Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Η απάντηση του Χρήστου Παππά στον Μαρκογιαννάκη


«Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης έκανε όλα τα χατίρια στον Ευάγγελο Βενιζέλο, του έκανε πλάτες», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm, απαντώντας στα όσα ανέφερε ο πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
Ο κ. Παππάς, ο οποίος ζήτησε να παρέμβει στον σταθμό για να απαντήσει στον κ. Μαρκογιαννάκη ανέφερε: «Ο Μαρκογιαννάκης, ως πρόεδρος της Επιτροπής δεν ανακάλεσε στην τάξη, ως όφειλε, έναν βασικό μάρτυρα, όπως τον παρότρυνε ο Ηλίας Κασιδιάρης. Αντ' αυτού απαγόρευσε στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να κάνει ερωτήσεις».
«Η συζήτηση δυναμιτίστηκε από την..... συμπεριφορά του Ευάγγελου Βενιζέλου», τόνισε ο κ. Παππάς αναφορικά με τα όσα διαδραματίστηκαν στην χθεσινή συνεδρίαση της Προανακριτικής Επιτροπής κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του κ. Βενιζέλου.
«Ο Βενιζέλος βγήκε και έκανε δηλώσεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ενώ εξεταζόταν. Ήθελε να κάνει προβοκάτσια και σε αυτό συνεργάστηκε με τον Άδωνι Γεωργιάδη», υποστήριξε ο Χρήστος Παππάς.
Παράλληλα χαρακτήρισε «γελοία» την δήλωση του Χρήστου Μαρκογιαννάκη ότι «φοβήθηκα ότι θα με χτυπήσει ο κ. Κασιδιάρης», ενώ κατέληξε λέγοντας ότι η Προανακριτική Επιτροπή είναι «για γέλια».
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: