, βρόντηξε καὶ σιγοστάλαξε αἷμα,
παρὰ σὲ πύργους ἄρχοντας καὶ σὲ ναοὺς τὸ Ψέμα.
Τῶν πρωτογέννητων καιρῶν ἡ πλάση μὲ τ᾿ ἀγρίμια
ξανάρχεται. Καλῶς νὰ ῾ρθῆ. Γκρεμίζω τὴν ἀσκήμια.
Εἶμ᾿ ἕνα ἀνήμπορο παιδὶ ποὺ σκλαβωμένο τό ῾χει
τὸ δείλιασμα κι ὅλο ρωτᾷ καὶ μήτε ναὶ μήτε ὄχι
δὲν τοῦ ἀποκρίνεται κανείς, καὶ πάει κι ὅλο προσμένει
τὸ λόγο ποὺ δὲν ἔρχεται, καὶ μία ντροπὴ τὸ δένει
Μὰ τὸ τσεκοῦρι μοναχὰ στὸ χέρι σὰν κρατήσω,
καὶ τὸ τσεκοῦρι μου ψυχὴ μ᾿ ἕνα θυμὸ περίσσο.
Τάχα ποιὸς μάγος, ποιὸ στοιχειὸ τοῦ δούλεψε τ᾿ ἀτσάλι
καὶ νιώθω φλόγα τὴν καρδιὰ καὶ βράχο τὸ κεφάλι,
καὶ θέλω νὰ τραβήξω ἐμπρὸς καὶ πλατωσιὲς ν᾿ ἀνοίξω,
καὶ μ᾿ ἕνα Ναὶ νὰ τιναχτῶ, μ᾿ ἕνα Ὄχι νὰ βροντήξω;
Καβάλα στὸ νοητάκι μου, δὲν τρέμω σας ὅποιοι εἶστε
γκρικάω, βγαίνει ἀπὸ μέσα του μιὰ προσταγή: Γκρεμίστε!
Ουράνια
Ἥλιε, ἐσύ, πηγὴ ἀστείρευτη
κάθε ζωῆς, εἰκόνα
τοῦ ὡραίου ὑπερτέλεια
καὶ τοῦ Ἀπείρου κορῶνα.
Πρὶν ἀρχίσουν τὸ διάβα τους
τῶν θεῶν οἱ λεγεῶνες,
πρῶτο θεὸ σὲ ἀγνάντεψαν
καὶ μοναχὸν οἱ αἰῶνες.
Καὶ πάλι θεὸς ὕστατος
σὲ νεκρικὴ λαμπάδα
τοῦ τελευταίου θρησκεύματος
θὰ φέξης τὴν κρυάδα.
Ἡ γῆ μας γῆ ἄφθαρτων
ἀερικῶν καὶ εἰδώλων,
πασίχαρος καὶ ὑπέρτατος
θεός μας εἶν᾿ ὁ Ἀπόλλων.
Στὰ ἐντάφια λευκὰ σάβανα
γυρτὸς ὁ Ἐσταυρωμένος
εἶν᾿ ὁλόμορφος Ἀδωνις
ροδοπεριχυμένος.
Ἡ ἀρχαία ψυχὴ ζῆ μέσα μας
ἀθέλητα κρυμμένη,
ὁ Μέγας Πᾶν δὲν πέθανεν,
ὄχι, ὁ Πᾶν δὲν πεθαίνει!
...
Μίαν αὐγὴ χειμωνιάτικη
ποῦ φοροῦσε κορῶνα
τὴν καταχνιά, σὰν ὅραμα
εἶδα τὸν Παρθενώνα.
Μαγικὸ μισοδιάφανο
τὸν ἔζωνε μαγνάδι
στὸν ἥλιο ἀγνάντια, κ᾿ ἔλεγεν:
- Ἐγὼ εἶμαι τὸ σημάδι
τοῦ ὡραίου ποὺ δείχνει ἀπόμακρα
στὴν πλατωσιὰ τοῦ Ἀπείρου
καὶ τ᾿ ἄσπρο στέρεο μάρμαρο
σὰν τὸν ἀχνό τοῦ ὀνείρου.
Θαῦμα θαυμάτων μέσα μου
σαλεύει, ἐνῶ κοιμᾶται...
Ἀδέλφια μου, νὰ πλάσουμε
νέαν θρησκείαν ἐλᾶτε!
Ἀσάλευτη, πανύψηλην
ἀλήθεια, ἕνα παλάτι
τῶν ὅλων γιὰ ὅλους! Ἄφραστη
θρησκεία ποὺ νἄχει κάτι
πλέον βαθὺ ἀπ᾿ τὸν Ἔρωτα,
πιὸ μέγα ἀπ᾿ τὴ Θυσία,
καὶ κάτι πλέον ἀπέραντο
κι ἀπ᾿ τὴν Ἀθανασία!
Το τραγούδι του Σταυρού
Κ᾿ ἔγυρ᾿ Ἐκεῖνος τὸ ἄχραντο κεφάλι καὶ ξεψύχησε
στὸ μαῦρο τὸ κορμί μου ἀπάνου·
ἄστρα γινήκαν τὰ καρφιὰ τοῦ μαρτυρίου του, ἄστραψα
Κι ἀπὸ τὰ χιόνια πιὸ λευκὸς τὰ αἰώνια τοῦ Λιβάνου.
Οἱ καταφρονεμένοι μ᾿ ἀγκαλιάσανε
και σὰ βουνὰ καὶ σὰ Θαβὼρ ὑψώθηκαν ἐμπρός μου·
οἱ δυνατοὶ τοῦ κόσμου μὲ κατάτρεξαν
γονάτισα στὸν ἤσκιό μου τοὺς δυνατοὺς τοῦ κόσμου.
Τὸν κόσμο ἂν ἐμαρμάρωσα, τὸν κόσμο τὸν ἀνάστησα,
στὰ πόδια μου ἄγγελοι οἱ Καιροί, γύρω μου σκλάβες οἱ Ὧρες.
Δείχνω μία μυστικὴ Χαναὰν στὰ γαλανὰ ὑπερκόσμια·
μὰ ἐδῶ πατρίδες πάναγνες εἴσαστ᾿ ἐσεῖς, τρεῖς Χῶρες!
Ὢ πρώτη ἐσύ, Ἱερουσαλήμ! τοῦ βασιλιᾶ προφήτη σου
μικρὴ εἶν᾿ ἡ ἅρπα γιὰ νὰ εἰπῇ τὴ νέα μεγαλωσύνη.
Τοῦ Σολομῶντα σου ὁ ναὸς μ᾿ ἀντίκρυσε, καὶ ράγισε·
καινούργια δόξα ντύθηκαν τῆς Ἰουδαίας οἱ κρίνοι.
Κ᾿ ὕστερα ὑψώθηκα σ᾿ ἐσένα, ὦ Πόλη, ἑφτάλοφο ὅραμα,
κ᾿ ἔγινα φῶς τῶν οὐρανῶν, τὸ θᾶμα τοῦ Ἰορδάνη,
τοὺς Κωνσταντίνους φώτισα καὶ τοὺς Ἡράκλειους δόξασα,
και τρικυμίες δὲν ἔσβησαν ἐμέ, μηδὲ Σουλτάνοι.
Καὶ ὕστερα, ταξιδευτής, ἦρθα σ᾿ ἐσένα, ἀσύγκριτη,
Ἀθήνα, τῶν ὡραίων πηγή, τῶν ἐθνικῶν κορῶνα,
τὸν ἄγνωστο ἔφερα Θεό, καί, ἀπόκοτος, ἀψήφησα
τὴν πολεμόχαρη Παλλάδα μέσ᾿ τὸν Παρθενώνα.
Καὶ γνώρισα τοὺς ἱλαροὺς θεοὺς καὶ στεφανώθηκα
τὴν ἀγριλιὰ τῆς Ἀττικῆς, τὴ δάφνη ἀπ᾿ τὴν Ἑλλάδα,
καὶ ὢ λόγος πρωταγροίκητος! τοῦ Γολγοθᾶ τὸ σύγνεφο
πῆρε τὴν ἄσπρη ὁμηρικὴ τοῦ Ὀλύμπου λαμπεράδα.
Τὰ εἴδωλα τ᾿ ἀφρόντιστα καὶ τὰ πασίχαρα ἔφυγαν,
ἀλλ᾿ οὔτε πιὰ μεθάει τὴ γῆ τὸ ἀσκητικὸ μεθύσι,
ἂς λάμπῃ ἡ μυστικὴ χαρὰ στὰ γαλανὰ ὑπερκόσμια·
εἶν᾿ ἐδῶ κάπου μιὰ ζωή, καὶ εἶν᾿ ἄξια γιὰ νὰ ζήσῃ.
Μὲ τὰ κλαδιὰ τῆς φοινικιᾶς νέα ὡσαννὰ λαχτάρισα
σ᾿ ἐσένα, ὦ Γῆ Πανάγια καὶ ὦ πρώτη μου πατρίδα.
Σ᾿ ἐσὲ γυρνῶ, Ἱερουσαλήμ, κ᾿ ἕνα τραγούδι φέρνω σου
Εἶναι πλασμένο ἀπὸ ψυχὴ καὶ ἀπὸ φωνὴ Ἑλληνίδα!
Από τον «Δωδεκάλογο του Γύφτου»
«Καί χορό τριγύρω σου θα στήσουν
Με βιολιά καί με ζουρνάδες
γύφτοι, Εβραίοι, αράπηδες , πασάδες
καί τα γόνατά τους θα λυγίσουν οι τρανοί σου
καί θα γίνουν των ΡΑΓΙΑΔΩΝ οι ΡΑΓΙΑΔΩΝ»
«...Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος, και εγώ είμαι εθνικιστής!»
Κωστής Παλαμάς
Στην κηδεία του έκλαψε σύσσωμος ο Ελληνικός Λαός. Όπως πολύ εύστοχα είπε ο ποιητής Άγγελος Σικελιανός "σε αυτό το φέρετρο ακουμπάει η Ελλάδα" και ακολούθως απήγγειλε το ποίημα που είχε γράψει προς τιμήν του Κωστή Παλαμά.

Ἠχῆστε οἱ σάλπιγγες... Καμπάνες βροντερές,
δονῆστε σύγκορμη τὴ χώρα πέρα ὡς πέρα...
Βογκῆστε τύμπανα πολέμου... Οἱ φοβερὲς
σημαῖες, ξεδιπλωθεῖτε στὸν ἀέρα!
Σ᾿ αὐτὸ τὸ φέρετρο ἀκουμπᾶ ἡ Ἑλλάδα ! Ἕνα βουνὸ
μὲ δάφνες ἂν ὑψώσουμε ὡς τὸ Πήλιο κι ὡς τὴν Ὄσσα,
κι ἂν τὸ πυργώσουμε ὡς τὸν ἕβδομο οὐρανό,
ποιὸν κλεῖ, τί κι ἂν τὸ πεῖ ἡ δικιά μου γλώσσα;
Μὰ ἐσὺ Λαέ, ποὺ τὴ φτωχή σου τὴ μιλιά,
Ἥρωας τὴν πῆρε καὶ τὴν ὕψωσε ὡς τ᾿ ἀστέρια,
μεράσου τώρα τὴ θεϊκὴ φεγγοβολιὰ
τῆς τέλειας δόξας του, ἀνασήκωσ᾿ τον στὰ χέρια
γιγάντιο φλάμπουρο κι ἀπάνω ἀπὸ μᾶς
ποὺ τὸν ὑμνοῦμε μὲ καρδιὰ ἀναμμένη,
πὲς μ᾿ ἕνα μόνο ἀνασασμόν: «Ὁ Παλαμᾶς!»,
ν᾿ ἀντιβογκήσει τ᾿ ὄνομά του ἡ οἰκουμένη!
Ἠχῆστε οἱ σάλπιγγες... Καμπάνες βροντερές,
δονῆστε σύγκορμη τὴ χώρα πέρα ὡς πέρα...
Βογκῆστε τύμπανα πολέμου... Οἱ φοβερὲς
σημαῖες, ξεδιπλωθεῖτε στὸν ἀέρα!
Σ᾿ αὐτὸ τὸ φέρετρο ἀκουμπᾶ ἡ Ἑλλάδα! Ἕνας λαός,
σηκώνοντας τὰ μάτια του τὴ βλέπει...
κι ἀκέριος φλέγεται ὡς μὲ τ᾿ ἄδυτο ὁ Ναός,
κι ἀπὸ ψηλὰ νεφέλη Δόξας τόνε σκέπει.
Τί πάνωθέ μας, ὅπου ὁ ἄρρητος παλμὸς
τῆς αἰωνιότητας, ἀστράφτει αὐτὴν τὴν ὥρα
Ὀρφέας, Ἠράκλειτος, Αἰσχύλος, Σολωμὸς
τὴν ἅγια δέχονται ψυχὴ τὴν τροπαιοφόρα,
ποὺ ἀφοῦ τὸ ἔργο της θεμέλιωσε βαθιὰ
στὴ γῆν αὐτὴν μὲ μίαν ἰσόθεη Σκέψη,
τὸν τρισμακάριο τώρα πάει ψηλὰ τὸν Ἴακχο
μὲ τοὺς ἀθάνατους θεοὺς γιὰ νὰ χορέψει.
Ἠχῆστε οἱ σάλπιγγες... Καμπάνες βροντερές,
δονῆστε σύγκορμη τὴ χώρα πέρα ὡς πέρα...
Βόγκα Παιάνα! Οἱ σημαῖες οἱ φοβερὲς
τῆς Λευτεριᾶς ξεδιπλωθεῖτε στὸν ἀέρα!
http://www.xryshaygh.com

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ... ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ...!!!


Η περίεργη δράση των ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από ευρωπαϊκά κονδύλια, δείχνει να είναι πανευρωπαϊκή. Για παράδειγμα, σύμφωνα με τον Σκάι, υπάρχει η περίπτωση δυο ΜΚΟ που ενώνουν τις δυνάμεις τους. Μια βελγική και μια ελληνική. Και ο σκοπός τους είναι να βρίσκουν εθελοντές για να διαμαρτύρονται στις Σκουριές.

Η βελγική λέγεται «CATAPA» και η ελληνική «EUROPEAN VILLAGE».

Σύμφωνα με τον Σκάι, η βελγική ΜΚΟ έχει αναρτήσει στις ιστοσελίδα της από τις 12/12/2013, προκήρυξη για την πρόσληψη ενός ατόμου, που θα υποστηρίξει την λειτουργία της στην Ελλάδα, αλλά και θα προετοιμάσει και θα υλοποιήσει δραστηριότητες που θα οργανώνονται στην Χαλκιδική.

Η σύμβαση θα είναι 5μηνη (από 1/2/2014 έως 31/7/2014), στο πλαίσιο του Προγράμματος EVS, από το Πρόγραμμα «Νεολαία σε Δράση». Τα έξοδα του εθελοντή, όπως διαμονή, γεύματα, μεταφορές, θα καλύπτονται έως του ποσού των 636 ευρώ, το μήνα.

Τα προσόντα:

- να είναι έως τριάντα (30) ετών,
- να μιλά άπταιστα αγγλικά και ελληνικά,
- να έχει καλή επικοινωνία και κοινωνικές δεξιότητες,
- να έχει εμπειρία στην υπόθεση Χαλκιδικής και σε αντίστοιχες υποθέσεις,
- να μπορεί να υποστηρίξει την ομάδα CATAPA, στην Γάνδη, σε ότι αφορά την κατανόηση της υπόθεσης της Χαλκιδικής και,
- να βοηθήσει στην δημιουργία και βελτίωση των επαφών της βελγικής ΜΚΟ, με τις αντίστοιχες ελληνικές.

Οι υποχρεώσεις:

- να υποστηρίζει καθημερινά την λειτουργία της Οργάνωσης,
- να ενισχύει το δίκτυο με άτομα που αντιτίθενται στην εξόρυξη,
- να παρακολουθεί τις ιστοσελίδες και άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης,
- να παρακολουθεί τις ειδήσεις σχετικά με την εξορυκτική βιομηχανία και ειδικότερα την εξόρυξη χρυσού στην Ελλάδα,
- να δημιουργεί λόμπι και αρχεία σχετικά με την εξορυκτική δραστηριότητα στην Ελλάδα,
- να συντάσσει υλικό για την δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην Ελλάδα,
- να προετοιμάζει και οργανώνει δράσεις κατά της εξόρυξης χρυσού στην Ελλάδα

iefimerida.gr

SOS...!!! ΚΑΤΑΧΕΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ...!!!


«Τρομοκρατικές ομάδες δημιουργήθηκαν στο νότιο τμήμα της χώρας για την απελευθέρωση της Χιμάρας, των Άγιων Σαράντα, της Δερβιτσάνης, της Δρόπολης , τους Γεωργουτσάτες, τις Δρυμάδες και το Κηπαρό και ορισμένα χωριά που πιστεύουν ότι πρέπει να ενταχθούν σε μια αυτονομία στο αλβανικό κράτος», γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.

Η τρομοκρατική οργάνωση που χρηματοδοτείται από λομπίστες για την ανεξαρτησία της Βορείου Ηπείρου, έχει κυκλοφορήσει πλατφόρμα για την αυτονομία.

Έλληνες Ορθόδοξοι κληρικοί χρηματοδοτούν την κίνηση αυτή και μεταξύ τους θεωρούνται ύποπτοι αρκετοί επίσκοποι υψηλού επιπέδου.

Πριν από ημέρες- συνεχίζει το δημοσίευμα- οι δύο σύμμαχοι της Αναγέννησης, ο Βαγγέλης Ντούλε και ο Βασίλης Μπολάνος, προέβησαν σε κλήσεις κατά του αλβανικού κράτους και απαίτησαν περισσότερη αυτονομία στην ελληνική μειονότητα, μια πρωτοβουλία που υποστηρίχθηκε από το βουλευτή του LSI (Σοσιαλιστικό Κίνημα για Ενσωμάτωση), Βαγγέλη Τάβο.

Η αστυνομία και ο Σαϊμίρ Ταχίρι (υπουργός Εσωτερικών) σιωπούν και δεν προβαίνουν σε δηλώσεις.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε κοντά στο χωριό Δρυμάδες που είναι γνωστό ότι ανήκει στην εκλογική περιφέρεια των βουλευτών του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Κότσο Κοκοδήμα και Έντι Ράμα, σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα.

The Hellenic Information Team

Απίστευτες απειλές μουσουλμάνου στην Ρόδο για την προβοκάτσια στα μουσουλμανικά νεκροταφεία! video


siex-rhodes
Θα τους γδάρουν ζωντανούς ήθελε να πει ο Σιέχ… Ποιους θα λιντσάρουν η γδάρουν Σιέχ ;Όπως διαβάζουμε στοeleusisdiagoridon.blogspot.gr:
“Εδώ στην πατρίδα που φιλοξένησε υπάρχουν νόμοι και δικαιοσύνη, δεν μπορείς να επικαλείστε τέτοιες βαρβαρότητες στην πατρίδα μας ,κομμένο και ραμμένο λοιπόν Σιέχ και μην απειλεις χωρίς στοιχεία κανέναν Έλληνα πολίτη
Λές πως αν τα μάθουν οι Πακιστανοί θα γδάρουν ζωντανούς τους υπαίτιους χρυσαυγίτες έτσι; Φαίνεται πως έχεις πολύ θράσος για να μιλάς σε αυτόν τον τόνο.!!
Και οι Πακιστανοί σου Σιέχ να τα μάθουν και να μην τα μάθουν,η να αποδειχτεί όντως πως αυτην την ενέργεια βανδαλισμού την έκαναν χρυσαυγίτες, το μόνο που μπορείτε να κάνετε εσύ και οι Πακιστανοί σου είναι μια μήνυση, δηλαδή καταβάλλεις χαρτόσημο 120 ευρώ στα δικαστήρια για τον υπαίτιο που θα αποκαλύψεις, μετά πάς με αυτό στον αστυνομικό υπηρεσίας και κάνεις μήνυση για προσβολή και βεβήλωση θρησκευτικού οργάνου,και μετά περιμένεις την τακτική δικάσιμο,,,, αυτο επιβάλει η έννομη τάξη και οι νόμοι του κράτους μας Σιέχ.
ΌΠΟΙΟΣ νομίζει πως θα κάνει την πατρίδα μας Ισλάμ αμπάντ και σαράι του ΓκαραγκιοζοΙσλάμ είναι γελασμένος,,,,
<<< και ο τελευταίος να κλείνει την πόρτα>>>
Γιαυτό Σιέχ εγώ στη θέση σου θα ανακαλούσα τις απειλές και άμεσα μάλιστα,διότι αν χτυπηθεί Έλλην πολίτης η γδαρθεί η λιντσαριστεί από ισλαμιστές λαθρομετανάστες, Πακιστανούς κτλπ λόγο των πολιτικών του φρονημάτων, τότε να είναι γρήγορο το καταμαράν που θα φύγεις και εσύ και οι Πακιστανοί σου.
Για εμάς που έχουν δει τα μάτια μας, λέμε πως η υπόθεση είναι φτιαχτή, και πολύ πιθανόν πράκτορες της Άγκυρας που σουλατσάρουν τριγύρω ανενόχλητοι τη έκαναν, για να δημιουργήσουν καταστάσεις,και ίσως εξέγερση λαθρομεταναστών ,,θα δούμε λοιπόν -επαγρυπνείτε Ελληνες έρχονται καταστάσεις.”
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΙΕΧ
http://www.makeleio.gr

Πράκτορες της INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION (IPA) συνελήφθησαν στα αιματηρά γεγονότα της Ουκρανίας!!! ΒΙΝΤΕΟ

— Μισθοφόροι των IPA στην Ουκρανία.
— Κατά τη διάρκεια της επίθεσης των νεοναζί «Μαϊντάν» ένας από τους μισθοφόρους των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ που κρατούνται ήταν μέλος της ΙΡΑ (INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION – ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ)…

  — Η IPA – Διεθνής Ένωση Αστυνομικών, είναι μια…. Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση, η οποία ελέγχεται από το καθεστώς των ΗΠΑ. Μέσα από αυτό, οι Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες του ΝΑΤΟ προσλαμβάνουν ανθρώπους από τις τάξεις του στρατού, της αστυνομίας και άλλων δυνάμεων ασφαλείας.
  — Η ΙΡΑ της οποίας οι πράκτορες συλλαμβάνονται, ενώ συμμετέχουν ενεργά στην απόπειρα του φασιστικού-νεοναζιστικού πραξικοπήματος στο Κίεβο, δραστηριοποιείται και στην χώρα μας:
  — Οι πληροφορίες από τό:
eglimatikotita.gr

Να ποιοι κρύβονται από πίσω: Οι ΗΠΑ "σπρώχνουν" την Ουκρανία στο ΔΝΤ 
Να ξεκινήσει άμεσα διαπραγματεύσεις με το ΔΝΤ για να πάρει δάνειο και να απεμπλακεί οικονομικά από τη Ρωσία "σπρώχνει" την Ουκρανία η Ουάσινγκτον και ήδη ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Τζακ Λιού έδειξε το... δρόμο.

Ο Λιου μίλησε με τον Αρσένι Γιάτσενγιουκ, μέλος της προσωρινής ηγεσίας της χώρας, καθώς επέστρεφε στην Ουάσινγκτον μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής των G20 στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, δήλωσε στο πρακτορείο Reuters αξιωματούχος του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, μαζί με την Ευρώπη και άλλους φορείς της διεθνούς κοινότητας, ήταν υπέρ της συμπλήρωσης ενός προγράμματος από το ΔΝΤ για τον μετριασμό των επιπτώσεων από τις μεταρρυθμίσεις μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, είπε ο αξιωματούχος.

Την Κυριακή, η προσωρινή ηγεσία της Ουκρανίας δεσμεύτηκε να θέσει τη χώρα σε πορεία ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία για την υπογραφή συμφωνίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση, μετά την εκδίωξη από την προεδρία του Βίκτορ Γιανουκόβιτς, ο οποίος έχει την υποστήριξη της Μόσχας
newsit

Εἶναι παράνομη ἡ κατοχή παλαιῶν βιβλίων;

Ὤ, ναί!!!


Εἶναι παράνομη!!! Εἶναι κάτι ποὺ δὲν γνωρίζει ὁ πολὺς κόσμος, ἀλλὰ ἤδη εἶναι νομοθετημένο καὶ ὑπογεγραμμένο ἀπὸ τὸν πολὺ Μπένυ, βάσει κάποιων πληροφοριῶν ποὺ κατάφερα νὰ συγκεντρώσω…

Ὄχι, δὲν τὸ ἔκανε τώρα… Τὸ ἔκανε ἐπὶ κάποιας ὑπουργείας του πρὸ ἐτῶν. Μᾶλλον ἐπὶ ὑπουργείας του στὸ ὑπουργεῖον ἀ-Πολιτισμοῦ…

Τότε ποὺ ὑπέγραφε γιὰ τὴν καταστροφὴ τῶν προϊστορικῶν οἰκισμῶν, πρὸ κειμένου νὰ γίνῃ τὸ ἀεροδρόμιον τῶν Σπάτων…
 


Τότε ποὺ ὑπέγραφε γιὰ νὰ ἁρπαχθῇ ἡ διαχείρισις τοῦ σπηλαίου τῶν Πετραλώνων ἀπὸ τὸν Ἄρη Πουλιανό, μὲ κύριον στόχο νὰ καταστραφῇ τὸ βασικὸ εὕρημα καὶ νὰ μειωθῇ κατὰ ἕνα μηδενικὸ ἡ ἡλικία του… (Ὤ, ναί… ἀπὸ 700.000 ἔτη, ποὺ κατέγραφαν οἱ ἀνθρωπολόγοι, πέσαμε, λόγῳ Μπένυ στὶς …70.000!!! Τὶ σοῦ κάνουν ὅμως τὰ μηδενικά… Ἔ;) Ὁ κάτοχος βιβλίων λοιπόν, ποὺ ξεπερνοῦν σὲ ἡλικία τὰ ἐκατὸ χρόνια, κατὰ πῶς γνωρίζω, διαπράττει ἔγκλημα κατὰ τοῦ κράτους…


Θεωρεῖται κοινὸς ἐγκληματίας…
Τί κι ἐάν κληρονόμησε τήν βιβλιοθήκη τοῦ παπποῦ του; Τί κι ἐάν ἔκανε μίαν βόλτα στά παλαιοβιβλιοπωλεῖα;
Τί κι ἐάν πέτυχε κάποιαν ἀνακαίνισιν καί κατάφερε νά μαζέψῃ μέρικά …ἀποῤῥίματα;
Σημασία δὲν ἔχει τὸ τὶ λέει ὁ κάτοχος ἀλλὰ τὸ τὶ λέει ὁ νόμος. Κι ὁ νόμος κρίνει πὼς εἶναι παράνομος… Ἄρα τὸ βιβλίο, ἤ τὰ βιβλία, κατάσχονται καὶ φυσικὰ ὁ κάτοχος ὁδεύει…
Ἔ, νὰ μὴν τὰ λέμε κι ὅλα…
Θὰ τρομάξουμε…¨

Υ.Γ.1. Ἐπιφυλάσσομαι νὰ ἐπανέλθω μὲ τὸ ΦΕΚ. 



Υ.Γ.2. Πῶς μοῦ ἦλθε τώρα αὐτό; Μπᾶ… Τίποτα σπουδαῖο… Συζητοῦσα μὲ μίαν φίλη, ποὺ εἶχε ἀπορία, γιὰ τὸ ἀδίκημα τοῦ Παππᾶ, περὶ τῆς κατοχῆς δύο βιβλίων τοῦ 1803. Ὄχι, δὲν θὰ φάῃ ἰσόβια… Στὴν κρεμάλα θὰ τὸν στείλουν… Τόσο βαρὺ τὸ ἀδίκημα… Ἀλήθεια σᾶς λέω… 

Υ.Γ.3. Ἐὰν εἶστε κάτοχος βιβλίου ἡλικίας πέραν τῶν ἐκατὸ ἐτῶν, μὴν σκεφθεῖτε πὼς θὰ γλυτώσετε… Ἀκόμη καὶ …μετὰ θάνατον, θὰ …πληρώσετε… Καὶ μὴ διανοηθεῖτε νὰ βγάλετε ἔξω ἀπὸ τὴν χώρα τὰ βιβλία… Σὲ λίγο, ἐὰν ἤδη δὲν ἔχῃ νομοθετηθῇ, σὲ κάθε μεριὰ τοῦ πλανήτου θὰ θεωρεῖστε …φυγάς!!! Υ.Γ.4. Καλοῦ κακοῦ, ἐὰν εἶστε κάτοχος παλαιῶν βιβλίων… ψηφιοποιεῖστε τά!!! Τοὐλάχιστον θὰ γίνουμε ΟΛΟΙ μας συνεργοὶ στὸ …«ἔγκλημα»!!!
Β’ μέρος τῆς δημοσιεύσεως  (συμπλήρωμα).


Τὸ παραπάνω ἔγραψα λίγες ὧρες πρὶν μάθω τὴν ἀκριβὴ περίοδο τοῦ νομομαγειρέματος.


Ἐπανέρχομαι ὅμως γιὰ νὰ σᾶς ἐνημερώσω γιὰ τὸ σχετικὸ νομομαγείρεμα, ποὺ φυσικὰ φέρει τὴν ὑπογραφὴ τοῦ τεραστίου Μπένυ…
(Νά μὴν ξεχάσω νὰ στείλω τά συγχαρητήρια στήν …μανούλα του; Φτοῦ σκόρδα…!!!)
Νόμος 3028/2002!!!
Ἀπολαῦστε τόν!
(Κι ἐὰν βρεῖτε κάτι σχετικὸ ἐνημερῶστε μέ! Ἁπλῶς εἶναι τμῆμα ἀπὸ τὸ πλιάτσικο κι αὐτό!)


ΦΕΚ Βενιζέλου γιὰ ἁρπαγὴ βιβλίων.


Βρέ ποιός …«πειραγμένος» ἔχει βάλει στό μάτι τίς βιβλιοθῆκες μας; Μήπως μπορεῖτε νά φανταστεῖτε;


Μήπως εἶναι κάποιος πού ἐδῶ καί αἰῶνες ἔχει βάλῃ χέρι σέ κάθε πνευματική μας ἐλευθερία;
Μήπως καί μερικές γενοκτονίες ὑπογράφει;
Μήπως τό Βυζαντινό Μουσεῖο, πού ἔχει τεθῇ ὡς …θεματοφύλαξ τῶν βιβλίων, κρύβει κάτι ἄλλο πίσω του;


filonoi.gr

''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ'' ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ VODAFONE!


Μπορεί να γελάς στην Ελλάδα με τουν Κίτσου και την Τασούλα αλλά η vodafone αποφάσισε για το όνομα των Σκοπίων. Θα είναι MACEDONIA. Εκτός από την ηλεκτρονική διεύθυνση μπροστά στο φυλλάδιο, εντός μας έχει και χάρτη για το πως θα φτάσουμε στην ΑΤΙΝΑ…







ΣΟΚΑΡΕΙ Ο ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ! ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ!







Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ο μισελληνισμός των Δυτικών, ο οποίος όποτε έχει τη δυνατότητα βγαίνει στην επιφάνεια απροκάλυπτα, είτε σε μορφή επίθεσης ενάντια στον ελληνικό πολιτισμό είτε στην Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία. Αυτή τη φορά στρέφεται ενάντια της ελληνικής Ιστορίας παραχαράσσοντάς την, αγνοώντας τις πηγές και την Αλήθεια. Η παραχάραξη μάλιστα έρχεται από επιστήμονες σε φυλλάδιο που διανέμεται στους φοιτητές Ιστορίας του γερμανικού Πανεπιστήμιου του Τύμπιγκεν (Tübingen), αποδεικνύοντας πως η επιστήμη ακολουθεί την πολιτική και όχι το αντίθετο.







Στο κείμενο του ιστορικού Volkmann αναγράφεται η εξοργιστική φράση "Makedonen und Griechen" που σημαίνει "οι Μακεδόνες και οι Έλληνες". Διαφοροποιούνται δηλαδή οι Μακεδόνες από τους υπόλοιπους Έλληνες. Εμείς σημειώνουμε πως οι Γερμανοί (και γενικώς οι Ευρωπαίοι) μπορούν να κάνουν την πολιτική τους. Το αιώνιο πρόβλημα της Ελλάδας είναι η αδυναμία της πολιτικής εξουσίας, να επηρεάσει την Ευρώπη, βασισμένη στην "πρόταση πολιτισμού" που έχει να προσφέρει η πατρίδα μας. Να διαδώσει δηλαδή την ελληνική Ιστορία και να επιβάλλει την ορθή προβολή της. Παραθέτουμε εδώ ένα απόσπασμα επιφυλλίδας του Χρήστου Γιανναρά:
"Αλλά η οικουμενικότητα του Ελληνισμού δεν τελειώνει στα αριθμητικά μεγέθη της διασποράς. Ο Ελληνισμός είναι μια κληρονομιά ζωής και μια στάση ζωής μέσα στην οικουμένη, με ιστορικές δυνατότητες ασύγκριτα μεγαλύτερες από το κρατίδιο το σχεδιασμένο στο χάρτη. Αυτή η στάση είναι ίναι ο «άλλος πόλος» του δυτικοευρωπαϊκού πολιτισμού, του πολιτισμού της καταναλωτικής βαρβαρότητας και της ηθικιστικής λογικοκρατίας."
Αυτή την οικουμενικότητα που περικλείει φυσικά και την πλούσια Ιστορία μας πρέπει να προωθήσει το ελληνικό Κράτος αν επιθυμεί να λάβει δύναμη ο λόγος του και να μας πάρουν σοβαρά οι Ευρωπαίοι.


alertgr.blogspot.gr

Στη φυλακή οδηγός του ΟΑΣΘ ως «ρατσιστής» επειδή κατέβασε αλλοδαπούς τζαμπατζήδες

Ποινή φυλάκισης δέκα μηνών, με τριετή αναστολή, και χρηματικό πρόστιμο 1000 ευρώ, επέβαλε το Δ' Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε βάρος οδηγού του ΟΑΣΘ, ο οποίος βρέθηκε κατηγορούμενος για το ότι υποχρέωσε δύο Αφρικανούς επιβάτες να αποβιβαστούν από λεωφορείο του Οργανισμού, καθώς δεν είχαν εισιτήρια...
Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για «άρνηση παροχής υπηρεσίας για λόγους ρατσιστικής συμπεριφοράς»!

Η υπόθεση ήρθε στο “φως” της δημοσιότητας, τον περασμένο Απρίλιο, ύστερα από σχετική αναφορά που έκανε ομάδα δικηγόρων, καταγγέλλοντας τον συγκεκριμένο οδηγό για «ρατσιστική» συμπεριφορά.


Επικαλούμενοι «μαρτυρία» επιβάτιδας, οι δικηγόροι υποστήριξαν ότι ο καταγγελλόμενος επιτέθηκε φραστικά στους υπόλοιπους επιβάτες, που θορυβήθηκαν από τη συμπεριφορά του και απευθυνόμενους προς το μέρος τους φέρεται, τάχα, να είπε ότι είναι “χρυσαυγίτης”, επιδεικνύοντας – σύμφωνα πάντα με τους μάρτυρες - μενταγιόν που φορούσε με το σύμβολο του κόμματος.

Η υπόθεση είχε προκαλέσει την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, από την οποία διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας, αποτέλεσμα της οποίας ήταν η παραπομπή τού οδηγού σε δίκη.

Απολογούμενος στο δικαστήριο, ο κατηγορούμενος εξήγησε ότι ο ίδιος έκανε έλεγχο στους δύο επιβάτες, επιμένοντας ότι όντως δεν είχαν εισιτήρια.

Διέψευσε δε, τα όσα κατήγγειλε η «αυτόπτης μάρτυρας» ότι ακολούθησαν μετά το περιστατικό.


