Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Η ΜΑΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΕΩΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΝΕΟ… ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ – ΠΡΩΤΟ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΕΓΧΡΩΜΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ!

5b615e3113964619f5880c0f8e3996553676cfa8-19c0gq4
Νέο… ναζιστικό χαιρετισμό ανακάλυψαν τα σαΐνια της Σιών. Σύμφωνα, λοιπόν, με τους «Times of Israel» ερευνητές που είναι «ειδικοί στον αντισημιτισμό» έχουν ανακαλύψει ένα νέο ναζιστικό χαιρετισμό», που γρήγορα εξαπλώνεται μεταξύ των «αντισημιτών» στην Ευρώπη και χρησιμοποιείται από άτομα που θέλουν να ξεφύγουν από τους αυστηρούς νόμους περί «ρητορικής μίσους» που έχουν τεθεί σε ισχύ σε όλη την γηραιά ήπειρο.
Πρόκειται για τον χαιρετισμό “quenelle”, που γίνεται με την έκταση του δεξιού χεριού προς το έδαφος, ενώ το αριστερό χέρι πιάνει τον ώμο. Μάλιστα, αυτή η σαχλαμάρα (διότι περί σαχλαμάρας πρόκειται…) συζητήθηκε κατά τη διάρκεια διάσκεψης της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Οργάνωσης που πραγματοποιήθηκε προσφάτως στη Νέα Υόρκη!!!
Σύμφωνα με τον Yaakov Hagouel, προϊστάμενο του Τμήματος της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Οργάνωσης για την Καταπολέμηση του Αντισημιτισμού και διοργανωτή της διάσκεψης «ο χαιρετισμός αυτός αποκτάει όλο και μεγαλύτερη δυναμική, είναι πολύ διαδεδομένος στο διαδίκτυο και τα κοινωνικά δίκτυα και γίνεται όλο και περισσότερο ένα σύμβολο του ναζιστικού καθεστώτος, και δεν μοιάζει με ένα παροδικό φαινόμενο. Το μήνυμα είναι απλό. Αν βάλουμε κάτω το κεφάλι μας, θα χτυπήσουν το κεφάλι μας. Καλώ τους ηγέτες της εβραϊκής κοινότητας των ΗΠΑ όλων των δογμάτων και τους ηγέτες σε όλο τον κόσμο να ενωθούν μαζί μας σε αυτή τη σημαντική προσπάθεια. Δεν έχουμε κανένα άλλο έθνος, πρέπει να θέσουμε ένα τέλος στον αντισημιτισμό».
Μάλιστα, βρέθηκε και το πρώτο θύμα της σιωνιστικής μανίας καταδιώξεως! Είναι ο διεθνής έγχρωμος ποδοσφαιριστής Νικολά Ανελκά (με γαλλικό διαβατήριο, προερχόμενος από την Μαρτινίκα) ο οποίος σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Γουέστ Μπρομ, πανηγύρισε κατ’ αυτόν τον τρόπο και τώρα κινδυνεύει με βαρύτατη τιμωρία!
Έλεος! Τι άλλο θα ανακαλύψουν αυτοί οι μανιακοί;
http://ethnikismos.net

ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΧΙΟ... Αρνήθηκαν τρόφιμα σε άπορους που είχαν πάρει φαγητό από την ΧΑ !!



Κρούσματα πολιτικού διαχασμού και διακρίσεις σε βάρος των άπορων και άρρωστων πολιτών που έτυχαν βοήθειας σε τρόφιμα και φάρμακα από το Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή, σημειώθηκαν στην Χίο.


Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στην διανομή τροφίμων από την πλευρά διαφόρων φορέων στο νησί όταν αρνήθηκαν να δώσουν τρόφιμα σε πολίτες, όχι ψηφοφόρους του Λαϊκού Συν΄δεσμου, οι οποίοι είχαν αποδεχτεί την βοήθεια του εθνικιστικού κόμματος προκειμένου να κατα΄φερουν να επιβώσουν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους.
Η διανομή των τροφίμων έγινε από τοπικούς φορείς, επιμελητήρια κ.λ.π που ελεγχονται από την κυβερνητική πλειοψηφία.
"Αρωγός" στην άρνηση διανομής τροφίμων ήτανε το προσκέιμενο στο ΚΚΕ, ΠΑΜΕ με επικεφαλής όπως λέει και το chiospress.gr τον Γεώργιο Αμπαζή.
Συγκεκριμένα στην καταγγελία του συλλόγου Διαβητικών Ν. Χίου αναφέρεται ότι γίνεται επιλεκτική διανομή με βάση τα κομματικά κριτήρια!
Πιο συγκεκριμένα ο Γ.Αμπατζής ο οποίος σύμφωνα με το chiosnews.com πρόσκειται στον χώρο του ΚΚΕ (ήταν γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Χίου του ΚΚΕ),αρνήθηκε στους άρρωστους και ταλαιπωρημένους διαβητικούς συμπολίτες μας στην Χίο,οποιαδήποτε βοήθεια αποκαλώντας τους "Χρυσαυγίτες" (μιλάμε για σύλλογο διαβητικών!) επειδή στο παρελθόν δεχτηκαν τρόφιμα από τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χίου!
Συν τοις άλλοις μπροστά στα μάτια τους έιδαν τον εν λόγω κύριο να αρνείται σε Έλληνα συμπολίτη τους να του δοθούν τρόφιμα επειδή ψήφιζε Χρυσή Αυγή, και την ίδια ώρα μοίραζε τρόφιμα σε ομοϊδεάτες, και αλλοδαπούς!
Η λογική καταρρέει και τα λόγια χάνουν την αξία τους. Έχουμε μια επιλογή, καθαρά πολιτικού περιεχομένου.
Έχουμε μια περίπτωση του "Δεν ψηφίζεις αυτό που θέλω, δεν σε γουστάρω."
Ο κύριος αυτός έχει δικαίωμα να κάνει τέτοιους διαχωρισμούς; Η κυβέρνηση που κόπτεται γαι τα "συσσίτια μίσους" όπως τα έλεγε της ΧΑ, για τα συσσίτια "αγάπης" που διοργανώνουν οι άνθρωποί της, τι πρόκειται να πει και να κάνει;
Και εν πάσει περιτπώσει τα τρόφιμα δεν έχουν "χρώμα". Σημασία έχει να βοηθηθούν οι άμοιροι συμπολίτες μας.
Αναλυτικά η καταγγελία του συλλόγου Διαβητικών Ν. Χίου
Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε την διανομή τροφίμων, της οποίας προΐσταται ο κ. Γεώργιος Αμπαζής, ως επιλεκτική και με βάση τα κομματικά κριτήρια!
Συγκεκριμένα, επισκέφθηκαν τον χώρο διανομής η Πρόεδρος και ο Γραμματέας του Συλλόγου μας για να υποβάλλουν αίτημα χορήγησης τροφίμων για μέλη του Συλλόγου μας που υποφέρουν οικονομικά και στερούνται ακόμη και των βασικών, ωστόσο συνάντησαν απάνθρωπη αντιμετώπιση από τον κ. Γεώργιο Αμπαζή, ο οποίος ως τσιφλικάς του χώρου και της δράσης, μας αρνήθηκε κάθε βοήθεια, αποκαλώντας μας υποτιμητικά Χρυσαυγίτες, επειδή κατά το παρελθόν μπροστά στην ανάγκη σίτισης των μελών μας , είχαμε δεχτεί βοήθεια (τρόφιμα) από τη Χρυσή Αυγή Χίου.
Ωστόσο τα θλιβερά γεγονότα δεν σταμάτησαν σε αυτό, ο κ. Αμπαζής μπροστά μας σε άσχετο συμπολίτη μας ο οποίος ήρθε στον χώρο για να ζητήσει βοήθεια τον έδιωξε και αυτόν, γιατί όπως φώναζε ψηφίζει Χρυσή Αυγή, ενώ την ίδια στιγμή όπως λάβαμε γνώση χορηγούσε τρόφιμα σε άτομα (Έλληνες και αλλοδαπούς ) που δεν είχαν κάρτα ανεργίας, δηλαδή εργάζονταν κανονικότατα.
Ζητάμε να μάθουμε αν οι απλοί πολίτες που συνεισέφεραν τα τρόφιμα για να τα μοιράζει ο κ. Αμπαζής και η παρέα του γνωρίζουν ή έθεσαν οι ίδιοι ως όρο να τα πάρουν οι αρεστοί του κ. Αμπαζή ή οι πολίτες που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.
Αναφορικά με την διανομή τροφίμων που είχε πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Διαβητικών Ν. Χίου το καλοκαίρι με την χορήγηση τροφίμων από την Χρυσή Αυγή της Χίου, έστω και όψιμα, απαντάμε στον κ. Αμπαζή επιφανές στέλεχος του ΚΚΕ, που ενδιαφέρεται πολύ για τον λαό και την αλληλεγγύη και ο οποίος από τότε ωρυόταν τα εξής: Καλό θα ήταν να έρθει στα γραφεία του Συλλόγου μας για μια ώρα την ημέρα και να δει την πραγματική εξαθλίωση από ανθρώπους που πριν λίγους μήνες ήταν αξιοπρεπέστατοι και τώρα χωρίς δουλεία ή χωρίς να τους φτάνει το εισόδημά τους, παρακαλούν για λίγα τρόφιμα. Εμείς ως Διοικητικό Συμβούλιο έχουμε χρέος να τους βοηθήσουμε με κάθε νόμιμο μέσο και αυτό κάναμε όταν δεχθήκαμε τα τρόφιμα από την Χρυσή Αυγή, η οποία απάντησε άμεσα στο αίτημά μας και χωρίς να ζητήσει καμμία κομματική ταυτότητα, χωρίς τα παιδιά της Χρυσής Αυγής να μας πουν τίποτε για ψήφους, αλλά τα μόνα που ζήτησαν ήταν εκκαθαριστικά σημειώματα (και καλά έκαναν) για να πιστοποιήσουν ότι τα άτομα που θα λάμβαναν τα τρόφιμα είχαν όντως ανάγκη.
Η αντίδραση του κ. Αμπαζή και των λοιπών μας κάνει ακόμη μια φορά να ευχαριστήσουμε δημόσια την Χρυσή Αυγή για την ευγενική και ανθρώπινη χειρονομία της να ταΐσει 100 μέλη μας και να πούμε στον κ. Αμπαζή ότι και πάλι θα ζητήσουμε ενίσχυση από τη Χρυσή Αυγή, αφού εκείνος και το κόμμα του μας την αρνήθηκε μ᾽αυτό τον χυδαίο τρόπο και ας βγάλει πάλι τις “ωραίες” βαρύγδουπες ανακοινώσεις του, τις οποίες και φυσικά δεν λαμβάνουμε υπ᾽όψη, αφού η ανάγκη για επιβίωση είναι ισχυρότερη όλων."
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Η κλεπτοκρατία νίκησε: Ελεύθερος και ο Τομπούλογλου! Στο απυρόβλητο η εγκληματική συμμορία της ΝΔ !!

Είσαι Εθνικιστής και διεξάγεις ένα νόμιμο πολιτικό αγώνα για να γκρεμίσεις το Καθεστώς των διεφθαρμένων; Είσαι μέλος «εγκληματικής οργάνωσης» και οδηγείσαι δίχως κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο στη φυλακή, ενώ οι πολιτικοί απατεώνες και τα δημοσιογραφικά τσουτσέκια σε χαρακτηρίζουν εγκληματία προτού αποφανθεί η δικαιοσύνη.


Είσαι «δημοκράτης» και συλλαμβάνεσαι επ' αυτοφώρω να παίρνεις μίζα 25.000 ευρώ; Το Καθεστώς της κλεπτοκρατίας σου δίνει μία ακόμη ευκαιρία να συνεχίσεις να τα παίρνεις με πιο διακριτικό τρόπο! Σε κάθε περίπτωση δεν στερείσαι την ελευθερία σου και οι περιοριστικοί όροι είναι το «τυράκι» για ένα εξαθλιωμένο Λαό που πληρώνει σκληρά τη σαπίλα και τη διαφθορά των κυβερνώντων και του πολιτικού συστήματος που αυτοαποκαλείται «συνταγματικό».
Ο πολιτευτής της ΝΔ λοιπόν, Χ. Τομπούλογλου, ανήκει στη δεύτερη κατηγορία. Συνελήφθη μεν επ' αυτοφώρω να λαδώνεται με 25.000 χιλιάρικα, αλλά ανήκει στην εγκληματική συμμορία ΝΔ, η οποία εφαρμόζει την «ευνομία παντού» κατά το δοκούν, προστατεύοντας και καλύπτοντας την εγκληματική δράση των στελεχών της.
Η ανακρίτρια «διαφθοράς» ως εκ τούτου, αφού απολογήθηκε ο νεοδημοκράτης πολιτευτής, αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους οι οποίοι είναι χρηματική εγγύηση ύψους 150.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσίαση στο αστυνομικό τμήμα 2 φορές το μήνα. Ποιος Έλληνας πολίτης έχει να δώσει εγγύηση 150.000 ευρώ; Μα φυσικά η προνομιούχος εκείνη κάστα των πολιτικάντηδων που πλούτιζε και συνεχίζει να πλουτίζει από τις μίζες, τη λαφυραγώγηση των δημόσιων ταμείων, από τα σκάνδαλα και τη διαφθορά. Μπορεί βέβαια να είναι μέχρι το μεδούλι διεφθαρμένοι, όμως είναι «δημοκράτες» και ανήκουν στο «συνταγματικό τόξο». Δεν υπάρχει ως εκ τούτου λόγος, να πηγαίνουν φυλακή μαζί με τους Εθνικιστές που διώκονται και προφυλακίζονται για τις Ιδέες τους και τους πληβείους, τον λαουτζίκο, που οδηγείται εκεί για χρέη μερικών χιλιάδων ευρώ.
Ελληνικέ Λαέ, μπορείς να βροντοφωνάξεις πως η «δημοκρατία» νίκησε! Πράγματι, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και δύο βουλευτές της είναι παράνομα προφυλακισμένοι για να μπορεί η ψευτοδημοκρατία να συνεχίσει να κατακλέβει τους Έλληνες, καθιστώντας πλουσίους τους μιζαδόρους και προνομιούχους εκείνους που συγκαλύπτουν τους ωκεανούς σκανδάλων.
Ελληνικέ Λαέ, βάλε ένα τέλος στο βασίλειο της κλεπτοκρατίας: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!
ΥΓ: Με αφορμή τις πόζες του υπουργού εσωτερικών Μιχελάκη δίπλα στον Χάρη Τομπούλογλου, θα επαναλάβουμε το ερώτημα που έθεσε ο κοινοβουλευτικός μας εκπρόσωπος και μέσα στη βουλή: Πόσα χρωστάς στις τράπεζες Γιάννη Μιχελάκη; πολύ περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ; και γιατί δεν σε ενοχλούν οι εισπρακτικές εταιρείες που έχουν τρελάνεις τους Έλληνες πολίτες για πενταροδεκάρες; τι σάπιο υπάρχει στην υπόθεσή σου; 
xryshaygh.com

"Τραβάνε" το σχοινί οι Τούρκοι στο Αιγαίο! Μιλούν πάλι για...παρενόχληση αεροσκαφών τους!!

Πάλι τα γνωστά από την Άγκυρα περί δήθεν παρενόχλησης τουρκικού μαχητικού  από ελληνικά αεροσκάφη.Το Αρχηγείο του Γενικού Επιτελείου της Τουρκίας  ανακοίνωσε ότι ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη παρενόχλησαν τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη, που εκτελούσαν εκπαιδευτική πτήση στο διεθνή εναέριο χώρο του Αιγαίου.


Στην ανακοίνωση αναφέρεται συγκεκριμένα πως τουρκικό F- 16, που εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση στο διεθνή εναέριο χώρο του Αιγαίου, παρενοχλήθηκε από ελληνικά F- 16, που απογειώθηκαν από το αεροδρόμιο της Σκύρου,έγραψε η  Milliyet (29/12/2013),  με τον τίτλο «Παρενόχληση σε τουρκικό αεριωθούμενο στο Αιγαίο».
Όπως έχουμε γράψει κατ επανάληψη πρόκειται για την διαδικασία αναχαίτισης αναγνώρισης από ελληνικά αεροσκάφη αεράμυνας τουρκικών αεροσκαφών που μπαίνουν χωρίς υποβολή Σχεδίου Πτήσεως στο FIR Aθήνας και τα οποία αρκετές φορές στην συνέχεια παραβιάζουν και τον εθνικό εναέριο χώρο.
Την προηγούμενη φορά πριν λίγες ημέρες το τουρκικό παραμύθι είχε εμπλουτιστεί και με ισχυρισμούς περί δήθεν εγκλωβισμού των τουρκικών μαχητικών από ελληνικούς Patriot. 

youtube.com

Σκόπια: Δεν πέρασε το νομοσχέδιο για απαγόρευση του Ήλιου της Βεργίνας

ilios

Καταψηφίστηκε “πανηγυρικά” σήμερα- όπως άλλωστε αναμενόταν -το νομοσχέδιο που κατέθεσε ο βουλευτής και αρχηγός του μικρού αντιπολιτευόμενου “Φιλελεύθερου Κόμματος” (LP) Ίβον Βελίτσκοβσκι, για την απαγόρευση της χρήσης του συμβόλου του Ήλιου της Βεργίνας στην ΠΓΔΜ, για κρατικούς και για άλλους σκοπούς.
Υπέρ του νομοσχεδίου ψήφισε μόνο ο κ. Βελίτσκοφσκι, ενώ μεταξύ αυτών που το καταψήφισαν ήταν οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος VMRO-DPMNE του Νίκολα Γκρούεφσκι και του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης “Σοσιαλδημοκρατική Ένωση” (SDSM) του Ζόραν Ζάεφ. Οι βουλευτές του συγκυβερνώντος αλβανικού κόμματος DUI του Αλί Αχμέτι ψήφισαν “παρών”.
Ο κ. Βελίτσκοφσκι υποστήριξε ότι αν απαγορευτεί η χρήση του συμβόλου αυτού, κάτι που αποτελεί υποχρέωση της ΠΓΔΜ που απορρέει από την Ενδιάμεση Συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ από το 1995, θα ενισχυθούν οι σχέσεις καλής γειτονίας, οι οποίες είναι σημαντικές για την ευρωπαϊκή και ευρωατλαντική προοπτική της χώρας.
Ο κ. Βελίτσκοφσκι είχε καταθέσει το νομοσχέδιο στις αρχές του Νοεμβρίου και σήμερα διεξήχθη η σχετική ψηφοφορία.
Το Φιλελεύθερο Κόμμα, στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν στην ΠΓΔΜ τον Ιούνιο του 2011, συνεργάστηκε με την αντιπολιτευόμενη “Σοσιαλδημοκρατική Ένωση” (SDSM) και εξέλεξε έναν βουλευτή.
Η ΠΓΔΜ χρησιμοποίησε το σύμβολο με τον Ήλιο της Βεργίνας στην εθνική σημαία της χώρας από το 1991 έως το 1995, όταν και το απέσυρε με την Ενδιάμεση Συμφωνία του 1995. Στο άρθρο 7, παράγραφος 2 της Ενδιάμεσης Συμφωνίας, αναφέρεται ότι η ΠΓΔΜ, με την έναρξη ισχύος της Συμφωνίας, θα παύσει να χρησιμοποιεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο το σύμβολο με τον Ήλιο της Βεργίνας σε όλες του τις μορφές.
Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν εφαρμόζεται από την ΠΓΔΜ, αφού το σύμβολο χρησιμοποιείται ευρέως τόσο από κρατικούς και άλλους θεσμούς, όσο και από ιδιώτες.
http://www.makeleio.gr

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ DEUTSCHE WELLE ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ... ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ...


Το φάντασμα εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ δεν έχει εξαφανιστεί, αναφέρει η Deutsche Welle, η οποία επικαλείται νέο δημοσίευμα της γερμανικής έκδοσης της Wall Street Journal στο οποίο υποστηρίζεται ότι τα σενάρια περί «Grexit» μπορούν να επιστρέψουν, όχι επειδή η οικονομική κατάσταση της χώρας μας θα χειροτερεύσει, αλλά για το αντίθετο!

H WSJ επαναφέρει μια γραμμή ανάλυσης που θέλει την Ελλάδα να είναι σε θέση να αυτοχρηματοδοτηθεί χάρη στο πρωτογενές πλεόνασμα και να της είναι πλέον συμφέρον να επιστρέψει σε ένα εθνικό νόμισμα που θα της επιτρέπει να επουλώσει πληγές που δημιούργησε η λιτότητα.

Στο εκτενές ρεπορτάζ τους οι αρθρογράφοι της WSJ υποστηρίζουν ότι η ελληνική κρίση δεν είναι κάτι που τρομάζει πλέον τις αγορές, κυρίως μετά τις καλές ειδήσεις ότι ο «Ελληνας ασθενής» αναρρώνει. zougla.gr 

ΤΟ 81% ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΘΕΩΡΕΙ ΕΧΘΡΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Από τις πέντε γειτονικές χώρες, οι πολίτες αντιλαμβάνονται τη Σερβία(42,5%) ως το πιο φιλικό γείτονα, που ακολουθείται από την Αλβανία(18,5%), ενώ η πιο εχθρική χώρα είναι η...

Ελλάδα (81,2%), και ένας στους πέντε πολίτες (22,8%) πιστεύουν ότι κανένας γείτονας δεν είναι εχθρικός προς τη FYROM". Οι σχέσεις με τις γειτονικές χώρες είναι σημαντικές για τη FYROM, σύμφωνα με τη συντριπτική πλειοψηφία (93,2%). Οι πολίτες αξιολογούν τις γειτονικές χώρες σε κλίμακα από -5 έως 5.

Πιό φιλική χώρα, είναι για τους Σκοπιανούς η Τουρκία, φυσικά.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της έρευνας «Παγκόσμια ηγεσία, γειτονιά και σχέσεις με τη Βουλγαρία", η οποία διεξήχθη κατ 'αρχάς από το "Μακεδονικό" Κέντρο για τη Διεθνή Συνεργασία (MCIC) και το Ινστιτούτο για τη Δημοκρατία (IDSCS). /taxalia.blogspot.gr 

Πανίσχυρη η Χρυσή Αυγή και στην Πρέβεζα! Βίντεο και φωτορεπορτάζ από το νέο κάστρο του Εθνικισμού στην Ήπειρο


Στα εγκαίνια των νέων γραφείων του Λαϊκού Συνδέσμου στην Πρέβεζα παρευθρέθηκαν οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης και Αρτέμιος Ματθαιόπουλος, ενώ παρόντα ήταν και πολλά τοπικά στελέχη από την Ήπειρο. Στις ομιλίες που ακολούθησαν του αγιασμού οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν στα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου και κατήγγειλαν την παράνομη προφυλάκιση του Αρχηγού μας Νικόλαου Μιχαλολιάκου και άλλων βουλευτών του κόμματος, την απόφαση για αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής ενώ επανέλαβαν τις πολιτικές μας θέσεις για διέξοδο από την οικονομική κρίση.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος διάβασε μήνυμα του προφυλακισμένου βουλευτή Χρήστου Παππά, ο οποίος εξέφραζε τη συγκίνησή του για τον αγώνα των μελών της Χρυσής Αυγής παροτρύνοντας να δημιουργηθούν νέοι πυρήνες σε όλη την Ήπειρο. 

Δυστυχώς, για μία ακόμη φορά ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν αποκλείσει το χώρο γύρω από τα γραφεία μας ενώ σε κομβικά σημεία είχαν παραταχθεί διμοιρίες των ΜΑΤ με στόχο την τρομοκρατία κατά των πολιτών που ήθελαν να προσέλθουν στα εγκαίνια των γραφείων μας. Για μία ακόμη φορά κράτος και παρακράτος απέτυχαν και εκατοντάδες Έλληνες κάτοικοι της Πρέβεζας στήριξαν δυναμικά τον αγώνα της Χρυσής Αυγής.

Φωτογραφίες από τους ομιλητές 






http://www.xryshaygh.com

Τρομοκρατική επίθεση από ισλαμιστές στη Ρωσία - Σύντομα και στην Ελλάδα; ΒΙΝΤΕΟ

Τρομοκρατική επίθεση από ισλαμιστές στη Ρωσία - Σύντομα και στην Ελλάδα; ΒΙΝΤΕΟ
Τουλάχιστον 18 είναι οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους και περίπου 50 οι τραυματίες από την έκρηξη στο σιδηροδρομικό σταθμό του Βόλγκογκραντ (το παλιό Στάλινγκραντ).
"Μαύρη" χήρα προερχόμενη από ισλαμιστικές τρομοκρατικές ομάδες Τσετσένων  αυτονομιστών ανατινάχτηκε σκορπώντας τον θάνατο με πιθανότερο το σενάριο της τρομοκρατικής επίθεσης εν όψει των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που θα διεξαχθούν στο Σότσι τον Φεβρουάριο.
Οι ισλαμιστές στην Ρωσία που προέρχονται από την Τσετσενία και το Νταγκεστάν όπου κατοικούνται από τουρκόφωνους πληθυσμούς χρηματοδοτούνται από τις μυστικές υπηρεσίες της Σαουδικής Αραβίας, και είναι οι ίδιες ομάδες που δραστηριοποιούνται στην Συρία πολεμώντας το καθεστώς Άσαντ. Σημειώνουμε ότι παρόμοιοι ισλαμικοί πυρήνες έχουν εισβάλλει και στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια οι οποίοι κάλλιστα μπορούν να χρησιμοποιηθούν την κατάλληλη στιγμή από ξένες υπηρεσίες ή ακόμα και τις κυβερνήσεις τους ώστε να πλήξουν την χώρα μας.
http://www.xryshaygh.com

Φανατικοί ισλαμιστές μαχαίρωσαν τον επικεφαλής του Ελληνικού Κόμματος Λιβάνου - Ανύπαρκτο το ελλαδικό ΥΠ.ΕΞ

Φανατικοί ισλαμιστές μαχαίρωσαν τον επικεφαλής του Ελληνικού Κόμματος Λιβάνου - Ανύπαρκτο το ελλαδικό ΥΠ.ΕΞ.
Τον επικεφαλής των εξ Αντιοχείας Ελλήνων του Ανατολικού Κόμματος (Greek Levant Party), τον Rodrigue «Δημήτρη» Khour μαχαίρωσαν ισλαμιστές, σύμφωνα με την ιστοσελίδα operationantioch.blogspot.gr, που επικαλείται το αραβόφωνο site «Libanon Files». Ο Khour δέχθηκε, σύμφωνα με την ίδια πηγή, μαχαιριά στο λαιμό στην Τρίπολη του Λιβάνου, από μασκοφόρους σαλαφιστές, ενώ βρισκόταν έξω με φίλους. Επίσημα, η κατάσταση του Khour παραμένει άγνωστη, ωστόσο υπάρχουν μαρτυρίες ανθρώπων του περιβάλλοντός του, που τον θέλουν ζωντανό.
Η επίθεση κατά του επικεφαλής του Ελληνικού Κόμματος «Ανατολή» έρχεται λίγες μόλις μέρες μετά την παράσταση διαμαρτυρίας μελών του κόμματος έξω από την τουρκική πρεσβεία στη Βηρυτό,απαιτώντας την απελευθέρωση των 12 απαχθεισών Ελληνοροθόδοξων Μοναζουσών από τη Μααλούλα, όπως επίσης την απελευθέρωση του Έλληνα και του Σύρου Αρχιεπισκόπου, Παύλου και Ιωάννου αντίστοιχα, από το Χαλέπι οι οποίοι εξακολουθούν να αγνοούνται, μήνες μετά την απαγωγή τους, πιθανότατα από αντάρτες.
Τότε, ο πρόεδρος του Κόμματος της Ανατολής, Rodrigue «Δημήτρη» Khoury, απευθύνθηκε στους παρευρισκομένους κηρύσσοντας τη διαμαρτυρία ως το πρώτο μόνο βήμα σε μια εκστρατεία πίεσης που έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει και να εξαναγκάσει την απελευθέρωση όσων κρατούνται παρά τη θέλησή τους. Το Κόμμα της Ανατολής πιστεύει ότι η Τουρκία έχει τεράστια επιρροή στις δυνάμεις των Τζιχαντιστών στη Συρία και συγκεκριμένα αυτών που είναι υπεύθυνοι για την απαγωγή των Αρχιεπισκόπων και των Μοναζουσών της Μααλούλα. Αξιωματούχοι του Κόμματος θεωρούν ότι εκτός από την Τουρκία και η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ επίσης εμπλέκονται, αλλά ξεχωρίζουν την Τουρκία ως τον πιο θρασύ και ισχυρό παράγοντα.
Εικόνα από την πρόσφατη παράσταση διαμαρτυρίας μελών του κόμματος έξω από την τουρκική πρεσβεία στη Βηρυτό για την απελευθέρωση των 12 Ελληνοροθόδοξων Μοναζουσών και του Έλληνα και του Σύρου Αρχιεπισκόπου Παύλου και Ιωάννου. Για πολλούς αυτή η συγκέντρωση έδωσε την αφορμή στους σαλαφιστές για την δολοφονική ενέδρα.


http://www.xryshaygh.com

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων: Διανομές τροφίμων σε Σέρρες, Καβάλα, Αίγιο, Θάσο

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων: Διανομές τροφίμων σε Σέρρες, Καβάλα, Αίγιο, Θάσο
Η Χρυσή Αυγή πιστή σε αυτό που έχει υποσχεθεί,  πραγματοποίησε την πιο πετυχημένη διανομή τροφίμων που έγινε ποτέ στην πόλη, την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013.Παρά την αναστολή της χρηματοδότησης, η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να επιστρέφει τα χρήματα του Ελληνικού Λαού στους πραγματικούς δικαιούχους, τους Έλληνες πολίτες.

Εκατοντάδες ήταν αυτοί που ήρθαν από νωρίς περιμένοντας υπομονετικά να παραλάβουν τρόφιμα τα οποία απαρτίζονταν από νωπό κρέας, τριών ειδών όσπρια, ρύζι, πατάτες και αλεύρι. Η Τ. Ο. Σερρών θα συνεχίσει τις δράσεις της για κοινωνική αλληλεγγύη στον Έλληνα πολίτη που έχει δεχτεί έναν άνανδρο βιασμό από τους «σωτήρες του έθνους» που ανήκουν στο Συνταγματικό τόξο.

ΣΕΡΡΕΣ:
Ραιδεστού 1, 1ος όροφος
Δευτέρα & Τετάρτη 19:30-21:30
Τηλέφωνο: 6938 721350

Ν. Ε. Καβάλας: εορταστική διανομή τροφίμων στην Χρυσούπολη 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε άλλη μία συντονισμένη δράση κοινωνικής αλληλεγγύης από την Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας του Λαϊκού Συνδέσμου-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013 το μεσημέρι, στην Χρυσούπολη Καβάλας και στην Θάσο, κατά την οποία μοιράστηκε μεγάλη ποσότητα λαχανικών, κρέατος, ψωμιού και αναψυκτικών.
Όπως σε όλους τους νομούς της χώρας μας, έτσι και στον Νομό Καβάλας, η Νομαρχιακή μας Επιτροπή πραγματοποίησε μια ακόμη επιτυχημένη δράση κοινωνικής αλληλεγγύης, με σκοπό να προσφέρει στους άπορους συμπατριώτες μας την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν ένα πλήρες εορταστικό τραπέζι, τούτες τις Άγιες ημέρες.

Στην Χρυσούπολη η διανομή τροφίμων έλαβε χώρα στις 12 το μεσημέρι, σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Κωμόπολης, μπροστά στο 3ο Δημοτικό Σχολείο, όπου το κλιμάκιο των συναγωνιστών απέθεσε τα τρόφιμα.

Πριν καλά-καλά τελειώσει η προετοιμασία ο κόσμος είχε συγκεντρωθεί και η διανομή ξεκίνησε αμέσως χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση, ενώ καθ' όλη την διάρκεια της δράσης υπήρχε πολύ θετικό κλίμα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Με τις καλύτερες ευχές για το νέο έτος και τις ευχαριστίες των συμπαριωτών μας, μετά από μία ώρα περίπου ολοκληρώθηκε η διανομή.
ΚΑΒΑΛΑ:
Δαγκλή 10, 5ος όροφος
Τρίτη: 18.30-21.30
Τηλ. 6931 087003, 2510 220706

Διανομή τροφίμων και στην Θάσο

Στην Θάσο οι συναγωνιστές μας διένειμαν τρόφιμα στοχευμένα σε πάνω από 40 άπορες και πολύτεκνες οικογένειες ή οικογένειες με αναπήρους. Η δράση πραγματοποιήθηκε στα χωριά Ποταμιά, Παναγία, Λιμένα, Ραχώνι, Πρίνο, Καλλιράχη και Θεολόγο.

Επί τη ευκαιρία της διανομής οι συναγωνιστές ανήρτησαν το πανό προς Τιμήν των δολοφονημένων συναγωνιστών μας, του Γιώργου και του Μάνου, καθώς επίσης μοίρασαν και μεγάλη ποσότητα εφημερίδων και έντυπων ενημερωτικών φυλλαδίων με τις θέσεις του Κινήματος στα καφενεία της Ποταμιάς, της Παναγίας και του Λιμένα.

Για μία ακόμη φορά επιβεβαιώθηκε ότι ο ανηλεής πόλεμος λάσπης που έχει εξαπολύσει το σύστημα εναντίον της Χρυσής Αυγής δεν μας αγγίζει, μιας και ο Έλληνας έχει αντιληφθεί ποιος τον στηρίζει και είναι πραγματικά στο πλευρό του! Παρά τις διώξεις που υφίσταται το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών από σύσσωμο το αντισυνταγματικό τόξο της διαφοθράς, της ρεμούλας και της προδοσίας, η Χρυσή Αυγή δεν φοβάται τίποτα, όσο γνωρίζει ότι βρίσκεται στην καρδιά του χειμαζόμενου Έλληνα.
ΘΑΣΟΣ
Λιμένας - Θάσου
Τετάρτη 19:00 - 22:00
Τηλ: 6938699504

Φωτορεπορτάζ από την διανομή του Σαββάτου στο Αίγιο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη για το Σάββατο 28/12 διανομή τροφίμων στο Αίγιο, παρόλο την κακοκαιρία που επικρατούσε στην πόλη. Αξίζει να σημειωθεί  ότι έγινε μεγάλη προσπάθεια από τα στελέχη της Τοπικής Οργάνωσης, από τοπικούς φορείς αλλά και από πολίτες ώστε να συγκεντρωθούν τα τρόφιμα για ελληνικές οικογένειες που το έχουν πραγματική ανάγκη.

Το περιεχόμενο από τις σακούλες που περιείχαν πατάτες, φρέσκο ψωμί, λάδι, ζυμαρικά, όσπρια, γάλα, ντοματοπολτό, καφέ, ζάχαρη, σοκολάτες και κρουασάν για τα μικρά παιδιά.

Αγωνιζόμαστε για να εισπράττουμε από τα πρόσωπα των δοκιμασμένων Ελλήνων έστω αυτή την μικρή ικανοποίηση. Το κοινωνικό μας έργο θα συνεχιστεί, η διακοπή της χρηματοδότησης όχι μόνο δεν μας αποδυναμώνει αλλά αντιθέτως μας δίνει περισσότερη δύναμη για να συνεχίσουμε τον δύσκολο αγώνα που δίνουμε για μια κυρίαρχη Ελλάδα και για έναν υπερήφανο Ελληνικό λαό.

Τοπική Οργάνωση Αιγίου
Αιγιαλέως 62 "Έναντι ΚΤΕΛ"
Τηλ. 6987105281

http://www.xryshaygh.com

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

«ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ» ΓΙΑ ΤΟ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ"... Κόμματα: Έλαβαν 7 εκατ. ευρώ επιχορήγηση !!!


H κυβέρνηση επηρεασμένη και από το εορταστικό κλίμα των ημερών θυμήθηκε το "λεφτά υπάρχουν" και αποφάσισε να δώσει ...«δώρο» Χριστουγέννων στα κόμματα του "συνταγματικού τόξου"  καθώς προπαραμονή Χριστουγέννων εγκρίθηκε η τρίτη δόση της κρατικής επιχορήγησης για το 2013 η οποία ανέρχεται στο ποσό των 6.913.500 ευρώ σύμφωνα με το φύλλο της εφημερίδας της Κυβερνήσεως που φέρει τις υπογραφές των Σταϊκούρα-Μιχελάκη!.


Φυσικά το μόνο κόμμα που δεν έλαβε τίποτα είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος!
Δικαιούχοι είναι η Νέα Δημοκρατία, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, οι ΑΝΕΛ, η ΔΗΜΑΡ, το ΚΚΕ, αλλά και ο ΛΑΟΣ, οι Οικολόγοι Πράσινοι και η Δημιουργία Ξανά του Θάνου Τζήμερου (!).
Ας δούμε πόσα χρήματα θα λάβουν τα κόμματα τη στιγμή που ο ελληνικός λαός πεινάει..
    Νέα Δημοκρατία: 1.890.579,93 ευρώ
    ΣΥΡΙΖΑ: 1.727.661,28 ευρώ
    ΠΑΣΟΚ: 868.497,47 ευρώ
    Ανεξάρτητοι Ελληνες: 587.872,99 ευρώ
    Δημοκρατική Αριστερά: 513.865,19 ευρώ
    ΚΚΕ: 410.882,74 ευρώ
    ΛΑΟΣ: 145.951,76 ευρώ (Λόγω συμμετοχής στο Ευρωκοινοβούλιο και ποσοστών πάνω από 1,5% στις εθνικές εκλογές)
    Οικολόγοι- Πράσινοι: 145.951,76 ευρώ (Λόγω συμμετοχής στο Ευρωκοινοβούλιο και ποσοστών πάνω από 1,5% στις εθνικές εκλογές
    Δημιουργία, Ξανά!: 69.135 ευρώ (Λόγω ποσοστών πάνω από 1,5% στις εθνικές εκλογές)
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ο εφιάλτης της πολυπολιτισμικότητας: το 50% των μουσουλμάνων της Ευρώπης ζητούν εξισλαμισμό της κοινωνίας και τη σαρία

Soeren Kern, Dreuz (εβραϊκό βελγικό ιστολόγιο) (μτφ. Κριστιάν)-Η πλειοψηφία των μουσουλμάνων στην Ευρώπη πιστεύουν ότι ο ισλαμικός νόμος της Σαρίας θα έπρεπε να υπερισχύει από τα κοσμικά συντάγματα και τους νόμους της χώρας υποδοχής τους. Σύμφωνα με μια νέα μελέτη, ο ισλαμικός φονταμενταλισμός αυξάνεται πολύ γρήγορα στη Δυτική Ευρώπη.
Μια συγκριτική μελέτη της ολοκλήρωσης των Τούρκων και Μαροκινών μεταναστών, η οποία διεξήχθη σε έξι δυτικές χώρες -Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία και Σουηδία- κυκλοφόρησε στις 11 Δεκεμβρίου από το WZB Berlin Social Science Center, ένα τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά ερευνητικά ιδρύματα στις κοινωνικές επιστήμες.
Σύμφωνα με αυτή τη μελέτη, με επικεφαλής τον Ολλανδό κοινωνιολόγο Ruud Koopmans και που χρηματοδοτείται από τη γερμανική κυβέρνηση:
· Το 65% των ερωτηθέντων μουσουλμάνων δήλωσαν σαφώς ότι ο ισλαμικός νόμος της Σαρία είναι πιο σημαντικός γι 'αυτούς από τους νόμους της χώρας στην οποία ζουν.
· Το 75% των ερωτηθέντων συμμερίζεται την άποψη ότι υπάρχει μόνο μία νομιμοποιημένη ερμηνεία του Κορανίου, η οποία θα έπρεπε να ισχύει για όλους τους μουσουλμάνους.
· Σχεδόν το 60% των μουσουλμάνων πιστεύουν ότι η κοινότητά τους πρέπει να επιστρέψει στις ισλαμικές ρίζες της.
· Το 44% των ερωτηθέντων Μαροκινών και Τούρκων συμφωνούν με αυτές τις φονταμενταλιστικές δηλώσεις.
· Αυτές οι φονταμενταλιστικές ιδέες εξαπλώνονται όχι μόνο μεταξύ των νέων μουσουλμάνων, αλλά και στα άτομα με μεγαλύτερη ηλικία.

Τα αποτελέσματα της μελέτης δείχνουν ότι ο ισλαμικός φονταμενταλισμός είναι πιο έντονος στην Αυστρία, όπου:
· Το 73% των μουσουλμάνων που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν ότι η Σαρία είναι πιο σημαντική από τους κοσμικούς νόμους του κράτους,
· Το 79% δηλώνουν ότι υπάρχει μόνο μία σωστή ερμηνεία του Κορανίου και θα πρέπει να εφαρμόζεται σε όλους
· Το 65% πιστεύουν ότι οι μουσουλμάνοι πρέπει να επιστρέψουν στις ισλαμικές ρίζες τους,
· και το 55% συμφωνεί με τις ιδέες που εκφράστηκαν παραπάνω.

Ο συγγραφέας της μελέτης, λέει ότι οι συγκρίσεις με άλλες γερμανικές μελέτες δείχνουν πολύ παρόμοιες τάσεις.
. Για παράδειγμα, το 2007, μια μελέτη για τους «Μουσουλμάνους στη Γερμανία, Muslim in Deutschland» αποκάλυψε ότι το 47% των Γερμανών μουσουλμάνων πίστευαν ότι οι νόμοι της σαρία ήταν ανώτεροι από τους νόμους του γερμανικού κράτους. Ως εκ τούτου, το να ακολουθήσουν τους κανόνες της «θρησκείας» τους υπερισχύει της δημοκρατίας.
Μεγάλη εχθρότητα των Μουσουλμάνων προς τις μειονότητες
Η έρευνα δείχνει επίσης τη μεγάλη εχθρότητα των μουσουλμάνων προς τις μειονότητες, οι οποίες θεωρούνται ως απειλές από τη θρησκευτική ομάδα:

· 60% των μουσουλμάνων ερωτηθέντων απορρίπτουν τους ομοφυλόφιλους, και το 45% δηλώνει ότι οι Εβραίοι δεν είναι αξιόπιστοι.
Οι Αυστριακοί μουσουλμάνοι φαίνονται να είναι η πιο φονταμενταλιστές της Ευρώπης:
· Το 60% των Αυστριακών μουσουλμάνων απορρίπτουν τους ομοφυλόφιλους ως φίλους,
· Το 63% δηλώνουν ότι δεν μπορούν να εμπιστευτούν τους Εβραίους
· Το 66% είναι πεπεισμένοι ότι η Δύση προσπαθεί να καταστρέψει το Ισλάμ.

Για σύγκριση, μεταξύ των μη-μουσουλμάνων ερωτηθέντων στην έρευνα στις έξι ευρωπαϊκές χώρες που προαναφέρονται:
· Το 8% εξέφρασαν τη δυσπιστία τους προς τους Εβραίους,
· Το 10% δήλωσαν απέχθεια για τους ομοφυλόφιλους,
· Στο 21% δεν αρέσουν οι μουσουλμάνοι,
· Το 1,4% δεν δέχονται ούτε τους Εβραίους ούτε τους ομοφυλόφιλους ούτε τους μουσουλμάνους.

Για τον Koopmans, ο ισλαμικός φονταμενταλισμός δεν είναι μια αθώα μορφή μιας αυστηρής θρησκευτικότητας.
Ενώ ένας στους πέντε Ευρωπαίους μπορεί να θεωρηθεί ισλαμαφοβικός, το επίπεδο της φοβίας εναντίον της Δύσης που εκφράζεται από τους μουσουλμάνους, για τη οποία δεν υπάρχει ορισμός, παρά τη «δυτικοφοβία», είναι πολύ υψηλότερο: 54% των μουσουλμάνων πιστεύουν ότι η Δύση θέλει να καταστρέψει το Ισλάμ.
Τα αποτελέσματα αυτά, λέει ο Koopmans, έρχονται σε προφανή αντίθεση του ισχυρισμού που ακούγεται πολλές φορές ότι ο ισλαμικός φονταμενταλισμός είναι ένα περιθωριακό φαινόμενο στη Δυτική Ευρώπη, συγκρίσιμο με το φονταμενταλισμό στη χριστιανική πλειοψηφία.
Αλλά αυτός ο ισχυρισμός είναι λάθος, διότι το 50% των μουσουλμάνων στη Δύση θέλουν να επιστρέψουν στις ρίζες του Ισλάμ , ισχυρίζονται ότι υπάρχει μόνο μία ερμηνεία του Κορανίου, που ισχύει για όλους, και ότι ο ισλαμικός νόμος της Σαρία είναι ανώτερος από την κοσμική νομοθεσία.

Μεταξύ των Χριστιανών στη Δύση, λιγότερο από έναν στους είκοσι πέντε μπορεί να θεωρηθεί φονταμενταλιστής.
Ο ισλαμικός θρησκευτικός φονταμενταλισμός και οι συσχετισμοί του: ομοφοβία, αντισημιτισμός και «δυτικοφοβία» θα πρέπει να ανησυχούν βαθύτατα τις δυτικές κυβερνήσεις και τους ηγέτες των μουσουλμανικών κοινοτήτων.
Προφανώς, ο θρησκευτικός φονταμενταλισμός δεν πρέπει απαραίτητα να ταυτίζεται με την επιθυμία για χρήση βίας για θρησκευτικούς λόγους, αλλά με δεδομένο την εχθρότητά του απέναντι στις μειονότητες που αντιλαμβάνονται ως κινδύνους, ο θρησκευτικός φονταμενταλισμός μπορεί εύκολα να ταΐσει το έδαφος της ριζοσπαστικοποίησης.

http://greeknation.blogspot.gr

Μετέτρεψαν Ορθόδοξη εκκλησία στο Κόσοβο σε δημόσια τουαλέτα και σκουπιδότοπο (φωτό)

kosovo-660

Η Μααλούλα, η κωμόπολη κοιτίδα του χριστιανισμού με την πλούσια αραμαική παράδοση αποτελεί πλέον το Κόσοβο της Ανατολής.Το Οbservatoire de la Christianophobie αναδημοσιεύει τις φωτογραφίες από την πυρπόληση και την λεηλασία που υπέστη η ελληνορθόδοξη Μονή της Αγία Θέκλας.Την ίδια στιγμή το Κόσοβο απαριθμεί τις πληγές του και προιδεάζει για την μελλοντική χρήση των προσκυνημάτων που απαλλοτρίωσαν οι ισλαμιστές στη Συρία.
kosovo
Η ορθόδοξη εκκλησία της Αποτομής της κεφαλής του Αη Γιάννη του Προδρόμου στο χωριό Samodreza κοντά στο Vucitrn, βεβηλώθηκε και μεταβλήθηκε σε σκουπιδότοπο γράφει η “Kurir”.
Όλες οι απόπειρες για να σταματήσει ο βανδαλισμός της ορθόδοξης εκκλησίας απέτυχαν γιατί ο αλβανικός πληθυσμός της περιοχής εναντιώνεται στην ανακαίνισή της.Η εκκλησία πυρπολήθηκε και βεβηλώθηκε για πρώτη φορά το 1999 και αφού η διεθνής δύναμη είχε φθάσει στο Κόσοβο μεταφέρει η ίδια εφημερίδα. Η στέγη του ναού καταστράφηκε. Έσπασαν τα παράθυρα και την μεταλλική πόρτα και στην κόγχη του ιερού δημιούργησαν ένα μεγάλο άνοιγμα.Ο τοίχος στον περίβολό της κατεδαφίσθηκε.Χρησιμοποιείται πλέον ως χωματερή.
kosovo1
“Ο ναός καταστράφηκε το 1999, και στα χρόνια που μεσολάβησαν από τότε τα αλβανάκια πετούν εκεί τα απορρίματα.Επιχειρήσαμε πολλές φορές να σταματήσουμε αυτήν την ιεροσυλία μέσω της διεθνούς κοινότητας και προτείναμε να τοποθετηθούν πόρτες και παράθυρα από μπρούντζο αλλά η αλβανική κοινότητα αντιτίθεται”, δήλωσε ο επίσκοπος της Raska και Prizren Teodosije στην ” Telegraf “.Pravmir.com 25 .12 .13
Στην Συρία οι διωγμοί των μειονοτήτων κορυφώνονται.Υπάρχουν αναφορές που κάνουν λόγο για χριστιανές θύματα βιασμών στον Βορρά της χώρας για δολοφονίες και απαγωγές που διαπράτουν εναντίον των χριστιανών οι ισλαμιστές.Χριστιανικές εκκλησίες βανδαλίσθηκαν σε όλη τη χώρα. Μια 65 χρονη σύρια χριστιανή στο ίδιο ειδησεογραφικό μιλάει για συντονισμένες σφαγές κατά του χριστιανικού στοιχείου.Ειδική αναφορά γίνεται στις απαχθείσες μοναχές. (FOX NEWS 19/12/13)
Κανένα σημάδι ζωής δεν διαφαίνεται για τους επισκόπους.Ο ΓΓ του COE π.Olav Fykse Tveit σε μήνυμά του στις 22 Δεκεμβρίου αναφέρθηκε στις 12 απαχθείσες ορθόδοξες μοναχές της Αγίας Θέκλας αλλά και στους επισκόπους Χαλεπίου Youhanna Ibrahim και Boulos Yazigi.
«Σ ΄αυτήν την περίοδο των Χριστουγέννων είναι πολύ σημαντικό να θυμηθούμε στις προσευχές μας και να φέρουμε στην σκέψη μας τις 12 μοναχές κα τους επισκόπους Ibrahim και Yazigi οι οποίοι είναι πάντοτε εξαφανισθέντες (apic) (Radio Vatican 23/12/13)
Σε ανθρωπιστικό επίπεδο η κατάσταση είναι δραματική στο Χαλέπι.Σε μήνυμά του εθελοντής του Ερυθρού Σταυρού κάτοικος της μαρτυρικής πόλης εκπέμπει δραματική έκκληση για τέλος του αποκλεισμού και άρση του εμπάργκο σε τρόφιμα και πρώτες ύλες που επέβαλαν οι καταληψίες ισλαμιστές.
« Δεν υπάρχει νερό… δεν έχουμε ηλεκτρικό.Τα τρόφιμα και το γάλα για τα παιδιά είναι ελάχιστα και σε υπερβολικές τιμές (μαύρη αγορά).Οι αντάρτες βάλουν συνεχόμενα με ρουκέτες κατά κατοικημένων περιοχών.Ελπίζουμε μόνο σ΄ ένα θαύμα.»Τα στοιχεία του για ευνόητους λόγους δεν δημοσιοποιούνται.
Βρυξέλλες Πορφύρης Δ
http://www.makeleio.gr

Έρχονται πρόστιμα σε όσους παρακολουθούν πορνό (Δεν είναι αστείο)

porno1

Έκπληκτοι έμειναν σήμερα το πρωί 30.000 Γερμανοί, όταν είδαν στο γραμματοκιβώτιό τους ένα γράμμα που τους έλεγε ότι πρέπει να πληρώσουν… 250 ευρώ πρόστιμο, επειδή παρακολούθησαν γνωστό σάιτ πoρνoγραφικού περιεχομένου.

Όπως γράφει και ο σημερινός Guardian, όντως μια εταιρία της οποίας οι ταινίες διακινούνται ελεύθερα στο διαδίκτυο, ζητάει τώρα δικαιώματα από τους χρήστες. Όπως τόνισε κορυφαίο στέλεχος δικηγορικού γραφείου στην Κολωνία, «αν περάσει αυτό στην Γερμανία, τότε θα συμβεί παγκοσμίως. Το Redtube θα είναι μόνο η αρχή».

Οι γνώμες, σαφώς, διίστανται. Ο εκπρόσωπος του Redtube, Αλεξ Τέιλορ, δηλώνει ολότελα αντίθετος με τις αιτιάσεις της εταιρίας που έστειλε τα ειδοποιητήρια, καθώς τούτο παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη. Είναι ωμός εκβιασμός και δεν τον δεχόμαστε».

Δικηγόροι που ειδικεύονται σε θέμα πνευματικών δικαιωμάτων συμπληρώνουν πως αυτή τη στιγμή υπάρχει νομικό κενό και οι απαιτήσεις αυτές δεν πατούν σε κάποια συγκεκριμένη διάταξη. Μάλιστα προχωράει κι άλλο τον συλλογισμό του σημειώνοντας: «οι διευθύνσεις των χρηστών δεν ελήφθησαν με νόμιμο τρόπο. Σίγουρα πρόκειται για ένα είδος ηλεκτρονικής απάτης».

Η αντίδραση των αποδεκτών τούτων των επιστολών είναι σχεδόν πανομοιότυπη. Τα δικηγορικά γραφεία της περιοχής έχουν δεχθεί χιλιάδες κλήσεις από πελάτες που δεν ξέρουν τι να κάνουν. Οταν μάλιστα φτάνουν στο… επίμαχο σημείο απαντούν «ναι, κάποια στιγμή είδα κάτι στο Redtube, αλλά δεν θυμάμαι τι ήταν αυτό».
http://www.makeleio.gr

Νέα περίοδο έντασης εγκαινιάζει το Ισραήλ στην Μ. Ανατολή!

epoikoi
Επέκταση της κατασκευής εβραϊκών οικισμών σχεδιάζει το Ισραήλ όταν απελευθερώσει 24 παλαιστίνιους κρατούμενους την επόμενη εβδομάδα, όπως δήλωσε ισραηλινός αξιωματούχος. Πρόκειται για μια κίνηση που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τις ειρηνευτικές συνομιλίες υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Πολιτειών.
«Το Ισραήλ θα κηρύξει το σχέδιο για τους οικισμούς την επόμενη εβδομάδα», είπε ο αξιωματούχος, ο οποίος δεν κατονομάζεται, χωρίς όμως να προσδιορίσει πόσες μονάδες θα ανεγερθούν ούτε το ακριβές χρονοδιάγραμμα.
Οι παλαιστίνιοι έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους στην επέκταση των εβραϊκών οικισμών λέγοντας ότι οποιαδήποτε παρόμοια κίνηση θα μπορούσε να τορπιλίσει τις διαπραγματεύσεις, οι οποίες επαναλήφθησαν τον περασμένο Ιούλιο μετά από εντατικές διπλωματικές προσπάθειες του υπουργού Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Τζον Κέρι. Οι συνομιλίες είχαν σταματήσει το 2010 και πάλι εξαιτίας της πολιτικής των εβραϊκών οικισμών.
Με το σχέδιο για τους οικισμούς ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου στοχεύει να αντισταθμίσει την οργή των ακροδεξιών πολιτικών εταίρων του για την επερχόμενη απελευθέρωσή των παλαιστίνιων κρατουμένων που είναι έγκλειστοι για φονικές επιθέσεις. Το Ισραήλ έχει ανακοινώσει ότι θα απελευθερώσει 24 παλαιστίνιους κρατούμενους στις 29 Δεκεμβρίου, που θα είναι η τρίτη «παρτίδα» κρατουμένων που απελευθερώνεται από τον Αύγουστο.
Την πρόθεση της κυβέρνησης είχε υπαινιχθεί και ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Μοσέ Γιαλόν κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε στρατιωτική βάση, όπου είπε στους δημοσιογράφους. «Νομίζω ότι είναι δικαίωμά μας να οικοδομήσουμε, σίγουρα μετά από συνεννόηση και συμφωνία με τους αμερικανούς. Και σύμφωνα με αυτό, θα συνεχίσουμε να οικοδομούμε».
Ο παλαιστίνιος διαπραγματευτής Σαέμπ Ερεκάτ δήλωσε στους δημοσιογράφους στις 18 Δεκεμβρίου ότι οι ειρηνευτικές συνομιλίες σίγουρα θα αποτύχουν εάν το Ισραήλ συνεχίσει να επεκτείνει τους οικισμούς του στα κατεχόμενα μετά τον πόλεμο του 1967 εδάφη. Όπως είπε, το Ισραήλ έχει ανακοινώσει σχέδια για να χτίσει 5.992 νέες οικιστικές μονάδες.
Οι ειρηνευτικές συνομιλίες συνεχίζονται εν μέσω αύξησης της βίας τους τελευταίους μήνες, με τουλάχιστον 19 παλαιστίνιους και τέσσερις ισραηλινούς να έχουν σκοτωθεί από την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων. Στα τελευταία φονικά επεισόδια, ένας ελεύθερος σκοπευτής στη Γάζα πυροβόλησε και σκότωσε έναν ισραηλινό πολίτη την Τρίτη, με το Ισραήλ να απαντά με αεροπορικές επιδρομές σε στόχους της Χαμάς στη Γάζα, όπου σε μία από αυτές σκοτώθηκε ένα τρίχρονο κοριτσάκι.
http://www.elkosmos.gr

ΣΚΟΠΙΑ: Ο ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΧΡΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ-ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ

Ο επικεφαλής της αναγνωρισμένης από το Πατριαρχείο, Αρχιεπισκοπής Αχρίδας, Ιωάννης, (γνωστός ως Γιοβάν Βρανισκόφσκι) βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση και υπάρχουν φόβοι για τη ζωή του.

Τα παραπάνω αναφέρει το ‘Πρες 24’ το οποίο επικαλείται καταγγελίες της μητέρας του στα σερβικά μέσα ενημέρωσης, η οποία φοβάται για τη ζωή του από την επιδείνωση της κατάστασης στην υγεία του.

«Το σάκχαρο στο αίμα του είναι σε υψηλά επίπεδα και υπάρχει νερό στο γόνατό του. Κατά τη διάρκεια της ασθένειάς του δεν του χορηγήθηκε φάρμακο και δεν είχε πρόσβαση σε ιατρική περίθαλψη», είπε η Γκαλένα Βρανισκόφσκι.

Ο Επίσκοπος Γιοβάν καταδικάστηκε σε δυόμισι χρόνια φυλάκιση για κατάχρηση χρημάτων της Εκκλησίας, γράφουν τα μέσα ενημέρωση του νοτιοσλαβικού κράτους, ενώ η Αρχιεπισκοπή υποστηρίζει ότι οι λόγοι δίωξής της είναι ότι δεν παραδέχεται τη σχισματική εκκλησία των Σκοπίων. agioritikovima.gr 

ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΓΑΖΕΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ 51%...!!!


ΕΝΤΑΞΕΙ... ΒΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΕΧΘΕΣ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΑΝΕΤΑ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΜΕ 30%... ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ 51% ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ... ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΚΟΝΤΕ ΔΕΝΔΙΑ ΜΕ ,ΜΟΛΙΣ 2%... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
http://www.stoxos.gr

Πολιτισμένοι διάλογοι βουλευτών του κλεπτοκρατικού τόξου: «Σκάσε μωρή γελοία», «βούλωστο μωρή» ΒΙΝΤΕΟ

Πολιτισμένοι διάλογοι βουλευτών του κλεπτοκρατικού τόξου: «Σκάσε μωρή γελοία», «βούλωστο μωρή» ΒΙΝΤΕΟ
Σκηνές απείρου κάλλους, διαδραματίστηκαν στους διαδρόμους τηλεοπτικού καναλιού. Πιο συγκεκριμένα, υβριστική επίθεση δέχθηκαν η Αφροδίτη Αλ-Σάλεχ του ΠΑΣΟΚ και η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα, από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Αθανασίου.
Όλα αυτά συνέβησαν μετά από καυγά (αλλά χωρίς ύβρεις…) που ξέσπασε μέσα στο στούντιο τηλεοπτικής εκπομπής, στην οποία ήταν καλεσμένοι οι τρεις τους. Μόλις τελείωσε η εκπομπή κι έφευγαν, ο συριζαίος άρχισε να βρίζει την Αλ-Σάλεχ λέγοντάς της: «Μωρή γελοία δεν ξέρεις τι λες, είσαι ηλίθια, δεν πάτε όλοι στο διάολο» κ.α. Τότε παρενέβη η Παπακώστα, η οποία είπε απευθυνόμενη στον συριζαίο βουλευτή: «είναι ντροπή να λες τέτοιες κουβέντες σε μία κυρία». Για να πάρει την εξής απάντηση: «Δεν βγάζεις και εσύ τον σκασμό μωρή. Άντε βούλωστο μωρή».
Κατά τα άλλα, «η Χρυσή Αυγή ευτελίζει το κοινοβούλιο», «οι βουλευτές της είναι αγροίκοι και χαμηλού επιπέδου» κ.τ.λ. Να χαίρεστε το… τόξο σας υποκριτές του κερατά!
Εθνικισμός.net

1,3 δισ. ευρώ παραπάνω το φορολογικό δώρο του Σαμαρά για το 2014 προς όλους τους Έλληνες!