Μάλιστα, προκειμένου να ενισχύσει τον ισχυρισμό του ότι δεν τρέφει ρατσιστικά αισθήματα, επιστράτευσε ως μάρτυρα υπεράσπισης αλλοδαπό φίλο του
sklantzithres.blogspot.gr

Η “αντικειμενική” ενημέρωση των ΜΜΕ: Έλληνας Εθνικιστής σημαίνει εγκληματίας και Ουκρανός Εθνικιστής άνθρωπος σύμβολο! ΒΙΝΤΕΟ

Η “αντικειμενική” ενημέρωση των ΜΜΕ: Έλληνας Εθνικιστής σημαίνει εγκληματίας και Ουκρανός Εθνικιστής άνθρωπος σύμβολο! ΒΙΝΤΕΟ
Το να είσαι Εθνικιστής στην Ελλάδα, πέραν του γεγονότος πως είναι πολιτικά μη ορθό τυγχάνει εσχάτως να είναι και ποινικά κολάσιμο, μετά τις παράνομες πολιτικές διώξεις τις οποίες εξαπέλυσε εις βάρος του Αρχηγού, βουλευτών, στελεχών και μελών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, η Χούντα των Σαμαροβενιζέλων. Το να είσαι όμως Εθνικιστής στην Ουκρανία, είναι τόσο ηρωικό, ώστε τα ελληνικά μέσα μαζικής εξαπάτησης να σε χαρακτηρίζουν «άνθρωπο-σύμβολο της Επανάστασης»!
Η αντιδιαμετρική αντιμετώπιση των Εθνικιστών σε Ελλάδα και Ουκρανία, υποκρύπτει βαθύτερες σκοπιμότητες και πανίσχυρα οικονομικά και γεωπολιτικά συμφέροντα. Αυτές οι σκοπιμότητες και τα συμφέροντα είναι που χαράσσουν την γραμμή της ενημέρωσης, ή ορθότερα, της καθεστωτικής προπαγάνδας. Και τη γραμμή αυτή τη δίνουν εκείνοι οι οποίοι κινούν επί της ουσίας τα νήματα κρατών, όπως η Ελλάδα και η Ουκρανία.
Επί σχεδόν δύο έτη και πολύ περισσότερο από το τέλος του περασμένου Σεπτέμβρη, οι «αντικειμενικές» φυλλάδες και τα τσοντοκάναλα της διαπλοκής, προβαίνουν στον ενελέητο βομβαρδισμό της ελληνικής γνώμης με ασύστολα ψεύδη, συκοφαντίες και λάσπη εις βάρος της Χρυσής Αυγής και κατ' επέκταση του Ελληνικού Λαϊκού Εθνικισμού. Ώρες ατελείωτες και μελάνι άφθονο έχουν σπαταληθεί προκειμένου να συνδυαστεί στο υποσυνείδητο των Ελλήνων πως ο Εθνικισμός είναι το απόλυτο κακό της Ελλάδος του 21ου αιώνα. Οι Εθνικιστές δε, παρουσιάζονται λίγο ως πολύ τα τέρατα εκείνα, τα οποία κατασπαράσσουν λαθρομετανάστες και πολιτικούς αντιπάλους, δίχως βεβαίως ποτέ να προβάλλονται και τα ακλόνητα στοιχεία προς πιστοποίηση των καταγγελιών.
Κατά εντελώς διαφορετικό τρόπο παρουσιάζουν τα ελληνόφωνα μέσα μαζικής εξαπάτησης τα εθνικιστικά κινήματα και ομάδες της Ουκρανίας. Ως γνωστόν, οι Ουκρανοί εθνικιστές διαδραμάτισαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην εξέγερση κατά της κυβέρνησης, εξέγερση η οποία οδήγησε στη φυγή του Προέδρου της χώρας Β. Γιανουκόβιτς και στην πτώση της κυβέρνησης. Οι Ουκρανοί εθνικιστές λοιπόν, προβάλλονται ως σύμβολα της επανάστασης, ως πολιτικοί ακτιβιστές και άνθρωποι της διπλανής πόρτας, ήτοι τμήμα του Λαού.

Μας στέλνουν “πακέτο” 50.000 Σύρους λαθρομετανάστες

Μας στέλνουν “πακέτο” 50.000 Σύρους λαθρομετανάστες
Τουλάχιστον 1.000 άτομα (επίσημα στοιχεία, οπότε τα ανεπίσημα είναι πολύ υψηλότερα) διέρχονται τα ανατολικά μας σύνορα κάθε μήνα, διογκώνοντας ακόμη περισσότερο το μείζον ζήτημα της αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευσης. Μέσα σε λίγους μόνο μήνες, περί τους 13.000 λαθρομετανάστες έχουν διέλθει τα ελληνικά σύνορα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η Ευρωπαϊκή Ένωση απαιτεί από την κυβέρνηση των ανδρείκελων της Αθήνας να παράσχει άσυλο και φιλοξενία σε άλλους 50.000!
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ο συνολικός αριθμός των μη νόμιμων συλληφθέντων Σύρων υπηκόων εντός του 2013 έφτασε τους 8.517 σε εθνικό επίπεδο, παρουσιάζοντας μια αύξηση της τάξης του 7,44% έναντι των 7.927 συλλήψεων το 2012. Πρακτικά, μία στις πέντε συλλήψεις λαθρομεταναστών στην ελληνική επικράτεια αφορά Σύρους λαθροεισβολείς!
Εν προκειμένω, οι χώρες του ευρωπαϊκού βορρά, επιχειρώντας να αποφύγουν την υποδοχή νέων λαθροεισβολέων διατυπώνουν την απαίτηση η Ελλάδα να γίνει η χώρα φιλοξενίας τους και επιπλέον, να τους παραχωρήσει πολιτικό άσυλο!
Οι χώρες του βορρά, συγκεκριμένα αναφέρονται η Σουηδία, η Γερμανία και η Αυστρία προχωρούν σε επιλεκτική παροχή πολιτικού ασύλου μόνο σε χριστιανούς υπηκόους Συρίας. Με συνομιλητές όμως τα πολιτικά ανδρείκελα της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, τα οποία δικαρίνονται για την υποτακτικότητα και το ραγιαδισμό τους, προβαίνουν σε θρασύτατες αξιώσεις, οι οποίες θα προκαλέσουν ακόμη σοβαρότερα προβλήματα στα ήδη υπάρχοντα του Ελληνικού Λαού.
Το γεγονός ότι η Χούντα των Σαμαροβενιζέλων έχει ήδη προσυμφωνήσει με τις ευρωπαϊκές αξιώσεις, πιστοποιείται από την εκπόνηση σχεδίου διαχείρισης του «προσφυγικού κύματος» από το υπουργείο στο οποίο προΐσταται ο αρλεκίνος Δένδιας και το οποίο υποτίθεται πως θα τεθεί εν ισχύ, μόνο εάν αυτό καταστεί «ανθρωπιστικά απόλυτα αναγκαίο». Ο καθένας αντιλαμβάνεται τι σημαίνει τούτο στην πραγματικότητα.
http://www.xryshaygh.com

Εγκεφαλικά στο Μαξίμου: 11% η ψοφοδεξιά, 24% η Χρυσή Αυγή σε δημοσκόπηση της Βρετανικής Πρεσβείας

Οι νέες πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής που έχουν ως σκοπό να θέσουν το κόμμα εκτός νόμου πηγάζουν από την απόγνωση της Συγγρού που παίζει το τελευταίο της χαρτί ενόψει των επερχόμενων εκλογικών αναμετρήσεων.
Το Μαξίμου βρισκόμενο σε πλήρη απόγνωση, γνωρίζοντας πως η Νέα Δημοκρατία σβήνει, καταγράφοντας ποσοστά "Πολιτικής άνοιξης" προωθεί την οριστική κατάλυση του Συντάγματος με τις τελευταίες διώξεις κατά του συνόλου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Ότι και να κάνουν όμως ο Μάιος έρχεται!

Όπως αποκάλυψε το Makeleio διενεργήθηκε νέα δημοσκόπηση για λογαριασμό της μεγάλης εταιρίας στοιχημάτων William Hill που δραστηριοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις Χώρες της Κοινοπολιτείας στις 15, 16 και 17 Φεβρουαρίου στην Ελλάδα από μη κατονομαζόμενη εταιρία δημοσκοπήσεων υπό την αιγίδα της Βρετανικής πρεσβείας στην Αθήνα.
Η έρευνα αφορά στην πρόθεση ψήφου στις Ευρωεκλογές της 25ης Μαϊου 2014. Τα αποτελέσματα είναι τα ακόλουθα:
ΣΥΡΙΖΑ 32%
Χρυσή Αυγή 24%
Νέα Δημοκρατία 11%
ΚΚΕ 9%
Αν. Έλληνες 6%
Συνασπισμός ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ -Οικολόγων 7,5%
ΛΑΟΣ 4%
Λοιποί 6,5%
Στην δημοσκόπηση αυτή ελήφθησαν υπ΄όψη εκτός από τις απαντήσεις των (τηλεφωνικώς) ερωτηθέντων το διαμορφωμένο κατά τον προηγηθέντα μήνα κλίμα οικονομικής και εμπορικής πίστης, η γενικότερη κοινωνική και ψυχολογική διάθεση επιλεγμένων αντιπροσωπευτικών ομάδων του πληθυσμού και οι προσβάσεις στο Διαδίκτυο με την μορφή καταμέτρησης και επεξεργασίας σχολίων σε επιλεγμένες αντιπροσωπευτικές ιστοσελίδες πολιτικού περιεχομένου και σχολιασμού.
Το Εθνικιστικό ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!
http://www.xryshaygh.com

Νέες πολιτικές διώξεις: Διέταξαν ΕΔΕ για τον υποψήφιο περιφερειάρχη της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη - ΒΙΝΤΕΟ