1,3 δισ. ευρώ παραπάνω το φορολογικό δώρο του Σαμαρά για το 2014 προς όλους τους Έλληνες!
Το 2014 είναι η χρονιά που θα νιώσουμε στο πετσί μας το νέο φορολογικό καθώς τα εισοδήματα του 2013 θα φορολογηθούν με το νέο καθεστώς. Οι νόμοι έχουν ήδη περάσει από τη Βουλή.
Στην πλειοψηφίας τους επιβαρύνονται για ακόμη μια φορά τα συνήθη υποζύγια, δηλαδή οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι. Από το νέο έτος πρέπει να ξεχάσουμε πολλά από τα δεδομένα που γνωρίζαμε. Πρώτα απ' όλα το αφορολόγητο όριο των 5.000 ευρώ, αλλά και τα επιπλέον αφορολόγητα ποσά για τα παιδιά που ισχύουν για όλους είτε είναι μισθωτοί και συνταξιούχοι, είτε επαγγελματίες.
Παράλληλα με το νέο έτος καταργούνται όλες οι εκπτώσεις φόρου για τους μη μισθωτούς, αλλά και το μέτρο των αποδείξεων. Για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους καταργείται σχεδόν το σύνολο των φοροαπαλλαγών εκτός του 10% των δαπανών για διατροφή ή για δωρεά. Για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους θα δικαιολογείται και το 10% των ιατρικών δαπανών υπό την προϋπόθεση όμως να ξεπερνούν οι συνολικές δαπάνες το 5% του εισοδήματος.
Πολύ μεγάλο είναι πλέον το ποσό φορολόγησης και για τους ελεύθερους επαγγελματίες που για εισοδήματα ως 50.000 ευρώ θα φορολογούνται από το πρώτο ευρώ με 26%, ενώ για τα ποσά άνω των 50.000 με 33%. Τα εισοδήματα από ακίνητα θα φορολογούνται πλέον αυτοτελώς με 10% ως το ποσό των 12.000 ευρώ και με 33% για μεγαλύτερα εισοδήματα. Εδώ βγαίνουν κερδισμένοι μόνο μισθωτοί και συνταξιούχοι που έχουν επιπλέον εισόδημα από κάποιο ενοίκιο καθώς αυτό δεν προστίθεται πλέον στο εισόδημά τους για να φορολογηθεί με υψηλότερο συντελεστή αλλά αυτοτελώς με το 10%.
Υπολογίζεται πάντως ότι μονάχα μέσω της κατάργησης των φοροαπαλλαγών και της φορολόγησης όλων από το πρώτο ευρώ τα επιπλέον έσοδα θα εξασφαλίσουν στο κράτος το 1 από τα 1,3 δισ. που έχουν υπολογιστεί.
Το 2014 πλησιάζει η "ανάπτυξη" του Σαμαρά έρχεται!
http://www.xryshaygh.com

Αλέξανδρος Γέροντας: Η Ψυχή της Χρυσής Αυγής!

Αλέξανδρος Γέροντας: Η Ψυχή της Χρυσής Αυγής!
Την ώρα που τα χθεσινά είδωλα του Λαού μας βυθίζονται, βουλιάζουν και απομυθοποιούνται μέσα σε προδοσίες, σε σκάνδαλα και στη διαφθορά, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, όχι μόνο δεν αναζητεί πρότυπα σε μια εποχή δειλών και προσκυνημένων, αλλά παράγει Ήρωες σε πείσμα των καιρών!
Τούτες τις μέρες, οι καρδιές των αγωνιστών της Χρυσής Αυγής στέκουν στο πλάι εκείνων που Έπεσαν στην πρώτη γραμμή του Καθήκοντος. Δίπλα στην οικογένεια του Γιώργου Φουντούλη και σ' εκείνη του Μανώλη Καπελώνη. Τούτες τις μέρες η σκέψη μας παραστέκει στους πολιτικά διωκόμενους Συντρόφους μας, στον Αρχηγό μας, στους Γ. Λαγό και Χ. Παππά και στους υπόλοιπους Συναγωνιστές μας, που βιώνουν στο μέγιστο βαθμό το ανθελληνικό μίσος του τυραννικού Καθεστώτος.
Αυτές τις μέρες, ο νους κι η αγάπη όλων των Ελλήνων Εθνικιστών αγκαλιάζει τον Σύντροφο Αλέξανδρο Γέροντα, τον δικό μας Ήρωα! Σχεδόν δύο μήνες μετά την θρασύδειλη τρομοκρατική επίθεση των κόκκινων σκυλιών, ο συναγωνιστής Αλέξανδρος Γέροντας στέκεται στα πόδια του, φτύνει τους δειλούς και βροντοφωνάζει: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ- Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!
Χθες το απόγευμα, το Λιοντάρι της Χρυσής Αυγής δέχθηκε την επίσκεψη των συναγωνιστριών μας Ελένης Ζαρούλια και Ουρανίας Μιχαλολιάκου. Αδύνατο με λόγια να περιγραφούν οι σκηνές που εκτυλίχθησαν. Ο μαχόμενος Σύντροφός μας, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον προφυλακισμένο Αρχηγό μας, με τον οποίο αντάλλαξε ευχές. Ο Αρχηγός μας να δίνει δύναμη στον Αλέξανδρο και ο Αλέξανδρος στον Αρχηγό μας. Κι η Θέληση κι η Πίστη να ξεπηδούν από κάθε κουβέντα και να πυρπολούν τις καρδιές όλων, τις δικές τους και τις δικές μας.
Ο Σύντροφος Αλέξανδρος Γέροντας εκμυστηρεύτηκε στις συναγωνίστριες, πως εκείνες και οι αγωνιζόμενοι σε κάθε γωνιά της αγαπημένης μας Πατρίδος συναγωνιστές του δίνουν δύναμη να συνεχίσει να μάχεται. Κι εκείνες του εξέφρασαν όσα βρίσκονται στα χείλη κάθε Χρυσαυγίτισσας και κάθε Χρυσαυγίτη: ο Αλέξανδρος Γέροντας είναι ο Ήρωάς μας, η Ψυχή του Κινήματός μας!
Κάθε μέρα του τιτάνιου Πολιτικού μας Αγώνα είναι αφιερωμένη σε σένα, Συναγωνιστή Αλέξανδρε Γέροντα. Ίνδαλμα και Πρότυπο για το Νέο Λαό που έρχεται, για την Ελληνική Νεολαία που βαστά περήφανα τις Σημαίες του Λαϊκού Εθνικισμού και κατακτά το αδύνατο!
Ευάγγελος Καρακώστας
http://www.xryshaygh.com

Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Πρέβεζα - Φωτορεπορτάζ

Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Πρέβεζα - Φωτορεπορτάζ
Πάνω από 500 εθνικιστές έδωσαν δυναμικό παρόν στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής στην πόλη της Πρέβεζας. Με μία πρωτάκουστη, για τα δεδομένα της πόλης, συγκέντρωση η Χρυσή Αυγή εγκαινιάζει άλλο ένα κάστρο του Εθνικού Αγώνα ενάντια στην Ξενοκρατία.

Το παρόν στην συγκέντρωση έδωσαν βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής. Κεντρικοί ομιλητές της συγκέντρωσης ήταν οι Βουλευτές Κώστας Μπαρμπαρούσης, Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος και Αρτέμης Ματθαιοπουλος καθώς και στελέχη της Τοπικής Οργάνωσης.


Ως «αντίδραση» το σύστημα έβαλε και πάλι τον αριστερίστικο θίασο 15 γραφικών, τους οποίους η αστυνομία άφησε ανενόχλητους να παρανομούν, προκειμένου να δημιουργούνται εντυπώσεις. Εν τέλει βεβαίως δεν μπορούσαν να χαλάσουν το κλίμα μίας συγκέντρωσης που απηχούσε το κλίμα ολόκληρης της πόλης.


Παρά, λοιπόν, τις εξαγγελίες των νεοδημοκρατών ότι η Χρυσή Αυγή «κλείνει γραφεία» και παρά τις απειλές των αριστερών τρομοκρατών, η Χρυσή Αυγή συνεχίζει και ανοίγει συνεχώς νέα γραφεία σε ολόκληρη την επικράτεια. Σε πείσμα του πολέμου που ασκεί εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, το κράτος και το παρακράτος, εμείς συνεχίζουμε τον νόμιμο και έντιμο πολιτικό μας αγώνα μέχρι την Νίκη.

http://www.xryshaygh.com