Νέες πολιτικές διώξεις: Διέταξαν ΕΔΕ για τον υποψήφιο περιφερειάρχη της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη - ΒΙΝΤΕΟ
Διοικητική εξέταση διατάχθηκε για τον εν ενεργεία αστυνομικό Γιώργο Σπυρόπουλο από τα Σφακιά, ο οποίος θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης με την "Ελληνική Αυγή για την Κρήτη". Οι υπάλληλοι του Δένδια διέταξαν ΕΔΕ για τον εν ενεργεία αστυνομικό για την ομιλία του κατά την επίσημη παρουσίαση του ψηδοδελτίου
 Επαναλαμβάνουμε: διατάχθηκε ΕΔΕ για τις δηλώσεις που έκανε! Εάν δεν είναι αυτό πολιτική δίωξη, τότε τι είναι;
Παρατίθεται η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.: Για τις δηλώσεις αστυνομικού σε χθεσινή εκδήλωση του πολιτικού κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης, διατάχθηκε Διοικητική Εξέταση και παράλληλα το σχετικό υλικό θα υποβληθεί στην εισαγγελία για ποινική αξιολόγηση.
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης είναι ένας άνθρωπος του οποίου η υποψηφιότητα αποτελεί απάντηση στην λασπολογία και τις μεθοδεύσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής. Είναι η δήλωση ότι η Χρυσή Αυγή είναι η αφρόκρεμα της Ελληνικής Κοινωνίας. Με καταγωγή από τα Σφακιά και τα Μαρτυρικά Καλάβρυτα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης, Γιώργος Σπυρόπουλος είναι εν ενεργεία αστυνομικός.
Με θητεία στο πιο επίλεκτο σώμα του Ελληνικού Στρατού, τις Υποβρύχιες Καταστροφές, ο Γιώργος Σπυρόπουλος έχει στο ενεργητικό του δύο επ' ανδραγαθεία προαγωγές για την απελευθέρωση ομήρου από ληστεία. Είναι αυτός που αφόπλισε τον απαγωγέα του Καραμολέγκου, αλλά για αυτό δεν βραβεύτηκε γιατί ήταν γνωστή η ιδεολογική του επιλογή!
http://www.xryshaygh.com

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

2.850 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ!!! ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ 23% ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ - ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ 10 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...

Σε συμφωνία για την σύσταση κοινής επιτροπής εμπειρογνωμόντων με αντικείμενο την ανταλλαγή κρατουμένων μετάξυ Ελλάδος και Αλβανίας κατέληξαν οι υπουργοί Δικαιοσύνης των δύο χωρών σε συνάντηση που είχαν σήμερα στην Αθήνα.

Τη σύσταση κοινής επιτροπής που θα εξετάσει και θα προωθήσει την ανταλλαγή κρατουμένων μεταξύ της Ελλάδας και της Αλβανίας, αποφάσισαν σε συνάντηση που είχαν σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου και ο Αλβανός ομόλογος του Νασίπ Νάκο (Nasip Naco), ο οποίος αποδέχθηκε πρόσκληση του κ. Αθανασίου και πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στη χώρα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη, στην οποία εκτός των κ.κ. Αθανασίου και Νάκο συμμετείχαν υψηλόβαθμα στελέχη των δύο υπουργείων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, οι δύο πλευρές αντήλλαξαν απόψεις για την αποτελεσματικότερη λειτουργία των φυλακών των δύο χωρών, η δε αλβανική πλευρά ζήτησε τη συμβολή του ελληνικού υπουργείου Δικαιοσύνης σε τεχνικό επίπεδο.

Κατά τη συνάντηση που είχαν ο Χαράλαμπος Αθανασίου και ο Αλβανός ομόλογός του Νασίπ Νάκο, παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών των δύο υπουργείων, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην προώθηση Αλβανών κρατούμενων από τα σωφρονιστικά καταστήματα της Ελλάδας σε αυτά της γειτονικής χώρας και αντιστρόφως.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα στα ελληνικά σωφρονιστικά καταστήματα κρατούνται 2.850 Αλβανοί. Οι δύο πλευρές αποφάσισαν τη συγκρότηση κοινής επιτροπής εμπειρογνωμόνων που θα μελετήσουν το ζήτημα της μεταφοράς των κρατουμένων και στη συνέχεια θα υπογράψουν διμερή συμφωνία.

Όπως είπε ο Αλβανός υπουργός Δικαιοσύνης, με τη σύσταση της επιτροπής εμπειρογνωμόνων και την υπογραφή της διμερούς συμφωνίας, η αλβανική κυβέρνηση θα προχωρήσει στη συνέχεια στη μεταφορά, «με τη δική τους ασφαλώς επιθυμία», όπως διευκρίνισε, Αλβανών κρατούμενων στην Αλβανία για να εκτίσουν το υπόλοιπο της ποινής τους. Αυτό, συμπλήρωσε, ισχύει και για τους Έλληνες πολίτες που βρίσκονται σε αλβανικές φυλακές, οι οποίοι, στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας, μπορούν να μεταφερθούν για να εκτίσουν το υπόλοιπο της ποινής τους στην Ελλάδα.

iefimerida.gr 

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΛΕΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ


Ένας πολιτικός από το κόμμα του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν κατηγόρησε τους Εβραίους για την καταστροφή της Ρωσίας. 

Αναφέρει η ιστοσελίδα The Times of Israel

Η καταγγελία του Oleg Bolychev, βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος ‘Ενωμένη Ρωσία’ στο περιφερειακό κοινοβούλιο στο Καλίνινγκραντ, έγινε στο κοινοβούλιο στις 6 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Regnum, το οποίο αναφέρθηκε στο περιστατικό. Κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης, ο Bolychev αποκάλεσε τους επικριτές του «Εβραίους, βυθισμένους στην αντιπολίτευση», προσθέτοντας : «Εσείς καταστρέψατε τη χώρα μας το 1917 και εσείς καταστρέψατε τη χώρα μας το 1991».

Το Ρωσικό -Εβραϊκό Συνέδριο καταδίκασε τον βουλευτή, καλώντας τις αρχές να διεξάγουν έρευνα για την προσβλητική δήλωση. Ο Bolychev επίσης δέχθηκε πυρά από συναδέλφους του στο κυβερνών κόμμα, μερικοί από τους οποίους ζήτησαν την διαγραφή του.

«Είναι απίστευτο που ένα δημόσιο πρόσωπο μπορεί να κάνει τέτοιες εξτρεμιστικές δηλώσεις», δήλωσε ο (εβραϊκής καταγωγής) βουλευτής Alexander Khinshtein στο πρακτορείο ειδήσεων AFP.

Ο Bolychev απέρριψε τις κατηγορίες ότι οι παρατηρήσεις του ήταν αντισημιτικές και αρνήθηκε τους ισχυρισμούς περί εξτρεμισμού ως «ασυναρτησίες και προκλήσεις».

Πηγή: greeknation.blogspot.gr

ΚΛΗΡΩΣΗ “ΛΟΥΚΟΥΜΙ”! ΑΝΟΙΞΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ – Η ΤΥΧΗ ΧΑΓΟΛΕΓΑΣΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ!

BhJ2_7ECYAA-tGv.jpg+large

Η τύχη χαμογέλασε, ξανά στην Εθνική. Στα προκριματικά για το Euro 2016, που θα γίνει στη Γαλλία, θα τεθεί αντιμέτωπη με Ουγγαρία, Ρουμανία, Φινλανδία, Βόρειο Ιρλανδία και Νησιά Φερόε.
Στη Νίκαια της Γαλλίας, όπου διεξήχθη η κλήρωση, βγήκαν πρώτα τα ονόματα των ομάδων του 1ου γκρουπ δυναμικότητας, με την Ελλάδα να πέφτει στον 6ο όμιλο.
ethniki

Στη συνέχεια ήταν η σειρά για τα μπαλάκια του 6ου γκρουπ, με τις Νήσους Φαρόε να τυχαίνουν στην Εθνική. Ακολούθως, ο Αντώνης Νικοπολίδης ήταν αυτός που τράβηξε το μπαλάκι της Βορείου Ιρλανδίας, ενώ μετά βγήκαν κατά σειρά οι Φινλανδία, Ρουμανία και Ουγγαρία για να συμπληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο τον όμιλο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
Θυμίζουμε πως από κάθε όμιλο περνούν οι δύο πρώτες ομάδες, ενώ την 24άδα συμπληρώνουν η διοργανώτρια Γαλλία, η καλύτερη 3η των ομίλων και τέσσερις ομάδες που θα προκύψουν από τα μπαράζ μεταξύ των υπόλοιπων 3ων.
Όσον αφορά στους υπόλοιπους ομίλους, αρκετά δυνατός είναι ο 1ος με Ολλανδία, Τσεχία και Τουρκία, όπως και ο 9ος με Πορτογαλία, Δανία και Σερβία.
Αναλυτικά οι όμιλοι:
1ος όμιλος
Ολλανδία
Τσεχία
Τουρκία
Λετονία
Ισλανδία
Καζαχστάν
2ος όμιλος
Βοσνία/Ερζεγοβίνη
Βέλγιο
Ισραήλ
Ουαλία
Κύπρος
Ανδόρα
 3ος όμιλος
Ισπανία
Ουκρανία
Σλοβακία
Λευκορωσία
ΠΓΔΜ
Λουξεμβούργο
4ος όμιλος
Γερμανία
Ιρλανδία
Πολωνία
Σκωτία
Γεωργία
Γιβραλτάρ
5ος όμιλος
Αγγλία
Ελβετία
Σλοβενία
Εσθονία
Λιθουανία
Σαν Μαρίνο
6ος όμιλος
Ελλάδα
Ουγγαρία
Ρουμανία
Φινλανδία
Βόρειος Ιρλανδία
Νήσοι Φαρόε
7ος όμιλος
Ρωσία
Σουηδία
Αυστρία
Μαυροβούνιο
Μολδαβία
Λίχτενσταϊν
8ος όμιλος
Ιταλία
Κροατία
Νορβηγία
Βουλγαρία
Αζερμπαϊτζάν
Μάλτα
9ος όμιλος
Πορτογαλία
Δανία
Σερβία
Αρμενία
Αλβανία
Γαλλία*
* Η Γαλλία συμμετέχει στον 9ο όμιλο άνευ συναγωνισμού
http://www.makeleio.gr

Χάρτης της "Μεγάλης Μακεδονίας" σε σχολείο των Σκοπίων

Στο δημοτικό σχολείο «Γκριγκόρ Πρλίτσεφ» της Οχρίδας, τον τοίχο αίθουσας διδασκαλίας"κοσμεί" χάρτης της λεγόμενης «Μεγάλης Μακεδονίας», όπου η ελληνική Μακεδονία παρουσιάζεται ως "υπόδουλο" τμήμα. Tο σχολείο είναι δημόσιο και εκτός απο Σλάβους φοιτούν και Αλβανοί, οι οποίοι έχουν ζητήσει να αφαιρεθεί ο προκλητικός χάρτης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα εφημερίδων, το θέμα τέθηκε στο Σκοπιανό υπουργείο Παιδείας, αλλά δεν υπάρχει καμία επίσημη αντίδραση...
Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Νίκολα Γκρούεφσκι, εκτός από τον Μέγα Αλέξανδρο, δικής του έμπνευσης είναι το σχέδιο "αρχαιομακεδονισμού" της χώρας στο πλαίσιο του σχεδίου "Σκόπια 2014", έχει "αδυναμία" και στους χάρτες που δείχνουν τα σύνορα των Σκοπίων έως τις... ακτές τις Χαλκιδικής και τον Όλυμπο.

Το 2008, λίγο μετά τη νίκη του κόμματός του στις εκλογές, είχε καταθέσει στεφάνι στον τάφο του Βούλγαρου κομιτατζή Γκότσε Ντέλτσεφ, τον οποίον οι Σκοπιανοί θεωρούν "εθνικό" τους ήρωα, που ήταν καλυμμένος με τον ίδιο προκλητικό χάρτη.
greeknation.blogspot.gr

«Δεν έχουμε σχέση με τη ΧΑ» λένε οι δολοφόνοι του Πακιστανού στα Πετράλωνα- «Εκείνος μας επιτέθηκε πρώτος»

Την δική τους εκδοχή για τη δολοφονία του εργάτη από το Πακιστάν Σεχζάντ Λουκμάν, πριν ένα χρόνο στα Πετράλωνα, προέβαλαν κατά την απολογία τους  ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου οι δύο κατηγορούμενοι Διονύσης Λιακόπουλος και Χρήστος Στεργιόπουλος.
Αμφότεροι υποστήριξαν ότι το θύμα κινήθηκε απειλητικά εναντίον τους και ότι της μοιραίας μαχαιριάς προηγήθηκε διαπληκτισμός, ενώ ζήτησαν συγνώμη για την πράξη τους...
Ο Διονύσης Λιακόπουλος, που απολογήθηκε πρώτος, επανέλαβε στο δικαστήριο ότι δεν έχει σχέση με τη Χρυσή Αυγή, αν και το συγκεκριμένο έγκλημα περιλαμβάνεται στη δικογραφία που χειρίζονται οι εφέτες- ανακρίτριες ενώπιον των οποίων οι δύο κατηγορούμενοι έχουν απολογηθεί ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης και έχουν αφεθεί ελεύθεροι. «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στην οικογένεια του παθόντος», είπε ο Λιακόπουλος. «Δεν έχω σχέση με τη Χρυσή Αυγή... Είμαι συντετριμμένος».

Όπως υποστήριξε ο κατηγορούμενος -στον οποίο αποδίδονται τα θανατηφόρα χτυπήματα στον αλλοδαπό εργάτη- βγήκαν για βόλτα με τον συγκατηγορούμενό του που είχε αγοράσει καινούργιο μηχανάκι. Όπως ισχυρίστηκε, πήρε μαζί του το μαχαίρι τύπου πεταλούδα «για ασφάλεια γιατί είχα δύο περιστατικά που με απείλησαν με μαχαίρι. Ένα κάτω από το σπίτι μου και ένα στην Ακρόπολη».
Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, όταν συνάντησαν στα Πετράλωνα τον 27χρονο εργάτη, που πήγαινε στη δουλειά του με ποδήλατο, εκείνος έκανε ελιγμούς και δεν τους άφηνε να περάσουν.

«Θεωρήσαμε ότι το έκανε επίτηδες. Άρχισε να μας βρίζει και να κάνει χειρονομίες άσεμνες. Αφού μας έβρισε μάνες και οικογένειες, σταμάτησε το ποδήλατο στη μέση του δρόμου και κατέβηκε. Κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος μου. Ήταν ψηλός και ύποπτα ντυμένος. Φορούσε μαύρα ρούχα και σκούφο».
Η περιγραφή της ενδυμασίας του θύματος παρακίνησε την πρόεδρο να ρωτήσει τον κατηγορούμενο τι φορούσε ο ίδιος εκείνη την ημέρα, για να λάβει την απάντηση από τον Λιακόπουλο ότι φορούσε σκούφο και μαύρα ρούχα. Η πρόεδρος σχολίασε σκωπτικά την απάντησή του: «Δηλαδή και εσείς.. ύποπτος».

Ο Λιακόπουλος υποστήριξε πως ο νεαρός εργάτης «έκανε κίνηση να βγάλει κάτι από την τσέπη του» και αυτός αντέδρασε κλωτσώντας τον. Τότε, κατά τον κατηγορούμενο, ο 27χρονος κινήθηκε επιθετικά και «μου έκανε κεφαλοκλείδωμα και εγώ τράβηξα το μαχαίρι και δεν ξέρω πού χτύπησα. Δεν είχα πρόθεση να σκοτώσω. Αυτός ήταν όρθιος ακόμα.. Μετά κατέβηκε από το μηχανάκι ο Χρήστος. Εγώ είχα καθίσει στο πεζούλι... Είδα τον παθόντα να φεύγει κανονικά. Δεν τον είδα να πέφτει κάτω. Θεώρησα πως τον έχω τραυματίσει ελαφρά κι έφυγα. Δεν είχα συνειδητοποιήσει τι έγινε.. ήμουν σαστισμένος».
Ο κατηγορούμενος ανέφερε επίσης ότι το φονικό μαχαίρι μετά το τραγικό συμβάν «το έβαλα στο παπούτσι. Ούτε το πέταξα, ούτε κρύφτηκα».

Ο Λιακόπουλος υποστήριξε επίσης ότι δεν έχει κανένα απολύτως θέμα «με τους ξένους» και προς επίρρωση της θέσης του ανέφερε πως η αρραβωνιαστικιά του είναι μετανάστρια από την Αλβανία. Είπε επίσης ότι δεν ασπάζεται τις αρχές της Χρυσής Αυγής και ότι είχε στο σπίτι φυλλάδια του κόμματος, που τα μοίραζαν στην πλατεία και τα πήρε γιατί του άρεσαν, καθώς «είχαν τη φράση με τον Πάγκαλο "μαζί τα φάγαμε"». Για τους κάλυκες που βρέθηκαν στο σπίτι του είπε πως ήταν από τον στρατό, ενώ για τα μαχαίρια που είχε, υποστήριξε πως τα χρησιμοποιούσε για κυνήγι. Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι έχει μετανιώσει για την πράξη του.

Απολογούμενος ο δεύτερος κατηγορούμενος Χρήστος Στεργιόπουλος, πυροσβέστης, δήλωσε «συγκλονισμένος» στο δικαστήριο και ζήτησε συγνώμη «από την οικογένεια του θύματος, τον Θεό ..από όλους».
Και ο Στεργιόπουλος υποστήριξε πως βγήκε με τον συγκατηγορούμενό του με τον οποίο «δεν είμαστε κολλητοί φίλοι» βόλτα με το μηχανάκι στην οποία πήρε μαζί του και μαχαίρι «γιατί μου χρειάζεται στην δουλειά και το έχω στα πράγματά μου πάντα».
Ο κατηγορούμενος περιέγραψε αντίστοιχα με τον Λιακόπουλο όσα προηγήθηκαν -όπως υποστηρίζουν- της δολοφονίας και ισχυρίστηκε πως όταν είδε τον 27χρονο να έχει κάνει «κεφαλοκλείδωμα» στον φίλο του «πήρα το μαχαίρι και κατέβηκα από το μηχανάκι... Για εκφοβισμό το πήρα... τον τσίμπησα ελαφρά, δεν ήθελα να του κάνω κακό. Τον χτύπησα για να απελευθερώσω τον φίλο μου... δεν έβαλα δύναμη».
Το δικαστήριο μετά την ολοκλήρωση των απολογιών διέκοψε την εκδίκαση για τις 10 Απριλίου.
iefimerida.gr

Αποκάλυψη - βόμβα στο “Εμπρός”: Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής δεν έκανε ποτέ τα τηλεφωνήματα, με τα οποία παραμένει παράνομα προφυλακισμένος!


Η εθνική εφημερίδα "Εμπρός" στο φύλλο που κυκλοφορεί προχωρά σε μια αποκάλυψη μεγατόνων που καταρρίπτει το σαθρό κατηγορητήριο, με το οποίο παραμένει παράνομα προφυλακισμένος ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος...
Η επιχείρηση κατασυκοφάντησης της Χρυσής Αυγής η οποία άρχισε να υλοποιείται τον Σεπτέμβριο του 2013, και η οποία είχε ως αποτέλεσμα την προφυλάκιση του Γενικού Γραμματέα και πέντε Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, στηρίχθηκε σε στοιχεία τα οποία εξαρχής το εθνικιστικό κόμμα χαρακτήρισε παντελώς αβάσιμα και αίολα. Αλλά και δεκάδες νομικοί και δημοσιογράφοι έχουν εκφράσει τις αμφιβολίες τους για τη σοβαρότητα του κατηγορητηρίου αλλά και τις σκοπιμότητες που η δίωξη εξυπηρετεί.
Τα όσα στην συνέχεια θα αναπτύξουμε βάσει αδιάσειστων στοιχείων, αποτελούν ξεκάθαρη διάψευση των κυβερνητικών ισχυρισμών και ανατρέπουν πλήρως τα όσα επιχειρήθηκε να παρουσιαστούν ως αποδείξεις ενοχής του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής και με βάση τα οποία θέλησαν να παρουσιάσουν ως «εγκληματική οργάνωση» το κόμμα, τους βουλευτές και τα στελέχη του.
Από τα έγγραφα που έρχονται σήμερα στην δημοσιότητα γίνεται φανερό ότι: -Το τηλέφωνο από το οποίο φαίνεται να έχουν γίνει τηλεφωνικές συνδιαλέξεις μεταξύ των Γεωργίου Πατέλη και Νικολάου Μιχαλολιάκου, δεν αποτελεί ιδιωτικό τηλέφωνο του Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου, αλλά έναν από τους οκτώ τηλεφωνικούς αριθμούς του τηλεφωνικού κέντρου των κεντρικών γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Λεωφόρο Μεσογείων.
Επομένως οι τελεολογικοί ισχυρισμοί περί επικοινωνίας μεταξύ Μιχαλολιάκου και Πατέλη είναι εξ ορισμού ανυπόστατοι.
-Αλλά και οι ισχυρισμοί περί φυσικής παρουσίας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στο χώρο των γραφείων του κόμματος κατά την χρονική περίοδο των τηλεφωνημάτων καταρρίπτονται πλήρως, αφού στο χρονικό διάστημα κατά το οποίο έγιναν τα τηλεφωνήματα ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αποδεδειγμένα δεν βρισκόταν στο κτίριο της οδού Μεσογείων.
Συγκεκριμένα: Τα 13 επίμαχα τηλεφωνήματα μεταξύ των Γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Μεσογείων και του Γεωργίου Πατέλη, τα οποία υποτίθεται ότι ενοχοποιούν τον Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, έλαβαν χώραν από τις 10:13 έως τις 12:37 της 18/9/2013. Όπως φαίνεται από το σχετικό έγγραφο, πρόκειται στην πλειοψηφία τους για κλήσεις ολίγων δευτερολέπτων ή αναπάντητες.
Το κρίσιμο ερώτημα που τίθεται είναι: Βρισκόταν ο Γ.Γ της Χρυσής Αυγής στα γραφεία της οδού Μεσογείων εκείνες τις ώρες ώστε να πραγματοποιήσει τις επίμαχες συνομιλίες, ακόμα και αν οι αριθμοί δεν είναι προσωπικοί του αλλά του τηλεφωνικού κέντρου του κόμματος; Η απάντηση είναι ΟΧΙ! Και αυτό γιατί από τις εννιά παρά τέταρτο τουλάχιστον της ίδιας μέρας, δηλαδή πάνω από μιάμιση ώρα πριν τα υποτιθέμενα ενοχοποιητικά τηλεφωνήματα, στο κτίριο της οδού Μεσογείων βρίσκονταν δυνάμεις των ΜΑΤ, καθώς και άνδρες της κρατικής Ασφάλειας οι οποίοι έλεγχαν τους εισερχομένους ζητώντας ακόμη και από βουλευτές να επιδείξουν δελτίο αστυνομικής ταυτότητος. Κανείς τους δεν είδε τον κ. Μιχαλολιάκο να εισέρχεται του κτιρίου. Αλλά όχι μόνον αυτό.
Ο λόγος της παρουσίας των δυνάμεων αυτών ήταν ότι την ίδια ώρα πραγματοποιούνταν στα γραφεία του κόμματος εισαγγελική έρευνα παρουσία Αστυνομικών και αντιεισαγγελέως και κατά την οποία όπως προκύπτει από το σχετικό έγγραφο, ουδέν ανευρέθη. Οι δε δυνάμεις της Ασφαλείας αποχώρησαν κατά τη μία παρά τέταρτο ενώ ακολούθησαν και δηλώσεις εκ μέρους της Χρυσής Αυγής ενώπιον των δεκάδων δημοσιογράφων που είχαν παραταχθεί γύρω από τα γραφεία.
Κανείς τους άραγε, Αστυνομικοί, Δικαστικοί, άνδρες της κρατικής Ασφαλείας, Δημοσιογράφοι, δεν είδαν τον γνωστό σε όλους φυσιογνωμικά Νίκο Μιχαλολιάκο να εισέρχεται ή να εξέρχεται του κτιρίου; Ούτε καν οι πραγματοποιούντες τον επιτόπιο έλεγχο; Εάν ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής βρισκόταν στο κτίριο, εύκολα θα διαπίστωνε ο κ. Αντιεισαγγελεύς την παρουσία του. Μήπως θα μας πουν ότι ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής διαθέτει υπερφυσικές δυνάμεις οι οποίες του επιτρέπουν να καθίσταται αόρατος από τους κοινούς θνητούς;
-Ένα κρίσιμο ερώτημα που πρέπει ακόμη να τεθεί είναι γιατί οι ανακριτές και εισαγγελείς στερούν την ελευθερία στον κ. Μιχαλολιάκο επί πέντε σχεδόν μήνες, με βάση στοιχεία τα οποία είναι παντελώς αίολα, και δεν αναζητούν την αλήθεια κάνοντας το απλούστερο: καλώντας να καταθέσουν όχι δεδηλωμένοι ιδεολογικοί και πολιτικοί αντίπαλοι της Χρυσής Αυγής, εμπαθείς δημοσιογράφοι και βουλευτές, αλλά οι ίδιοι οι άνδρες της Αστυνομίας.
Και εξηγούμε: τόσο τα γραφεία του κόμματος στην οδό Μεσογείων όσο και η οικία του κ. Μιχαλολιάκου στην Πεύκη, φυλάσσονται. Στην Μεσογείων υπάρχει αστυνομική φύλαξη σε εικοσιτετράωρη βάση. Εκλήθη ο φρουρός να καταθέσει από τους κ. ανακριτές εάν την συγκεκριμένη ημέρα προσήλθε ο κ. Μιχαλολιάκος, πρόσωπο ασφαλώς γνωστό, στα γραφεία του κόμματος; ΟΧΙ!
Η κατοικία του κ. Μιχαλολιάκου φυλάσσεται με 24ωρη διπλή βάρδια. Γιατί δεν εκλήθησαν οι αστυνομικοί της βάρδιας Π.Α. και Π.Δ. να ενημερώσουν τις ανακριτικές αρχές για το απλούστατο, εάν δηλαδή ο κ. Μιχαλολιάκος εξήλθε της οικίας του εκείνο το πρωί; Μήπως επειδή ο κ. Μιχαλολιάκος βρισκόταν στην κατοικία του και άρα δεν μπορούσε να δεχθεί ή να πραγματοποιήσει τηλεφωνήματα από τα γραφεία της Μεσογείων;
Εκτός εάν δεχθούμε την πιθανότητα ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής να διακτινίζεται μεταξύ της κατοικίας του στην Πεύκη και των γραφείων του κόμματός του στην οδό Μεσογείων, γίνεται φανερό ότι το μοναδικό επιχείρημα των αρχών με βάση το οποίο ο Αρχηγός ενός νομίμου πολιτικού κόμματος το οποίο σήμερα είναι το τρίτο σε δύναμη, ίσως και δεύτερο πολιτικό κόμμα της χώρας, κρατείται στην φυλακή, είναι εντελώς ανυπόστατο.
Είναι λοιπόν επιβεβλημένο στο όνομα του Δικαίου και της Δημοκρατίας οι κ.κ. ανακριτές και Εισαγγελείς να ομολογήσουν ότι πλανήθηκαν και έπραξαν πλημμελώς τα καθήκοντά τους, και να παύσουν πάραυτα το κυνήγι μαγισσών το οποίο έχουν εξαπολύσει εναντίον του εθνικιστικού κόμματος. Και ο κ. Μιχαλολιάκος θα πρέπει να επιστρέψει άμεσα στα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα!
xryshaygh.com